brak logo

Europa Trading Sp. z o.o.

Borówiec

Opinie o Europa Trading Sp. z o.o.

pracownik 2015-08-19 22:00
po wiem wam tak ciężka praca i słabe pieniądze nie polecam nikomu
boll 2015-09-01 21:09
Słabe ?marne .To co tam się dzieje jest karygodne.inspekcja pracy musi sie zając tą firmą.obóz pracy.najgorsza firma w jakiej pracowałem.ludzie fałszywi.szefostwo jeszcze gorsze.odradzam każdemu prace w tej firmie.syf.
ja 2015-09-03 21:44
różnie bywa, najgorzej w upał, wszystko szybko, ciężko i ogólnikowo byle jak.......kasa też nie powala, za takie zapierdzielanie zbyt mało
cotam 2015-09-04 21:40
KAŻDY MA WYBÓR, NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA DO PRACY
robol 2015-09-05 08:56
Ludzie to co piszą to wszystko prawda ,kierownik i jego pieski to hu.e ,
kieras tylko wali działki [10%] i popremi HU-E
fan 2015-09-14 16:41
Tylko pieski piszą te pozytywy .a jak dostaną -10 to chodzą i skomlą.odradzam firmę .ludzie fałszywi.kasa kiepska.kierownictwo tylko patrzy żeby komuś uj..ać premie.praca cały czas biegiem.wybór należy do ciebie.
pracownik 2015-09-22 19:44
ehhhhhhh słabo tam jest albo nawet gorzej niż słabo to co odwalają to już jakiś kosmos trzy osoby muszą robić na jedną wypłate haha jak to możliwe mam tylko nadzieje że szybko zawine manatki z tego bagna
UCIEKAJ 2015-09-22 19:46
ja już uciekłem i jestem z tego dumny a to co u góry pisza to szczera prawda przeżyłem to na własnej skórze
kierowca IVECO 2015-09-26 22:49
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
śtyrech bym wziun do roboty bo stryry kobity stojum i ni maja co robic eeeeeeeeeee......
ty 2015-09-29 15:55
Nic nie pisz bo tobie to ta firma życie uratowała przydupasie.ściemniaczu.
do ciebie piesku 2015-10-20 16:44
co to za grożny piesek zaczoł szczekać aaaaaa już wiem to Ratlerek hehehe
ktoś 2015-10-22 13:01
Ludzie wy widzicie co piszecie? Chyba żaden z was tak na prawde w bagnie nie pracował skoro w Europie jest wam źle! Wg mnie płaca OK, jak ktoś nie pracuje i się opierdala to później narzeka że mało zarabia! A co do kierownictwa-gdyby nie pewna osoba która wciąż sieje zamęt wśród pracowników też było by o wiele lepiej i sporo osób o tym wie. Tyle w temacie
elo 2015-10-22 23:07
tu sie z tobą zgodze w 100 a nawet 200 procentach
pracownik ciemny jak du... 2015-10-22 23:11
OSZCZĘDNOŚCI ! I też właśnie o to chodzi. Gdy firma wyrabia sobie w miesiącu kupe kasy na górkę to cicho sza nikt zwykłym szarym robolom na nic nie powie. Zero nagród i premii za wyrobienie magazynów na górkę ale jeśli firma tak jak teraz wprowadziła nowy system operacyjny który jednym słowem kuleje i ciężko się na nim pracuje nawet w biurach a co dopiero na magazynie no i firma od początku roku ma straty to co się robi ? ? ? A no goni pracowników ze za dużo ćmików palą, że przeryw sobie wydłużają o 2 minuty :)
A jako wisienka na torcie wiadomość ze od marca liczą już normy na nowym systemie który jak już wcześniej pisałem jest dużo gorszy niż MLS a co za tym idzie wolniej się pracuje a ludzie mają wydajność miedzy 60% a max 90%.
Ale przecież o to w tej decyzji chodzi. Proste myślenie = firma ma straty już na początku roku więc wprowadzimy normy których nie wyrobi 60%/70% ludzi a co za tym idzie z miesiąca na miesiąc przypływy z niewypłacania tym ludziom premii za norme w dużym stopniu unormuje sytuacje firmy która przecież jest tak strasznie biedna oh oh Ale oczywiście sztuczne stanowiska po co zlikwidować zeby nie płacić za nierobów którzy przychodzą do pracy żeby sobie w internecie posiedzieć lub pić kawkę i udawać zarobionych. W firmie jest baaaaardzo dużo powiązań w stylu ciocia, wujek, brat, mama, tata , kuzynka, kuzyn itp. Każdy każdego po dupci klepie i trzyma na stanowisku które jest BEZUŻYTECZNE ale najlepiej zabrać tym na samym dole którzy tyrają cały miesiąc zeby wyżywić rodzine a na koniec zostają z 1800 na rękę bo zabrakło im 0,01% do wyrobienia normy. W IMIENIU NAS WSZYSTKICH DZIĘKUJEMY ŻE NAS DOCENIACIE, JESTEŚMY PO PROSTU WZRUSZENI DO ŁEZ. Oddajemy zdrowie i połowę naszego życia firmie która później twierdzi że jesteśmy bezużytecznymi nierobami którym nie należy się ani podwyżka ani normalna wypłata na koniec miesiąca. JESZCZE RAZ PRAGNĘ PODZIĘKOWAĆ W IMIENIU NAS WSZYSTKICH SZARYCH GŁUPICH I CIEMNYCH PRACOWNIKÓW
fan 2015-10-28 15:43
Ludzi traktują jak śmieci.pozytywne opinie są od tych którzy nic nie robią. (usunięte przez administratora)
ktoś 2015-10-30 19:05
Moja opinia była pozytywna a jakoś zapierdalam jak wszyscy i nie narzekam na małe zarobki! A ten kto nic nie robi i sie opierdala to później narzeka, taka to filozofia
wujek świnto rada 2015-10-31 08:14
NIE GRYZCIE RYNKI KTÓRO WOS KARMI
uciekam gdzie pieprz rosnie 2015-11-02 10:52
Pracuje tam już trochę czasu, człowiek nie jedno widział. A było co oglądać. Generalnie brak szacunku i poszanowania człowieka jako pracownika, godnej w miarę uczciwej płacy (brak podwyżek), socjalne..jakie socjalne? najpierw szukają gdzie zabrać premie komuś za byle co. góra celowo z małej miała chyba ciężkie dzieciństwo, że wyżywa się na pracownikach. Co oni sobą reprezentują? Brak kultury osobistej elokwencji obycia. Mówią że ryba psuje się od głowy i tu tak jest patrz dyrektor kierownik...brak słów..Radze wszystkim szerokim łukiem omijać ten zakład, bo psycha wam szybko siadzie jak i zdrowie. Zarobki to śmiech. Tam was na pewno nie docenią. A pracować będziecie na rozrastające się biuro. 1600 do reki i myślą że Boga złapali za nogi. Śmiech na sali a tydzień zaczyna się od 10 i kończy na 10h w pracy i to nie wszystko he he.. Kto to wymyślił? OMIJAĆ TĄ FIRMĘ !!!! Za te pieniądze są inne mniej stresujące firmy!!!
tolo 2015-11-03 19:16
Jeżeli w tej firmie pracują takie wazony jak ty. to nigdy nie będzie dobrze ,a z ta pisownia to do obory widły walonki i od rana do nocy za miskę ryzu
sms 2015-11-03 19:22
1600 to chyba co niektórzy tapicerzy za pół miesiąca.....a wiecznie narzekają, święci nietykalni. Komu coś nie pasuje - w drogę, nic na siłę, nikogo na tronie nie posadzą....życie to nie bajeczka, a ciężka harówka, mogłoby być lepiej, ale jest jak jest i tyle....
tolo 2015-11-03 20:07
Praca jak każda inna ,pracować trzeba lecz to pracownik pracuje na siebie a nie,na przydupasów pseudo kierowniczkow którzy latają i uprzejmie donoszę .Sa jakieś normy których trzeba przestrzegać ,a tu nie jest nic przestrzegane .Zastanawiam się czy kierownicy maja uprawnienia i kompetencje do pracy na takim stanowisku ? Czy przestrzegane są przepisy BHPipepz .Czy szefostwo wie ile kobiety mogą dźwigać zresztą sa instytucje które interesują się takimi sprawami i z tego żyją i to niezle !Nie są skorumpowani !!!!!!! A jak zaczną szukać to przez pół roku z firmy nie wyjda ! Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wujek świnto rada 2015-11-04 12:52
RÓBTA CO CHCETA A PÓZNI ZEBYM NIE SŁYSZOŁ PŁACZU I ZGRZYTANIA ZYMBÓW JAK COŚ PÓJDZIE NIE PO WASZY MYŚLI POZDROWIUM SERDECZNIE
wujek świnto rada 2015-11-04 12:54
A WAZUN TO JO MUM Z KWIATAMI NA STOLE SMARKACZU DO STARSZYCH Z SZACUNKIM
Kolega 2015-11-10 18:42
Już niedługo imprezka my z daleka jedziemy do Was ,ale słyszymy że już po zabawie bo koleżanki i koledzy z Ruchotek mają mało jedzenia i szefostwo powiedziało koniec z pracownikami z Ruchotek ,aMy mamy 10 lat firmy inamówimy szefostwo na balange ,a was nie zaprosimy,bo trzeba by swiniaka zabic zeby kolezanki i koledzy się najedli ......Brawo szefostwo!!!!!!!
xxx 2015-11-15 13:23
Ruchotki jak impreska mięsko starczyło
xyz 2015-11-15 20:09
ImpreZZZZka baaaaardzo udana aaa i jeden świniak nie wystarczył, były dwa-HA HA ! Ze szczególnymi pozdrowieniami dla Kolegi i xxx
Hej 2015-11-16 09:52
Polecam od czasu do czasu zamiast na forum oczerniać Kogoś , spojrzeć do słownika IMPREZKA
ktoś 2016-01-07 19:42
wypłato, przypływaj w terminie
*** 2016-01-16 10:22
Gratulować co niektórym kolezankom które kombinują i wybierają sobie prace z regałów i myślá że reszta nie widzi.
#### 2016-01-17 13:53
Oj widzi!!!!
Marjo1 2016-01-18 18:56
Czy ktoś rozsądny i poważny może mi na poważnie udzielić informacji jak obecnie w firmie na Borówcu wygląda sprawa z płatnościami miesięcznymi i ile tak naprawdę wygląda miesięczna pensja,jakie jest podejście do ludzi ze strony kierownictwa ,dyrekcji itd. co to jest za robota na klejarni i czy mają tam jakiś park maszynowy ? Pytam bo byłem na rozmowie w firmie ,otrzymałem informację że płacą ponad 2 tyś miesięcznie.Złożyłem tam papiery i zastanawiam się czy warto tam podejmować pracę.Mam staż ponad 24 lata w stolarce więc proszę o uczciwe informację .
@ 2016-01-18 21:50
I co"Borówczanie",jakoś kiepsko namawiacie szefostwo bo nic nie słychać o waszej jubileuszowej impreZce,śpieszcie się bo zaraz koniec karnawału i możecie nie zdáżyć z organizacją!!
oo 2016-01-18 21:58
Brawo"zaradni"pracownicy!!!
ssss 2016-01-21 19:06
jeżeli masz nerwy ,ze stali to pracuj w Borówcu i Ruchocicach! ,tam jest przejebane ,a zarobki nie są takie jak mówi szefostwo trzeba zapierdalac !brygadzisci to huje!!
Marjo1 2016-01-23 17:10
ja nie rozmawiałem z kierownikiem na temat stawki miesięcznej tylko z taką blondyną tak super laska że tak to ujmę i ona przedstawiła ofertę płacową 13,50 brutto za godzinę. A tak właściwie to kim ona tam jest ,kadrową czy Dyrektor firmy. Jeśli chodzi o mnie ,to potrafię być spokojny do czasu ale jak ktoś mi zalezie za skórę to robi się gorąco bo ie pozwolę sobą pomiatać jak jakimś śmieciem z ulicy. Ale robotę trzeba jakąś mieć choćby tymczasowo aby mieć kasę na życie bo z robotą nie jest tak wesoło choć ogłoszenia są .
ja 2016-01-26 19:28
spróbuj to zobaczysz........jak zapier.....po 10 godzin to bankowo 2 klocki będą na wypłatę, no chyba ze po premiiii i tyle w temacie
Marjo1 2016-01-27 14:53
Ja nie spróbuje bo ta robota którą oferują to mnie nie interesuje,mianowicie praca na klejarni przypuszczalnie chodzi o klejenie pianek do stelaży,pakowanie i załadunek samochodów.Do tego typu prac nie potrzeba wykształcenia stolarskiego zwłaszcza z wieloletnim doświadczeniem na produkcji i montażu mebli oraz stolarce wszechstronnej.Tu sobie mogą werbować zwykłych roboli fizycznych.
ja 2016-01-27 19:26
o kurde
my nie jesteśmy zwykłe robole tylko pracownicy,pewnie nie dasz rady...i tyle w temacie...strach cie obleciał, no bo jak tu z prostymi robolami pracować? no i 10 godzin, ronczki by bolały huehuehue
Marjo1 2016-01-28 11:22
Mnie strach nie obleciał to raczej ty stękasz że musisz po 10 godzin (usunięte przez administratora) a chciałbyś po 8 godzin i mieć 3 tyś na rękę.Jeśli chodzi o ścisłość to zapieprzałem nie raz po 10 godzin i więcej w różnych firmach meblowych a także na budowie ,między innymi w firmie targowej BWS EXPO oraz Partner targi,na 7 do roboty a o 23 wracało się z montażu stoiska na Bednarach w dodatku przemoczony od stóp do głów,robota w deszczu i nie ma zmiłuj bo stoisko musi być ukończone na czas,a po za tym mam uprawnienia na wózki widłowe więc tym bardziej nie mam zamiaru marnować swojego doświadczenia zawodowego na jakieś pakowanie i załadunek samochodów,od tego są są ludzie na stanowisku pakowacz i magazynier.Mnie interesuje praca na produkcji i montażu bo nie wyobrażam sobie pracy beż możliwości obsługi obrabiarek A ty jakie masz doświadczenie zawodowe,chyba nie wielkie skoro tak stękasz ?
enty-penty 2016-02-07 19:21
niewielkie w tym przypadku piszemy RAZEM. Skoro masz tak dobrą robotę, to po diabła szukasz innej? kwalifikacje niewiele znaczą, świstek można kupić, ważne co potrafisz i ile z siebie dasz......ale mnie zbulwersował ten komentarz (inne zresztą też).
Zadowolony 2016-03-18 11:07
Pracy jest masa. Ale to chyba dobrze swiadczy o firmie! Zapierdalamy, bo nie ma pracowników a wykonczyc zamówienia trzeba. Lepsze to niż siedzieć i czekac az zamówienie wpadnie.
Góra spoko! wiec nie wiem o co wam chodzi. Kierownik opierdala to fakt. No ale nie bez powodu.
hogf 2016-03-18 11:08
a mi jest dobrze.
sewe 2016-03-18 11:15
I czemu jeszcze siedzisz jak tak zle? wyrywaj!
$ 2016-03-23 01:00
(usunięte przez administratora) glupoty, jak ktos roboty nie nauczony to narzeka, jest akord cyli tyle ile zrobisz tyle zarobisz, logiczne i chyba uczciwe bo z tego c wiem to nie narzekaja, ja sam nie narzekam na wynagrodzenie, kierownik, jak kierownik, nie moze chodzic i glaskac wszystkich po glowkach bo nie bylby kierownikiem, jednak jakas odpowoedzialnosc ma... Brygadzisci? Jeden pierdol.niety, drugi w porzadku chyba, co do falszywych ludzi... W pracy nie ma kolegow tylko sa znajome twarze, wszedzie sie znajda dwulicowce ale ogolnie ekipa zgrana. Pozdrawiam
123 2016-09-23 20:52
Robota jak robota robić trzeba nie narzekałem przez wiele lat ale to co tam się teraz wyprawia to jest chore.
Meble szrot nie ważne kto zjebie za wszystko odpowiedzialny jest tapicer. Kierownika można co najwyżej słuchać bo dyskusja nie wchodzi w rachubę , Zarobki na czas i kasa nie najgorsza ale jeśli znajdę coś innego to zrywam się.
ja 2016-10-07 11:19
można się zajechać, niektore osobistości sa nietykalne, takie mizi - mizi . Az zal. Pierdoły i tyle. i to nipominaju........
fack 2016-12-22 16:36
oszusci i naciagacze. mialem na koncie 240 oiro , nie robilem zadnej operacji przez 2 tygodnie i pozostalo mi 156 oiro. wplacisz pieniadze i nie mozeszich wyplacic. totalni oszusci. ni epolecam ich. podstawiaja osoby ze tak sie dorabiaja, zlodzieje
xxx 2016-12-22 18:47
Jak tam wigilia w Borówcu zyczę wszystkim pracownikom dużo zdrowia
tylko sie zastanawiam dlaczego szefowa nie zrobiła wigili w Ruchocicach
jednak pracownicy -robole wyrabiają wiecej zysku niz Borówiec pozdrowienia dla szfowej moze pomyśli kiedyś oRuchocicach!
toja 2017-04-03 12:08
najlepszego
Pracownik q 2017-04-12 03:04
Praca sama w sobie , dłuższy czas na jednym stanowisku praca nie była taka zła . najgorsze w ten firmie wychodzą tamicerzy poniewach kontrol jakości czepia się o wszystko a większość przypadków nie jest spowodobowany przez uhtapicerka .... Jak np źle wywiercione dziury przy boczkach , szatosze i dużo rzeczy było były można wymienić ... Ale najlepsze jest w tym ze jak zostanie zawołany " kierownik " to zamiast rozmawiac z Tb normalnie , to zaczyna unosić głos i twierdzi ze mamy tak dużo czas na mebel ze możemy to poprawić , ale my od tego nie jesteśmy
Stolarze to produkuje zewnętrzna firma i ich obowiązkiem jest żeby to było dobrze zrobione ...
Ostatnio nawet wymyślili ze po guziki mamy chodzić na drugi koniec hali a czy przy pracy akordowej nie powinno tak być ? Takie pytanie było skierowane do "kierownika" to stwierdził ze nam kupi rolki ... Dużo można tu opowiadac ale szkoda mi tej firmy ... Może nie firmy ale ludzi którzy muszą to przechodzić ...
Zostaw swoją opinię o Europa Trading Sp. z o.o. - Borówiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europa Trading Sp. z o.o.