brak logo

StolarBud Firma Handlowo Usługowa

Warszawa

Opinie o StolarBud Firma Handlowo Usługowa

katarzyna 2015-08-06 21:20
Pan \"fachowiec\" pojawił się w umówionym terminie, obejrzał podłogę, powiedział, że nie będzie problemu. Powiedział, że musi przestawić samochód i że zaraz wróci. Niestety (albo stety) już nie wrócił. Nie odbierał telefonów. Po 3h napisał, że zapakuje się w mniejszy samochód i przyjedzie. Po kolejnych 3h wciąż go nie było. Dopiero po smsie, w którym zażądaliśmy natychmiastowych wyjaśnień i równocześnie poinformowaliśmy go, że nie pozostawimy na nim suchej nitki w internecie, oddzwonił w 3 sekundy i powiedział, że ma awarie i odezwie się w przeciągu 2h. Co oczywiście nie nastąpiło. Całkowita pomyłka. Taki \"fachowiec\" rodem z PRL-u. Uczciwie odradzam, bo naprawdę szkoda nerwów. Na pewno znajdziecie Państwo kogoś lepszego i przede wszystkim solidnego i uczciwego. Firmie stolarbud na pewno tych przymiotów brakuje.
Kruku 2015-09-23 15:25
Pan Tomek prosił o komentarz po skończonej pracy więc wystawiam.
70m2 parkietu renowacja wykonana w 3dni na moją podłogę można było wejść bardzo dobry szybkoschnący lakier, na podłodze było wiele czarnych plam których już nie ma co cieszy mnie najbardziej.
Jednym słowem polecam firmę czysto,szybko,dość nie drogo.
Adrian 2015-11-21 17:55
Wszystko szybko i sprawnie, bardzo twardy i odporny lakier pan położył polecam Adrian
Ignacy 2015-11-24 19:48
Polecam firmę zlecenie było skomplikowane, wymagało drugiego podejścia Pan musiał przyjechać specjalnie do pokoju 14m2 ponieważ nie było gdzie podziać mebli.
Jeszcze raz polecam
Piotr 2016-01-02 11:20
Jak najbardziej polecam cena naprawdę konkurencyjna, przy tym zlecenie wykonane szybko, czysto bez żadnych komplikacji.
Teresa Nitkiewicz 2016-04-09 16:46
Renowacja zrobiona super i bardzo szybko polecam wszystkim kto chce mieć ładną podłogę i nie przepłacić.
TN.
Andrzej 2016-06-01 21:01
Naprawa parkietu po zalaniu zrobiona idealnie, po wymianie wielu deseczek nawet nie widać że coś było zrywane, lakier dobrany tak że pasował do innych pomieszczeń w których podłogi zostały zrobione dawno temu.
Waldek 2016-12-22 12:16
Człowiek niesłowny, umówiliśmy się, Pan potwierdził i w umówiony dzień nie przyjechał, nie odbierał telefonów. Gdy zadzwoniłem z innego i przedstawiłem się, rozłączył się. Rozumiem że wypadło mu coś innego, ale mógłby poinformować. Bardzo słabo wypada jako fachowiec, nie mówiąc już o braku profesjonalizmu.
Iza 2017-01-09 21:11
Niestety nie polecam. W grudniu zawarliśmy wstępną umowę na wykonanie usługi w styczniu. Termin i godzina potwierdzany emailowo. Na umówione spotkanie nikt się nie pojawił. Telefonów nikt w firmie nieodbiera..Szkoda, że nie przeczytałam recenzji wcześniej... Przez Stolarbud będzie opóźnienie w remoncie. Nawet tyle przyzwoitości nie mają żeby mailem albo smsem odwołać spotkanie.
Masakra wielka nigdy więcej 2017-01-13 17:12
Bardzo nie polecam nie słowny terminy zmienia z dnia na dzień czekasz jak głupek na zamówienie przez tą firmę opóźnia mi się remont a majstry nie czekają a dość do tego nie odbierają telefonów ale żeby zaliczkę wpłacić to są pierwsi na dzien dobry ci to powiedza juz nigdy w zyciu doczynienia z tą firmą i będę wszystkich o tym informowac żeby nie brali nic od tej ala...... firmy
Zostaw swoją opinię o StolarBud Firma Handlowo Usługowa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie StolarBud Firma Handlowo Usługowa