brak logo

Chemik HB Sp. z o.o. Sp.k. Oddział

Szamotuły

Opinie o Chemik HB Sp. z o.o. Sp.k. Oddział

wasyl 2014-07-20 13:51
Najniższa krajowa potem lewe do ręki na umowy zlecenie na uczących lub z całym zusem z rodziny pracownika (sam to załatwiasz ich nic nie obchodzi }a ostatnio rozpisywane na delegacje !!! no i zero inwentur znajomy robił to mówił że tylko współczuje jak ktoś tam kiedyś "wjedzie" bo będzie masakra
boss 2015-05-29 08:50
Zero inwentur szefostwo z Poznania wpada raz na 1,5 roku samego węgla w 2013 brakowało koło 110 ton !!!!!!! info od pracownika tej firmy !! węgla też bym tam nie kupował bo "prostują na bieżąco" oczywiście klienta kosztem ,na magazynie jako klient ide do kasy kupuje 10 worków gipsu......jade na magazyn nie ma gipsu....wracam do kasy baba gada mam 50 worków w komputerze ha ha i tak ze wszystkim !! kiedyś kupiłem 4 palety dużego suporeksu ide dogadać do kierowcy gdzie ma przywieś a on do mnie panie suporeksu nie ma od tygodnia wracam do kasy pani nie ma suporeksu ja mam na stanie 450 szt ha ha ha syf i patologia
agrobud 2015-09-27 11:17
No potwierdzam jak nowa kierowniczka sie pojawiła od 3 może 4 lat masakra
gfgf 2016-03-01 22:39
I co najlepsze to tak jest na większości oddziałów. Tam nie wiedzą co to jest inwentaryzacja. I jeszcze do tego większość pracujących to DARMOZJADY!!!
glina 2016-03-06 12:11
Ta kierowniczka już uciekła na chorobowe chce ich "przeciągnąc" żeby spierd... na zero z tego co mi mówił znajomy magazynierów powinni ja dojeb.. na 60 do 80 tysięcy
Bóg 2016-07-29 16:31
Większośc osranych pracowników pani kierownik buty lizało i tak ich wydygała tyle w temacie w Szamotułach a faceci to by sie za nią zesrali to teraz maja syf ha ha
Franciszek Łokaj 2017-03-01 08:35
Szanowni państwo czytając te komentarze jesteśmy jako pracownicy bardzo oburzeni tym co o nas się pisze, nieprawdą są braki towarowe na magazynie. jesteśmy dobrze zaopatrzeni w asortyment i klienci są zadowoleni z naszych usług ,każdy klient w oczekiwaniu na realizacje zamówienia jest dokładnie informowany o jego przebiegu. nie wiem co kieruje osobie nas szkalującej bo jak samo Państwo widzicie posty są bardzo podobne i uderzające w grono tych samych osób a podpisy są zawsze z innego nicka. szkoda ze ta osoba która nas szkaluje nie ma odwagi się przedstawić. Jako pracownicy mamy duże domniemanie iż osoba która to piszę była mocno związana z naszą firmą.
Szanowny kliencie to nic nie kosztuje przyjść do nas sprawdzić naszą kompleksową usługę i samemu ocenić a nie sugerować się tak nie kulturalnymi wypowiedziami w/w osoby
Krzychu 2017-03-01 08:42
chyba gościu nigdy nie byłeś dopuszczony, do lizania jakiejkolwiek kierowniczki ......butów oczywiście i dlatego żal ci d..ę ściska. Pracowałem w takich firmach i znam temat, czy aby tam nie pracowałeś, biedaku!?
kornik 2017-05-08 21:49
pracowałem w tej firmie piszę post pierwszy raz, delegacje na pensję są pisane, masowo. Ale nie to jest najgorsze, bo uważam, że za ten stan rzeczy nie odpowiada szefostwo firmy, tylko ludzie, którzy się na to godzą. Jest wiele nieprawidłowości, ale o to sami musimy zadbać o własne bezpieczeństwo, bo kierownicy odpowiadają nawet karnie, a właściciel jest na pewno wyłączony z odpowiedzialności. Stąd może dochodzić do nieprawidłowości.
Maćko 2017-05-18 22:08
Opinie negatywne pojawiają sie co pół roku i rzadziej , opinie obronne w odstępie 7 minut prędzej dam wiare tym negatywą wiem bo śledze go work pl
Zostaw swoją opinię o Chemik HB Sp. z o.o. Sp.k. Oddział - Szamotuły
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chemik HB Sp. z o.o. Sp.k. Oddział