brak logo

Agraf Przedsiębiorstwo Inżynieryjne

Ruda Śląska

Opinie o Agraf Przedsiębiorstwo Inżynieryjne

Marcin 2013-10-01 09:24
Bardzo fachowa firma, świetnie zorganizowana i profesjonalna. Dach z azbestu został szybko rozebrany a odpady wywiezione. Nawet najmniejszego kawałka nie zostało.
Kaja 2013-10-30 10:20
Znakomita firma, zajęli się demontażem płyt azbestowych na terenie mojego gospodarstwa, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to profesjonaliści w każdym calu, znakomicie przygotowani i przeszkoleni.
Sylwia 2013-11-25 12:30
Znakomita firma, profesjonalnie zajęli się demontażem płyt azbestowych z dachów budynków w moim gospodarstwie, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to profesjonaliści w każdym calu
Bożenka 2013-12-18 11:04
Dużo czytałam o szkodliwym wpływie azbestu na zdrowie dlatego postanowiłam się go pozbyć. Firma Agraf ma bardzo dobre opinie dlatego ich zatrudniłam, wyszystko bardzo profesjonalnie przeprowadzone, odpowiednie zbezpieczenia i środki ochronne.
Paweł 2014-01-17 10:51
Gorąco polecam usługi firmy Agraf, szybko i profesjonalnie ajęli się demontażem płyt azbestowych z dachów mojego gospodarstwa, dzięĸi nim mogę już spokojnie spać i nie martwić się o zagrożeni dla zdrowia mojej rodziny
Ala i Mirek 2014-02-05 14:27
Szybko i sprawnie uporali się z azbsEtem, posiadali specjalistyczny sprzęt oraz dostosowane do wywozu samochody.
AGA 2014-02-26 11:41
Wspaniałam firma wykonali dla mnie ocieplenie stropodachu. Znakomici fachowcy znający się na swojej pracy POlecam
gość 2014-09-09 15:28
Pracowałem w firmie AGRAF firma co do pieniedzy jest wypłacalna ale to jest obóz pracy ta firma płaci na dniówke 100 zł a 1 dniówka pracy wynosi 14 16 godzin pracy
agraf 2014-12-01 13:15
oboz pracy i zlodzieje
Krzychu 2015-02-20 11:15
Robiłem w AGRAFie 3 lata i żadnego obozu pracy tam nie było. Dniówka max 8 godz robty
Zarobki też niczego sobie i zawsze na czas.
gość 2015-03-27 10:42
praca spoko ja nie narzekam
KRZYCHU 2015-06-30 14:01
robota ciężka bardzo,w deszczu upale trzeba robić,za 85 zł na reke za dzien i umowa smieciowa 1/4 etatu,AUTA to jest porażka totalna nikt o to nie dba.na budowie syf,że głowa boli i brudno wszędzie, ludzie poj..........nie polecam omijajcie szerokim łukiem.konkurencja jest lepsza.
orzeł 2015-10-01 14:51
robota ciężka trzeba zapierdala.. ale firma uczciwa nawet jak przerobisz 3 dni to ci wypłaca kase.
gość 2016-06-02 07:45
Robota ciezka jak to w budowlance, ale wyplaty byly zawsze na czas
gość 2016-09-19 10:43
Każdy z pracowników ma przerośnięte ego i myśli że jest twoim szefem. Szkoda zdrowia by tam pracować z takimi pracownikami którzy chcą ci tylko zęby wyje**ć. OMIJAĆ AGRAF!! NAJBARDZIEJ POJE**NA FIRMA!!
gość 2017-01-12 10:51
Ludzie w tej niby firmie to porażka,elementy po podstawówce i kryminał.
jacek 2017-05-26 18:42
nie POlecam
Zostaw swoją opinię o Agraf Przedsiębiorstwo Inżynieryjne - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agraf Przedsiębiorstwo Inżynieryjne