brak logo

Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

Krosno

Opinie o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

anonim 2011-11-25 07:19
Firma Arpex jest nie słowa,niekompetentna,nie dotrzymuje terminu,[usunięte przez admina]Polecam
Mati 2013-11-28 18:52
Wszystko przebiegło pozytywnie POLECAM
klient 2014-09-24 09:39
Uwaga -cena za meble adekwatna do wykonania terminy-przekładane-szefowa umie opowiadać bardzo dobre bajki.NEGATYWA OPINIA SZOK.
klient 2015-06-05 11:19
Termin montażu przesuwany kilka razy. W końcu okazuje się, że meble nie są nawet wykonane, a o montażu nie ma mowy. Po 3 miesiącach oczekiwania rezygnacja z zamówienia. Dodatkowa dyskwalifikacja to oczekiwanie w sumie aż 80% zaliczki przed montażem (40% przy umowie i 40% przed samym montażem) nie widząc praktycznie jak te meble wyglądają. Szefowa opowiada przez telefon bajki, obiecuje że oddzwoni, cisza. NIE POLECAM - są inni może ciut drożsi, ale słowni i terminowi.
Klient 2015-10-27 13:08
ODRADZAM !!! Nie szanują klientów !!! Nie dotrzymują terminu !!!
Klient 2015-10-29 09:29
Ta firma to jedna wielka porażka. Klienta maja za nic. Nerwy i strata czasu. Nie polecam !
Klient 2015-10-30 15:20
Brak słów na firmę ARPEX z Mosiny, szefowa to bajko pisarz, klient dla nich się nie liczy, termin na umowie to tylko termin na papierze, zaliczki z kosmosu 80%, ciągłe odwlekanie z dostawa i montażem mebli, firma niewiarygodna, nie polecam, wręcz odradzam !!!
ona 2015-10-30 20:26
ta firma chyba nastawiona jest na oszukiwanie klientów.małzeństwo emerytów zamówiłosobie kuchnie z montażem i nowym sprzętem.kuchnia do dziś jest nie skończona choć zgodnie z umową powinna być 4 mieiące temu,sprzęt dostarczono o klasę nizszą i tańszy i nie poinformowano o tym inwestorów,a skasowali jak za ten lepszy, terminy nie dotrzymywane,nawet nie informowali że nie przyjadą a ludzie czekaja...nie mają szacunku dla starszych ludzi,sa aroganccy i niegrzeczni, straszą policją i sądem żądając kolejnych wpłat choc wszystkie przedpłaty są już na ich kontach.uważają że kuchnia jest ich własnością choć 80% jest już zapłacone a robota nie dokończona...i wystawiają fakturę nie kończąc pracy.ludzie jak chcecie spać spokojnie to nie polecam tej firmy!!!strata czasu nerwów i pieniędzy.należy się im porządne utarcie noska,ludzie brońmy się!!!
gofrik 2015-11-16 11:12
Ostrzegam. Nie dotrzymują terminów, które sami wyznaczyli. Czekaliśmy na montaż ponad dwa miesiące po terminie! Kłamią w żywe oczy, ciągle mają nowe wymówki, ciężko się z nimi skontaktować. Meble wykonane dobrze, choć wiele bym poprawiła: szczególnie ostre kanty płyt. Straciliśmy z mężem dużo nerwów i czasu.
Lukas 2015-11-18 10:15
złodzieje szefowa bierze towar za nic nie płaci oszukuje kłamie przez telefon bajki z kosmosu kłamie brak uczciwości totalna paranoja i porażka oszukują wszystkich ze wszystkim.
Arpex 2015-11-23 14:28
Panie rozgoryczony Łukaszu , jaka praca taka płaca jakość waszych frontów woła brzydko mówiąc o pomstę do nieba, ile zleceń zrobiliście dobrze, jedne, dwa a reszta pomylone kolory inne odcienie lakierów i wiecznie to samo słyszeliśmy ,inaczej się nie da lakierować, pozatym proszę nie nazywać nas złodziejami bo nimi nie jesteśmy , tylko przez takich pseudo lakierników jak wy mamy problemy itp. Informuje że za oszczerstwa (złodzieje) sprawa będzie kierowana do sądu.
Zenon 2015-12-17 12:39
Firma ma duże kłopoty finansowe, zamiast rozwiązać problem okrada klientów nie wykonujac umów. Pan Matuszczak spędza wiecej czasu w sądach niz w pracy. Odradzam zdecydowanie. Nie dotrzymuja terminów, nie odbieraja telefonów. Brak szacunku do klientów i ich czasu. Odradzam tez branie przez nich AGD - przywożą sprzet inny niz zamówiony bo nie mieli pieniędzy wiec kupili tańszy.
Arpex 2015-12-18 20:00
Panie Zenonie to ty jesteś złodziejem bo nie zapłaciłeś za kuchnie do dziś, sprawa skończy swój finał w sądzie.
patii 2015-12-19 20:25
dziecinada z tej firmy a zarazem dno
K 2015-12-21 21:34
Firma Arpex chciała rozwinąć działalność. Chcieli produkowac trumny ale towar mieli gotowy najszybciej 2 miesiace po terminie. Klient nieco sie rozłożył.
J 2016-01-13 07:30
Oszusci
Arpex 2016-01-14 17:38
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury.
Marcin 2016-01-20 12:42
Witam, skąd temat że firma ma duże kłopoty finansowe,Jestem znajomym szefa firmy i z tego co mi wiadomo Firma Arpex, poprawia i usprawnia jakość usług, wymieniają maszyny stolarskie na nowe.

Ps. Dziwne te oszczerstwa... ludzie zastanówcie się chłop prowadzi działalność od 91r. przeżył już swoje.
klient 2016-01-25 19:49
witajcie niestety to nie oszczerstwa i bzdury lecz szczera prawda ,firma arpex kłamie oszukuje nie dotrzymuje terminów
klient 2016-02-20 23:00
witajcie,równiez chce powiedziec ,iż to wszystko jest prawdą długoterminowe opóżnienia fatalna jakość wykonania zabudowy,oszustwa ze strony szefostwa tej firmy, nie odbieraja telefonów,a jeśli juz sie uda z nimi skontaktować to bajki pisac potrafią, kłamią , sa strasznie zadłużeni,dług goni dług
barbara 2016-02-20 23:02
drodzy państwo dodam, iz niejednokrotnie oszukali wiele firm biorąc towar nie płacąc po dzis dzień
LK 2016-05-05 16:00
Nie polecam!!! Najbardziej wkurzajacy jest brak kontraktu, nie odbieraja telefonow!!! Opoznienia!!!
JJ 2016-05-19 10:20
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
klient 2016-05-22 21:02
oszuści, likwidują obecne nr.tel.by nikt ich nie ścigał za długi,uciekają od ludzi od klientow kłamcy
arpex 2016-05-29 20:59
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury,

Człowieku z wpisu data 26/05 żal mi Cie , spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa...
Oszukani przez Arpex 2016-05-31 09:11
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest odzyskanie pieniedzy i uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
oszukani przez Arpex 2016-05-31 15:27
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
firma 2016-06-01 20:55
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
Klient 2016-10-15 14:23
Firma krzak.szkoda pisać.
Były klient :) 2016-12-08 14:17
Firma kupuje maszyny? Chyba Pan żartuje :) Kupuje cięte płyty (choćby z EkoPłyty Kościan) a opóźnienia w realizacji tłumaczy awariami sprzętu i samochodu. Ciekawe ilu faktur nie wystawili klientom i nie opłacili przez to podatku VAT (bo chyba na tym oprócz cen z kosmosu zarabiają).
Arpex 2016-12-15 13:49
Nowość, Pan odkrył że płytę w Kościanie można kupić i nawet pociąć
Inny byly klient 2016-12-15 16:51
Nawet na opinie tutaj odpowiadają chamsko - a w rozmowie i i interesach są jeszcze bardziej nieuprzejmi. Buractwo i wiesniactwo. Jeszcze istniejecie - ilu jeszcze kleintow oszukaliscie od 2014 ? To partactwo coście zrobili po roku było do wymiany.
K 2016-12-17 09:04
Twój poziom wypowiedzi sięga Mont Everest, brawo PS. Weźcie się za robotę.
rozczarowany klient 2016-12-28 21:00
To ta firma jeszcze istnieje? Chyba jakiś żart.....
No cóż 2017-01-02 15:19
Zawiścisz kolego....
Lech 2017-01-04 16:48
Zdecydowanie zgadzam sie z negatywna opinia jeśli chodzi o firmę Arpex krosno mosina . Panowie kłamią w żywe oczy obiecują ze następnego dnia dostarcza zaległy towar w moim przypadku brakujące polki oraz fronty . Do dziś nie zobaczyłem tych półek . A w przypadku rozmowy telefonicznej pan sie rozłącza albo daje syna do słuchawki który udaje ze nie jest w temacie . Jestem nie zadowolony z ich usług i nie polecam nikomu zakupu u nich mebli oraz sprzętu kuchennego . pozdrawiam Was oszuści ***** Mam nadzieje ze sprawiedliwość ma swój czas tylko należy cierpliwie czekać .
Klient 2017-01-06 12:32
Meble tragedia a co do właściciela to żona czyli pani która odbiera telefony to ma dużą wyprawę do robienia kabaretu chyba pomyliła mejsca pracy do kabaretu.nie polecam.
No cóż 2017-01-10 10:07
Dawaj więcej, zawistny..... Twoje informację ci się rozjezdzaja, opisujesz.... Bzdury... Ale dawaj masz paliwko to pisz śmiało
kolejny oszukany klient 2017-05-09 22:15
Uwaga na tą firme. Umowy podpisuja na inna firme zarejstrowana w tym samym lokalu. Najpierw byla to firma zarejstrowana na jego syna - zamnieta przez długi. Teraz otworzyli firme zarejstrowana na jego żone. Nie wykonuja umów, zaliczki zajmuje komornik.
Katarzyna 2017-05-15 21:04
Firma wykonała meble do mojej kuchni 2 lata temu - po wielkich problemach i mocno napiętej atmosferze. Niestety nie chcieli zwrócić zaliczki więc byłam na nich już skazana.
Dzisiaj meble się już rozłażą, okleiny się odklejają, drzwi się nie domykają. Już wcześniej reklamowałam niedoróbki ale wciąż mnie zwodzili, że przyjadą, że będą - do dzisiaj nie przyjechali.
Wysłałam pisemną reklamację, dalej bez skutku. Mają klienta od początku do końca w d.....
Niestety pozostaje na nich tylko droga sądowa, ale kto ma na to czas i siły.
Na tym żerują te łachudry - bo inaczej pana Matuszaka i jego rodzinnej firmy nazwać nie można.
Igor 2017-07-22 14:25
Fatalna jakość mebli, beznadziejna obsługa, arogancja i oszustwo na każdym kroku, telefon stacjonarny odłączony, telefony komórkowe głuche. Oby Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak - Krosno rychło stracili prace i źródło dochodów z naiwnych klientów.
Zostaw swoją opinię o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak - Krosno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak