brak logo

Deco-Sun S.C.

Swarzędz

Opinie o Deco-Sun S.C.

anonim 2011-09-26 12:05
widzę że komentarz jest \\\"wzorowy\\\" chyba pisała go córka lub żona właściciela, a więc czy na pewno tam warto ...
coratum-de 2012-02-11 11:43
buhaha - na pewno warto! Trzeba tylko pracować jak szefowie - każdy wyniesie ile uniesie! Tylko czy oni to docenią - takie zaangażowanie pracowników ??? Ponoć tak zaczynają się biznesy wszędzie.... ale czy to dobry wzorzec?
anonim 2012-02-13 20:25
Super firma, solidność, wspaniała atmosfera itd. Wzór do naśladowania.
Artur 2012-10-08 22:51
w 2 słowach! Nie warto!
Gość 2012-10-18 10:04
Co wy piszecie? Ta firma to najlepszy pracodawca. Tak może napisać tylko osoba która nie ma żadnego porównania.
mały 2013-09-29 21:07
Nie warto sobie zawracać głowę! Firma nie warta funta kłaków!
szukam pracy 2014-09-24 11:03
Starałam się o prace w tej firmie ale niestety nie udało się. Zbyt wielu chętnych.
Inny 2014-09-29 14:25
Firma rozwijajaca się, stabilna i uczciwa. Wynagrodzenie zawsze na czas a wysokość wynagrodzenia jak na Polskie warunki ponad przeciętne.
zaniepokojony 2014-10-08 09:06
Szefie dochodzą słuchy, że jesteśmy kolosem na glinianych nogach! I lepiej już było! Czy to prawda, że jesteście na krawędzi ....? I wyschło już źródło finansowania? I już nie ujedziecie na niskich cenach dalej? A jak podniesiecie ceny to znikniemy z rynku? Już od dłuższego czasu nie podobała mi się wasza polityka! No cóż szukam roboty!
nick 2014-10-14 17:40
Szefem jest kobieta. Pani Klara która ma jeszcze kilka firm na całym świecie.
denim 2014-10-18 08:33
Pracowałem i pojechałem do Angli. To była moja najlepsza praca w Polsce. Pozdrawiam wszystkich.
ciekawe 2014-11-19 08:38
a to nie Robert i Krzysiu są właścicielami firmy? Takie dane figurują w KRS? Czyżby wałek? Z 2 strony Robi znany jest z wałków! Za twarz chyba z deco ratum nie wyleciał! Według większości konkurencji wasza udawana produkcja (np. żaluzje drewniane) ma się ku końcowi! Długo już nie będziecie mieszać na rynku cenami! Albo je zwiększycie albo padniecie :P
Klara 2014-11-24 20:17
Dla ciekawych i wścibskich ludzi .Otóż na kilka dni wróciłam do Polski aby sprawdzic postępy działalności moich firm i z wielką radością , co zresztą było do przewidzenia informuję że deco-sun i ludzie których zatrudniłam na odpowiednie stanowiska nigdy mnie nie zawiedli .Jestem pewna że mam zaufanych ,kompetentnych i całkowicie odpowiedzialnych zarządców. Nawet Polska Sp prześcignęła inne moje firmy w Niemczech, Francji i na Ukrainie
prawda 2014-11-25 18:01
Ktoś tu pisze kłamstwa jakich jeszcze nie słyszałem. Firma ma jedne z wyższych cen w Polsce bo sprzedaje ekskluzywne, luksusowe produkty. Pracuję tam już kilka lat i bardzo dobrze znam sytuację. Po niektórych wpisach widac ze ktos życzliwy (pewnie jakis zdesperowany z konkurencji) dodaje nieprawdziwe informacje o niskich cenach, udawanej produkcji i inne.
Gucio(też z pszczółki Mai) 2015-01-06 19:55
wróciłem z naszej bajki też na chwilę. I co widzę : Klara się w byznesmenkę bawi! I to z kim: z Aleksandrem (Robciu) i Bzykiem (Krzyś). Ale się ubawiłem! Światowcy psiakrewka :P I producenci - JASNE!
mm 2015-01-08 04:41
Pracuję w firmie w Kostrzynie już 3 lata. Nie wiem jak inne koleżanki i koledzy ale mimo tego że chciałabym większe pieniądze to ta praca jest najlepszą ze wszystkich które miałam. Tylko prosimy o imprezy integracyjne nie raz w roku ale co miesiąc:)
kontrhent 2015-01-13 16:05
No to ja się wypowiem z ramienia kontrahenta jak to wygląda z naszej strony choć to nie jest portal dla nas. Wpis dedykuje wszystkim tym oszołomom którzy wypisują brednie na temat niskich cen i że deco nie utrzyma się długo tak na rynku. Ceny są jedne z wyższych w regionie jak i całej polsce, wszystkie dotychczasowe działania firmy idą w kierunku jeszcze większego zwiększania cen i jakości więc pracodawca raczej na długie lata i z pewną przyszłością. Poza drewnem robią chyba wszystko sami - tego nie jestem pewien. Dużej rotacji pracowników przynajmniej w działach z którymi kontaktujemy się na co dzień, nie zauważyliśmy do tej pory a to na pewno o czymś świadczy.
dobry 2015-03-01 18:10
Firma jest okey,płace spoko nawet na czas ,tylko dyrektor fałszywy i to przez niego cała rodzinna atmosfera się skopała Krzychu przestań się tak w niego wpatrywać bo to i tak więcej pieniędzy ci nie przyniesie przestań być tak zabufany i dbaj o swoich ludzi bo to oni pracują na tą firmę i to oni przynoszą korzyści
=--= 2015-03-30 11:28
Pierwsza właściwa opinia i co bardzo ważne szczera prawda!!! reszta totalny stek bzdur mijających się z prawdą.
M...a 2015-04-02 11:11
Chcemy zwolnienia dyrektora w trybie pilnym. Ale to nie wszystko. Ma powstać świetlica z wygodnymi kanapami, telewizorem i barkiem (za darmo). Możemy zaczynać o 8:00 ale nie od pracy a od spotkań w świetlicy. Obejrzymy zbuntowanego anioła, potem możemy chwile popracować. Około południa 2 godzinna przerwa, moze grill i piwko na wolnym powietrzu. Potem znowu ze 2 godziny pracy, i około 15:00 koniec. Kto chce pije drinki i bawi się, gra w tenisa stołowego, bilarda a kto chce wraca do domu. I jeszcze jedno powinien być transport z domu i do domu bo lokalizacja jest niezbyt wygodna. Przynajmniej raz w tygodniu kino w godzinach pracy lub ciekawy spektakl.
Płaca minimalna ma byc na poziomie 4500 netto. I jeszcze jedna sprawa zo szefowie powinni nie siedzieć wogóle w firmie bo tylko przeszkadzają i psują rodzinną atmosferę.
Zzz 2015-04-04 10:58
Firma uczciwa, placa ok i na czas. Jak sie komus nie chce pracowac to sie nie podoba ze go gonia. Jak ktoś nie boi sie ciezkiej pracy to moze byc zadowolony
Pracownik 2015-04-23 22:11
Są tu opinie negatywne, pozytywne, prawdziwe i zmyślone.
Prawda jest taka że jest to firma ze stabilną pozycją, która każdego roku przyjmuje nowych pracowników. Wszystkim zawsze płaci na czas i widać bardzo duży rozwój. Ja też chciałbym zarabiać więcej choć nie mogę narzekać. Tu się zarabia tyle że można z tego żyć i mam nadzieje że nie będe musiał tego zmieniać.
Były pracownik 2016-04-30 00:27
Firma specjalizująca się w wyzysku pracowników. Małe pieniądze,bardzo duże wymagania i stale nie zadowoleni szefowie.
Obecny pracownik 2016-04-30 20:36
Jest dobrze nie można narzekać. Zapierdol jest ale gdzie nie ma.
Lokee 2016-07-30 19:24
Pracuję na szwalni i jestem szcześliwa bo wreszcie mam normalną pracę.
Kiki 2016-10-21 21:16
Zaczynają przyjmować ludzi z Czeczenii, Ukrainy czy h...wie z kąt jeszcze! Widocznie Polakom się zaczyna nie opłaca tam pracować, bo z tego co słychać ludzie zaczynają masowo odchodzić czy to oznacza że firma zaczyna oszczędzać.
Lele 2016-10-22 14:38
Dwóch jest z Afganistanu, trzech z Pakistanu a najwieksza grupa okolo 40 z Kongo. Codziennie tańczą murzyński taniec 'umba-umba' około południa. Podobno jedzie jeszcze zastępca dyrektora z Mongolii i nowa sekretarka z Zimbabwe.
hmmm 2016-10-22 14:59
Został jakiś Polak po masowych odejsciach?
Produkcja-pracownik 2016-10-22 17:30
Pracuje na produkcji w DecoSun 7 lat i wszesniej nie robiłem żadnych wpisów ale teraz muszę bo nowe osoby które szukają pracy mogą być w błędzie. Głupota ludzi którzy piszą bzdury jest straszna wiec teraz prawda. Firma ma 10 lat i nie jest w Swarzędzu a w Kostrzynie. Praca na produkcji jest na dwie zmiany. Cała firma to około 55-60 osób ale dokładnie nie liczyłem. Towarzystwo jest przyjemne bo nie ma żadnych oszołomów, tyranów i dreczycieli. Czeczenów i Afrykanów też nie ma. Za to sa dobre, uczciwe pensje i w większości super kolerzeństwo. Nie wiem jak reszta ale ja mam zamiar pracowac w tej firmie wiele lat. Ktoś napisał o masowych zwolnieniach ale to też nieprawda. Co miesiąc są nowe osoby i zostają na wiele lat a jak ktoś odchodzi to głównie że sie nie chce pracować. Z tej pracy nikt normalny się jeszcze nie zwolnił chyba że musiał.
P 2016-10-29 11:36
Święta prawda. 2 osoby poszły do Wolkswagena zapierdzielac na 3 zmiany za 100 zl więcej. Zaraz będą nowi ktorzy uciekają z Vw.
Anonim 2016-11-02 19:30
Witam pracuje w tej firmie kilka lat, pracuje się dość dobrze choć umowy beznadziejne nawet nic na raty nie można dobrze dostać. Odkąd jest dyrektor w tej firmie wszystko schodzi na psy, wszystko zabierane za byle co, Ukraińców wolą zatrudnić niż dać zarobić nam Polakom, ludzie non stop się przewijają bo są zbyt małe zarobki do tego co robimy no i umowy. Żeby to wszystko szło to podniescie ludzia pensję docencie ich i wprowadzcie jedną zmianę tak jak było. Ale pensja to podstawa , lepsza by była sobota choć co droga niż te beznadziejne popoludniowki.
P 2016-11-02 19:36
No niestety co niektórych to wykaczyli psychicznie, zabierając co miesiąc spod pyska za bzdury
Nick 2016-11-02 22:33
Coooo za gosciu tu pisze? Popoludniuwki są super nigdy tego nie zmieniajcie bo nareszcie mozna cos załatwić lub wyspac się jak mam ochote. Pracuje z Ukraincem i jest spoko takze nie wiem o co ci chodzi. To ze jest z Ukrainy ? Bardzo fajny kolega i nie moge nic zlego o nim powiedziec.
Jak nie lubisz dyrektora to mu jebnij wypowiedzenie i szukaj szczescia tam gdzie ci będzie lepiej.
oli 2016-11-03 10:43
Na jakie zarobki można liczyć ? Ile zmian macie ? Widziałam nowe oferty pracy... Pozdrawiam
Odpowiedź 2016-11-05 14:29
Biura 1 zmiana produkcja 2 zmiany.
Klara 2016-11-06 16:05
Pani Klara otwiera biznes w branży erotycznej. Będą zatrudnienia.
X 2016-11-07 08:46
Pracuje w tej firmie juz kilka lat i wiem ze jest to stała i pewna praca choć napewno nie jest moja wymarzoną. Umowa słaba, zarobki na początku 1600 i co rok można liczyć na podwyżkę 100z. Ci co robią po 10 lat mają chyba 2600-2700. Atmosfeta zależy gdzie się trafi bo są osoby wporzadku ale są też takie z chora psychika i lepiej im nie popaśc. Dyrektor nie jest taki zły jak piszą co niektórzy. Wykonuje swoją pracę i jest wymagający bo chcą tego szefowie a tym zależy tylko na zysku
Lulu 2016-11-18 15:28
❤ najlepsza firma Ever
2016-12-15 16:52
UWAGA!!! Atak psycholi Aaauuuu
Robta co chceta 2017-02-12 19:37
Czy Ukraińcy są legalnie zatrudnieni? Słyszałem, że firma mocno leci po kosztach i oszczędza. I podobno niektórzy pracują na nielegalu. Ale może to tylko zazdrosna konkurencja z Warszawy tak twierdzi. Ja już na szczęście nie muszę z szefami współpracować. Ten zły okres mam za sobą. Pozdrowienia z Holandii. Posłuchałem, że jak się nie podoba to mam w...lać i tak też zrobiłem.
Ha ha 2017-02-17 19:50
To ja odpowiem ktosiu ktory napewno nie jest z naszej firmy. Obywatel ukrainy jest jeden a umowe mu jako kolezanka sama tłumaczyłam dodam że nikt przez ostatnie miesiące nie odszedl z pracy wiec nie pozdrawiaj z Holandi bo nigdy z nami nie pracowales.
Sasha,Shasha,Władek 2017-02-22 19:39
To kolezanka musi sobie jesz ze szybki kurs liczenia w pamieci zrobic co nie?
Paw 2017-03-03 07:14
Praca jest super a dziewczyny są naj, naj,naj cudowniejsze. Wszystkie mi się podobają .
Jprdl 2017-06-06 15:45
Umowy masakra! Minimalna krajowa reszta w kopercie(dusigrosze) A na dodatek pensje jak na ten rejon mocno średnie no i od nowych pracowników wymaga sie tego samego co od bardziej doświadczonych(jesli nie wyrobisz normy zostajesz za darmo) nie polecam.
EV 2017-06-07 16:12
Ja pracuję już pół roku i na pewno nie moge narzekać. Pewnie że na poczatku nie ma sie tyle co starzy wyjadacze ale ja roboty się nie boje i już mam znacznie wiecej niz na poczatku. Jak będzie tak dalej zostaję tu na długo, chyba że mnie wywalą.
Kr 2017-06-08 06:35
Naprawde super popatrzec na dziewczyny. Wszystkie bardzo fajne i miłe.
Maciej 2017-06-19 13:17
Pani Klara i Edmund dyrektor są bardzo wymagającymi osobami. Jedynie Edek czyli general manager jest w porządku.
Zostaw swoją opinię o Deco-Sun S.C. - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Deco-Sun S.C.