brak logo

Transpol Kopalnia Kruszywa Zenon Poliński

Łojewo

Opinie o Transpol Kopalnia Kruszywa Zenon Poliński

rt 2012-05-21 12:45
kurde ja startowałem na dozorce ale nie zadzwonili
taaaa 2012-09-27 09:52
Zdecydowanie odradzam!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika!!!!!!!!! Zarobki śmieszne delikatnie mówiąc!!!!!!!!!!! Dyspozycyjność najlepiej w niedziele i święta!!!!!!!!! Firma najlepiej dla osób bez rodzin
taaaa 2012-09-27 09:55
i dziękuj za to że cię nie przyjeli na tego dozorce
RR 2012-09-27 20:39
Socjal nie istnieje placa co innego na piśmie a reszta pod stołem i do tego nadzór jeden Dyr. OK. a drugi do bani.
11Kuba4444 2013-03-18 11:27
No ale możecie ile mniej wiecej zarobki jakie są ? na stanowisku kierowcy wywrotki na manie
zon 2013-03-20 14:19
hehe jeszcze ktoś tam pracuje..
szpilki 2014-10-02 19:47
najlepiej siedzieć w domu i chrować 40 lat
Gosc 2015-05-05 07:34
Jako byly pracownik tej nieszczesnej firmy chcialbym sie wypowiedziec jak tam jest. Stawka minimalna, wiekszosc wyplacana pod stolem z wielkiej laski. Zero poszanowania osobistego, robia z Ciebie niewolnika, podrecznego murzyna ktory nie ma zycia osobistego i musi byc do dyspozycji 24h na dobe. Atmosfera w pracy panuje bardzo zla, ciagly stres. Szefostwo to jedno wielkie nie porozumienie, najgorsza jest Mariola ktora uwaza ze jest fajna. Otóż moja kochana byla pracodawczyni jestes w bledzie a prawda jest okrutna. Oderwana od pluga kobieto wracaj do swoich burakow a nie bierzesz sie za cos o czym nie masz pojecia i psujesz tylko ludzia nerwy oraz wplywasz znacznie na niekozystne opinie o firmie. I zadne pieniadze Pani z Ciebie nie zrobia, to nie wykonalne. Na koniec chcialem pozdrowic ekipe z lojewa. Trzymajcie sie, a najlepiej znajdzcie inna prace, chcialbym zobaczyc jak sami ze szpadlem w piachu zasuwaja.
Operator 2015-05-05 13:00
Witam wszystkich,proszę o opinię o tej firmie srednio raz w miesiącu dają ogloszenie na operatora maszyn budowlanych czym to jest spowodowane może jakis obecny pracownik się wypowie na temat warunków pracy i płacy?.
Prosze napisac jaka umowa?ile godzin pracy?jak płacą za nadgodziny?
Czy to nastepni polscy swiniarze,kundle typu najniższa krajowa na umowie 10-12h/dobę wszystkie za jedna stawke??a nie + 50% itp?
Gosc 2015-06-16 19:47
Chciałbym przeprosić firmę Transpol za wpis z dnia 2015-05-05 07:34:30, treść zawarta w tym poście została napisana omyłkowo, porywczo i nie dotyczy się powyższej firmy. Wszelka ewentualna zbieżność imion jest przypadkowa. Za zaistniałą sytuację oraz zszarganie dobrej opinii firmy bardzo Przepraszam. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
operator 2015-06-17 12:10
Do gość,co za nagła zmiana zdania?coś mi się wydaje ze ktoś się podszył za ciebie?
klepsydra 2015-07-31 20:18
Moim zdaniem firma jest super, wypłaty płacą na bierząco, szefostwo miłe, kierownicy wymagający ale da sie przeżyć. POLECAM GORĄCO!!!
krzysztof 2015-08-15 19:20
Nie mają szacunku do pracownika.Stawki małe.Socjal nie istnieje.Kwatery po 11 osób i jeden prysznic. Harówa i orka.NIE POLECAM!!!
Marek 2015-08-20 14:37
nie rozumiem polityki kadrowej tej firmy, ściągneli mnie z Łodzi 5.08.2015 bo rano 20 wywrotek czekało na wysypie a w środę 19.08.2015 miałem mieć badania wstępne, a w poniedziałek mi podziękowano za pracę. Interpretacja zachowanie się kierownictwa tej firmy zostawiam dla następnych pracowników. Co dziwne w poniedziałek na OLX o godzinien 15.08 ukazało się ogłoszenie że firma poszukuje operatora na spycharkę.Były operator spycharki Marek Czechowski.
julia 2015-10-13 12:34
Witam. Ta firma jest dłużnikiem mojej firmy. Mam prośbę jak toś ma nr do właściciela proszę podać. Panie w administracji i księgowości stale okłamują ze nie ma kierownictwa chciałabym zadzwonić bezpośrednio do właścicieli. Proszę o pomoc!!!
Koparkowy 2015-11-08 16:47
Ogólny bałagan.Kierownicy,majstrowie nie umieją prowadzić budowy żaden z nich nawet nie umie się posługiwać niwelatorem.O wszystko trzeba się upominać.Na kwaterze nie ma nawet czystej pościeli.Brak kateringu dla pracowników,środków czystości,dodatków za pranie odzieży. Firma nie kompetentna.ODRADZAM !!!!!!!!
były pracownik 2015-11-18 19:13
Na maszynach są nr telefonu do pana Polinskiego
Pracownik 2015-11-19 23:16
Jako obecny pracownik skłamał bym gdybym powiedział coś złe na szefostwo tej firmy, co innego dotyczy niektórych kierowników. Wypłaty są zawsze na czas dla bardzo zaangażowanych zdarzają się premie ten kto wypowiada sie źle o tej firmie napewno został wywalony nie za dobrą robote. Szef potrafi dostrzec dobrego operatora i go docenic za prace. Wiadomo zaden szef nie bedzie trzymał pijaka lub operatora ktory przynosi straty. Podsumowujac polecam w 100%
zgred 2015-11-22 21:48
jaja sobie robisz???
odpowiedz 2016-02-15 19:39
a czy to prawda
kazim 2016-03-12 17:19
czy nadal chce pani nr do samego polinkiego
kazim 2016-03-12 17:27
robilem w tej firmie ladnie wyglada na rekamie super pieknie od srodka juz inaczej kierownictwo typu kloska zwykla ruda swinia co papiry za swinie sobie załatwiła jednostrzałowiec pracownicy wiekszosc to kurwy i wazeliniarze po paluszku w dupe tak jak szpodel z płaczem i na kolanach do polinskiego ta zbieranina zwyklych kurew i kapusiów nic wiecej najnizsza krajowa na konto reszta pod stołem typowy wyzysk i swinie to tyle odradzam kołchoz
robin 2016-03-18 14:23
Mam pytanie? Czy ta firma ma tylko jedną kopalnie? Czy ktoś był możne na rekrutacji, na stanowisko kierownika kopalni? Bardzo proszę o odpowiedź. Jak czytam powyższe wpisy to skóra cierpnie, a muszę podjąć jakąś decyzję.
transpol 2016-03-24 18:39
firma transpol t zajebiscie smierdzace gowno na wazelinie owiniete w ładne opakowanie wielka cwelownia cweli z pelnymi kondonami i hujami w dupie.
cat 2016-04-21 08:22
dobrzektos napisał transpol to wielki kondon spermy razem ze szpodlem konfidentem to jest smiec
Pracownik 2016-04-21 20:16
Szkoda że ta storna nie wymaga wpisania prawdziwych danych osobowym przed dodaniem postu. Jestem bardzo ciekawy ile byłoby komentarzy. Ludzie dlaczego tak cwaniakują że odchodzą lub zostają wyrzuceni a po dłuższym okresie wracają jak bumerangi i to jeszcze na kolanach prosząc o prace bo w międzyczasie pracowali w co najmniej 5 firmach!!!! Wypisywanie głupich postów bez indentyfikacji to jest po prostu frajerstwo!!!!!
dotegowyżej 2016-04-22 10:16
Napsales ze to frajerstwo a jak się wpisałes "pracownik"? Litosci
Pracownik 2016-04-22 19:52
Tak się wpisałem bo jestem osobą inteligentną i nie będę się wyróżniał z pośród kretynów którzy piszą takie głupoty. Ale jeżeli byłby to portal w trzeba podać dane osobowe, śmiało bym wystawił swoją opinię.
jjj 2016-04-23 18:58
jestes pala wazelina pewnie pieknie walisz z dupy do zenusia albo dobrze mu pałe robisz razem ze szpodlem sie nadajecie transpolowskie pastuchy moze cie sie do viando przyjac parowy na swiniarnie maciory ruchac moze do tego sie nadacie konfitury
kol 2016-04-23 19:01
a szpodla znam to swinie znowu lize dupe w transpolu wali z dupy jak wszedzie smiec na transpol narzekal i na kolanach wrócił pale robic typowa swinia
szpodel 2016-04-25 08:40
szpodel z bakowa to stara kurwa konfidencka najwieksza raze z luckiem psy jebane ta kurwe to gnac bo dziwka milicyjna
1
;) 2016-06-22 20:10
na Manie to od lat jeździ Czesław ;)
Pracownik I 2016-06-22 20:12
Jestem pracownikiem firmy Transpol, jak każda firma ta oczekuje od pracownika zaangażowania przy realizowanych pracach. Używane przez moich "przedmówców" wulgaryzmy świadczą tylko o Ich słabości i braku szacunku dla innych ludzi. Jeżeli jesteś solidnym pracownikiem polecam tą firmę, jestem pewny, że Twoje wynagrodzenie będzie adekwatne do zużytej energii. Osobą które obrażają innych proponuje przemyślenie swoich nieudolności i więcej pokory przy tworzeniu życiorysu zawodowego. Idziecie do pracy czy idziecie pracować? do zobaczenia.
pracownik byly 2016-09-04 20:58
A nie Marcin ?
Robol 2016-12-03 19:02
Przełożeni robią sobie co chcą a Szef tego nie widzi. Ciągłe poprawki za które obarczają operatorów bo sami nie widzą ile warstw ma konstrukcja.Wszędzie trzeba jeździć swoim samochodem. Kateringu brak nawet w zimę. Na kwaterze zimno. O premii na święta można pomarzyć. Na warsztacie wszystko trzeba robić na dworze i to samemu,nawet ubikacji tam nie ma. itd itd......
Kostek 2017-03-07 12:56
A jak tam arbuz co po budowie w inowroclawiu popierdzielal skuterem. Juz oproznil wszyskie baki z ropki.ostatnio mial agregat na sprzedaż,ciekawe czy tez od zenka
Pracownik 2017-05-07 12:06
Ja bym odpuścił jako kierownik kopalni pracowałem nie polecam. Mnóstwo obietnic i nic więcej dostaniesz 5000 na rękę ale na umowie najniższa krajowa do tego postoje zimowe masakra. Zwolniony z dnia na dzień za zwrócenie przydupasowi jednemu uwagi. Do tego dyrektor z kopalni Skoki powinien leczyć się psychiatrycznie. Urlopy socjal nie istnieje.
Były pracownik 2017-05-07 12:08
Hmmm nie ma sprawy podam na majla moje dane wraz z okresem zatrudnienia. Ale zapłacisz mi za ten czas 3 krotnie jeśli to nie bezie prawda co bym napisał a pamiętaj ze miałem wgląd do różnych rzeczy we firmie.
Kierowca 2017-07-29 22:46
Witam panowie i panie jakie są obecnie stawki kierowcy w tej firmie? Ponoć budują drogę koło Żnina Chce znać ile na rękę a nie wywody jakiegoś pajaca
Mindfrick 2017-08-03 16:01
A na staniemy biurowym? Szukają kogoś do biura i nie wiem czy wysłać CV. Jak rozmowa kwalifikacyjna??
LOKI 2017-08-07 09:47
Nikt Ci prawdy nie powie tez jestem ciekaw ale poki sam nie spradzisz nic sie nie dowiesz. pozdro
Zostaw swoją opinię o Transpol Kopalnia Kruszywa Zenon Poliński - Łojewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpol Kopalnia Kruszywa Zenon Poliński