brak logo

Alutechnika

Kielce

Opinie o Alutechnika

bis 2016-05-20 08:07
szukam pracy, ale widzę, że na tym portalu o pracy nic się nie dowiem
1
sofia 2016-05-20 14:06
po kilku latach męczenia się z moskitierami naklejanymi z marketu zdecydowaliśmy się na moskitiery ramkowe tej firmy. Efekt jest nie do porównania dzięki, że mogę wyrazić opinię!
1
f.s.d. 2016-06-16 15:35
Jedyna konkretna firma godna polecenia stąd... aż do Opola. pozdrawiam
1
fdd 2016-06-21 16:24
Czyli zarobić można...
1
Ursyn 2016-07-08 09:17
inna firma w której ostatnio coś zamawiałem już inaczej się nazywa, któs inny tam działa i nie można dokupić części do ich rolet, na szczęście w Alutechnice da się wszystko załatwić :) dzięki
1
d. 2016-07-18 14:16
Firma w porządku! Dzięki za pomoc w przygotowaniu nadproży pod rolety!
1
Marina 2016-07-18 14:40
Dzienki mojemu urokowi osobistemu chyba :))))))))))))))))) miałam bardzo dobrą cene na roletki, a wszystcy mówią że tam jest drogo
1
bios23456 2016-07-22 13:03
Napewno dzięki temu
1
Moskito 2016-08-11 10:33
Moskitiery ramkowe - pierwsza klasa!
1
Romek 2016-09-21 16:44
Wszystko ok, jedynie muszę skrytykować tą firmę, ponieważ robiłem tam rolety jakieś 10,15 lat temu i chciałem sobie zrobić nowe rolety i okazało się, że nie mają tam bazy danych z wymiarami rolet. Musiałem mierzyć okna od nowa
1
CZY TA 2016-09-23 11:02
KTOŚ TO W OGÓLE CZYTA?
1
papa192@wp.pl 2016-10-14 17:57
Silniki NICE W 2009 Roku sprzedali mi z 2007 jakieś zleżałe (23sztuki)- wymieniłem już 5szt dalsze 4 czeka.
Zrzucają winę na sterowniki, a prawda jest prosta te ich silniki nie wytrzymują nasłonecznienia na roletach latem jest ok 70 st.
Wróciłem dzięki podpowiedzi ich byłego serwisanta do prymitywnej wersji Nice bez elektroniki i chodzi(sterowniki bez zmian).
Od strony północnej silniki chodzą poprawnie.
W biurze czarują , nie dajcie się na to nabrać. Podpowiem mój tel (usunięte przez administratora)
1
Pierre Cardin 2016-10-17 12:08
o! To dopiero. NiCE to marka wychwalana pod niebiosa,jednak na forach można znaleźć informacje o klientach niezadowolonych z silników. Poszła jakaś wadliwa partia i narobiła mnósto problemów nie tylko Alutehnice, ale i innym firmom. Ja zainwestowałem w SOMFY w podobnym okresie, nie powiem, że nic nie padło, ale ogólnie jestem zadowolony.
1
Mariusz R. 2016-10-17 15:45
Witam!
Alutechnika montowała w Bilczy mi i mojemu bratu rolety z silnikami najsa, dwa domki. W lipcu minęło 10 lat, a silniczki śmigają jak nowe, rolety również. Ja jestem zadowolony z montażu. Siostra buduje dom w Piekoszowie, będzie montować rolety. W sumie skoro u mnie działają bez zarzutu od wielu lat to chyba nie jest to przypadek. Siostra ma oferty z kilku firm, finansowo są zbliżone, ale stawia na sprawdzone silniki u mnie. Poza tym liczy się również rzetelność i doświadczenie firmy, a to czasami jest bezcenne.
1
Makar1999 2016-10-18 11:21
Witam serdecznie!
Poszukuję pracy mam ukończoną szkołę zawodową budowlaną oraz technikum uzupełniające w kierunku teleinformatyk.
Mieszkam 20km od Kielc. Posiadam doświadczenie w pracach budowlanych tkaich jak malowanie, tynkowanie, układanie paneli, pracowałem przy ociepleniach i montażu stolarki drzwiowej i okiennej oraz jako monter rusztowań.
Posaidam Prawo Jazdy kategoria B,C oraz kurs na wózki widłowe.
Mogę zatrudnić się jako pracownik produkcji, montażysta rolet, okien, dekarz.
Referencje na życzenie.
(usunięte przez administratora)
1
Makar 19 2016-10-24 12:17
Usuwają telefony łobuzy :) Piszcie na makar19_99@wp.pl
Mam nadzieję, że polecanie się do pracy w takiej formie nie wpłynie na decyzje o zatrudnieniu.
Pozdrawiam
1
Marecki 2016-10-27 15:07
Jestem bardzo zadowolny z promocji w której jedną roletkę dostaje się za darmo: świetny pomysł. Już nie pierwszy raz zamawiam w tej firmie, pierwszy raz wyszło naprawdę tanio!

Pozdrawiam
1
Marecki 2016-10-27 15:10
Dokładnie. Takie roletki kupione na standardowy wymiar najczęściej trzeba skracać.
Lepiej zamówić od razu na wymiar, tak jest lepiej.
Nigdy jeszcze nie znalazłem w markecie przesłon okiennych na taki wymiar jak moje okno.
1
Joanna Woźniak 2016-10-28 08:33
Witam!
Wczoraj Panowie z Alutechniki montowali u mnie na Wiosennej roletki materiałowe. Jestem bardzo zadowolona. Od pomiaru do realizacji czekałam 3 dni, zgodnie z umową, Pan montażysta odpowiednio wcześniej zadzwonił i umówił się ze mną na montaż o godzinie dogodnej dla mnie. Myślałam, że za późno zdecydowałam się na roletki i nie dadzą rady na Wszystkich Świętych, a tu proszę. Mam roletki i muszę pochwalić miłą i profesjonalną obsługę. Polecam!
1
Tomasz 2016-11-04 15:56
Chciałbym umieścić opinię na temat tej firmy, jeśli to możliwe.
Wykonanie rolet nie przedstawia zarzutów, poprawne.
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Heroalem jak kiedyś a tym co teraz sprzedają Aluprofem.
Co do automatyki to wolałem Nice, chociaż polecano mi najsowską markę Elero, jednak takie nowości to nie dla mnie chyba.
Montaż w taki dzień, który mi pasował, bardzo ważne, ponieważ jak ktoś jeździ tyle co ja po Polsce to ważne by móc się umówić na dobrą porę, tym bardziej, że w środku montażu musiałem wyjechać z Kielc i resztę prac przełożyć na inny dzień.
Ogólnie lubię tą firmę, nic się nie zmieniło, poza kilkoma twarzami, co dla mnie nie ma znaczenia.
1
Anonimka 2016-11-28 14:13
Może nietypowa to będzie opinia i nie wiem czy zachęcająca dla innych, ale postaram się napisać co nie co o pracujących tam ludziach. informacje potrzebne mi były do pracy dyplomowej, było to już może nieco dawno, natomiast znam kilku ludzi stamtąd, więc na bieżąco obserwuje co się z tą firmą dzieje, zwracam też uwagę na to kogo szukają do pracy i jak często.
Mało kto stamtąd w ogóle odchodzi, najczęściej pracownicy tam pracującą po 10-20 lat zupełnie jak w jakiejś państwowej firmie.
Osoby, które odeszły, najczęściej pracują w państwowych firmach lub zakładają własną działalność gospodarczą. Może to dobrze, a może i źle - wielu z nich obecnie stanowi konkurencje.
Wszyscy zatrudniani są bardzo starannie - zawsze dbało się, żeby osoba pracująca w tej firmie była o nieposzlakowanej opinii. Nie zwalnia się też pracowników bez wyraźnych powodów.
Prawie wszyscy pracownicy mogą wylegitymować się wyższym wykształceniem, za to pracownicy z biura mają niektórzy nawet skończone dodatkowe studia.
Warunki pracy są bardzo dobre, nie wiem, czy ktoś się skarżył na tą firmę, że nie płaci pensji czy coś w tym stylu - takie rzeczy są naprawdę na poziomie i bez zarzutów.
Ogólnie jeśli ktoś z was, absolwentów będzie miał okazję pracować w alutechnice to polecam.
1
Hasan Yassyr 2016-12-02 14:09
Brzmi nieźle, tylko by się przydały wolne stanowiska w tej firmie. Ja rozumiem, że pracownicy żadko się zmieniają, więc będą pracować w nieskończoność a ja nigdy nie dostanę pracy bo wszędzie jest stabilne zatrudnienie. Słyszałem, że to jest dobre miejsce, ale nie ma stanowisk.
Kurde mol!
1
Iriudium 2016-12-07 09:21
Osobiście uważam, że pochwały i nagany firmy Alutechnika zamieszczane na tej stronie to jest prawdziwa wiocha, słyszałem, że w to jest podobno najlepszy serwis żeby się dowiedzieć o firmach ale nie o pracy prawie w ogóle nie ma informacji. Dla kogoś, kto szuka pracy i nie chce chodzić na rozmowy bez sensu takie informacje mogłyby bardzo pomóc, a tutaj są tylko wypisy jak na pf.pl albo pkt.pl.
Jak się to nie zmieni to nie będę zaglądał na te profile. Dzięki Anonimka, że ty przynajmniej napisałaś dwa słowa na temat tego jak tam się pracuje. Pozdrawiam
1
Wężu 2016-12-19 15:18
Pracowałem kiedyś na produkcji.
Ach
Wspaniałe czasy gdy zapieprzało się cały dzień w świetnym towarzystwie a po pracy grywało w siatkówkę czasem nawet do późnej nocy. Nawet kierownicy byli w miarę spoko z wyjątkiem jednego co miał ewidentnie zeza i czepiał się o takie rzeczy, że szkoda gadać.
Ale odszedłem i robię coś innego i wiem, że zmiany są dobre.
Ale nostalgia pozostaje.
Może to sprawa tego, że byłem młody zaraz po technikum, może to sprawa tego, że nie miałem jeszcze rodziny i tylu tych różnych spraw które na co dzień zaprzątają głowę?
Chętnie wróciłbym do tych czasów na masłów, naprawdę fajny etap w życiu. A ciężka praca tak naprawdę nic nie zmienia, bo za granicą pracuje się równie ciężko jak w tej firmie, a kierownicy są jeszcze gorsi niż każdy jeden kierownik produkcji i nawet gorsi niż sam właściciel (imienia nie wymienię) który w złym humorze potrafił być bardzo surowy.
A jeśli jeszcze ta firma istnieje, to polecam, mało gdzie można tak fajnie spędzić czas jak tam.
1
CK 2016-12-23 09:55
Kurde podobno było jakieś ogłoszenie tylko nie wiem na jakim portalu,
ktoś coś wie?
1
Mózgowiec 2017-01-13 10:34
W zimę mają szukać pracowników?
Firma budowlana?
To raczej trochę bez sensu
1
ODO 2017-01-17 16:36
Hehhe nie rozumiem czemu w zimę mieliby nieszukać. Może właśnie szukają.
1
nie podam bo nie mogę 2017-01-18 12:13
Mniej więcej coś w tym stylu
Osobiście uważam, że trudno zanaleźć równie fajną pracę, jak ta na produkcji.
Przede wszystkim atmosfera, a tego nie kupisz,
ani na zawołanie nie przywołasz
1
Robert 2017-01-18 12:19
Nice to dobra automatyka, tylko oni mieli takie formaxy,
niby supernowoczesne i w ogóle jakieś niesamowite
z przeciążeniem i z czymśtam w ogóle i one były nietrafione.
Niektóre firmy w Kielcach nimi handlowały, Alutechnika
też jako czołowy przedstawiciel Nice i teraz czasami są
problemy. Chyba zbyt dobrze to nie wpłynęło na NICE
ponieważ zdecydowanie ustępuje ona popularnością
np. SOMFY, jednak ja osobiście mam nice w bramie wjadowej
i w rolecie (tylko w jednej) i nie mam się na co skarżyć.
Dużym plusem jest np. wchodzisz do Alutechniki i dokupujesz
pilota otwierasz youtube i programujesz i masz, a w somfy
to jest jakieś bardziej skomplikowane, przynajmniej ja to
tak odbieram.
1
makar19 2017-01-18 12:21
Nic nie było
1
Makar 19 2017-01-18 12:23
Właśnie w zimę też szukają.
Budowlańcy tacy co robią prace ziemne to nie wiem,
budynki też nie wiem czy w zimę się buduje ale
to przecież nie ma nic wspólnego,
1
Mario 2017-01-20 14:10
W zimę też się szuka
1
obis 2017-01-23 12:52
SOMFY i Nice to dobre firmy i działające od lat i posiadające dobre serwisy ludzie mieliście jakiegoś pecha z tymi silnikami ponieważ najczęściej wszyscy są zadowoleni.
1
s. 2017-01-25 13:39
jAKO PRACODAWCA NAPRAWDĘ W PORZĄDKU ŻADNYCH KOMBINACJI Z UMOWAMI O PRACĘ ANI ŻADNE TAKIE WARTO, PRACOWAŁEM TAM W TRAKCIE STUDIÓW I NIE MAM ZASTRZEŻEŃ NAPRAWDĘ W PORZĄDKU. OCZYWIŚCIE JAK DLA MNIE NIE BYŁA TO PRACA NA CAŁE ŻYCIE PONIEWAŻ CHCIAŁEM SIĘ REALIZOWAĆ W ZUPEŁNIE INNYM ZAWODZIE ZWIĄZANYM ZE STUDIAMI I NA WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI. POL,ECAM
1
... :) 2017-01-25 13:56
Pamiętam jak się paliła hala :) Buehehehe to były czasy
1
Kadrowiec ze stolycy 2017-01-25 14:33
Szczerze powiedziawszy to jest internet i nikt się nie liczy z niczuym i każdy pisze co chce to jest moum zdaniem sprawa administratora goworka co on z tym zrobi i czy to forum będzie się do czegoś w ogóle nadawać czy będzie do niczego. Są wpisy nt. pracy, co oznacza, że jednak do czegoś się to forum nadaje. Ja raczej zaprosiłbym na jakieś fora bardziej tematyczne: goldenline albo coś takiego bardziej dla ludzi szukających pracy / poważnie traktujących swoją karierę
1
Makar 2017-01-25 14:38
Wszystko jedno byle by było ogłoszenie
1
Mak 2017-02-06 13:10
Dzięki wysyłam aplikację
1
Mak 2017-02-15 09:24
Po rozmowie jestem i po testach na produkcji, ale wiem, że jeszcze będą inni. Zobaczymy
1
t.k. 2017-03-08 11:40
w SObotę IDĘ PO VOUCHER NA MARKIZĘ!
1
PK 2017-03-22 09:59
Ogólnie jestem zadowolony z usług tej firmy, nie chcę próbować innych. To taka opinia ode mnie, nic dodać nic komentować
1
Mira 2017-04-02 23:38
Pokecam tą firmę
1
Anonimek 2017-05-03 18:51
Nie wiem jak teraz, ale wcześniej większość musiała prowadzić własną działalność gospodarczą, nawet osoby pracujące przy produkcji rolet. W myśl zasady: " chcesz urlop- to sobie weź, chcesz chorować- to sobie choruj, ale sam sobie za to zapłać' ;)
1
I.I. 2017-05-08 09:12
polecam. jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Alutechnika.
1
Maciek 2017-06-02 13:03
Bardzo szeroka oferta skrinów do okien jestem pod wrażeniem. Na razie realizacja dwóch sztuk, kto wie, może wezmę tego więcej. Rozpiętość cenowa bardzo duża, dużo opcji, duży wybór automatyki, możliwość zakupienia np. silników Elero o których tyle dobrego już słyszałem. Polecam. A roletki też robią solidne.
1
Marysińscy 2017-06-22 12:04
Dzięki za instalacje roletek tekstylnych. Na pewno jeszcze wrócimy i polecimy komu się da!
Marysińscy
1
r.W. 2017-07-28 13:07
pOLECAM, SKORO JUŻ TU JESTEM
1
miki 2017-08-09 15:32
co jak co. Produkt solidny i dobrze zamontowany
1
Igor 2017-08-16 08:46
Duży wybór materiałów dobrej jakości. Małżonka doznała konsternacji :) polecam
Janek 2017-08-16 08:56
Jest ogłoszenie o prace. Ktoś wie za ile? Byłbym zainteresowany pracą na akord, jak ktoś wcześniej wspomniał, bo lubię dobrze popracować i dobrze zarobić a nie jakieś tam urlopy, choroby i inne pierdoły. Jeśli ktoś brał udział w rekrutacji albo pracuje i wie to proszę napisać. Naczytałem się do woli opinii o roletach, ale na tym forum mało jest informacji o pracy. O samej pracy LOL
Zostaw swoją opinię o Alutechnika - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alutechnika