brak logo

Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

Zawiercie

Opinie o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

bella 2011-05-25 13:37
Wypłaty na raty i nie dotrzymywanie umów taka huta była jest ale wkrótce splajtuje...katastrofa! Niekompetencja przełożonych, żenada.
pracownik 2011-06-03 00:10
Nie polecam strasznie tego zakładu, wypłata na raty i ciągły mobbing że nic nie zarobi się jak będzie robić dokładnie wszystko, wypowiedzi mistrzów, byle by zamówienie przeszło. I ciągłe rzucanie po wydziałach jak brak jest roboty. Odradzam wszystkim, chyba ze komuś brakuje nie dużo do emerytury to jeszcze da się wytrzymać.
mike byly robol 2012-04-01 23:49
Już dawno się tak nie śmiałem czytając takie bzdury uciekajcie od tego zakładu jak najdalej czysty wyzysk i tyle
mike byly robol 2012-04-01 23:53
Pani [usunięte przez moderatora] chyba jest blisko dyrektora i próbuje nakłonić jakiś jeleni żeby na nich pracowali
Libratum 2013-07-10 11:35
Dzień dobry

Jako Kancelaria specjalizujaca sie w odzyskiwaniu zaległych wynagrodzeń otrzymaliśmy informacje,ze jest problem z wypłata wynagrodzeń. Jeśli jest to prawda chcielibyśmy Państwu pomóc . Osoby, ktore mogły by potwierdzić ta informacje prosimy o kontakt pod adresem kancelaria@libratum.pl lub pod numer telefonu 881 645 346
Libratum
TURYSTA!!! 2015-03-28 15:52
WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ, ŻE MAJSTROWIE GONIĄ WAS DO PRACY! ZAANGAŻOWANIE PANI W SKLEPIE FIRMOWYM ,,Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego" JEST PONIŻEJ WSZELKIEJ KRYTYKI, ODPYCHAJĄCE I BEZCZELNE, A KOMENTARZE KIEROWCÓW FIRMOWYCH NA KORYTARZU - CIĘŻKO NAWET OPISAĆ /CHAMSKIE I PONIŻAJĄCE!/. JAK PRACOWNICY TAK TRAKTUJĄ TURYSTÓW I KLIENTÓW TO NASZA NOGA WIĘCEJ NIE STANIE W TEJ OBRZYDLIWEJ FIRMIE! MOŻE CZAS SIĘ WZIĄĆ DO PRACY?!
ja 2015-08-11 17:03
Pracowałam tam 17 lat i jak czytam komentarz jakiegos tam turysty,szlag mnie trafia. Pewnie kolejny odwiedzajacy urzedas w buciorach na szpic. Wy się weżcie do roboty bo kupe kasy zgarniacie za pierdzenie w stolek. Jak nie placa pensji przez miesiace i traktuja jak bydlo,czasami trudno byc milym kiedy nie ma wyplaty a rachunki i dzieci czekaja. Moze patafianie jeden najpierw dowiedz sie wiecej a potem otwieraj pysk,jak domniemam warszawiak.
kos 2015-09-02 20:26
sprzedał długi huty szkła taka opinia o pracodawcy
a może on odkupi




Sam 2015-10-24 22:09
Totalny syf
qwertyuiop087 2015-11-28 08:46
jakie sa zarobki może mi ktoś powie na hucie
Anonim 2016-02-09 16:20
Jak jest teraz w tej hucie szkła płacą już normalnie na czas? czemu tak ciągle ludzi szukają do roboty, co robota ciężka??
Ar 2016-02-10 16:22
No właśnie ,może ktoś coś napisać na ten temat ?
Qwer 2016-05-20 20:12
Nikt mlody tam nie pojdzie pracowac 4 brygady, zadnych dodatkow za weekendy, zadnych premii, nawet ubrania nie dają, a starzy pracownicy pracuja byle do emerytury dotrwac. Co do pieniedzy to szkoda gadac
Anon 2016-06-06 15:28
Praca na 4 brygady i to ciężka, nie dosyć że nie dają ubrań to nawet w łazience mydła nie ma żeby się umyć, w kiblu syf śmierdzi z daleka. W ogóle jeden wielki syf, uciekać z daleka
ZAWIERCIANIN!!!! 2016-06-13 14:53
oddajcie nam zlodzieje nasze pieniadze kolejny miesiac bez wyplaty!!!!!!
Anonim 2016-07-16 11:56
Dalej nie płacą?
sejna 2016-07-18 10:46
to święta prawda o ludziach tu pracujących. Podejście do klienta to komunistyczna hańba! Łaskę wszystkim robią , że muszą coś zrobić, kpina.
Aaa 2016-07-19 11:32
Ludzie dalej odchodzą stamtąd więc chyba nie będą płacić
Anonim 2016-08-17 12:24
Płacą teraz czy nie? I czy w całości czy na raty?
pracownik 2016-08-22 12:01
Ludzie tu syf był jest i będzie odradzam komukolwiek prace tutaj!!! Wypłaty, zapomnijcie!!!!
Anonim 2016-08-23 15:57
To dalej nie płacą? Znów po 300 na miesiąc wypłacają? Ogłoszenie znowu dali na automat chcą przyjąć
xxx 2016-08-26 15:31
Debile nie umiecie czytać? Wszyscy piszą, że nie płacą !!!! A wy wciąż pytacie! Pracowałem tam i wiem: Ściemnianie, że oczywiście będą płacić to bzdura! Banda złodziei i tyle! Idą głupcy (jak kiedyś ja) naiwni a potem skomlają o pieniądze. Kuszą umowami i wysokimi na piśmie kwotami a i tak ich nigdy nie zapłacą! To co? Może lepiej mieć na papierze i spać spokojnie czy lepiej mniej ale w kieszeni? Zobaczcie odkąd proszą się o ludzi? do biura też bo wszyscy uciekają! Teraz na sorga chcą za 3600 hahahahahah nie potrafią 500zł wypłacić a 3600? Jesteś głupi i naiwny to pójdziesz a wyjdziesz goły i chyba nie wesoły.
Oszukany Pracownik 2016-10-17 20:14
Nie polecam pracy w Hucie szkła w Zawierciu juz od pierwszego miesiąca zalegają z wypłatami płaca w ratach lub wcale a właściciele bujają sie po ciepłych krajach. Obowiązków wymagań dużo płacy wcale!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!
Anonim 2016-10-19 12:34
Znów szukają ludzi do pracy, tym razem automatyków i elektryków. Nie płacą więc ludzie odchodzą, a jak tam na produkcji też pouciekali??
Oszukany jak inni 2016-10-19 23:45
Opinia jest jedna.
ZŁODZIEJE którzy za pieniądze ludzi bujają się po świecie!!!!!!!!
Stara klika beton mafia nic więcej... włącznie z całym tym zarządem!!!!
Chcesz być ich sponsorem to idź tam i pracuj a zobaczysz jak prezesiki za twoje żyją!!!!
To ja jestem Nick 2016-12-23 10:24
Znowu ogłoszenia dają! Jakie zarobki! ZŁODZIEJE. Będą zwodzić zarobkami a nigdy tej kasy nie dostaniesz! A jak głupi jesteś to idź. Wielu nas takich było i wyszło bez kasy.
były 2016-12-23 12:38
Obiecują 2200zł brutto a dają 300zł na miesiąc, złodzieje
Xyz 2017-01-18 09:28
Oj to prawda wyzysk wyzysk wyzysk to chyba motto tamtejszych pracodawców !!! Nie polecam !!!
Ferdek 2017-01-22 15:15
I znów szukają frajerów do pracy, jak zwykle kuszą zarobkami a prawda jest taka że nawet połowy z tego nie zapłacą.
Zenek 2017-01-22 15:24
Nie polecam pracy w tej firmie szczególnie przy podkładaniu, praca przy tzw bibeku jest straszna, nie raz nawet niema jak iść do kibla, bo nie można odejść od maszyny. Pracownik jak pies brzy budzie cały dzień przywiązany do maszyny jak cię ktoś nie zmieni to nawet nie ma jak sobie zjeść. Po za tym warunki na zakładzie to czarna rozpacz, wszędzie syf, w łazience nie ma wogóle mydła trzeba nosić swoje i pilnować żeby nie ukradli, w toalecie nie ma papieru. A o zarobkach to już nawet nie wspomnę bo dosłownie nie ma o czym.
Anonim 2017-01-26 14:56
Bo to nie jest praca dla jednej osoby tylko dla dwóch. Na automacie niema prawie nic do roboty a jest ich trzech, a na bibeku gdzie jest mnóstwo rzeczy do ogarnięcia poza podkładaniem jest się samemu bez sensu. A wogóle to nie jest praca tylko wolontariat :)
ZXZ 2017-02-08 11:10
No nie znów szukają ludzi do pracy. Który to już raz w ciągu ostatnich 12 miesięcy? Chyba z 10 :) A czemu tak ciągle ludzi szukają? Wiadomo :)
mody 2017-04-29 15:03
huta szkla to jedno wielkie g!!!pieniadze zarabiaja i dostaja normalnie ludzie z zarzadu a reszta dostaje resztki!tu stowa tu dwie,czasem piecset czy tysiac.czyli w wielu ratach dostaje sie wyplate!!!pracowalem tam dwa lata.liczylem ze cos sie zmieni,ale niestety zmienila sie tylko nazwa,adres zarejestrowania firmy a zarzad 90% to samo co bylo
NS 2017-05-09 16:54
Trzeba być Debilem żeby tam robić. Ja bym tam nie chciał robić nawet jakby płacili
bolo 2017-06-02 11:12
trzeba być ostatnim ciulem żeby tam pracować i dawać się dymać
Zostaw swoją opinię o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego - Zawiercie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego