brak logo

Grabo Zakład Waldemar Irzyk

Niebocko

Opinie o Grabo Zakład Waldemar Irzyk

soliner 2011-07-03 11:28
tak świetna firma jak na mamy pracy gdzie ludzie nawet minimalnej krajowej nie zarabiają z premia, a nie zawsze dostała premie
Koko 2015-08-30 22:08
Tu usunięta posty

oboz pracy 2015-11-07 13:57
to najgorsza firma napodkarpaciu pod wzgledem zarobkow i traktowania ludzipracowalem tam kilka lat iznam ten oboz od podszewki i tych pseudo amatorskich kierowniczkow co sie nie nadaja nawet do tarcia chrzanu tam powinni pracowac wiezniowie a nie normalni ludzie ten zaklad jest jak rak z przerzutami
Pracownik 2016-04-10 21:33
Pracowalem tam pare lat i raczej nie polecam no chyba ze z braku zajecia bo pieniedzy tam nie zarobi ogolnie kierownik nienormalny cudow rzada a sam nie wie nic a o mistrzach nie bede nawet wspominal bo niektorzy to po podstawowce a szef to wogole ma kosmos w glowie przepraszam lysej glowie a pozatym jak by sie dowiedzial jakie cuda sie wyrabia pod jego nieobecnosc to by mu wosy moment odrosly i to nie pracownicy tylko kierownik i mistrzowie nibto chyba wszystko jeszcze raz nie polecam.
piotr 2016-04-27 22:37
To jak narazie bardzo dobra firma na Podkarpaciu zarobkowo i nie tylko fajny szef Waldemar i spoko Kierownik Jacek
piotr 2016-04-27 22:44
Narzekają na grabo ci którzy nie potrafią pracować lub Ci co nie potrafią zapracować sobie na dobre zarobki Leszcze durnowate
ja 2016-04-27 22:45
Narzekają na grabo ci którzy nie potrafią pracować lub Ci co nie potrafią zapracować sobie na dobre zarobki Leszcze durnowate
Luki 2016-04-28 20:31
"Leszcze durnowate"? - to typowe dla kierownictwa tego zakładu, ludzi traktuje się tu właśnie tak jak wyżej wspomniano, co do zarobków - owszem są podwyżki co roku, bo zmienia się minimalne wynagrodzenie a ci co zarabiają trochę więcej po kilku latach ich zarobki zrównują się z pozostałymi. Kolega po 10 latach pracy zarabiał mniej niż jeden z nowych. Pracowałem tam jako operator i jak zdrowie mi siadło poinformowałem "spoko kierownika Jacusia" - tzw. piranię o tym, by być wporządku i nawet przyuczyłem mojego zastępce i co dostałem w zamian? - wypowiedzenie w którym napisano, że jestem złym pracownikiem a przez te 4 lata, które tam pracowałem byłem dobrym pracownikiem. Tam nie zatrudnia się ludzi tylko maszyny. Zepsute daje się na złom. Nie polecam
1
krzys 2016-05-07 17:53
sam o sobie piszesz Jacek R.
Łukasz 2016-05-11 22:43
Dobrywieczór moze na poczatku się odniese do komentarza Piotra,Ja: narzekają a czego mają nie narzekac za 1200; złotych pracowac,za takie pieniądze to nawet nie chce się rano wstać zadowolony do pracy.Ja powiem jak to wyglada,rano tj. Za 15 minut przed godzina 6 przyjezdza kierownik daj Bóg jak w humorze bo jak nie to się wyżywa po pracownikach,poźniej idzie do biura i tyle jego zainteresowania.Kolo godziny 9 moze wcześniej jak Szef przyjedzie wychodzi,minie przerwa jedzie do Niebocka, wraca przed 2 pokrzyczy po placu na hali jakieś zebranie bo zlew brudny i dniówka zleciała.Powiem szczerze że godziny pracy sa bardzo dobre kończysz o 14 popołudniu,atmosfera wsród pracowników też bardzo dobra ludzie są naprawde świetni,ale jesli chodzi o kierownictwo i mistrzów to powiem szczerze że psują całokształt całkowicie taka jest moja opinia heżeli kogos uraziłem to przepraszał nie będę ponieważ nie kłamie tylko mówie prawde. Pozdrawiam
miki 2017-03-11 11:21
Witam szczerze powiem że opinie przerażają mam jedno pytanie do pracowników prosze o odpowiedz czy ktos kiedys rozmawiał sam na sam z szefem i jaki on jest naprawde?
Rafaello 2017-05-19 12:17
Witam wszystkich przyszłych pracowników zakładu Grabo:)Pracowałem w Grabo kilka lat i szczerze nie polecam.Praca ciężka ,6dni w tygodniu (soboty również pracujące na dwie zmiany,bez możliwości powiedzenia NIE ,no chyba że akurat masz chrzciny ,pogrzeb, wesele to łaskawie nie musisz przychodzić ,Poza tym MASZ BYĆ)Kierownictwo pozostawia wiele do życzenia ,są lekceważący ,bezczelni i chamscy ale jak będziesz robił tak jak chcą czyli skakał ze zmiany na zmianę ,przychodził grzecznie w soboty,nie będziesz domagał się urlopu ani nie będziesz robił nic, co wymaga od nich choć odrobiny myślenia to będą dla ciebie mili ,a nawet postawią cię za wzór pracownika:)Ciężko oddać ten klimat w kilku zdaniach ,reasumując :Idealna praca dla ludzi pozbawionych jakichkolwiek ambicji,bez planów ,marzeń,bez znajomych i rodziny bo na nic poza pracą nie będziesz miał czasu i siły :)
Zostaw swoją opinię o Grabo Zakład Waldemar Irzyk - Niebocko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grabo Zakład Waldemar Irzyk