brak logo

Megaron Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Kornak

Mielec

Opinie o Megaron Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Kornak

balbina 2013-04-22 11:16
Uważam że Pan Tomasz Kornak jest bardzo dobrym pracodawcą,młodym i doświadczonym przedsiębiorcą.Dobrze zarządza firmą jak i pracownikami.Tworzy doskonały team i dlatego osiąga duże sukcesy.Polecam tę firmę, bo w niej można się rozwijać i pozyskać duże doświadczenie.
byłypracownik 2014-04-12 09:40
Prawda jest taka że w momencie pozyskiwania nowego pracownika obiecywań jest wiele , ale finał taki że pracujesz na umowę zlecenie (usunięte przez administratora) W razie choroby zostajesz sam - bez żadnych świadczeń .Zatrudnieni na pełen etat to rzadkość w tej firmie. (usunięte przez administratora)
2
kolejny były pracownik 2014-04-15 15:33
Niestety potwierdzam wszystko co napisał kolega...wielkie obiecanki i nic, umowa zlecenie, zachorowałem i zostałem na lodzie...teraz nie wiem jak wiązać koniec z końcem...przykro mi.
1
Jasiu 2014-09-02 11:51
To jakaś kpina, najpierw 2 tygodnie na czarno, później umowa zlecenie, po miesiącu się dowiedziałem że dostane mniej niż się umawialiśmy. Nigdy więcej
takich "firm"....naśle na nich PIP!
1
Stanisław 2015-01-23 12:20
Miały być premie świąteczne, a były zwolnienia!!!Kolejne obiecanki i nic, 3 lata harowałem na pana właściciela!!!i co???wypowiedzenie...bierze jakieś osoby na miesiąc próbny oczywiście umowa zlecenie, nie płaci zusu a stali doświadczeni pracownicy w odstawke.Kpina!!!!
1
balbina 2016-03-02 14:17
to jakaś bzdura, przez okres 10 lat może było 5 umów zlecenia!! a takie oszczerstwa chętnie wyjaśnię w sposób jawny!!
tkornak 2016-03-02 14:18
chętnie z Panem porozmawiam przy udziale prawnika?? i okaże się gdzie Pan pracował bo nie u mnie!!
tkornak 2016-03-02 14:21
przykro się robi jak to się czyta....
szkoda że ma Pan takie zdanie...
pracownik 2016-03-05 08:22
Pracuje w tej firmie ponad 8 lat i nigdy nie spotkałem się z kimś kto by dostał tam umowę zlecenie bo każdy tam jest na normalnej umowie i na normalnych warunkach. Firma ogólnie jest ok nikt w niej nigdy nie zostaje na lodzie jak popada w chorobę bo wszystko wtedy jest placone. A kornak jak przyjmuje i obiecuje jakąś stawkę to na pewno ona jest.
robol 2016-03-05 14:25
Co za idiota i beztalencie pisze o pracy na czarno i na umowach zlecenie pracuje juz tam ładnych kilka lat i tak jak mój kolega wczesniej napisal w megaronie nie było chyba nigdy umów zlecenie i kazdy jeden pracownik jest zatrudniony legalnie i na normalnej umowie o prace. A ogólnie co do pracy w tej firmie nie jest zle kierownictwo bardzo dobre doświadczone wiedza jak ludźmi pokierować ale przede wszystkim wszyscy troje bo tylu jest kierowników na budowie maja dobre podejście do ludzi i jak ci nie pomoga to z pewnością nie zaszkodzą.a co do samego prezesa kornaka na pewno nie oszukuje ze stawkami ile obieca tyle zapłaci slowny jest ma czasem swoje różne humory ale to jak każdy człowiek i do pracowników szacunek pogada wytłumaczy i na pewno nie zwyzywa. A co do zwolnień to jeszcze on nikogo bez powodu albo z blachego powodu nie zwolnił trzeba podpaść kilka razy i kompletnie nic nie robic żeby cie zwolnil
jeden z wielu wierzycieli firmy MEGARON 2016-12-02 16:28
Nie wiem jak wygląda sprawa zatrudnienia w tej firmie, ale standardem jest niepłacenie podwykonawcom i niestety przekonałem się o tym na własnej skórze. Najpierw obiecanki że zapłaci, że już puszcza przelew, później zdziwienie że przelewu nie puścił. Ściemnianie że inwestor nie zapłacił i takie tam, w końcu nie odbiera telefonu a ty zostajesz na lodzie. Trzeba zapłacić faktury za materiały, zapłacić pracownikom a biznesmen Kornak buja się za twoje pieniądze, tak właśnie wygląda etyka w biznesie w wykonaniu firmy MEGARON Tomasz Kornak.
2
xx 2016-12-03 08:41
skoro jesteś jego żoną to nie dziwne że tak uważasz
Były pracownik 2017-02-09 09:20
Tak, to prawda. Pracowałem w Megaronie i wiem, że ciągle przychodzili tam wierzyciele. Kornak nie płacił im za wykonane roboty całymi miesiącami. Potem obiecywał następne roboty. Firmy je brały, brnęły coraz bardziej w koszty a kasy jak nie było tak nie było. Na budowach narzekali bardzo, podwykonawcy Kornaka nie płacili swoim robotnikom bo nie mieli z czego. Z tego co wiem to niewiele się zmieniło w tej firmie jeśli chodzi o te sprawy. Podobno ciągle ma robotę, ale z płaceniem ciężko.
1
xxx 2017-05-22 17:07
jednym słowem złodziej
1
***** 2017-05-22 18:12
Jak długo będziemy czekać aż Państwo wypłacą pozostałą kwotę z faktury grudniowej? ??!!!!!! Przy każdym telefonie obietnice przelewu, zwlekanie i oszukiwanie .Firma w tej kwestii nie ma nic wspólnego z rzetelnoscią i zupełnie nie polecam współpracy z Państwem. !!!!
1
Xx 2017-05-31 19:17
Wam nie zaplacili od grudnia, ja czekam juz ponad rok na swoje piniadzę Kornak to zwyczajny kłamca i oszust tak jest prawda o tym człowieku
1
Były podwykonawca = 2017-06-08 23:26
Firma pana Kornaka nauczyła mnie przeglądania opinij w internecie. Miałem umowę, brakowało tylko kompletnego protokołu odbioru, poszedłem do adwokata a ten mnie uświadomił że mogę w sądzie przegrać, więc postanowiłem na własną rękę odzyskać moje ciężko zarobione pieniądze. Dzwoniłem nawet po 50 razy dziennie aż w końcu zablokował mnie, zaczęła żona dzwonić obiecywali że w środę po środzie zrobiły się kolejne tygodnie. W biurze go nie mogłem zastać pojechałem do domu nawet kilka razy, po tym zaczęła moje pieniądze wypłacać Pani Kornak. Ale co to za pieniądze po 2 tyś. na dwa tygodnie. Cała ta akcja trwała 12 miesięcy. Przez tą firmę popadłem w długi, firma ledwo się kręci bo o mal nie zbankrutowałem. W tym wszystkim jest jeszcze coś- gość nie wypłacił pieniędzy a oferował kolejne zlecenie. Takich ludzi powinno się zamykać w izolatkach- bo kłamią, bawią się za nasze pieniądze, a na końcu z drwiącym uśmiechem na twarzy dziękuje za współpracę. UWAŻAJCIE na tego dziada!!!!!!!!!!!!!
2
TR 2017-06-26 20:23
Panowie
Współpracuje z firmą Megaron od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, chciał bym nadmienić, że nie łączy mnie żadne pokrewieństwo z jegą rodziną nie jestem jego matką, żoną itp wiec ocena moja jest tylko i wyłącznie pod katem wierzytelności firmy, właściciela oraz jego wykwalifikowanych wieloletnich pracowników .
Dziwi mnie, że są tak różne opinie i ciężko mi w to uwierzyć!!
Albo dla czego ja nie mam takich problemów? I jeszcze raz polecam firmę Megaron!!!!
xxx 2017-06-28 17:12
widzę że Kornak już sam o sobie pisze opinie, nie mydl oczu ludziom ściemniaczu, już wszyscy wiedza jaki z ciebie przekręt. Myślisz że wybudowałeś SKARABEUSZA za cudze pieniądze to jest z ciebie gość?
2
TR 2017-07-03 21:52
Wiec proszę o kontakt jeżeli jesteś tak pewny że ja jestem właścicielem firmy Megaron.
Podaje kontakt ‭‭ 733 930 340‬‬ proszę o kontakt bardzo chętnie potwierdzę moja opinię i jeszcze raz współpracuję od lat z firmą Megaron i z jego właścicielem, bez żadnych problemów!!!!!!.
Pip 2017-07-05 17:40
Proszę o informację kiedy była wystawiona umowa zlecenie w jakim okresie?
Zostaw swoją opinię o Megaron Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Kornak - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Megaron Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Kornak