brak logo

Virtus-Control Piotr Roszkowski

Gdynia

Opinie o Virtus-Control Piotr Roszkowski

anonim 2011-06-16 13:37
uczciwy placi do zusu to co zarabiasz a tam niestety najnizsza krajowa, (usunięte przez administratora)
anonim 2013-02-16 19:32
nieaktualne chyba juz nie płaci do zusu pracujesz 10 h bez nadgodzin do pracy wyjeżdzasz grubo przed 7 i tak samo powrót nie liczony do pracy obcina kase jak tylko może mimo że tyrasz na czarno(jak większośc) za 10 zl na h a najlepiej żebyś poruszał się biegiem bo mało zrobione za zwolnienia nie płaci a na urlpop lepiej nie chodzic bo sie totalnie nie opłaca
pracownik 2013-03-07 17:57
Ja mam inne zdanie. Jak ktoś uczciwie pracuje, to dostaje uczciwe wynagrodzenie. Nie wiem jak Ty, ale ja jeszcze u żadnego pracodawcy nie dostałem kasy za czas poświęcony na dojazd. A co by nie mówić, to koleś się stara i pomimo kryzysu mamy full roboty. Jeżeli szukacie stabilnej roboty i chce się Wam pracować to POLECAM !!!
były pracownik 2014-03-06 20:19
Wyjazd do pracy do wawy 13 zl na godzine żadnej diety wyżywienie we wlasnym zakresie,(usunięte przez administratora)nie szanuje pożadnych pracowników i to jest uczciwy pracodawca szkoda słow
elektryk 2014-03-10 14:28
A moim zdaniem Virtus Control jest bardzo dobrą firmą na tle trójmiejskiej konkurencji, i jeżeli jesteś dobrym fachowcem to napewno obie strony będą zadowolone. Firma ma stabilną pozycję i jeżeli szukacie stabilnej pracy to jest to trafny wybór.
:P 2014-09-05 21:46
Firma dla ludzi z patologii.
monter 2015-06-11 15:58
Ludzie z doświadczeniem i umiejętnościami są doceniani i odpowiednio wynagradzani.Pracuję w tej firmie już kilka lat i jeżeli ktoś chce pracować i rozwinąć swoje umiejętności to polecam.
gonia93 2015-06-16 22:55
polecam wszystkim, dużo można sie nauczyć
Robert 2016-10-23 23:56
Czytając niektóre wypowiedzi można pomyśleć że taka sobie firma ale żeby sie przekonać trzeba popracować. Nie chce tu robić reklamy ale jeśli ktoś jest fachowcem i chce pracować to ta firma godna polecenia przede wszystkim ma zlecenia i jest stabilna popatrzcie większa czesć firm niby płaci czasami mniej lub trochę lepiej ale potem padają jak muchy a ty idziesz do urzędu i liczysz na jałmużne lub jak co nie którzy zamiast za pracę biorą sie za komentowanie w miarę porządnego co jak na dzisiejsze czasy rzadkość pracodowacy. Jeśli ktoś z was chce się rozwijać i pracować za w miarę przyzwoite pieniądze to polecam, a dla tych co to niby jest krzywda zapraszam na neta do kupienia biletu zawsze można zarobić lepiej słyszałem że jeszcze są miejsca w Londynie. Obyście zdążyli przed Brexitem. Pozdrawiam
Elektryk Wiesiek 2016-11-18 17:00
Spoko polecam jak na dzisiejsze czasy to dość dobra stabilna firma ma dość dużo zleceń nie tylko w trójmiescie, atakuje również Warszawkę jak i inne duże miasta w całej Polsce to już coś znaczy. Można sie duzo douczyć pracodawca spoko koleś jeśli ktoś pracuje uczciwie potrafi docenić finansowo, wysyła na szkolenia więc nie ma co narzekać. Polecam najlepiej sprawdzcie sami.
W porządku 2016-12-15 17:12
Tak trafny wybór za 13 zł haha człowieku nie osmieszaj sie widac jakim jesteś fachowcem bo zaden dobry fachowiec nie bedzie pracowal na wyjazdach czy delegacjach za 13 zl bez diety zalosne i przerazajace jest to.co ty piszesz bo to jest obrazanie człowieka w bialy dzien i jezeli pisze to sam pracodawca a tak to wyglada ze to wlasnie on pisze to jeszcze bardziej sie osmiesza i pokazuje jaki to jest beszczelny nie znam tej firmy ale z diswiadczenia wiem ze skoronludzie tak piszą to jest w tym prawda każdą firmę tworzą ludzie w niej pracujacy a jak sie szanuje pracowników to oni szanuja prace i firma bardzo dobrze prosperuje a jak jest tak jak tu ludzie piszą to tez firma marnie dziala.
jeden z wielu 2017-04-24 19:17
Czytając opinie nie można chyba niczego dowiedzieć się jak jest na prawdę chyba, że samemu się spróbuje. Prawda leży zawsze gdzieś po środku ale tu, raczej trzeba się nastawić na negatywne odczucia. Stawki są żałośnie niskie, 12-13 zł to norma za naprawdę ciężką pracę w trudnych warunkach na budowach. Umowy na 1/4 lub 1/2 etatu, urlopy płacone często po 30-40 zł /dzień tak samo zwolnienia. Zmuszanie do pracy w delegacjach bez płacenia diet (sam to przeżyłem) oraz zakwaterowanie w slamsach to też standard. Tak ogólnie, żadnego szacunku dla pracownika zwłaszcza podrzędnego. W tej firmie nie można raczej liczyć na to, że czegoś się nauczy. Większość pracowników nie ma pojęcia o elektryce, nabór z łapanki. To, że płaci w miarę regularnie nie wiele poprawia sprawę. Bywało, że obcinane były godziny i wynagrodzenie. Podsumowanie - bardzo niewiele brakuje do wizerunku FIRMA KRZAK.
jeden z wielu 2017-04-24 19:19
Bzdura !!!
już były 2017-04-24 19:20
Już dawno nieaktualne, o 7 trzeba już być na budowie, nikomu nie płaci sie za dojazd.
wkurzony 2017-05-26 14:38
Skandal. Skandal . Zatrudnia za najniższą stawkę. Wypłaty z opóźnieniem albo wcale. W delegacje podnosi stawkę o 1 zl. Kpina totalna. Pracownicy to jakaś patologia. Zero zasad. Brak organizacji pracy. Kolesiowi nie zależy na firmie chyba.
Zostaw swoją opinię o Virtus-Control Piotr Roszkowski - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Virtus-Control Piotr Roszkowski