brak logo

Ekogrosz Krzysztof Chałupczyński

Kalisz

Opinie o Ekogrosz Krzysztof Chałupczyński

ja 2015-01-06 19:06
tacy madrzy, sami zalozcie swoja firme i zobaczycie jak latwo.
pracownik 2015-01-06 19:07
z tego co wiem ekogrosz ma sie bardzo dobrze;)
on 2015-01-06 19:08
co za glupoty
POZDRAWIAM 2015-01-07 21:47
życzę FIRMIE EKOGROSZ niech się rozwija i zarabia kasę i niech dalej prowadzi transport 3.5 T NAJJJJ LEPSZY KIEROWCA od dany FIRMIE I ZWOLNIONY
Niszczyciel 2015-01-07 22:02
Tylko po co oferuje prace od stycznia na OLX
ja 2015-01-22 00:18
skoro taki dobry z Ciebie kierowca to czemu szukasz pracy na olx?:)
niszczyciel 2015-02-13 13:26
oczywiscie pracodawca zadbał o to zeby wszystki złe opinie zostaly usuniete
niszczyciel 2015-02-22 13:52
Uwaga jeszcze raz na ta firme sa nie WYPŁACALNI obciazaja kierowce za wszystko wieczny brak kasy na paliwo nie posiadaja zadnych licencji nie dawajcie im swoich busow pod ta pseudo spedycje bo max zrobicie 8 tys przez 3tyg nie maja pojecia o transporcie
zły 2015-06-07 22:52
pracowałem tam i nie polecam nadal mi kasę wiszą więc jak chcesz tam pracować to się zastanów bo zbankrutujesz
bieda 2015-06-26 13:09
a gdzie się przeniósł sklep ze wszystkimi kominkami? gdzie pan krzysztof wykonuje teraz pracę ? kto coś wie, proszę o kontakt

pokrzywdzona :(:(:(!!!!!!!!!!!!!
Pomoc 2015-07-02 10:22
Sklepu w witoldowie juz nie ma teraz maja społke na ul skarszewskiej w kaliszu ale ispekcja pracy nawet tam ich dosiegłą juz niebawem krzysztof sie bardzo przeliczy
oszukany 2015-07-10 00:39
ta psełdo firma to oszuści i kanciarze pracujesz dla niej to i tak kasy nie dostaniesz
poszkodowany 2015-07-29 00:29
od kilku mieisiecy jestem bez ostatniej wypłaty, nie polecam. Z Witoldowa przeniosl się na skarszewska, ma kilku pracowników biurowych, ale oni niewiele mogą. niewypłacalny, nie polecam. kilka tygodni spędzone w aucie za darmo.
bus 2015-10-06 13:45
Koledzy a macie jakiś inny odbierający tel do firmy niż ten z końca 271
pomoc 2015-10-10 17:48
a do kogo potrzebujesz kolego nr tel
stop zlodzieja 2015-10-13 16:25
Numer potrzebny do kogoś kto odbierze telefon i powie o co chodzi.
pomoc 2015-10-13 18:22
Ale o co moze chodzic gruby chalupczynski jest bankrutem zona go zostawila mieszka na rycerskiej 9 z rodzicami jezdzi zlotym jeppem w leasingu sam go dalem do sadu i czekam na sprawe ale kase ma bo wynaja kancelarie zeby go bronila
asdasd 2015-11-12 14:56
przestań się mazać, jak jesteś ciota, to zajmij się czymś innym. Długi trzeba płacić
Pablo 2015-11-19 13:25
Potrzebuje jakis konkretnych info o tej firmie przedewszystkim numer tel do tego zlodziejaszka. Moze ktos pomoze??
pomoc 2015-11-23 15:35
Zapraszam wszystkich do sadu w Kaliszu na ul Asnyka 56A wydział pracy i ubezpieczeń społecznych dnia 9.12.2015 w sali nr 10 o godz 11.30 będziecie mieli możliwość porozmawiania z panem Krzysztofem Chalupczynskim bo mam z nim rozprawe wiec raczej sie stawi wiec jak wisi ci kase to masz okazje pogadac z nim w 4 oczy.pozdrawiam
pomoc 2015-12-13 10:52
Chalupczynski nie stawil sie na rozprawe napewno przestraszyl sie ludzi ktorzy za nim czekali ale bez obaw kolejna sprawa 29 luty 2016 tez na ul asnyka 56a o godzinie 9 moze tym razem sie stawi.
Życzliwy 2016-01-31 22:36
18 lutego ma sprawę o rozwód w sądzie na Aleji Wolności, na tą napewno przyjdzie...
Życzliwy 2016-02-08 19:45
Kalisz róg skarszewskiej i sikorskiego
Sąsiad 2016-02-09 19:08
Ciekawe kto sprzątnął Mastery bo pół roku tam stały a dziś zniknęły,ktoś coś wie?
informator 2016-02-09 22:01
Pan pseudo biznesmen Chalupczynski podobno soe ukrywa od dłuższego czasu nie m go u rodziców ale się tam nie bawem wybieram na Harcerska po odbiór gotówki ktoś mi wisi ktos jedzie ze mną?
xx 2016-02-15 17:08
a to juz chyba nie powinno nikogo obchodzić.
Kalisz 2016-02-17 12:11
Co kogo obchodzi rozwód ludzie zainteresujcie się odzyskiwaniem pieniedzy od oszusta bo wisi wam bardzo dużo a w intetesujecie sie prywatnym zyciem ciekawe czy kto kolwiek z was chcialby zyc z takim oszustem jak Pani M wiec nie dziwota ze sie rozwodzi z nim......
kamila 2016-02-27 19:44
czyzby Paulina?
pokrzywdzony 2016-03-01 15:08
Kolego jest szansa na jakis namiar do Ciebie?
pomoc 2016-03-31 17:12
Czas ci sie skończył takie długi w tym wieku żałosne
Aaa 2016-04-01 22:55
No proszę znów cześć wpisów zniknęła
Misiek 2016-04-01 23:02
Ta firma we Wrocławiu to raczej zbieżność nazwisk bo powstała w 2013 roku
Pomoc 2016-04-03 13:39
Jest jakaś szansa żeby ściągnąć z niego kasę płaci przecież leasingi za 3 mastery i za tego Jeepa zusy itd
Ja 2016-05-01 06:10
No nie płaci Mastery mu pozabierali a z Jeepem też coś kombinuje bo okleił iskrą i jeżdzi Pasatem rodziców
byly pracownik 2016-05-06 04:01
słyszałem ze umarł czy wyjechał ale nie mam pewności. przez byłą żone ponoć; w takie go długi i nerwice doprowadziła... no miała tuoet... ps póki nie miał żony był solidny i wypłacalny... ale to tylko moje spostrzeżenie...
kierowca 2016-05-06 22:58
To zazdroszcze umowy kolego, bo mnie kazał zakładać własną dzialalnosc, a na koniec i tak nie wypłacił kasy.
Ps.takibiedny ze na fejsbuk wrzuca zdjęcie nowego BMW podpisane ze czymś musi jeździć krz cha - pewnie za pieniądze nas wszystkich.
xxx 2016-05-06 23:23
Ano nie wyjechał ani nie umarł
Wrzuca zdjęcia z moją była z wesela z śmiechem od ucha do ucha
Pomoc 2016-05-08 10:09
To ma jakiś majatek
Młoda 2016-06-16 12:44
Jakieś bieżące informacje ? Namiar do firmy dostaniemy ?
Aaa 2016-06-27 19:30
Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi,szuka go policja,komornicy,ludzie którym wisi kasę a on jak gdyby nigdy nic dalej wozi się Jeepem i jak widać ma się dobrze...
? 2016-06-29 21:53
a niby z jakiej paki go policja ma szukac??
xxxx_ 2016-07-03 17:23
Jesli to wszystko prawda i macie dowody na swoje slowa. To jutro przywioze K. Ch. Pod wskazany przez was adres.
Ha ha 2016-07-06 17:12
Panie xxxx a może raczej Panie CH bo dobrze wiemy że niektóre komentarze sam Pan pisze...jestem jedną z osób u których była policja szukając informacji na Pana temat więc proszę skończyć z tą żenadą...
Maryla Sadowska 2016-07-30 18:25
W przeciwieństwie do anonimowych wpisów na tym forum, ja jako babcia dziecka, które po rozpadzie związku mojego syna z obecną partnerką Krzysztofa Chałupczyńskiego - jestem zmuszona do ujawnienia swoich danych. Zwracam się z prośbą do osób komentujących, określających K CH - mianem złodzieja, oszusta, poszukiwanego przez policję itd ... o pilny kontakt ze mną. Dziecko po 2 tygodniowym pobycie na wakacjach u dziadków - ujawnia niepokojące zachowania. Panicznie boi się policji ( chowa się za osoby jej towarzyszące, chce na rączki, na jej twarzy pojawia się strach ). Płaczem reaguje na propozycje wyjazdu za granicę np. do Czech w celu zwiedzania ciekawych miejsc i wspaniałej dla dzieci zabawy. Celem mojej prośby jest troska o dobro dziecka. Chcemy wychowywać wnuczkę zgodnie z normami rodzinnej uczciwości , bez kłamstw, oszustw i narcystycznych taktyk.
Proszę osoby pokrzywdzone i oszukane o to, aby swoje opinie o K CH - potwierdziły w Sądzie Rodzinnym Ostrów Wielkopolski. Skoro jesteście odważni na forach i nie boicie się opiniować innych - proszę ujawnijcie się i skontaktujcie ze mną. Tymczasowo na koncie fb - Maryla Sadowska Paczków.
1
Frufru 2016-07-31 21:02
Jeśli chce Pani informację o Krzysztofie Chałupczyńskim to proszę się odezwać na maila frufru2001@onet.pl
znajomy 2016-10-12 19:56
tak jakby Marta inaczej robiła
Kam 2016-11-12 16:19
Co tam sie z grubasem dzieje bo cos cisza sie zrobila
kum 2016-11-18 09:33
jezdzi oplem na POStrowskich blaszkach
Zostaw swoją opinię o Ekogrosz Krzysztof Chałupczyński - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekogrosz Krzysztof Chałupczyński