brak logo

Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła

Poznań

Opinie o Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła

sebastian 2013-06-02 22:14
nie polecam, niskie zarobki, wysokie wymagania
1
Polak 2014-11-26 23:46
Witam.Jakie są zarobki Ładowacz odpadów w Eko-Tom
pracownik 2015-04-07 19:45
Nie polecam nikomu. Szefostwo i kierownictwo banda debili delikatnie mowiac.
Zenon 2015-07-04 22:16
Pytanie do kierowcow w eko tom. Jak wyglada praca jako kierowca C bramowiec w tej firmie tzn czy trzeba jezdzic jak wariat bo ciagle poganiaja czy stosuja niewolnictwo a czy moze inne dziwne praktyki bywaja?
pracownik... 2015-07-19 18:49
Szefostwo najchetniej niewypuszczalo by pracowników do domu. Zero szacunku, jedyne co to pieniadze na czas chociaz kokosów nie zarobisz. Nie polecam chyba ze naprawde masz nóż na karku!
Kierowca 2015-07-27 19:16
Praca minimum 12 godzin. Stawka 12zl kat c. Pierwszy miesiac zlecenie 11zl. Co wazne na poczatku jezdzisz ze starym kierowca kilka dni i za ten okres masz 8zl. Auta w miare ok. Pieniadze na czas. Biora wszystkich jak leci jak cofniesz w brame i znasz miasto to masz prace. Godziny pracy przejebane oboz pracy. Mnostwo zlecen maja ale technicznie kuleja.

peneriada 2015-11-07 18:22
Witam robota na placu przejebana,stary nonstop smiga po placu swoim samochodzikiem i cały czas obserwuje czy ludzie pracują a płaca dla placowych 10 zeta na łape masakra jakaś,KOŁCHOZ
driver 2016-01-13 14:42
Płacą zawsze w terminie, ważne - samochody bardzo zadbane bez usterek. Polecam, obecnie pracuje kilka lat jako kierowca i nie narzekam. Czytając poprzednie opinie domyślam się że to ludzie bez kwalifikacji chcący "zaczepić się" gdzieś na kilka miesięcy. Firma dla ludzi szukających stałej pracy za sensowne pieniądze.
obecny driver 2016-01-13 14:48
Najlepszym miernikiem jest staż pracy większości pracowników, skoro tyle lat pracujemy w tej firmie to znaczy że nie jest tak źle jak piszą powyżej.
Jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził.
Stan techniczny samochodów jest na bieżąco monitorowany, a najważniejsze że płacą na czas.
Pracownik... 2016-01-15 16:17
Ciekawe ktory z kierownictwa podszyl sie pod: obecny driver? Pieniadze na czas, auta bez usterek a ludzi traktuja jak w obozie pracy i robia z nich debili! Pracowalem i nie polecam!
były pracownik 2016-02-07 22:09
pracowałem tam kilka lat pieniadze na czas były zawsze.co do kierownictwa to były dni lepsze i gorsze ale tych lepszych było wiecej."JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE" ja na dyr. narzekać nie mogę. auta w dobrym stanie, naprawy i obssługa na czas. jak dbałes o auto to na drodze nie sprawiał problemu chyba ze jezdzili nimi tzw. kombajnisci.
Ja 2016-07-15 08:40
Podejście do człowieka tragiczne. Po miesiacu pracy jestes zmeczony psychicznie i fizycznie bo praca minimum 12 h. Stara gwardia odchodzi wiec to chyba o czyms swiadczy
MI 2016-08-09 11:20
Podejście do klienta fatalne, nie polecam. Gburowatość i bezczelność na porządku dziennym.
Chętny 2016-09-22 18:19
Proszę o szczere opinie, da się tam popracować normalnie, bez nerwów i ciągłej spiny?
Jakie są też stawki na kierowcę kat. C?
Byly pracownik 2016-11-14 16:13
Daj sobie spokoj... powyższe opinie o sa jak najbardziej prawdziwe. Jednym slowem patologia.
Zniechecony 2017-03-22 09:18
Banda debili. Atmosfera nie przyjemna. Nie polecam!
Zostaw swoją opinię o Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Tom S.C. Teresa i Tomasz Turguła