brak logo

A.S.ONE Adam Soczewka

Warszawa

Opinie o A.S.ONE Adam Soczewka

Kolo 2014-03-19 20:30
Witam-czy ktoś pracował w tej firmie
wynagrodzenie,praca,atmosfera?????
Pracownik 2015-05-20 12:15
Witam,
jak najbardziej polecam. Firma prężnie się rozwija nastawiona na rozwój. Można zdobyć cenne doświadczenie oraz pozyskać wiele przydatnych w życiu umiejętności.
POLECAM
Trepka 2016-09-07 09:10
Jestem podwykonawcą firmy as one. Współpraca jest bardzo dobra. Pilnują porządku. Terminowo wykonują prace. Najważniejsze, że płacą zgodnie z umową. Nie ma opóźnień. Żeby wszyscy mieli takie podejście to byłoby pięknie
pracownik 2016-09-07 11:11
Nie jest to super pracodawca, ale jak ktoś wykonuję swoja pracę dobrze to nie powinien narzekać
zadowolony 2016-09-07 11:23
Pracuję obecnie i stwierdzam, że jeżeli ktoś przyszedł do pracy i zasuwa to szef to docenia.
Włóczykij 2016-09-07 20:30
Widzę ze dyskusja rozgorzała. Proponuje wszystkim którzy jeszcze tam pracują żeby wyciągnęli z tych kometarzy jakieś wnioski ( w szczególności właściciel ) i nie skupiać się na tym jak było, tylko robić od teraz tak żeby atmosfera w firmie była lepsza. Trochę samokrytyki nikomu nie zaszkodzi.
Rafał Zalewski 2016-09-23 19:15
Przyłączam się do komentarza. Również polecam.
kiedy 2016-10-13 22:56
Fachowców w tej firmie można policzyć na jednej dloni pomijając oczywiście szefa który pojęcia niema zadnego potrafi tylko czarowac co robi po mistrzowsku . Pracowników nie szanuje za to po mistrzowsku karze pracowników.
Obecny pracownik 2017-05-29 16:12
Witam. Uczciwa praca, uczciwe wynagrodzenie. Pracuję w firmie już ponad 3 lata i widziałem wielu pseudo fachowców którzy po zaliczce nachlali się i nie przychodzili do pracy.. Takich nie brakuje... Krótka i na temat.. Chcesz pracować to pracuj uczciwie a nie udajesz że pracujesz... a Prezes to doceni... Ci co wypisują tutaj negatywne opinie należą do tych co są pseudo fachowcami....
pracowałem 2017-06-02 16:31
Dokładnie tak. podpisuję sie pod przedmówcą. Jak pracujesz to wszystko jest ok a jak sie nachlasz albo w ogóle nie przychodzisz albo olewasz robotę to co mają cię głaskać po głowie?
qqqq 2017-08-16 19:21
ooooooooo
Zostaw swoją opinię o A.S.ONE Adam Soczewka - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.S.ONE Adam Soczewka