brak logo

Standart Dariusz Rybak

Szczecin

Opinie o Standart Dariusz Rybak

dariuszerznowubłysnął 2017-01-09 22:15
Ktoś się wziął za porządki, na początek wspólnota nie przedłużyła współpracy z przedsiębiorcą w kwestii adaptacji na ulicy Mazurskiej.
Poszkodowany 2017-01-10 08:17
A dlaczego znowu może prowadzić działalność ? Ktoś zna sensowna odpowiedz? Znowu bedzie przynosił straty finansowe nowym kupującym przeć co sprawa nie bedzie mogła być zakończona bo przyjdą nowi poszkodowani.
Poszkodowana 2017-01-17 22:33
Podobno na TVP 2 w expresie reporterów było o Rybaku. Ktoś widział?
poszkodowana 2017-01-21 14:06
tak było , mozna oglądac na stronie ekspresu reporterów całą prawde o rybaku polecam
poszkodowany 2017-01-24 20:52
19.01 była w radio czas reakcji audycja o naszym partaczu ,wychodzi że lokatorzy sami sobie naprawią dach
MieszkaniecjednejzKamienic 2017-01-25 01:17
Ja sie pytam dlaczego moj zarzadca - firma Agbil nie sprawdzil inwestora o ktorym wszystkie media mowia, ze jest oszustem. To jest conajmniej zaniedbanie lub moze cos wiecej??? Moze ktos otrzymuje jakies benefity z tytulu zgody na wykonywanie prac przez pana Rybaka. Jesli ktos z oszukanych na tym forum nalezy rowniez do, zarzadcy Agbil a pan Rybak przeprowadzal tam adaptacje strychu to prosze o kontakt milo-1111@wp.pl
poszkodowani 2017-01-27 02:43
a może na 997
poszkodowana 2017-02-10 08:21
Witam . Czy wiadomo coś o przejęciu Studziennej15 przez Wspólnotę. Pozdrawiam.
Dla przypomnienia 2017-02-20 22:53
Działanie pana przedsiębiorcy
Pan Dariusz wystawia atrakcyjna ofertę adaptacji poddasza
Nowy klient, umowa przedwstępna
Zaliczki
Zaliczki
Zaliczki
Niedotrzymanie pierwszego terminu przekazania mieszkania
Niedotrzymanie drugiego terminu przekazania mieszkania
Niedotrzymanie trzeciego terminu przekazania mieszkania
Klauzula wykonalności na pana Darka
Zabawa pana Darka w sądzie i dalsze jego oszustwa

Coś pominięte ?
oszukana 2017-02-22 12:24
w międzyczasie oskarżenia o zniesławienie, sprawa w sądzie i trzeba udowodnić że się nie jest wielbłądem
oszukana 2017-02-22 12:47
Dzis w czasie reakcji w radio Szczecin sprawa Rybaka cd.
prawiemudzisiajuwierzyłem 2017-02-22 22:39
po dzisiejszym wywodzie w radiu szczecin prezesa magistra technika cukiernika jestem pewien, że tylko paroletnia odsiadka w celi z miłymi przystojniakami jest w stanie zmusić go do zejścia z orbity marzeń i okazać odrobinę pokory.
mazurek 2017-03-23 18:57
witam wszystkich poszkodowanych,dzisiaj sędzia ogłosił wyrok w sprawie o ZNIESŁAWIENIE PANA R. przez nas i wiele byście dali aby zobaczyć minę pana R ,z nerwów w trakcie odczytywania przez sędziego wyroku uniewinniającego nas pan R ,opuścił salę rozpraw , jego wyraz twarzy był bezcenny .A jednak sądy w Polsce są sprawiedliwe tylko trzeba przedstawić prawdziwe dowody oszustw pana R.Pamiętajcie o swoje trzeba walczyć. Pozdrowienia dla wszystkich poszkodowanych od uniewinnionych. Rada dla Rybaka jak chcesz miliony wyślij totolotka
oszukana 2017-03-25 08:44
Witam , mam nadzieje że to początek dobrych wiadomosci ,w końcu pan r poniesie konsekwencje swoich oszukańczych czynów .Jeżeli nie odda naszych pieniędzy to zmieni miejsce zamieszkania na mniej komfortowe i nie będzie miał okazji z nas szydzić.Jego czas się skończył.
Magda 2017-03-31 19:21
Panie Danielu prosze wpisac jako oszukana : panie Mazurek przez pana juz jedna osoba zostala skazana w czwartek.
oszukany 2017-03-31 22:52
Rybak nie podszywaj się pod kobiety. i tak nikt Cie nie słucha.
mazurek 2017-04-01 08:06
Panie R [ Magda] w lutym złożyłem jeszcze jedno doniesienie do prokuratury za fałszywe zeznania w sądzie i jak to pan pisałeś [Osoba siedząca za komputerem nie jest anonimowa itd.] i nie pisz pan głupot bo to na pewno do pana wróci z podwójną siłą tylko teraz teraz zamienimy się miejscami w sądzie
Do oszusta 2017-04-11 16:32
Opinie o standart Dariusz rybak
Rybak to oszust
Od taka tam opinia
oszukana 2017-04-15 18:22
Z okazji Św[ąt Wielkanocy życzę wszystkim poszkodowanym zdrowych rodzinnych Świąt aby na swojej drodze nigdy nie spotkali oszusta, a oszustowi życzę aby nigdy nie zaznał spokoju .
oszukana 2017-05-06 09:05
Proszę o kontakt musimy się spotkać.
pusty 2017-05-06 19:13
Gdzie i kiedy
oszukana 2017-05-06 20:20
Czekam na propozycje, najlepiej w tym tygodniu, bardzo wazne .
Oszukana 2017-05-07 16:52
Nie wiem czy zauważyliście ale rybak ponownie chce wyłudzić pieniądze.
oszukany 2017-05-08 17:04
Nic się nie zmieniło w tym temacie, a zagranie z mediacjami wysyłanymi do wszystkich to tylko gra na przedłużenie śledztwa.
oszukana 2017-05-08 21:52
Odnośnie spotkania - kontakt telefoniczny z zainteresowanymi.
Os 2017-05-08 22:51
Widocznie czymś dobrze sobie zasłużyła. Nikt kto jest bez winny w tych przypadku nie zostaje skazany.
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:06
Szanowni Państwo złożyłem do Sądu prośbę z powództwa prywatno skargowego w celu ustalenia numerów Ip , imion i nazwisk w celu wytoczenia procesów o zniesławienie itd. Intencją moją jest również ustalenie czy pod tymi wszystkimi wpisami nie znajduje się tylko jedna osoba, która podburza cały czas wszystkich. Informacyjnie pragnę poinformować, że Sąd już zbiera dane od informatyków a plan już jest przygotowany. Oczywiście sprawa Państwa M... wraca do gry od wczoraj. Zaproponowałem także po rozmowach ofertę osobom zaintersowanym i nadal czekam na pozostałych zainteresowanych. Oczywiście jeszcze tylko kilka dni. Resztę tematów na bierząco od już skazanych lub przyszłych.
mgr tech Dariusz Rybak
Darunio 2017-05-09 20:10
A Ty jeszcze nie w więzieniu?
KaKa 2017-05-09 20:12
Weź Ty magistrze techniku puknij się w łeb! Zakładaj sobie tyle spraw ile chcesz, wszystkie przegrasz! Jesteś sam, a tych których okradłes jest dużo. Wszystkiego najgorszego!
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:15
Wróciłem ostatnio z urlopu i wziełem się ostro do pracy.
mgr tech Dariusz Rybak
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:19
A jeszcze jedno i już nie zawracam głowy. Czy jeden pan się przyznał, że został już skazany! A inni , że się dogadują? Zapraszam do rozmów , może jednak się coś uda uratować i razem coś zbudujemy.
Dariusz Rybak 2017-05-09 20:20
A jeszcze jedno i już nie zawracam głowy. Czy jeden pan się przyznał, że został już skazany! A inni , że się dogadują? Zapraszam do rozmów , może jednak się coś uda uratować i razem coś zbudujemy.
Bolesław Śmiały 2017-05-09 21:06
Człowieku o czym ty piszesz? Oddaj to co ulradles! Jakie uratować? Jakie dogadać? Rozmawiać to będziesz z kolega z celi w więzieniu. Miałeś czas by wyjść z tego z twarzą. Teraz do końca życia będziesz tonął w długach i żył w pogardzie. Szkoda twojego syna, który będzie spłacał twoje długi. Nie odpuścimy!
.2.3.5 2017-05-09 21:09
A za co techniku pierniku jeździsz na urlop? Chyba, ze zwiedzałes Wronki przed dłuższa wizyta?
Kumka 2017-05-09 21:19
Na urlopie mógłbyś Panie Dariuszu,Techniku, Magistrze poświęcić chwilkę na naukę ortografii...
mazurek 2017-05-10 15:28
Panie R infomuje pana źe masz pan już w prokuraturze otwarte nowe postepowanie karne a za kilka dni założę w sądzie z prywatnego oskarzenia następną za nękany i przypominam panu że 17 maja spotkamy się jeszcze w sądzie i tam sobie porozmawiasz z osobami oszukanymi tylko weź sobie coś na nerwy abyś wytrzymał do końca sprawy i wysłuchał całej prawdy o sobie a nie jak ostatnio uciekł i konsultuj z adwokatem swoje mediacje z poszkodowanymi bo człowiek nic nie wie o tym co wyprawiasz .ale za to my wiemy co grasz boisz się aby prokurator już nie przesłał aktu oskarżenia do sądu ale to panie R nie pomoże .Proszę pisać moje nazwisko a nie inicjały bo to jest karalne ponieważ ja nie mam zasnyxh zarzutów z prokuratury przeciwieństwie do pana R
oszukana 2017-05-10 21:45
panie R nie strasz ,bo nikt się ciebie nie boi,miej odrobinę honoru ,jesteś śmieszny,oszukałeś nas
pozbawiłeś oszczędnosci całego życia,i jeszcze się odgrażasz nie strasz poszkodowanych sądami, co
ty chcesz budować już nic nie masz . Mam nadzieję ze spotka cię kara,wierzę w sprawiedliwość Polskich Sądów.
um 2017-06-08 17:39
ok
Nowe inwestycje 2017-06-08 17:50
D.Rybak przystępuje do budowy osiedla pod sprzedaż lokali mieszkalnych. Wysoki standard z kotłownią gazową. Pięć budynków mieszkalnych wielorodzinnych. do tego budynek usługowy. Wszystkie media. Fotowoltanika na dachu.
Lokalizacja działki 14/2 i 4/8 obręb 3008 ulica Kościelna i Nehringa.
Brzmi nieprawdopodobnie....
dla zainteresowanych można zorientować się w UM Szczecin pod numerem sprawy:
WUiAB-IV.6740.122.2016.ML
Pozwolenie na budowę wydała zgodnie z ww inicjałami MIROSŁAWA LIPIŃSKA pokój 256
Jak D.R. jest dopuszczony do dalszych oszustw............. ?
pracownik um. siostra poszkodowanych
Dariusz Rybak 2017-06-09 19:07
Szanowni Państwo nie dla straszenia tylko informacyjnie. Sprawą szykanowania mnie , zdradzania tajemnicy firmy, opluwania i obelg a także negatywnego wpływania na opinię zajeła się Prokuratura z urzędu.
z 2017-06-18 14:35
Człowieczku malutki...nikt się niczym nie zajął, bo to co wygłaszał to tylko łganie i powielanie głupot. Ostatni wyrok sądu powinien być dla ciebie nauczką, skoro jednak nie zrozumiałeś go należycie, podejmowane są kolejne kroki. Albo tym razem się czegoś nauczysz albo wprawiaj się w izolacji, bo to może być praktyczne doświadczenie przed nadchodzącą przyszłością.
Gracjan Żurawski 2017-06-21 20:32
Poszkodowanych proszę o skontaktowanie się ze mną - 667 518 553
oszukana 2017-06-21 22:06
Oszukani , bardzo proszę kontaktujcie się z Panem Gracjanem / nr telefonu powyżej / jak najszybciej ,sprawa bardzo ważna .
Oszukana 2017-06-25 19:36
A czy ktoś ma linka do audycji z 21.05.2017roku w czasie reakzcji?
ppszkodowany 2017-06-29 05:00
A co na to Rybak
K 2017-06-29 08:25
Ręce opadają... Oczywiście, że miasto o wszystkim wiedziało a teraz, się na całą sprawę wypina. Gdzie są pieniądze nie ma sentymentów i ZBiLK wychodzi z tego samego założenia. Pan rzecznik jakiś niedouczony...
oszukana 2017-06-29 10:57
Odebrało mu wenę twórczą.
poszkod 2017-07-09 17:25
Przepraszam bardzo, a kim jest ten Pan? I jak ten Pan może pomóc?
oszukany 1234 2017-07-12 18:22
Proszę zadzwonić to się Pan/i przekona :)
oszukana 2017-07-16 09:01
Mam nadzieję ze teraz Wymiar Sprawiedliwosci ze wszelką skrupulatnoscią i uwagą będzie analizował wszystkie fakty sprzedaży poddaszy przez p.R
5
Zostaw swoją opinię o Standart Dariusz Rybak - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Standart Dariusz Rybak