brak logo

Eurofoam Poznań Sp. z o.o.

Janikowo

Opinie o Eurofoam Poznań Sp. z o.o.

biały murzyn 2015-09-05 21:45
Jak Ty nie wiesz że murzyni są zazwyczaj czarni (oprócz przypadków bielactwa) to też tak się znasz na prawie jak na czarnych murzynach
Rzyczliwy 2015-09-06 20:50
Już dużo nam nie brakuje do Amazona po co mamy tam iść.
Rzyczliwy 2015-09-06 20:56
Jak bym zarabiał takie pieniądze jak ty też bym wszystko akceptowal
Alex 2015-09-09 12:38
Pracowalem tam kilka lat te opinie to prawda z tym filmem tez macie płytę to pokażcie Prezesowi
skwarek 2015-09-16 15:50
w sumie to praca jak każda inna, ogólnie to żal mi trochę ludzi z PST ,obowiązkowe soboty ,niedziele ,te XXX-y i tym podobne pomysły. Z kasą to chyba nie ma co narzekać, socjal jest z roku na rok coraz gorzej ale coś tam zawsze dadzą ,śmieszne podwyżki co roku no ale chociaż są jakieś xD. Denerwuje mnie tylko to że nikt się mnie nie pyta czy mogę przyjść np. w sobotę lub zostać na nadgodziny tylko od razu informują mnie bez pytania... tak jak bym był ich własnością, Druga sprawa to zła organizacja pracy oraz złe zagospodarowanie pomieszczeń jest taki ścisk że szok nie ma gdzie palca włożyć. nie widzę żadnych zalet pracy w tym zakładzie oczywiście oprócz kasy.
skwarek 2015-09-16 16:05
Zapomniałem jeszcze wspomnieć o Panu Waldemarze K. i jego podejściu do ludzi.
dzony 2015-10-03 22:45
To co się dzieje teraz w tej firmie to tragedia,a to wszystko narzucone ze Zgierza.Szkoda ,że kierownictwo nie umie zawalczyć o swoich pracowników.Panowie trzeba o ludzi dbać,a nie tylko straszyć premią,a gdzie nagrody dla tych co tyrają uczciwie bo niektórzy pracują jakby jaja mieli powiązane,a premia taka sama jak dla tych co uczciwie pracują.Szkoda ,że z tymi sobotami tak zrobiliście każdy chce spędzać czas z rodziną sami zacznijcie przychodzić w soboty na trzy zmiany to może zrozumiecie ludzi.Człowiek który uważa się za wykształconą osobę chyba nie lubi ludzi,aby taki system wprowadzić żal mi gościa.Pozdrawiam całą załogę kierownictwo też chociaż trochę się pogubiło,a jeszcze jedno panie Wojtku nikt nie sra we własne gniazdo jak w gniezdzie jest ok
dzony 2015-10-04 10:11
Zal mi ludzi co pieprzą o jakimś filmie sprzed kilku lat,co to was obchodzi,co ktoś robi tym bardziej ze swą żoną.Niech każdy patrzy na siebie,a potem osądza .Drzazgę w oku brata swego dostrzegasz,a belki w swym nie widzisz.
Rzyczliwy 2015-10-05 10:12
I to
jest szczera prawda nic dodać nic ująć
może być lepiej 2015-10-22 01:14
Eurofoam =15000000 euro kary za oszustwo nałozone przez KOMISJĘ Europejską .I już wiadomo dlaczego jesteście zmuszani do pracy w soboty.
rozczarowany 2015-10-27 15:17
Hej Janikowo nie zwalajcie winy na Zgierz za wszystko co złe. Większość to wymysly Janikowa a na Zgierz spychaja
Rzyczliwy 2015-10-28 17:41
A dyrekcja wciska nam taką wersję że te zmiany to wasza sprawka
może być lepiej 2015-10-29 20:25
Dlaczego usuwacie mój wpis z podanym linkiem w sprawie nałożonej kary przez KE ?
mały 2015-10-30 18:00
To wina tych burakow z wiosek na wszystkie warunki sie godza wiesniako pozdrawiam
olo 2015-11-04 14:51
Raczej to wina ludzi z doborowego towarzystwa pana kierownika
na temat 2015-11-11 21:54
Szału nie ma...najniższa krajowa + premia którą można uszczuplić za byle co. System pracy prawie 4-brygadowy, tzn tylko nd wolna (póki co) plus jedna sobota w miesiącu (3 zmiany). Często zmuszanie do przychodzenia w wolne dni, nieważne że nie pasuje. Podwyżki roczne około 30parę-40 złotych brutto!
pracownik 2015-12-20 17:44
Pracownicy jak roboty od poniedziałku do niedzieli tyrają, a kierownictwo wróci wypoczęta po weekendzie. Tak szanowani są pracownicy firmy Eurofam. Pozdrowienia dla nowego kierownictwa, która o zarządzaniu personelem nie mają za dużego pojęcia.
mały 2016-01-10 00:25
Witam to prawda co pisza inne osoby o tym zakładzie zmuszaja ludzi do pracy 6 dni w tygodniu i straszą bez argumentów kodeksu pracy ale będzie kontrola z inspekcji pracy w najbliższych dniach i wszystko sie wyjasni z tymi zmanami w soboty itd pozdrawiam
gosciu 2016-04-08 20:09
Ludzie w tej firmie wredni,fałszywi,przesmiewni żal z takimi pracować ale cóż tacy są ludzie
ela 2016-04-11 12:47
Pracujesz tu od niedawna? Naprawdę tam jest tak źle jest piszą?
SPRAWIEDLIWY 2016-05-22 09:34
Do kierownictwa nie rusza się zgranych zespołów bo to żle wpływa nie tylko na pracowników,ale także na pracę.Wyeliminować donosicieli i będzie spokój.Gdy potrzeba to my w każdy dzień wolny przychodzimy do pracy to wy chociaż uszanujcie nasze zdanie i nie dzielcie zmian.Dziękuje mam nadzieje,że jesteście ok.
rzyczliwy 2016-05-22 12:12
I tu się zgadzam z ta opinią,jak mozna rozpieprzyc zespul ktory dobrze ddziala wedle jedne osody jesli sie nie nadaje na to stanowisko to ją przenieść na inne.Napewno nie wlynie to na poprawe pracy ,wrecz przeciwnie.Chyba kierownictwo tego dobrze nie przemyslalo.Zastanówcie się co robicie.
rzyczliwy 2016-05-22 21:27
To nie wina pań z rolfa tylko pani Z która donosi towar na klejarnie nie była w stanie zapewnić klejarkom pracy panie wjecej stały niż pracowały proponujemy zmienić jej stanowisko pracy i bedzie w porze!!!!
Masterchef 2016-05-25 20:20
Ja osobiacie proponuje Wam wszystkim nauczyc sie przede wszystkim poprawnej polszczyzny. Jestescie pezetami po zawodowkach i wymagacie od ludzi nie wiadomo czego. Trzeba bylo sie uczyc i isc w inna strone, a nie teraz wypisujecie jak to Wam zle. Ludzie z PGR-ow zastanowcie sie kilka razy zanim cos napiszecie. A przede wszystkim pamietajcie... ze z dziada Pana nie bedzie. Dziekujcie Bogu ze macie robote i kierownictwo i reszta zalogi nad Wami czuwa, inaczej bylo by jak na wiezy Babel. Uzywajcie mozgow i nie pierdol..ie 3 po 3.
duzy 2016-05-25 23:10
To prawda wszystko na pracowników a od nich zero pomyslu i za co biora pesje za brak dezinformacji między biurem a produkcja niech zaczna od siebie a ptem pomysly ,
rzyczliwy 2016-05-26 10:13
Za całą sytuację można obwinic tylko kierownictwo a nie pracownikow
nie umieją zarządzać,najlepiej rospieprzyc zmiany ktore są z soba zrzyte ,zacznijcie najlepiej od siebie.
Masterchef 2016-05-27 09:14
Z tego co zauwazylem to najwiecej wpisow jest osob ktorym nie chce sie reki podniesc by podrapac sie po czole. Faktycznie szkola srednia to juz powod by moc sie wywyzszac
Notak 2016-05-27 09:39
A ja widzę że ty będziesz sprawdzać wszystkie opinie, ha ha ha boli cie to
Masterchef 2016-05-27 16:24
Czytam opinie poniewaz przygotowuje sprawozdanie o tak prostych ludziach jak wiekszosc z Was. Niedlugo bedzie mozna o tym poczytac. "Jak zyc w XXI wieku bedac prostakiem z XIII wieku, co wniosly PGRy w nasze zycie i jak odroznic czlowieka inteligentnego od wiesniaka"
Notak 2016-05-27 23:15
Haha żeś się wysilil, pfffff
sprawiedliwy 2016-05-28 18:30
Wiecie,co wstyd mi za was potraficie się tylko obrażać.Większość z was w Niedziele do kościółka,a tu szyderstwa i obrażanie się wzajemne.Wykształciuchy są potrzebni i robole też jedni bez drugich padną.Żal pracować w takiej firmie gdzie jedni do drugich nie mają szacunku .
mati 2016-05-29 18:21
Co się dzieję w tej firmie to jest jakiś dramat odkąd rządy przejął nowy kierownik to jest czysta patologia nocce z piątku na sobotę daje do odróbki z czego robi się długi weekend gdzie następnego dnia ( "sobota " po Bożym Ciele) dwie zmiany muszą przyjść i tyrać jak woły paranoja jakaś :zemsta ? albo mania wyższości
mati 2016-05-29 21:31
Tak masz racje pani kasia jest bardzo fajna ;
sprawiedliwy 2016-05-30 08:47
Tyrać jak woły jaja se robisz mati większość przychodzi się po opieprzać i tyle są tacy,że uczciwie pracują,ale tego nikt nie widzi i wszyscy dostają 500zł premi brać się za nierobów to nie będzie trzeba chodzić w każde wolne dni.Takie me zdanie pracownika z produkcji który widzi jak kto pracuje,aż się we mnie k...a! gotuje.
rzyczliwy 2016-05-30 09:23
Tu się z toba zgadzam w 100procentach !!!!
duzy 2016-05-31 18:34
Najpierw niech zaczną od siebie a potem szacunek do pracowników wstyd ze tacy ludzie maja takie stanowiska
Mejk 2016-05-31 19:35
Tak, taka ich wlasnie rola, ale nie poprawią nic sposobem ktory chca wprowadzic,wymieszanie nic nie da bo niby i dlaczego miało by dać, pogorszy i zaogni jeszcze bardziej nienajlepszą już i tak sytuację, tego nie potrafą zrozumieć.. wolą szukać problemów tam gdzie ich nie ma. A jesli chodzi o okienka to kazdego z osobna indywidualna sprawa czy chce przyjsc czy nie, to normalny dzień wolny..i tak tez nam to tłumaczono rok temu przez kierownictwo gdy wprowadzano nowy system,ale dziś zmieniają zdanie, lecz nic i nikt nie ma prawa zmuszać pracowników do przychodzenia do pracy w dzien wolny..mogą jedynie zmotywować,zachęcić jednak oni wolą droge demotywacji.
Notak 2016-05-31 21:20
brawo! Bardzo dobrze powiedziane, zero motywacji, aż człowiekowi się do pracy nie chce przychodzic. To prawda że można zmienić pracę jak się nie podoba, ale po co, ludzie się też przyzwyczajaja to miejsca swojej pracy i do ludzi i przedewszystkim chcą pracować, więc dajcie nam szansę. Nie dobijajcie nas za każdym razem jak myślimy że już będzie dobrze.
duzy 2016-05-31 21:32
Bo to sa ludzie bez muzgow nie myślą najpierw cos robia a potem mydla
inny 2016-06-01 16:32
Zastanowscie sie co robicie produkcja zalezy od nas pracowników wystarczy ze na 1 dzien produkcja stanie i co plecy i kara
ZNISMACZONA 2016-06-09 17:00
TO TY NIE MASZ POJĘCIA CO TO PRACA PRACUJE TAM SZMAT CZASU I TAKIEGO LAJCIKU JAK W TEJ FIRMIE TO NIEMA NIGDZIE A KROWA CO DUŻO BUCZY MAŁO MLEKA DAJE LUDZIE CHCIELI BY ZAROBIĆ ALE SIĘ NIE NAROBIĆ CO NIE KTÓRZY JAKBY PRACOWALI W INNYM ZAKŁADZIE JUŻ DAWNO BY WYLECIELI TEN ZAKŁAD JEST JAK PRZECZKOLE Z TYCH TRZECH ZMIAN TO JEDNĄ BY ZROBIĆ CO UCZCIWIE PRACUJE A RESZTA SIĘ OPIERDALA A CO DO PREMI TO POWINNA BYĆ REGULOWANA A NIE STAŁA BO NIE WSZYSCY RÓWNO PRACUJĄ I CI CO UCZCIWIE PRACUJĄ SĄ POKRZYWDZENI
ZNIESMACZONA 2016-06-09 17:19
NIE MASZ POJĘCIA O PRACY POPRACUJ TROCHĘ NA AKORD TO ZOBACZYSZ CO TO ZNACZY PRACOWAĆ JAK ROBOT BO TO ZAKŁAD LUDZI CHRONIONYCH DAWNO BYM POŁOWĘ WYLAŁA ZA ICH ŚCIEMNIANIE A NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA ZA PRACĘ NIECH SIĘ WEZMĄ A NIE O OCZERNIANIE ZAKŁADU
Mr.Robot 2016-06-09 19:26
Nazwiska!
Baobab 2016-06-11 01:15
Nazwiska? Sam powinieneś wiedzieć, kto sumiennie pracuje, a kto bąki zbija, z resztą od wielu lat :/
Baobab 2016-06-11 01:21
Zgodzę się z tą opinią. Większość pracowników przychodzi do pracy, żeby tylko ''odpykać'' te 8h. A inni muszą n.......alać za innych. Żal totalny
Baobab 2016-07-20 04:13
Jak już tak bardzo jesteś inteligentny i wiesz co pisać w swoich książkach, to używaj polskich znaków, bo jak na razie nie grzeszysz poprawną polszczyzną...
Pan I Władca 2016-10-09 01:14
Człowieku, to że niektórzy ludzie nie potrafią pisać to nie znaczy że nie potrafią się wysłowić, a czy ktoś z nami rozmawia o planowanych "poszczególnych zmianach" nikt ...zawsze dowiadujemy się ostatni albo się boicie przedstawić swoje argumenty albo uważacie się za nie wiadomo kogo i eksperymentujecie naszym kosztem następnie, są robione zebrania "przeprosinowe" po chuuj ?? Jak się komuś nie chce pracować to wyj...bać jest tylu chętnych na poszczególne stanowiska. A na końcu po tych Waszych mądrych decyzjach i tak wszystkie 3 zmiany na tym cierpią. Eurofoam jest taką firmą że tak naprawdę mogli byśmy robić na 2-zmiany tylko wystarczyło by trochę pomyśleć :) Jeszcze kilka osób się zwolni i może wtedy przejrzycie na oczy.... Bez poważania Jan Zbawiciel.
bylypracownik 2016-10-26 18:33
Wywalają jak im się podoba. Zresztą te 3 zmiany są niepotrzebne.
Gość 2017-04-20 16:30
Firmą zarządzają idioci i z ludzi też robią idiotów,tyle mam do powiedzenia o tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Eurofoam Poznań Sp. z o.o. - Janikowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofoam Poznań Sp. z o.o.