brak logo

Komplet Plus Sp. z o.o.

Andrychów

Opinie o Komplet Plus Sp. z o.o.

świadomy 2016-02-03 18:28
od nowego roku komplet plus ma nowego dyrektora w linku poniżej informacje na jego temat
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,785683
ktoś nas chyba nie lubi :)
Darek 2016-02-03 23:23
Piekne opinie:-( i na dodatek sofa przejela komplet - dopiero sie zacznie:-(
no 2016-02-07 21:18
Trza się brac
Ogr 2016-03-11 21:32
Jak to mówił były już pracownik " nigdy nie wierz krzyżakom" i chyba miał racje
no 2016-04-01 20:52
w firmie jest największy bajzel od lat każdy dział rozp..
haha 2016-04-01 20:55
i brawo szybciej JB wyleci i bedzie spokój
Ogr 2016-04-02 11:06
i na dodatek ci pseudo fachowcy z mazur myslą że nazwe zmienili i bedzie cacy
antyJB 2016-04-13 21:35
nikt tak nie zatruł srodowiska KP jak JB aż nie chce się do pracy iść
xxx 2016-04-23 10:02
Tak po prawdzie ci pseudo fachowcy z mazur wyciągneli KP z długów więc chyba nie są takimi idiotami jak wszyscy uważają
xxx12 2016-04-24 16:42
dobrze xxx zauważyłeś " jak wszyscy uważają" trzeba być idiota zeby nie zauważyć że to się działo i dzieje wokół KP to polityka - długów nie było tylko odcieto kase. w KP skończyło sie wszystko od designu , technologii do klientów .
Nastały czasy BRW Comfort oby ludzie mieli prace godne zarobki i normalnych szefów bo dawne czasy nie wrócą.
reksio 2016-05-03 09:55
niestety KP juz nie ma.naszych mebli tez nie bedzie, zostana tylko te badziewne meble z brw sofy o watpliwej konstrukcji.Oni nam wmawiaja ze nie mamy jakosci. Widzialem ich meble na targach-zenada.Zle zrobione,zle uszyte, niektorych nawet za darmo by nikt nie chcial!!!
robcio 2016-05-04 23:04
Brw popełnił bład kupując zakłady na mazurach czy ktos liczył te wszystkie straty które generowali , czy ktoś analizował kadre łacznie z szalona Zalewską nie trudno w necie znaleźć tematy w jaki sposób byli traktowani pracownicy to samo chciano zrobić z KP i ludzmi tu pracujacymi niestety czesciowo sie to udało w sensie że wielu wartościowych ludzi odeszło z firmy poczawszy od tapicerów skończywszy na Prezesie zakład stał sie montownią z powalona technologia i medelami z północy. Ciekawe jak długo ludzie beda jeszcze kupować te ..... konkurencja nie spi a własciciel w rankingach spada już na maxa zmiana nazwy nie wystarczy
123 2016-05-05 20:34
w starym kp a nowym brw comfort powtorka z rozywki za czasow joli ludzie powoli odchodza bo to dh zakład pracy a nie obóz pracy i nikt nie pozwoli sie tak traktowac
robol 2016-05-06 12:37
A na pit 11 z roku na rok mniej.ile można czekać na obiecane lepiej .rok,dwa ...
mala 2016-05-23 23:10
Nie będę robić po 9 godzin bo się komuś pod dupą pali!
reksio 2016-05-26 09:17
zarzynają nas tylko po to by zarobić!!!!!!
reksio 2016-05-26 09:27
jeszcze jedno- jak się chodzi na zebrania to się mówi od razu że robota jest nie do przerobienia,a nie włazić im bez mydła.Obiecywać cuda kosztem ludzi tylko po to żeby ich prezesi nagrodzili.Dali by ludziom spokój.Jak ktoś zawalił to teraz nam dać popalić,a ludzie głupie zgodzą się na wszystko bo się boją.Nie wiem tylko kiedy się zorientują,że nic by nikt nie zrobił bo jak widać ludzie do pracy pchają się drzwiami i oknami.Zmądrzejmy wreszcie.Zrobiło się ciepło to będziemy rąbać całe lato!!!!!!
ciekawy 2016-05-27 17:24
Podobno od 1 jakieś zmiany ktoś w temacie?
reksio 2016-05-28 15:07
A jakie zmiany?Na gorsze chyba!Jeżeli możesz uchylić rąbka tajemnicy to powiedz co słyszałeś.Dobrze być przygotowanym wcześniej.To że będziemy rąbać całe lato po 9 godzin i soboty to normalka.Jeszcze nas straszą że może pracy nie być.A to ciekawe po co urlopy w lipcu tak przesunęli.Najlepiej żeby się każdy zgodził robić za darmo i we wszystkie dni tygodnia łącznie z niedzielą.Bo nasz wspaniały dyrektor R..... pilnuje żeby pracy nie zabrakło BRAWO k...a BRAWO.
ciekawy 2016-05-29 20:08
Pytam bo o głownej chyba wszyscy wiedzą. Nowy dyr. Przychodzi nowa miotła wiec pewnie bedzie sprzatać? Była jedna już to tak posprzatała że porzadki trawją do dzis. Żal że taka firma została typową montownią a ludzi traktuje sie jak......
reksio 2016-06-01 08:48
Myślę że tego bajzlu się nie da posprzątać!!A miało być tak pięknie!Tylko czekać aż ludzie zaczną odchodzić.Bo to jak traktują ludzi na poszczególnych działach to szkoda opisywać.Jak się wejdzie na forum BARTOSZYC to tam też jest jazda po pracownikach,więc czemu u nas ma być inaczej.Wiem że będą w lipcu przebudowywać komplet tzn.wyburzać ściany i powiększać niektóre działy bo będzie reorganizacja produkcji na taśmę czy coś w tym stylu.
ciekawy 2016-08-03 18:40
I spełnia sie przepowiednia - będą nowe miejsca pracy w Andrychowie a..........
no 2016-08-03 20:00
Po 15 godzin
reksio 2016-08-06 15:42
ale się porobiło co nie?jak się okazuje zawsze władza kradnie najwięcej!!!wywalili parę osób i ciekawe czy na tym koniec!?w KP było tyle długów teraz widać dlaczego!ale najważniejsze że jak zawsze nikt nie jest w temacie!teraz produkcja będzie pracować po 10 godzin bo przecież trzeba odrobić straty- to nic że czyimś kosztem. acha stawki pewnie też zmniejszą bo po co nam tyle!! roboty trzeba zrobić 200% a na wypłatę 50%. i cieszcie się że w ogóle możemy tam pracować!!
nanie 2016-08-17 14:00
wstyd i tyle władza kradnie,ale ktos nadzorowal i nie widzial? co goscie w biurach siedzieli i co. Nic im nie brakowalo? brak nadzoru jak widac. pod latarnia najciemniej i tyle. poziom zenady
antysyf 2016-08-18 22:01
takiego syfu jak boncek to nikt jeszcze nie narobił kto i za co mu płacił pytam sie ?
antysyf2 2016-08-18 22:12
syfu? jest totalny bajzel nie z tej ziemi obecna władza doprowadzi tą firme do dna
zzzz 2016-08-18 23:13
Że co że najwiękrzych złodzieji wkońcu wypie....ił z roboty. To jest ten bajzel?
zzzz 2016-08-19 21:14
bajzel jest bo tak właśnie wygląda rządzenie zza biurka zero pojęcia o rzeczywistości
prawda 2016-08-19 21:20
(usunięte przez administratora)rapaca boncka zatrudnić ludzi o odpowiednich kwalifikacjach i przede wszystkim podejściu do pracownika i będzie dobrze bo te dwa barany nie mają pojęcia co robią i taka jest prawda
takisobiejestemsam 2016-08-26 20:03
Każdy jest cwaniak na forum a jak przyjdzie co do czego to wszyscy siedzą cicho.
Po to są codzienne zebrania żeby omawiać problemy jak si coś dzieję.
Ale co z tego jak zwykły szary pracownik nie idzie na zebranie tylko kierownik.... ( w końcu od czegos jest a stanowisko zobowiązuje)
Powiesz kierownikowi o co Ci chodzi żeby poruszył temat na zebraniu to ten się nie odezwie bo po co głowę zawracać PIERDOŁAMI....

Ale głowa do góry od nowego roku będą podwyżki ^^ <LOL>
ZZZZ1 2016-08-30 10:48
Wprowadzą poziom płac z północnej centrali gdzie bezrobocie wysokie u nas bezrobocia nie ma a i każdy znajdzie prace szwaczka tapicer stolarz ogłoszeń w cholere
robak 2016-09-06 21:31
takisobiejestemsam bo kierownicy to pipy też sie boja o swoja dupe byle stala kase brac to sie liczy a to ze jeden z drugim sie nie nadaje to juz szczegół po co sie będa odzywac przeciez racje i tak ma zawsze rapacz on jest najmądrzejszy :) a zebrania czesto są typu gadka dla gadki a to że jest bajzel na firmie to nie ważne liczą sie raporty tam wszystko musi się zgadzać , papier wszystko przyjmie
Stanley 2016-10-08 17:08
i cisza strach i obawa ..........
obama 2016-10-09 16:59
Aaa przed czym ten strach?
biu 2016-10-10 11:09
Bo podobno znowu władze się zmieniły.to i glowy poleca
llll 2016-11-22 23:12
No to mamy TAŚME. Tylko teraz pytanie skoro kontrola jakości nie musi sprawdzać mebli po całej hali to poco ich aż tylu?
Ano 2016-11-30 08:50
Szczerze? Jestem tu od jakiegoś czasu i co to tutaj się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie tylko na produkcji, biurowce to samo. Najlepiej jeb**ć 24/h 365 dni w roku. No co jak co, ale ku%%a ile można? Wyczuwam zmiany i to duże.. W końcu ludzie się zbuntują i komplecik pójdzie się je$$ć. Ciekawe dlaczego na północy w dh jest 20 osoób a u nas 5 i jeszcze całą robotę robią nasze dziewczyny..
King 2016-12-04 19:40
szkoda tej firmy szkoda fachowców którzy z niej odeszli garstka która została została nie dość że bez kwalifikacji na objetych stanowiskach to jeszcze bez mozliwosci podejmowania decyzji ze smutkiem spogladam na ich twarze:-(
dh 2016-12-11 21:30
Kolejny darmozjad zatrudniony.podobno już kiedyś tu pracował ale fzycznie.,,pracowal''więcej chorował jak pracował.za to teraz zmierzy nam czasy i powie jak mamy pracować wydajniej...???kpina czy jak?
obama 2016-12-13 21:28
Tak zgadza się on tu pracował na produkcji. Ale na górze już zapomnieli na co go stać.
Ano 2016-12-15 08:24
Tylu nowych przyjmują, a informatyk dalej jeden zapier$$la. Podejrzewam, że jeśli dalej tak będzie to chłopak nie da rady i zrezygnuje. Rotacja na górze robi swoje. Jak dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby w takim obrębie czasu już piąty informatyk był. No ale co ja wiem. Przecież tutaj nikt nie może podjąć jakiejkolwiek decyzji bo boi się o własną dupę. Mam wrażenie, że niedługo to wszystko się posypie.
eeee 2017-03-02 23:24
Eeee co tu tak cicho i spokojnie?
reksio 2017-03-07 08:29
Niestety chyba trzeba szukać roboty!!!Ludzie na stanowiskach siedzą a pojęcia i kwalifikacji zero tylko ludzi dręczyć to potrafią!!! czerpią z tego radość, a nie wiem czy wiecie to się mobing nazywa. Pracownicy którzy coś umią są rzucani na inne stanowiska, a na ich miejsce przychodzą ci którzy nie mają pojęcia co robić. to jest właśnie zarządzanie, kogoś kto ma mieć pojęcie o pracy. W zeszłym tygodniu jak byli z północy to był tydzień normalnego traktowania, ale miną bezpowrotnie. kierowniczka już pokazała swoją prawdziwą twarz niestety. Szkoda tylko że w comfort plus nie ma do kogo się zwrócić z prośbą o pomoc. Nawet ci którzy pracowali z nami i awansowali do refistów obrabiają nam d..pę i wchodzą przłożonym bez wazeliny. Nie ma jak najcudowniejsza kobieta na świecie do rany przyłóż a zgnijesz od jadu!!!!!
lover boy 2017-03-09 17:41
A skąd wiesz takie nowości?
reksio 2017-03-10 09:09
a co myślisz że jak się pracuje na tapicerni to się nie wie jak wygląda sytuacja w zakładzie.
bolek 2017-03-20 10:52
słyszałem że są zrobione jakieś nagrania żeby udowodnić mobbing w komplecie? oczywście chodzi o te najbardziej wredne.
reksio 2017-03-23 18:32
Z tego co mi wiadomo to są !!Mam nadzieje że zostaną użyte w celu wyeliminowania złych ludzi,którzy wykańczają psychicznie ludzi!!
reksio 2017-04-26 12:24
Ktoś całkiem niedawno opowiadał nam jak to wszystko będzie ładnie zorganizowane.linia produkcyjna.organizatorzy.wszystko na czas przygotowane...itd.gdzie jest teraz ten ktoś?Bo nie ma kto teraz tego bajzlu poukładać.mieli być ludzie od ulepszania lini produkcyjnej.widział ich kto?
King 2017-05-01 14:03
W świeto pracy dla montowni w Andrychowie....... i co tu napisać ktoś podpowie?
Zostaw swoją opinię o Komplet Plus Sp. z o.o. - Andrychów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komplet Plus Sp. z o.o.