brak logo

Ekoimpex Hanna Wulff-Bertowska

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Ekoimpex Hanna Wulff-Bertowska

anonim 2014-04-09 16:27
Prosze nie pisac tu głupot , bo azbest jest skladowany na obiekcie i nawet na stronie internetowej tej firmy jest napisane ze utylizuja azbest.Wiec trzeba poczytac zanim sie napisze głupotę
Robert 2014-04-09 18:58
Dokładnie na stronie jest tak napisane ale utylizacją azbestu zajmuję się podwykonawca :) jeśli jest składowany to chętnie bym go zobaczył :)
ZYCZLIWY 2014-04-10 19:50
jezdze tamtedy do sklepu u tego sasiada tez wysprzatane to nie jest,głosne rozmowy pod sklepem... zal mi go jak sie tu sprowadzi.proponuje piearwsze zdjecie NIEOBSŁUGIWANY.
anonim 2014-04-11 22:04
Z tego co mi wiadomo ta firma oprócz azbestu przyjmuje tez odpady szpitalne, a ciekawy jestem co sie z tym dalej dzieje, bo na pewno nie maja spalarni.Tak jak jest napisane wyzej TA FIRMA POWINNA BYC ZAMKNIETA
Andrzej 2014-04-16 09:13
Mieszkancom Chlebni nie podoba się(usunięte przez administratora) bałagan. Może większosc to starsi ludzie, ale prosze wziac pod uwage to, że Ci ludzie mają gdzies dzieci i wnuki i nie zostawią tej sprawy samej sobie. (usunięte przez administratora)Wierze, że Burmistrz Grodziska zajmie się sprawą, ponieważ uważam go za mądrego i najlepszego gospodarza. (usunięte przez administratora)
magda 2014-04-16 09:21
0ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) ja również nie narzekam na pracę, wszystko jest robione zgodnie ze wszystkimi przepisami.to że u nas nie ma spalarni to nie znaczy że nie korzystamy z innych firm, które to posiadają. jeżeli jesteście tak dobrze poinformowani to dlaczego piszecie anonimowo? może zamiast zajmować się porządną firmą, która zatrudnia tyle osób zajmijcie się swoja(usunięte przez administratora)
Andrzej B. 2014-04-20 17:09
(usunięte przez administratora) Dym zatruwający powietrze w Chlebni jest szkodliwy dla zdrowia!
anonim 2014-04-28 23:04
Ktoś robi pieniadze , a ludzie cierpia, tak nie moze byc sprawe trzeba na głosnic w całej gminie(usunięte przez administratora)
anonim 2014-05-07 21:21
(usunięte przez administratora) ci ludzie co tam pracuja nie maja sumienia dla mieszkancow
mieszkanka natolina 2014-05-11 14:46
Jestem mieszkanka Natolina i tez czuje ten smród z tej firmy (usunięte przez administratora) nagłosnic sprawe w TV i spotkanie z burmistrzem
anonim 2014-05-17 11:03
ale mają co do garka włożyć dzięki tej pracy.jak zamkną to dasz im .
Pracownica 2014-05-20 19:47
Wypłata jest wypłacana w ratach i trzeba długo czekac nie polecam była pracownica
Alek 2014-08-27 14:42
A kto potem będzie leczył z raka Twoje dzieci? Zastanów się, nie chodzi tylko o walory zapachowe, ale o szkodliwosc dla zdrowia! Niech robia to z dala od zabudowy jakiejkolwiek. Słyszałem, że firma przeniosła się niedaleko nowego dworu-częsc. Już zwijają interes bo MIESZKANCY protestują, i ich gospodarz idzie za nimi. W imie dobra wspolnego.
anonim 2014-09-05 21:17
Ta firma z tego co wiem i widzę zajmuje sie tez nielegalnie utylizacja odpadów farmaceutycznych, wszystko sie pyli w powietrze, odchodza odgłosy jak by tam pracowała jakas maszyna która to utylizuje, poza tym widze ze jest to wszystko zsypywane w duze pojemniki stojace na obiekcie,i ciekawe gdzie jest to wywozone ?. Też w niedługim czasie zajmą sie tym odpowiednie słuzby
anonim 2014-09-25 19:12
Jak jesteś ciekawy gdzie sie to wywozi to ci odpowiem sam kolego zabierasz te mielone leki i karmisz tym kury i śfinie nieraz słyszałem a to czego zwierzęta nie zjedzą to wywozisz na pole i to ty jesteś trucicielem .
anonim 2014-09-30 18:59
Do tej firmy zworzony jest cały bałagan z okolicznych firm z tego co mi wiadomo i mówia mieszkancy . Jest to mała wioska i o wszystkim sie wie ,nawet w sklepie są rozmowy na ten temat i mieszkancy słysza, wiec obrona w tym przypadku nic nie da
anonim 2014-10-07 19:16
Trucicielem jest własciciel tej firmy
anonim 2014-10-20 21:18
Wciąż sa nie przyjemne zapachy z tego wysypiska, mam nadzieje ze straz miejska sie zajmie cała sprawa
anonim 2014-11-12 17:06
KONIEC FIRMY EKOIMPEX
anonim 2014-11-28 16:48
Nie jest koniec, ta firma zajmuje sie rozkręcaniem i złomowaniem samochodów a banery sa przymocowane ze warsztat i wulkanizacja
lopez734 2014-12-08 13:31
podobn sa przyjecia do tej firmy w chlebni ,czy ktos sie orientuje jakie tam sa zarobki i ogolnie czy warto tam isc do pracy
anonim 2014-12-09 19:49
Daj sobie spokój z tą Firmą wyplata marna na raty długo bardzo trzeba na nią czekać szkoda zachodu były pracownik
michał 2014-12-16 18:06
zalezy gdzie chcesz tam isc do pracy bo w tym miejscu znajduja sie 3 firmy ekoimpex , VEOX , auto kompan ??
anonim 2015-01-04 17:18
Te trzy firmy różnią się napisami należą do jednej kliki( senior i junior).
Wypłata jak im pasuje .Prosisz o swoje ....
Pawcio 2015-01-27 08:13
To bzdura syn wlasciciela ma niewiele wspolnego z firmą
anonim 2015-01-27 21:45
Tą firmą powinien zająć się prokurator albo inspekcja transportu drogowego
anonim 2015-02-04 21:30
a po co tam ta inspekcja transportu drogowego ?
ave 2015-02-08 09:24
EKOIMPEX P A D Ł !!!!!!
Beata 2015-02-08 09:26
To już jest koniec, nie ma już nic....jesteście wolni.....możecie już iść......do POśREDNIAKA na kuroniówkę.......ewentualnie szukać nowej pracy
@ 2015-02-09 18:34
Nie Nie Nie . To nie koniec , To dopiero początek tej firmy. Początek Czegoś Nowego . DOPIERO FIRMA ZACZYNA DZIAŁAĆ :)
Beata 2015-02-10 08:36
A to ciekawe, tak mnie zastanawia co niby tam zaczyna działać?,że niby ten komis samochodowy, który nic nie sprzedaje! tam nawet nie ma na pensje dla pracowników byłych i obecnych. Dzisiaj 10, czyli termin wypłaty, ciekawe czy pracownicy ją otrzymają???
anonim 2015-02-10 18:35
Jestem byłym kierowcą firmy Ekoimpex.Po co inspekcja transportu drogowego?żeby sprawdzili na przykład przewóz materialów niebezpiecznych ADR wystarczy.
@ 2015-02-10 20:38
Ta firma nigdy nie upadnie, Ci co tu pisza o tej firmie głupoty nie maja pojęcia na temat działalnosci firmy EKOIMPEX

Dla tych cą są ciekawi odp WSZYSTKO W SWOIM CZASIE
@ 2015-02-10 20:42
ZAPRASZAMY INSPEKCJĘ TRANSPORTU DROGOWEGO DO NAS !!!
komisiarz 2015-02-12 16:53
Do tej firmy można zaprosić na kontrolę PIP.MOże oni zrobią porządek z kliką.
alex 2015-02-12 19:45
Senior już miał kontrole z PIP
@ 2015-02-12 21:56
W tej firmie tylko mogą pracować ludzie z więzienia za darmo JAK PRZY BUDOWIE DRÓG.
TO JUŻ KONIEC FIRMY I WSZYSTKICH NA OBIEKCIE FIRM.ROZLICZĄ SIĘ Z FISKUSEM.
@ 2015-02-14 18:13
A sam pewnie w tej firmie pracowałes /pracowałas,az w koncu trafił sie ktos kto uderzył w klikę i ją rozbił
alex 2015-02-14 22:50
Klike dopiero można rozbić senior dobrze wie np.listy przewozowe
@ 2015-02-15 20:01
ZAPRASZAMY PIP , INSPEKCJE TRANSPORTU DROGOWEGO, OCHRONĘ ŚRODOWISKA
@ 2015-02-15 20:03
Masz na to jakies dowody ? czy tylko takie bzdury piszesz bo zostałeś zwolniony z pracy i robisz to z rozpaczy
dariusz 2015-02-16 17:44
W tym miejscu Chlebnia 48 mieści się firma ECO24 i TO SĄ OSZUŚĆI
Wąs 2015-02-17 08:08
To w końcu firma działa czy nie?
@ 2015-02-17 18:02
Działa i będzie działać , dopiero zaczyna firma funkcjonować, Początek czegoś nowego
@ 2015-02-17 18:04
TAK PADŁO !!! ALE TOBIE NA GŁOWĘ
Asterix 2015-02-18 18:56
Nie pajacuj chłopie wypłać byłym pracownikom zaległe wynagrodzenie bo do tej pory rąbiesz bracie każdego jak możesz
anonim 2015-07-29 18:01
znowu są nie przyjemne zapachy z tej firmy , i znowu trzeba ściągać kontrole
Jurek 2015-07-29 21:08
Nikt z was mądrych nie wpadł na pomysł że właściciele mają po prostu poważne problemy ze zdrowiem. Firma bankrutuje.
anonim 2015-09-08 20:42
Firma podobno upada , a prowadzący ją właściciel podobno nadużywa alkohol
Wierzyciel 2015-10-08 21:17
Marku czekamy na nasze pieniądze, jako właściciel firmy musisz być wypłacalny. Telefony do ciebie nie skuteczne, może ten wpis pomoże ci podjąć decyzje.
Zostaw swoją opinię o Ekoimpex Hanna Wulff-Bertowska - Grodzisk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekoimpex Hanna Wulff-Bertowska