brak logo

Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko

Zieleniec

Opinie o Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko

Stefan 2015-07-24 17:16
Nie polecam.
2
KO 2015-07-24 17:24
Dokładnie.
2
PW 2015-08-01 00:10
Potwierdzam.
2
nieznajoma 2015-08-03 20:08
Praca w tym zakładzie jest oki, kierownictwo super ..tylko Pani Wiesia jest nieludzka,poniewiera ludzmi, ogólnie zupełnie nie nadaje sie na stanowisko które pelni...i to jest wielki minus tego zakładu...Nie polecam
2
ek 2015-08-20 19:41
Oszczędźcie sobie nerwów...
2
Ona 2015-09-04 15:49
Nie polecam.
2
On 2015-09-04 15:51
Mysle ze jest w regionie duzo wiecej zakladow pracy godnych polecenia.
2
wp 2015-09-04 17:30
Dokładnie. Zgadzam się z Twoją opinią.
2
Oni 2015-09-04 17:34
To co myślę , na temat tego zakładu pracy niestety nie mogę wyrazić na tym forum , ale nie są to pochlebne myśli i opinie.
3
Taaki wałek 2015-09-04 17:35
Ojjj znalazło by się jeszcze tych minusów...
2
ona 2015-09-14 12:09
Masakra co do calego zakladu pracy!! Wymagaja wszystkiego a sami daja ludzia ochlapy!
3
oni 2015-09-16 20:04
dokladnie
3
adam 2015-09-18 19:22
Nie polecam.
3
wojtas 2015-09-22 06:25
Nie polecam pracy w tym zakładzie.
3
Nikita 2015-11-04 06:49
Zdecydowanie odradzam pracy w tym zakładzie.
3
Stefek 2015-11-14 01:14
Szczerze odradzam pracę w tym zakładzie.
3
On 2015-12-13 16:38
Darujcie sobie pracę w tym ,,zakładzie"...
3
Burczymucha 2015-12-27 09:53
Nie polecam.
3
maly 2016-04-27 13:02
Zarobki nieludzkie wymagają czort wie czego i ile a sami zarobić więcej nie dadzą nie polecam zakładu szkoda słów na nich a w szczególności na tych całych niby kierowniczkow pożal się Boże.
3
Greg 2017-04-30 11:52
Zgłaszam ta firmę do Państwowej inspekcji pracy, kto to widział pracować 1 maja?
4
WOJ 2017-08-05 20:45
Nie ma tutaj ani jednej pozytywnej opinii o tym zakładzie. Rotacja pracowników ogromna. Kto choć trochę popracuje w tej firmie, szybko zorientuje się, że tu ani nie zrobi kariery, ani nie zarobi pieniędzy. Ciekawe czy ktoś z tzw. kadry kierowniczej czytał te opinie? Jeżeli tak, to gdzie są wnioski?
3
były pracownik 2017-08-08 09:41
Pewnie opinie czytają i słyszą, szkota tylko że są oślepieni z otępiałym słuchem, za dużo tam osób powiązanych rodzinnie i za często słucha się tylko jednej racji, brak rozmów z pracownikami
(mówię tu o pracownikach tych podstawowych oraz team liderach), szkoda że podczas rozwoju zakładu zapomina się o rozwoju obszaru tzw działki pracowniczej - hr. Firma ma potencjał, tylko należy pamiętać, że firmę tworzą pracownicy i im należy poświęcić dużo uwagi.
4
Zostaw swoją opinię o Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko - Zieleniec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko