brak logo

Atlant Michał Mioduszewski

Białystok

Opinie o Atlant Michał Mioduszewski

Przemuśś 2014-01-04 13:22
A wiec tak,gorąco Nie polecam pracy w tej firmie,jednym słowem oszuści i wyzyskiwacze. Kompletny brak ludzkich warunkow pracy,nawet nie ma bierzacej wody,a co do wyplaty?owszem są regularne ale (usunięte przez administratora)wypomni Ci wszystko i obetnie z niej ile wlezie,byl nawet przypadek,ze pracownik po wyplacie musiał jeszcze mu dopłacic
Omijać 2014-04-18 19:41
nie polecam również (usunięte przez administratora)
span 2014-12-30 13:10
witam mam okna od tej firmy nie polecam jakość estetyka porażka sprawa jest w sądzie. A serwis to wogle szok fachowcy tacy że okna wyregulować nie umieją.
Pracuję 2015-01-29 23:39
Jaka płaca tacy fachowcy :) a przecież to niemal cud że w ogóle dostałeś te okna. Warunki pracy ... jakie warunki pracy ?
pracownik 2015-02-24 20:15
NIE POLECAM! pracownicy są traktowani tak jakby zgłosili się jako wolontariusze (szefostwo z każdym miesiącem ucina ile może i krzywo patrzy gdy pyta się o wypłatę) warunki? przerwa 15min na 10h pracy. szatnia i toalety są praktycznie w stanie surowym, brak bieżącej wody. Szefostwo nie dba o pracownika. całą zimę pracowaliśmy w temperaturze ujemnej. szczerze ODRADZAM!
Młoda 2015-05-11 19:24
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!byłam,zobaczyłam i jestem w szoku takiego chamstwa ze strony właściciela i kadry kierowniczej jeszcze nie widziałam.Warunki? jakie warunki zimniej jak na podwórku w szatni syf toaleta nie lepsza nawet nie ma gdzie herbaty zrobić.Pracownicy wporządku ale tacy jacyś zastraszeni mobbing? W sumie tego się można spodziewać skoro się nie czają i wyzywają niecenzuralnymi słowami pracowników
AGA 2015-09-09 12:20
A JA MAM INNE ZDANIE PRACOWAŁAM W FIRMIE ATLANT POBORY ZAWSZE NA CZAS A ŻE SZEF WYMAGA OD PRACOWNIKÓW UCZCIWEJ I WYDAJNEJ PRACY TO CHYBA NORMALNE W KAŻDEJ FIRMIE WŁAŚCICIEL DBA O SWÓJ WYRÓB POZDRAWIAM NIEZADOWOLONYCH ALE MOŻE SPÓJRZCIE NA SIEBIE CZY DOBRZE WYKONYWALIŚCIE PRACĘ
prokopczyk 2015-09-14 12:06
Również pracowałem w tym syfie i nie mam dobrego zdania o firmie jak również o jej właścicielach. Żadnej szyby nie pobiłem a mi potrącono 200 zł i to w taki sposób że mi zasłaniał notatnik abym go nie widział że tam niby jestem wpisany. Nie polecam najgorszemu wrogowi tam pracować.
fddsd 2015-12-01 22:39
Jedynie ekipa w pracy jest w porządku i całkiem zgrana... O szefostwie i warunkach pracy nawet nie chcę się wypowiadać, brak słów. Ludzie są traktowani jak zwierzęta i muszą pracować w nieludzkich warunkach
byko 2015-12-07 19:49
jedna wielka TRAGEDIA,myślę że zwierzeta w zoo maja lepiej
adam 36 2016-04-19 10:53
Nie polecam nawet największemu wrogowi ( obóz pracy )
qwert 2016-04-19 11:04
Trzy miesiące pracy w kieracie i won !!!
pracus 2016-05-11 09:49
Fakt może warunki pracy nie są rewelacyjne, ale wydaje mi się, że przesadacie z tak krzywdzącą opinią. Oczywiście jest ciężko to nie podlega dyskusji, ale gdzie nie jest? Praca fizyczna wiec normalne, że nie jest łatwo. Ja pracowałem w Atlant i uważam, że praca jak każda inna. Trzeba się starć i pracować sumiennie, a nie się obijać i chodzić co chwilkę na papierosa. Moim zdaniem robota ok.
mlody 2016-09-15 12:29
Podzielam zdanie poprzednika. Praca może jest ciężka, możne nie ma komfortowych warunków, szefowie są wymagający, ale myślę ze to normalne w każdej pracy. Pracowałem tak dłuższy czas i dalej bym pracował ale odważyłem się na wyjazd za granice. Powiem tak jeśli chce ktoś pracować cały rok i posiadać stabilne zatrudnienie to polecam, kasa zawsze na czas, fajni ludzie, a jak Ty jesteś człowiekiem ok to i do Ciebie będą ok. Zeby zarobić trzeba pracować a nie czekać aż ktoś inny zrobi. No i moim zdaniem ludzie, którzy tu piszą to zazwyczaj Ci którym nic nigdy nie pasuje... trzeba było sie uczyć i pracować jako prezes wtedy możne było by dla Was ok.
Młody 2016-10-09 20:19
Praca jak kazda inna, jest okres w którym trzeba ostro zapiepszać ale jest i taki w ktorym jest mało roboty. Warunki są jakie są, kasa? Jeđli chcesz pracowac to i wiecej zarobisz no ale jak wiekszosć nowych którzy przychodzą tam do pracy są nauczeni ze dostaną kupe kasy za nic nie robienie to sory bardzo. Atmosfera wedłóg mnie jest bardzo fajna ze wszystkimi mozna normalnie pogadac, posmiac sie i wgl. A jesli chodzi o szefostwo to jest naprawde wporzadku
szary 2016-11-02 14:12
Pracuję w ATLANT już jakiś czas jestem zadowolony. Kasa zawsze jest na czas... czasem jak potrzeba zaliczkę to idzie sie dogadać z szefem. Pracownicy ok, szefowie też są ok jesli wodzą, że się starsz. Moim zdaniem jeśli ktoś szuka pracy to polecam, ale jeśli ktoś szuka kolejnej imprezy to nie tam miejsce. Ogólnie może warunki nie są najlepsze, ale moim zdanem jest ok. Polecam
twoja stara 2017-01-30 19:06
oszusty i pier... naciagacze nie polecam!!!!!!!!!!
black 2017-01-31 09:02
Pracuje już tyle czasu w ATLANT i nigdy mnie nikt nie oszukał. Po co piszecie takie głupoty. Szefowie są ok nawet w sezonie zimowym zapewnia nam ciepły posiłek. Praca jak każda inna ciężka, bo fizycznie człowiek się umęczy, ale gdzie nie jest ciężko. Jeśłi ktoś chce pracować to polecam. A jeśli ktoś szuka łatwej kasy to nie niech idzie gdzie indziej.
twoja stara 2017-02-01 13:57
jakj sie w biurze siedzi na dupie i gra na facebooku to i p[raca ok obiadki schabowe to i sie pracowac wam chce a wynozcie te łby na chale chociasz na godzine to zobaczymy co bd pisac !!!!!!!!!!
PAPUCH 2017-02-01 15:14
Gdzie pracujesz?O tej godzinie to się zasuwa a nie na irce siedzi!!!Chyba w biurze lub sam dziadoszef pisze...Po co się odzywasz Pajacu...
twoja stara 2017-02-01 17:14
Ahahahhahah black co ty cpiesz jaka kasa ? Ochlapy chyba . Wlazles w dupe dla szefostwa i teraz tylko uszy ci wystaja hahahaa latwe pieniazki to zes pojechal po bandzie :-)
Polak 2017-02-01 17:54
(usunięte przez administratora) Jaki macie porządek w takim pracujecie w szatni walają się pety bo komuś ciężko kulturalnie wyrzucić do jakiegoś pojemnika, o toalecie nie wspomnę, jak kogoś pociśnie to ciężko tej osobie gówno z podłogi zetrzeć, a do szefów jaki macie szacunek taki oni mają do was. Założę się ze wy na ich miejscu byście postępowali tak samo. OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ
Polak 2017-02-01 17:59
A poza tym to kto was tam trzyma siłą? Nie podoba sie to zwijam menele i szukam innej roboty.
PAPUCH 2017-02-01 18:17
Polak to ty pierdolisz glupoty i powinienes sie ogarnac.Chyba nigdzie nie pracowales oprocz Atlantu bo jak ten pierdolnik nazywasz szatnia to jestes zwykly łeb...ludzie przebieraja sie na klepisku,brak szafek dla wiekszosci a petow juz nie ma baranie...to nie sa nawet warunki spartanskie bo spartanie mieli szatnie...idz do byle jakiej firmy produkujacej okna i zobacz warunki w szatni i sanitariaty...jak moze nie byc gowna w kiblu skoro woda od grudnia jest zamarznieta?Moze wdłg ciebie pracownicy maja udrazniac kanalizacje?A co do traktowania pracownikow to wiekszosc tam pracujacych milego slowa nie uslyszalo od wlascicieli,jedynie obelgi i wykrety w sprawie naleznych pieniedzy...jak mozna szanowac czlowieka ktory nie odpowie dzien dobry pracownikowi juz o podaniu reki nie mowiac i na wszystkie sposoby probuje go oszukac????CI ludzie ze wsi kolo Zambrowa nie maja szacunku i elementarnej przyzwoitosci do innych...sloma im z butow wystaje i moze dla tego...
kołtun 2017-02-01 18:19
ty ryj tam trzym dupolizie!!!!!!!
nie ma to jak dupke dla szefa wylizac co ?
ile ci daje na godzine za lizanie?
Obrońca 2017-02-01 18:42
O porządek to powinniscie sami dbac a nie teraz najlepiej zwalic wszystko na szefostwo i wgl. I sie nie dziwcie ze sie wszystkiego czepiają skoro wieksza część do pracy przychodzi pod wpływem alko. Papuch, podwyżki? za co ty chcesz te podwyzki? Myslisz ze ktos jest slepy i nie widzi jak ktos pracuje? Kto zasługuje na podwyżke to dostanie ją bez problemu. Co do tych posiłków, czy ktos wam kaze je jeść? Bo z tego co mi wiadomo kupujecie je z własnej woli. A co do kierownika to chyba on jedyny stara sie zeby jakos to wszystko sie kręciło i zeby nie on to kazdy by miał (usunięte przez administratora) (chociaz i tak wiekszość ma) No ale cóż w koncu to Polska a Polak zawsze jest z czegos nie zadowolony i musi sie do czegoś (usunięte przez administratora) . ELOO
HaHa 2017-02-01 18:48
To po co tam jeszcze pracujesz skoro tak ci wszystko nie pasuje? Problemy z alko czy karany? I nigdzie wiecej nie chcą przyjąć?
kołtun 2017-02-01 18:50
ty wiesz co ci powiem?
napierdolone masz w glacy i mama cie widocznie nie kocha ..
hmm stawka godzinowa 8 zl na godzine jak ci to odpowiada to zapierdalaj a nie bronisz jeszcze podpisz sie imieniem i nazwiskiem najlepiej jeszcze pesel podaj to szef juz bd dokladnie wiedzial komu dac podwyżke i czyja główka go w dupe uwiera od włazenia hahahaha zalosny jestes jak taki mecenas jestes to do kancelari adwokackiej idz albo po godzinach sprzataj kible zjebie !!!
nigdy juz tam nie zajrze!!!
narty ośli łbie
gumiś 2017-02-01 18:54
a ty po co ? umowe podpisales na dwa lata ze bd tyl lizał?
HaHa 2017-02-01 19:18
Pracuje sie po to zeby cos zarobić. I (usunięte przez administratora) to obchodzi czy jestem na umowie czy nie
PAPUCH 2017-02-01 19:51
Już na szczęście nie pracuję... BARANIE a to jest forum i każdy może powiedzieć swoje zdanie,opinię...Jak jest tam tak dobrze jak mówisz to jak wytłumaczysz to że rotacja ludzi jest tak ogromną jak w szalecie na koncercie...Ludzie niejednokrotnie po paru godzinach uciekają a rekordzista był w pracy całe 10 minut...Nie broń sprawy z góry przegranej...SYF,SYF,SYF
czarny 2017-02-01 20:12
Jak ludzie pracują pod wpływem alkoholu to gdzie jest właściciel??!!!, kierownik??!! Pozwalają na to??!!To jacy to ludzie że narażają zdrowie pracowników??!! Chciałeś pomóc firmie a nieświadomie ich pogrążyłeś...Sam udowodniles że dla tej firmy pracownik się nie liczy... Brawo...Twoja logika jest baaardzo pokręcona i głupia...I tak naprawdę nie masz żadnych argumentów...
popek 2017-02-03 14:19
jebac atlant i szefostwo banda oszustów i złdziei .. serdecznie nie polecam charowac jak wol w tym kolchozie . okien tez nie polecam brac od nich .wszystko poklejobe na sylikon . jebac jebac !!!!!!\]

byly 2017-02-16 19:01
gdzie jest inspekcia pracy chyba spi
popek 2017-02-19 18:51
U CB W DOMU HAHHAHAAH
myk 2017-02-22 19:49
atlant szuka frajerow do roboty za 8zt
firma dno 2017-05-06 20:25
Firma dno, na moje nieszczęście pracowałem kilka dni ale szybko się zwolniłem. A inspekcja pracy faktycznie powinna się zainteresować
Dajanaa 2017-05-19 11:32
Na nieszczęście chyba tylko Firmy ATLANT. Przyszedłeś do pracy to pracuj uczciwie. Wychodzenie co 5 min na fajka siedzenie w telefonie i czekanie kiedy minie 8h.. Za leżenie nikt nie płaci ani w ATLANCIE ani w innej firmie. Praca fizyczna zazwyczaj jest ciężka ale uważam że daje się wytrzymać. Pieniądze zawsze na czas, z szefami też da się dogadać trzeba tylko chcieć. Pracuje tam 2 lata i nie mogę powiedzieć złego słowa a Ty?? Ile przepracowałeś że się wypowiadasz 1h , dzień ?? A jeżeli chodzi o porządek to w 99% zależy od ludzi pracujących na hali czyli nas. Jak po sobie sprzątamy to jest ład i porządek a jak wszystko rzucamy pod nogi to tak mamy. Firma w porządku, pracownicy też, inaczej jaki stosunek Ty masz do ludzi tacy oni mają do Ciebie. Tyle w temacie
Zostaw swoją opinię o Atlant Michał Mioduszewski - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlant Michał Mioduszewski