brak logo

Clean-Ard Artur Cibor

Warszawa

Opinie o Clean-Ard Artur Cibor

malwanet 2014-09-04 18:03
Pacodawca rzetelny! Gony polecenia w branży ,wypłacalny,zarobki dobre!
pracownik 2014-12-17 09:50
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Nieprofesjonalna firma krzak, nie wypłacają pieniędzy
pracownik 2 2015-02-25 02:08
bez przesady pracownik jak się normalnie pracuje to jest i kasa. Jak na tego typu usługi nawet przyzwoita 9-10 pln/rbh i co miesiac jest wypłata na czas zawsze.
malwanet 2015-04-12 04:29
Potwierdzam opinię Pracownik
Wypłacalność 100%
malwanet 2015-04-12 04:31
Pracownik 2 potwierdzam opinię! !!
cezary 2015-06-16 17:27
Leca w (usunięte przez administratora)z umowa niby ubezpieczają umowę dają a tak naprawdę nigdzie nie figurujesz w bazie danych a już na pewno nie NFZ
flesz 2015-09-26 08:33
Praca w tej firmie wykańcza ludzi za grosze, owszem wypłacają, ale nie w całości obiecują gruszki na wierzbie. Tak zwani "kierownicy" czują się panami i właścicielami firmy. Potwierdzam opinie cezary. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
KRUS 2015-10-05 15:03
Fikcyjne umowy zatrudnienia, powinien wkroczyć do tej firmy ZUS i URZĄD SKARBOWY.
rój 2015-10-30 02:02
... Tak zwani "kierownicy" czują się panami i właścicielami firmy... a najgorsza z nich była niejaka Dorota Ilkiewicz, której też się wydawało, że to jej firma dobrze, że się właściciel zorientował i wywalił tałatajstwo.
jasio 2015-11-13 23:56
Hehe co prawda szukalem czego innego ale sam jestem pracodawca i jak czytam takie bzdury tak jak ta to mnie rzuca. Jak wypelnilas/les umowe i otrzymales/las rmua to nie ma mozliwosci nie oplacenia skladek lub nie figurowaniu w bazie danych (zus) a tym bardzie NFZ bo w razie co sciagna od niego za leczenie tylko glaby takie bzdury pisza. I co nie udalo sie na L-4 uciec i b dobrze :)
siuzan 2016-01-08 10:30
Rozpoczęłam pracę 3 miesiące temu i troche się bałam po przeczytaniu tych informacji bo niby płacą niby nie. Teraz mogę potwierdzić PŁACĄ i tyle co mówili, a jak się coś nie zgadza wystarczy zgłosić i wyrównują. Ja polecam, a no i mam umowę zlec ale taką chciałam.
Legiawarszawa1 2016-04-13 17:58
Rój jesteś żałosny nie wiem czy się śmiać czy płakać nad Twoim wpisem słoma z butów Ci wystaje słoiczek. Firma do zamknięcia pracodawca Artur Cibor oszust, klamca, chopsztapler, pijak i cpun kurwiszcze jakich mało
galoppo 2016-06-13 18:07
Najlepsi sa Ci co oceniaja innych. Czyli co cpales piles z paracodawca i sie z nim ku..iles/las? Bo jak to czytam to na to wyglada a po wszystkim okradales z nim ludzi? To albo robisz za dywan u niego albo jestes taka sama osoba. Co jak widze po kibolach legii to norma
niewolnica 2016-09-12 21:29
Dostałam skierowanie z pośredniaka do tego typa, szef najgorsze chamisko jakie w życiu spotkałam, praca jak dla niewolnika, nawet Ukrainiec by jej nie chciał.
Ela 2016-11-15 13:00
Ja tam nie wiem ja tez otrzymalam skierowanie z posredniaka prace podjelam pracuje w biurach na rano i wieczorem i kase bez opoznienia mam. Nie ma co lamentowac i obrazac tylko do robty sie wziac ;). Pozdr pracujacych Ela
zadowolonypracownik 2016-12-09 22:52
Firma godna polecenia. Kasa na czas, szef w porządku, wynagrodzenie w stosunku do obowiazkow tez ok. Jesli chodzi o umowe to tez jest. Spokojnie mozna isc do lekarza. Nie rozumiem negatywnych opini. Widocznie w taki sposob wypowiadaja sie osoby ktore chcialyby dostawac kase za nic nierobienie a tak sie nie da lub ktore zostaly zwolnione za niewywiazywanie sie z obowiązków. Obibokow nikt nie bedzie przeciez tolerowal.
Jak mozna obrazac kogos kogo sie nie zna.... Pracuje u p. Artura juz 2 lata i nigdy nie zachowal sie wobec mnie ani innych osob w sposob chamski.
Zastanowcie sie ludzie czy wy jestescie w porzadku obrazajac czlowieka ktorego nie znacie. Bo wasze wypowiedzi swiadcza jedynie o was.
Kierowca 2017-04-12 10:41
Pani Dortka umieściła wpis, czy może jej kochanek. Sądząc po nicku
fałszywe opinie 2017-04-27 23:07
UWAGA!!!

NIE WYPŁACA
SAMI PISZĄ SOBIE POZYTYWY

UWAGA!!!
Zostaw swoją opinię o Clean-Ard Artur Cibor - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clean-Ard Artur Cibor