brak logo

Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski

Racibórz

Opinie o Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski

12 minut 3 wpisy - cud! 2017-04-21 07:48
Katarzyna 2017-04-20 15:48:23
JAN 2017-04-20 15:53:17
Anna 2017-04-20 16:00:12
Grzegorz 2017-04-21 16:57
Super sklep, polecam!
Cezary 2017-04-21 16:58
Bez zastrzeżeń.
Klient 2017-04-22 17:20
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
Obserwator 2017-04-22 22:54
Nudny jesteś, koleś.
Nie wysyłać pieniedzy przed otrzymaniem zamówienia 2017-04-23 05:55
Karma wraca
Zbigniew 2017-04-27 12:23
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
Mistrz ciętej riposty 2017-04-27 16:24
Wow, brawo Sherlock`u.
Cały dzień siedzisz i lampisz po serwisach z opiniami? To znaczy, że nie masz prywatnego życia lub jest tak beznadziejne, że lepiej zajmować się takimi pierdołami?
Do łabego "miszcza" ciętej riposty 2017-04-27 16:43
Oj prawda Cię boli. Ludzie się zorientowali w tzw pozytywnych komentarzach pisanych przez tego samego pisarza. Poczytaj coś człowieku o etyce biznesu . Ale na początku zacznij odbierać telefony od ludzi, którzy Ci zaufali wysyłając pieniądze.
Mistrz ciętej riposty 2017-05-03 21:40
Ale Ty jesteś głupi...
Jestem stałym klientem tej firmy. Kupuję lampy do domu i ogrodu u nich od lat.
Myślisz, że tak zadowolonym klientom jak ja coś zmienią Twoje wypociny? Te wszystkie "Teresy", "Moniki" i inne, wiadomo że to nie są prawdziwi klienci tylko Ty. Pewnie jesteś z jakiejś marnej konkurencji Jumaru, w której nic się nie dzieje i masz dużo czasu. Dam Ci radę - zajmij się swoją firmą i skończ dawać innym rady. Oni pewnie nawet nie mają czasu czytać co ktoś pisze na tak kiepskich portalach jak ten.
Oszukany 2017-05-04 05:46
Słaby ten bełkot.
Mistrz ciętej riposty 2017-05-04 11:32
Idź na forum Onetu, gdzie jest Twoje miejsce.
Mistrz ciętej riposty 2017-05-05 07:48
Jeszcze tu jesteś? Miałeś wracać do jednego ze swoich domów - na forum Onetu lub Pudelek.pl
Benek 2017-05-05 14:01
Omijać ten tzw "sklep" szerokim łukiem. Potwierdzam - mistrz bajdurzenia na różnych forach. UKS już się zbliża.
Obserwator 2017-05-05 16:21
<Ziew>, nuuuuda...
Mistrz ciętej riposty 2017-05-06 15:42
Taaa, a po Ciebie już się zbliża personel szpitala w białych kitlach z garścią tabletek.
Kris 2017-05-08 14:32
Zamówienie otrzymałem terminowo.
Polecam sklep.
Łukasz 2017-05-08 16:49
Bardzo ładna lampa, zdecydowanie szybka wysyłka, polecam ten sklep.
Paweł 2017-05-08 20:57
Bardzo udane zakupy w tym sklepie. Zarówno zakupione lampy jak i szybka, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Polecam w 100%.
Sonia 2017-05-09 09:37
Lampy świetnej jakości, sposób zamawiania pozwala na wiele wariantów, czas otrzymania towaru bardzo dobry.
Angelika 2017-05-09 13:17
Rzetelna firma, wszystko na czas za rozsądną cenę.
Tomek 2017-05-09 17:16
Transakcja w jak najlepszym porządku, dobry kontakt, sprawnie i fachowo bez najmniejszych zastrzeżeń.
Iza 2017-05-09 21:31
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. I bardzo atrakcyjna cena.
Grażyna 2017-05-10 08:56
Przy kupnie kinkietu z czujnikiem ruchu konsultant sklepu służył radą. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo, dostawa kurierska ok. Super jest opcja negocjacji cen. W tym sklepie działa to wyjątkowo przyjaźnie i czytelnie. Pan negocjator odpowiada bardzo szybko.
Wiesław 2017-05-10 12:23
ogólnie warto mimo problemów z kontaktem telefonicznym, jako tradycjonalista nie przepadam za e-mail
Czesław 2017-05-10 16:40
Zakup przebiegł bardzo pomyślnie. Szybki kontakt emailem.
Kamil 2017-05-10 20:44
Polecam. Dobry kontakt e-mailem. Telefonicznie słabiej. Solidnie zapakowane przesyłka. Na plus można wybrać spośród trzech firm kurierskich. I dobrze bo mam złe doświadczenia z lokalnym DHL.
Trzeżwy 2017-05-11 22:04
Kolejne wpisy własciciela lub pracownika - słabe to. Ludzie już nie dają się tak łatwo nabierać.
Mistrz ciętej riposty 2017-05-12 18:59
Trzeżwy, a może Trzewik? Jeśli chciałeś napisać Trzeźwy, to raczej mało kto Ci w to uwierzy po Twoich wpisach, vel Benek, Teresa, Sherlock, Zico, Antek, Monika itd.
Zgadzam się, ludzie nie dają się tak łatwo nabrać i widzą mnóstwo pozytywnych opinii od klientów Jumaru tutaj, na Ceneo czy Allegro. Dlatego poznają, że jesteś jakimś niezrównoważonym frustratem usiłującym przekonać wszystkich, że coś jest czymś czym naprawdę nie jest. Masz ludzi za idiotów i to jest Twój problem.
Dopóki będziesz kontynuować swoje zachowanie, dopóty będę uzmysławiać odwiedzających ten portal o Twojej bądź co bądź marnej działalności.
Anna 2017-05-13 17:03
Najbardziej podoba mi się możliwość negocjacji ceny i szybka odpowiedź na wyceny w tym sklepie. W porównaniu do konkurencji, ta firma wyróżnia się na tym punkcie. Pozostałe aspekty jak najbardziej w normie.
Janek 2017-05-13 19:41
Zakupilismy z żoną parę słupków do ogrodu. Po drodze kurier uszkodził przesyłkę. Firma stanęła na wysokości zadania i po otrzymaniu dokumentacji poświadczającej winę przewoźnika szybko wymieniła uszkodzony egzemplarz. Profesjonalne podejście. Żona trochę się obawiała zakupów przez internet. Jak widać niepotrzebnie. Polecam zakupy w tej firmie.
Edyta 2017-05-14 09:34
Konkretne odpowiedzi na pytania techniczne zawarte w mailu, czas realizacji do zaakceptowania, kontakt telefoniczny do poprawy. Zrekompensował te niedogodności dobry rabat, solidnie spakowana przesyłka i miły kurier.
Gwidon 2017-05-14 16:00
W lampyogrodowe.pl nabyłem 5 reflektorków Sande. Dotarły do mnie szybciej niż sklep deklaruje w karcie produktu. Przy pełnej przedpłacie zaproponowano mi przesyłkę bezpośrednią z magazynu firmy Norlys i korzystny rabat. Fakturę otrzymałem w pliku PDF oraz listownie za pośrednictwem poczty. Jakość zakupionego towaru jest co najmniej ponadprzeciętna. Jestem bardzo zadowolony z transakcji.
Bożena 2017-05-14 23:15
Kupiłam trzy kinkiety w lampyogrodowe.pl i już parę dni później cieszyłam się pięknym światłem na moim ganku. Super kontakt, świetne ceny!!
Jola 2017-05-15 17:43
Z czystym sumieniem polecam sklep. W przyszłości pewnie znowu skorzystam.
Wiktor 2017-05-15 21:30
Polecam zakupy w lampyogrodowe.pl Kontakt telefoniczny mógłby być nieco lepszy, ale poza tym nie mam zastrzeżeń.
Edyta 2017-05-16 09:22
Zakup oceniam bardzo pozytywnie. Towar był wspaniale spakowany, musiał dojechać w całości. W tym sklepie najbardziej podoba mi się możliwość negocjacji ceny i szybka odpowiedź na nią. Wyceny są błyskawiczne.
Grzegorz 2017-05-16 19:10
Polecam zakupy w tej firmie. Kupowałem oswietlenie wewnętrzne w drugim ich sklepie oraz zewnętrzne w tym. Udzielono mi rabatu, nie czekałem długo na realizację zamówienia, a ponadto byłem informowany o przebiegu realizacji. Towar dobrze zabezpieczony do transportu, dojechał w całości. Na pewno skorzystam w przyszłości przy okazji zakupów oświetlenia. Grzegorz.
Maciej 2017-05-17 15:04
Markowa lampa w świetnej cenie !
Remigiusz 2017-05-18 00:42
Transakcja bardzo szybka, opakowanie solidne. Jedyna uwaga (ale to chyba bardziej do producenta) - nie było instrukcji montażu. Całe szczęście, że montaż był łatwy.
Monika 2017-05-18 16:49
Szybka dostawa.Towar zapakowany odpowiednio,zwłaszcza,że były tam szklane elementy wrażliwe na stłuczenia.zakupiłam lampę zewnętrzną ,wykonanie wydaje się być solidne.Jestem zadowolona z zakupu.
Tadeusz 2017-06-06 09:42
Dziękuję za sprawne zrealizowanie mojego zamówienia.
Tomek 2017-06-09 09:15
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Dostawa w ciągu 3 dni. Przesympatyczna obsługa. Gorąco polecam.
Maria 2017-06-12 09:33
Sprzedaż przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem - rewelacyjna cena w porównaniu z konkurencją. Długi czas oczekiwania - spowodowany sprowadzaniem lampy od producenta, jednak sprzedawca przy zakupie informuje o tym. Dostawa w zadeklarowanym terminie.
Bartosz 2017-06-21 09:33
Bardzo solidnie i szybko zrealizowane zamówienie, tego samego dnia przed godz. 11:00 kliknąłem produkt na stronie sklepu i już wieczorem był wysłany. Solidnie zapakowane lampy (małe, a karton dodatkowy ze 4 razy większy z wypełniaczem) i nie uległy zniszczeniu ani uszkodzeniu, Byłem bardzo miło zaskoczony, Polecam serdecznie.
Sylwia 2017-06-22 10:46
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bardzo dobry kontakt, pomoc i fachowe doradztwo. Przesyłka według ustaleń, a towar dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem!
Remigiusz 2017-07-02 17:57
Dziękuję za szybką realizację. Zamówiłem w czwartek popołudniu, a w piątek lampa już u mnie była. Trafiłem też, na miłego kuriera. Dobrze spakowane, faktura dołączona. Cena zachęcająca. Nic dodać, nic ująć - polecam.
Kapitan 2017-07-03 18:23
Szybka dostawa. Dobrze zapakowane. Jestem zadowolony.
Jarek 2017-07-04 18:25
Wszystko ok, super. POLECAM!!!
Donata 2017-07-05 11:50
Dobry kontakt przez czat na stronie. Czas oczekiwania różny. Ale firma zmieściła się w deklarowanym. To co mogło być szybciej zostało przysłane od razu. Firma kurierska nic nie potłukła (na szczęście!). Jesteśmy z mężem zadowoleni.
Zostaw swoją opinię o Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski