brak logo

Ad Studio Agnieszka Dobrowolska

Warszawa

Opinie o Ad Studio Agnieszka Dobrowolska

jurek 2014-10-16 20:33
z tym zaściankiem to przesadzasz!!!!
ale zresztą muszę się zgodzić!!!!
Irek 2014-12-13 17:20
Nie prawda, prawdopodobnie zostałaś po prostu zwolnina, lub fałszywie oczerniasz tę firmę.
Serdecznie Polecam to miejsce.
Adrian 2014-12-13 17:23
ŚWIETNE MIEJŚCE DO PRACY I DOBRY PRACODAWCA!!
Kamil 2014-12-13 17:31
Rewelacyjna Firma!
Bartek 2014-12-13 17:33
Właścicielka to wspaniała kobieta!!
Karolina 2014-12-13 17:35
Studio na wysokim poziomie.
ILONA 2014-12-22 23:34
"Nie prawda" piszemy razem geniuszu
ali 2015-10-18 23:34
Jest aż tak źle? Chciałam aplikować, teraz nie wiem co myśleć. Proszę o rzetelne opinie. Będą pomocne.
gość 2016-02-02 11:01
Niestety wszystkie te negatywne opinie są prawdziwe. Właścicielka nie płaci regularnie, a poziom jej wiedzy i niekompetencji jest wręcz zadziwiający. Jeśli chodzi o wiarygodność pozytywnych komentarzy wystarczy spojrzeć na datę i godzinę ich wpisów - ktoś wpisał kilka komentarzy w tym samym dniu, pojawiały się co parę minut.
Kris 2016-03-22 17:23
Haha, niestety zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Pozytywne opinie są dziełem kreatywnej Pani Prezes. Lepiej z daleka od tej firmy jak nie chcesz zostać wykorzystany
Kris 2016-03-22 17:25
Jak ktos lubi stare zwiedłe to faktycznie dwa plusy
marcysia 2016-05-20 08:27
Tak, pani nie płaci pracownikom. generalnie oszustka
Była pracownica 2016-12-15 16:07
Nie dajcie się oszukać i omijajcie to miejsce!
Właścicielka jest oszustką z bagażem ogromnych długów i wielu, wielu spraw sądowych. Niczego się tam nie nauczycie, może poza prostym faktem że życie to nie bajka i są na świecie ludzie źli i wyrachowani
Ta żałosna osoba pochodzi ze wsi pod szczecinem, nieobyta, zero klasy.
Zombi 2017-01-29 18:36
I dodam jeszcze że ...stare zwiędłe na siłę ratujące się chirurgią plastyczną...z żałosnym skutkiem
Zostaw swoją opinię o Ad Studio Agnieszka Dobrowolska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ad Studio Agnieszka Dobrowolska