brak logo

Duda-Bud Robert Duda

Racibórz

Opinie o Duda-Bud Robert Duda

klient 2013-10-16 11:09
Aby poznać opinie wystarczy zapoznać się z negatywami firmy z allegro o nicku Duda-Bud, ja w każdym razie odradzam.
Duda-Bud 2013-12-10 23:08
Zapraszam do skorzystania z naszych usług w celu sprawdzenia i potwierdzenia opinii mego klienta "informatyka" który nie odbierał wygranego na aukcji uszkodzonego laptopa przez 2 tygodnie mimo wielu umówionych deklarowanych przez niego terminów- to forma pretensji za nieotrzymanie towaru i zwrot pieniędzy.
Robert Duda
były klient 2013-12-14 10:42
(usunięte przez administratora) Firma wyraźnie odstaje, na minus, od poziomu reprezentowanego przez konkurencję. Na własnej stronie umieszcza tylko pozytywne opinie na swój temat a neutralne i negatywne usuwa.
zawiedziona 2013-12-22 13:25
Potwierdzam. Niestety rzeczywistość okazała się inna niż laurki na stronie(usunięte przez administratora) . Szkoda tylko straconego czasu. Pozdrowienia i życzenia Wesołych Świąt dla rzetelnych i uczciwych.
klient-Racibórz 2014-03-18 14:12
Cena trochę wyższa, ale profesjonalizm w najlepszym wydaniu.
klientka 2014-09-30 13:16
Te pozytywne opinie to pisze chyba właściciel z rodziną , bo moje płatności nie znalazły pozytywnego odzwierciedlenia w realizacji.
Robert Duda 2015-03-09 22:39
Internet...........
Robert Duda 2015-07-01 17:28
Wnoszę o zachowanie rozsądku podczas czytania opinii na tego typu portalach-informacje przenoszone " drogą pantoflową" przez inwestorów powiedzą zawsze prawdę, a nie jak w powyższych komentarzach dokuczliwe opinie konkurencji pewnej firmy z Lubomi koło Raciborza. Tej pani ma już podobno nawet Państwowa Inspekcja Pracy ma dosyć , za nieustanne donosy. Do Pani K.- zamiast smarować głupstwa na inne firmy , może lepszą metodą będzie popracowanie nad jakością wykonywanej usługi?
Robert Duda 2015-07-09 13:31
Zwracam się o usunięcie wszystkich niepochlebnych opinii o mojej firmie. Dopuszczam pozostawienie tylko pozytywnych opinii tak jak to zorganizowałem na mojej stronie firmowej gdzie każdy komentarz muszę osobiście zatwierdzić a inne złe odrzucam. Żadne negatywne informacje nie mogą się tutaj znaleźć.
Robert Duda 2015-07-09 13:32
.. sorry , ta wiadomość była skierowana do kierownika strony a nie na stronę...
Zostaw swoją opinię o Duda-Bud Robert Duda - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duda-Bud Robert Duda