brak logo

Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

Dzierzgoń

Opinie o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

marcin 2013-02-27 10:20
nie polecam tej firmy pracowałem tam 3 tygodnie bez umowy sa nie wypłacalni a szczegulnosci ten (usunięte przez administratora) ludzi w (usunięte przez administratora) robił nie polecam firma jak mozna to tak nazwac porazka
kazik 2013-04-06 10:16
ta firma nie powinna w ogóle zatrudniać ludzi bo ludzie są traktowani jak bydło robota na czarno wypłata raz na dwa miesiace ciuchów nie dają narzędzi nie dają wszystko swoje trzeba mieć jednym slowem ta firma to nieporozumienie nnie polecam nikomu
stachu 2013-07-03 20:43
ja tam nigdy nie pracowalem ale widzialem ludzi którzy tam pracują w trampkach dresach obdarci pijani wstyd ze taka firma w ogóle istnieje i ludzie caly czas narzekają boją sie odejść z tej firmy bo pewnie pieniędzy nie dostaną nie polecam nikomu
nn 2014-05-06 13:16
nie polecam(usunięte przez administratora)
ww 2014-06-08 12:27
jak ktoś robi tak jak robi a nic nie robi tylko krzyczy o pieniądze to napewno nie zarobi dobra firma
sk 2014-06-15 13:48
nie polecam(usunięte przez administratora)
gniezno 2014-06-22 11:09
najlepiej powiedzieć nie polecam ja dostałem wypłate na czas ale pracuję a nie zajmuje się plotami i nierobieniem nic tylko narzekaniem za ploty jeszcze nikt nie zaplacił panie sz i panie cy
hajda 2014-07-04 13:23
kaszana kolego,robiłem u nich to wiem co kaman
do 2014-07-06 13:32
niedługo powiesz że gruby rudy to też złodziej nie hajda
wojtek 2014-09-24 21:15
nie polecam
bartek 2014-09-25 21:33
ja również nie polecam
karol 2014-10-01 13:48
omijac z daleka firme jol bud firme hahahahahahahahahahaahah
pracownik 2014-11-27 15:39
nie polecam płacenie smsami dziwnych zaliczek nigdy nie widziałem szefa szefa mama szefa handluje tytoniem a chłopaki dostają go w zaliczkach pracują za kilo tytoniu i sto zł zaliczki nie wypłacił mi pieniędzy odszedłem zero rejestracji żadnej umowy przepracowałem miesiąc pan marcin nawet się nie odezwał pracow się ałem za pośrednictwem jakiegoś tam kilusia z którm pan marcin kazał mi się kontaktować pużniej pan pan kiluś się zwinoł i zostałem bez pieniędzy taka praca u pana marcina wiele by pisać ale czy jest sens
nemo 2015-01-08 14:34
Buahahahahahaha o jezu bo padne zaraz,firma krzak to delikatnie powiedziane,szkoda mi tylko slawka m,bo robilem z nim na wielu budowah i niewiem czemu tak sie tego syfu trzyma?
jurek 2015-04-04 11:46
ta firma jest nie wyplacalna praca na czarno wyplata raz na 3 miesiace radze wam nie pracowac tam szew ma pracownikow w czterech literach naprawde firma pomylka
gorgol 2015-04-11 20:30
JOL-BUD + JOL-BUD JU te dwie firmy to jest pan marcin nie pracowac tam bo na samym poczatku jestescie oszukani pan marcin bierze 28 zł od osoby a ludziom płaci 12 zł to jest najlepsze porównanie jaki to jest oszust nie polecam tej firmy nikomu
pracownik 2015-07-07 11:10
Pracuje od początku tego roku i jest w jak najlepszym porządku WYPŁATY na czas i przy każdej potrzebie jest ZALICZKA . Zatrudnienie zgodnie z umową legalne...
A jak jakiś nierób i alkoholik jedzie na wczasy zamiast do pracy to później są skutki wystawiania takich opinii, i stawkę zawsze można sobie wyrobić większą.
SUPER SZEF SUPER FIRMA POLECAM
borek 2015-07-20 20:00
popieram jest ok
Stefan 2015-07-21 21:48
Jak można sobie w Firmie Jol-Bud wyrobić stawkę i na ile (od 13 do 22 zł) ?
Jak długo trzeba tam pracować?
3 miesiące?
kierownik zamieszania 2015-07-26 20:28
W ogóle nie wiem skąd wy ludzie bierzecie takie informacje. Ja tam pracuje i jakoś nie narzekam, Czemu Sławek M trzyma się tego syfu? Bo po prostu Marcin jest uczciwy, nie widzę w ogóle powodu by myśleć inaczej. Skoro właściciel w/w firmy jest takim oszustem to dlaczego pracownicy się trzymają grube miesiące ? Skoro byłby takim oszustem to ludzie by nie pracowali u niego czyż nie mam racji?
27.07.2015r. 2015-07-27 12:28
Jak Borek popiera Pana Marcina to znaczy, że jest ok.
Ludzie z zawiści i zazdrości wypisują głupoty na temat roboty.
Robić im się leniom nie chce i dlatego piszą bzdury.
Popieram tak jak Borek.
janek 2015-08-01 09:26
po pierwsze w firmie jol bud pracują sami sprzątacze po drugie ten jego przydupas z wyłupiastymi oczami to prostak i gamon po trzecie sławek m robi tam tyle lat bo nie musi nic robic oprucz tego ze caly dzien w nosie dlubie nie polecam nikomu chyba ze ktos potrafi przeżyć za 50 zł przez cały tydzien pozdrawiam cieplutko
pracownik 02.08.2015r. 2015-08-02 22:53
Wypłata jest zawsze do 10 dnia, każdego miesiąca!!!.
Zazdrość i zawiść nie zna granic.
tomek 2015-08-12 15:49
pracuję tam i jest ok
Stefan 2015-08-25 00:00
to po rękach należy całować Pana Prezesa!!!
pracownik 2015-09-02 16:03
Same prezesy się porobiły.
Co jeden to lepszy.
Sami o sobie tak piszą,bo myślą że jak robotnik to od razu nie wiadomo co .
Nie polecam.
Stachu 2015-09-21 09:08
Tak to jest jak ze zwykłego chłopa robi się Pan.
Bez komentarza.
hwdm 2015-10-15 19:59
a ja nie poleca,bo firma jest do dupy
zbrojarz 2015-11-20 13:38
ludzie to świnie im nigdy nie dogodzisz a połowa znich co piszą te bzdury to pewnie w tej firmie nigdy nie pracowali
Danielko 2015-12-25 12:54
Kawał huja , kłamcy i reszta bez kométarza . Ludzi zostawić na święta bez środków . . . . Niech sam pracuje z tym naciągiem :) przy rybach .
Koscierzyna 2016-07-21 17:20
Partactwo firmy JOL-BUD nie zna granic ci ludzie co tam pracują to banda alkoholików stal roznosi tych ludzi nie ci ludzie tą stal ta firma to jedno wielkie nie porozumienie
ON 2016-11-18 18:35
czytam te wszystkie opinie i powiem wam tak nie wiem co za idioci debile i alkoholicy tam jeszcze pracują przecież to nie jest firma ten cały jol bud tylko jakaś porażka tyle co on ludzi oszukał to nie macie włosów na głowie jak można pracować u takiego gościa trzeba być niezłym desperatem ostrzegam wszystkich przed panem Marcinem NIE PRACUJCIE TAM NAPRAWDĘ BO NA SAMO WEJŚCIE JESTEŚCIE OSZUKANI
Stach 2016-12-15 23:24
Tylko krytykować potrafią!
Nie pytajcie co Pan Marcin może wam dać, zapytajcie co wy możecie zrobić dla Firmy!
Uuuuuuu 2016-12-30 19:17
Biznesmen z przypadku !!!!!!!
tomek pracownik 2017-02-23 18:33
dla tych co czytają
ludzie nie wierzcie w te bzdury
to wszystko wypisuje jedna lub dwie osoby które mają problem ze sobą
a najczęściej ludzka zazdrość
pracuję tam i wcale tak nie jest jak krytykują
a najlepiej zapytać pracowników którzy tam pracują jest ok jak w każdej normalnej firmie
i to na tyle
Stefan 2017-02-28 00:42
A kto tam pracuje?
iwan 2017-03-02 18:35
też tam pracuje i nie narzekam
Janek 2017-03-04 18:50
Jest super jest super więc o co wam chodzi ...
Kasy mi nie brakuje!
Polecam.
cieśla 2017-03-06 13:56
kasa na czas i to się chwali
Zosia 2017-03-06 15:46
To się chwali że pieniądze są na czas gdyż są to bardzo prestiżowe realizacje które pomogą w karierze, tylko nie wiem czy ciesielsko-zbrojarskiej pracy by u nich kobieta mogła robić i czy by mnie zaakceptowali na stanowisku majstra budowy pracownicy firmy .
Przyjmują kobiety do pracy?
Pozdrawiam.
Edzio 2017-03-08 09:36
Zosia mile widziana
Tomek 2017-03-20 06:29
Co niektórzy bzdury piszą ja długo pracuję i kasa się zawsze zgadza
Ooooo 2017-03-20 19:40
A ja tak czytam i czytam i tak sobie myślę jacy ludzie to swinie
Brak słów. 2017-04-03 12:28
" Danielko 2015-12-25 12:54:10
Kawał huja , kłamcy i reszta bez kométarza . Ludzi zostawić na święta bez środków . . . . Niech sam pracuje z tym naciągiem :) przy rybach .".

Ten Danielko to dopiero musi być świnia.
Takie paszkwile o naszym Prezesie pisać.
Drugiego takiego jak nasz szef to ze świecą szukać.
Jan 2017-04-11 15:00
Składki do ZUS odprowadzają?
piotr 2017-04-11 16:51
ja dziś na chorobowym a ZUS odprowadzony bo za lekarza nie płaciłem jest raczej dobrze
magazynier 2017-04-14 09:56
jestem magazynierem w firmie gdzie jol-bud jest podwykonawcą i znam tych ludzi, raczej sobie chwalą .

Rafał 2017-07-10 16:15
Polecam jest ok
Zenek 2017-07-14 16:48
Ja też sobie chwale.
Józef Chwalipieta 2017-07-18 17:38
Wszyscy sobie chwalimy!
Zostaw swoją opinię o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra - Dzierzgoń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra