brak logo

Pol-Trans Tomasz Polowiec

Kraków

Opinie o Pol-Trans Tomasz Polowiec

Eryk 2015-12-12 16:16
Wydaje mi się że nie, jego wypowiedź jest dla mnie bardzo wiarygodna.
hugo boss 2015-12-13 15:40
ciekawe jak kierowcy co pod Tychami jeżdżą z tymi pomidorami wie ktoś coś?
TYCHY 2015-12-13 16:25
A co chcialbys wiedzieć, jeździmy i nie narzekamy,wszystko w terminie i na czas,autka ok bez zarzutów.a jak szukasz afery to szukaj gdzie indziej.
szukający 2015-12-13 16:38
Witam
Jak dla mnie jest tutaj dosłownie parę rzetelnych i konkretnych informacji, reszta to hejt i chęć zrobienia na złość czy coś koło tego. Szkoda.
Jak zweryfikuje współpracę w rzeczywistości to dodam chętnie opinie.
pozdrawiam
pracownik KRK 2015-12-13 18:03
Radzę uważać z nazwiskami, bo może się to źle skończyć.adres IP kompa można uzyskać bez problemu a co za tym idzie namierzyć gościa i wtedy się zacznie.możesz kolego nieźle będąc za upublicznianie danych osobowych.
mądry 2015-12-13 18:27
dobrze tutaj gość pisze....za publiczne pomówienia można bardzo łatwo sobie zaszkodzić,niestety nie wszyscy zdają sobie tutaj z tego sprawę,myślicie że można pisać o kimś co wam ślina na język przyniesie...mylicie się możecie się rozczarować któregoś pięknego dnia. I od razu uprzedzam pytanie "straszysz nas"nie straszę tylko ostrzegam żeby potem nie było...
Gumiś 2015-12-13 18:41
Dane osobowe, jakie ? Nazwa firmy i wlaściciel ? Nie bądź smieszny, wystarczy wpisać sobie w google nazwe firmy, pojawi sie kilkadziesiąt stron z PEŁNYMI danymi firmy :) Co do wyzwisk- masz racje, ale do upubliczniania swojego zdania i opini nie oczerniając i nie kłamiąc nikogo ma każdy użytkownik internetu. Sprawdzić IP wbrew temu co się potocznie mówi może sprawdzic osoba wykwalikwikowana badz "siedząca" w temacie. Zwykły, szary użytkownik nie jest w stanie samodzielnie IP innej osoby sprawdzić
Gumiś 2015-12-13 18:49
Czytając komentarze - te pozytywne to mam wrażenie że pisze ciągle ta sama,jedyna osoba. Budowa zdania, zawarte w komentarzu informacje, a przedewszystkim czas, odstęp w jakim czasie sie one pojawiają-kilku minutowe odstępy! Wątpie że za każdym razem zjawiają sie dwie(a zauważyłem ze zawsze dodawane sa dwa pozytywne komentarze, bądz odpierajace krytyke) zadowolone osoby w tym samym czasie na tej samej stronie i piszace zawsze pozytywne komentarze... warto sie temu przyjrzeć.
qbsk 2015-12-13 18:51
Poza tym nikt tu nikogo nie wyzywa. Jeśli rzetelne opinie i informacje to wyzwiska to idźcie i sami pracujcie u tego oszusta
mądry 2015-12-13 19:05
Skoro taki spostrzegawczy jesteś jak uważasz to zwróć również uwagę że opinie negatywne też piszą dwie max trzy osoby pod różnymi nickami...patrz w obie strony a nie tylko tam gdzie ci pasuje.
Gumiś 2015-12-13 19:23
Mimo że są to komentarze negatywne to są prawdziwe, a te pozytywne hmm trudno mi w nie uwierzyć skoro tam pracowałem i widziałem co sie wyprawiało.
Wydaje mi sie że te komentarze pisze wiecej osób :)
Gumiś 2015-12-13 19:26
Nigdzie nie napisałem że sie uważam za spostrzegawczego :)
P.A. 2015-12-13 19:39
Ani za uczciwego :)
KRK 2015-12-13 20:34
Pracowałeś w Będzinie więc nie masz pojęcia jak wygląda sytuacja w Krakowie i przestań w końcu pieprzyć głupoty i pisać o czymś co nie miało i nie ma miejsca.Teraz jesteś odważny bo już tam nie pracujesz i skaczesz w internecie.Taki bohater jesteś.
KRK 2015-12-13 20:51
Myślisz ze jak ty jesteś niezadowolony to wszyscy muszą być?? Ze tylko negatywy mogą się pojawiać?? Każdy ma prawo napisać, nie tylko ci niezadowoleni.
Kaktus 2015-12-13 21:08
Dobra przepraszam jak kogoś urazilem i napisałem nie prawdę!przepraszam . nie chciałem nikogo urazić ale nie lubię być dymany.
Gumiś 2015-12-13 22:03
W moim wcześniejszym komentarzu napisałem wyraźnie że PRACOWAŁEM W KRAKOWIE-sprawdź. Osób niezadowolonych którzy sie tu udzielają jest wiecej, nie jestem jedyny i się z tym pogódź. Prawda zawsze się obroni a występki własciciela beda mu towarzyszyly przez cala jego dzialalnosc i wkoncu sie to zle odbije.
KRK- Polo 2015-12-13 22:13
Sz.P. Polowiec.
Bohatera zgrywać tu nikt nie musi, a skakać to sobie można na nartach :) natomiast Szanowcy chlebodawca jest bohaterem, w oszukiwaniu i wyzysku swoich pracowników.
Trzeba sie pogodzić z tym że swoje występki i kłamstwa wychodzą na jaw, wkońcu tyle czasu się na to pracowało aby w oczach większości ludzi na ulicy, a zwłaszcza wśród byłych pracowników mieć tytul...
Sk 2015-12-21 13:46
Cos ucichlo, niech ktos napisze co i jak bo szukam pracy i podeslalbym papiery ale nie wiem co myslec
Pracownik krk 2016-01-04 09:30
Pracowalem w krakowie, nie dlugo z przyczyn ktore tu opisze.
Praca ciezka az za ciezka dla jednego czlowieka, samochody sa jakie sa... wycieki zly stan ogumienia, a najgorsze to zly stan wind ktorymi musielismy ladowac i rozladowywac samochody. Jazda przeladowanym samochodem nawet kilkukrotnie to norma. Wymyslanie na poczekaniu dlaczego towar nie ma odpowiedniej temperatury takze- chlodnia nie dziala :)
Praca nie raz po 12h od rana do nocy 6 dni w tygodniu. Placa - 1800zl na reke lecz bez zadnej umowy "na slowo" w razie problemow wlasciciel umywa rece, radz sobie sam.Takze wspolpracownicy, kazdy na kazdego patrzy wilkiem.
Czytajac komentarze o super zgranym zespole to sie dobrze usmialem ! Nie wiem gdzie i kiedy taki byl bo ja takiego w tej firmie nie spotkalem.
Wyplaty przychodza opoznione raz przyszla mi obcieta do tej pory racjonalnie wlasciciel sie nie wytlumaczyl dlaczego i za co to zrobil.
Ogolnie nie wierzcie w jego slowa przed podjeciem pracy i w pierwszych dniach, obiecuje gruszki na wierzbie, lapiac co kilka miesiecy nowego naiwniaka bo nikt dluzej nie jest w stanie podolac takiej pracy. Panowie, szkoda zdrowia i nerwow na taka prace, jest wiele podobnych stanowisk gdzie praca wyglada inaczej a pracodawca jest uczciwy.
Pracownik krk 2016-01-04 09:37
Koniec koncow do odejscia z tej firmy przemowilo to, ze jest to poprostu niebezpieczna praca dlatego ze samochody sa nie sprawne zwlaszcza te nieszczesne windy ktore nie maja waznych badan UDT wozki ktore waza ile waza i jezdza gdzie chca przez co spadaja a koniec koncow nie bylem przez caly okres pracy ubezpieczony. Cos by sie stalo, jakis wypadek to wlasciciel umywa rece a ty zostajesz bez niczego bo nie byles ubezpieczony. Dziekuje za taka prace.
KRK 2016-01-04 16:34
Jeżeli praca dla Ciebie od 6 do 12 max 15 jest za ciężka to życzę powodzenia w,szukaniu pracy,a narzekanie że w Krkaowie niby wszystko jest niesprawiedliwe jest nieuzasadnione!!nie co Ci daje pisanie takich głupot.pracuje w Kraowie od ponad 1,5 roku i żadne z opisanych przez Ciebie zjawisk nie miało miejsca.widać jesteś mamim synkiem i boisz się pracy,mamusia da na lizaka ubranko śniadanko do łóżka do po co pracować.lepiej powiedzieć mamusi kurde ta praca jest Nie dla mnie do tego trzeba dwie a nawet chyba trzy osoby.....porażka!!
Pracownik krk 2016-01-05 00:54
Panie tomaszu polowcu, skoncz sie pan tutaj wydurniac.
Agnieszka Polowiec 2016-01-08 10:26
Witam serdecznie Panów :)

Pomimo wielu komentarzy jest nas tutaj stosunkowo niewielu.
Panowie wielka prośba, jeżeli macie jakieś wątpliwości czy pytania bądź żale zapraszam do rozmowy, wszystko wyjaśnię: kto, dlaczego i przede wszystkim za co :). Każdy problem we współpracy ma swoje podłoże moi drodzy. Są pracownicy, którzy są z nami od samego początku i jakoś nie ma problemów w komunikacji, jeśli maja problem jest zgłaszany i rozwiązywany. Mieliśmy tylko paru pracowników, którzy z dnia na dzień odeszli i pojawiły się tutaj wyrzuty. Panowie....wstyd.Dla tych, którzy natrafią na tą stronę podpowiedz. Firma działa już parę ładnych lat, jest Nas coraz więcej, mamy stałych pracowników, gdyby wszystkie zarzuty wymienione na tym forum były rzetelnie opisane to firma chyliłaby się ku upadkowi.Jak każdy dobrze wie "każdy kij ma dwa końce", są ludzie z którymi współpraca przebiega bez zarzutów, są i tacy, którzy sami nie wywiązują się ze swych obowiązków oczekując lojalności ponad wszystko. Prowadzenie działalności transportowej to naprawdę ciężka i kosztowna praca. Zdarzają się problemy owszem, awarie-rzecz nieunikniona, ale wszystko na bieżąco jest załatwiane. Pojawiły się tutaj nawet komentarze w stylu auta niesprawne czy stare, hehh...dla wszystkich zainteresowanych- po co firmie transportowej samochody niesprawne?? Każdy kontrahent ma swoje wymogi co do wieku samochodu, wydawałoby się, że jest to sprawa oczywista, że nikt samochodów starych czy mocno zużytych nie zaakceptuje bo to grozi brakiem ciągłości dostaw, a że awrie?...rzecz naturalna. Na chwilę obecną podpisujemy kolejne kontrakty i mamy nowych zadowolonych, uczciwych i rzetelnych pracowników, )którzy są wynagradzani zgodnie ze swoimi oczekiwaniami, im wszystkim dziękujemy :).Zatem nie sądzę aby lektura tego forum była cokolwiek warta. Nowo zainteresowanych lepiej zapraszamy do siebie, zawsze można skorzystać z opinii osób pracujących.
Korzystając z okazji. Jasne chyba jes
Agnieszka Polowiec 2016-01-08 10:38
Cd.bo się rozpisałam :)
Korzystając z okazji. Jasne chyba jest, że doskonale wiemy kto pod jakim nickiem pisze komentarze. Prośba do Pana K.K. wypowiadającego się tutaj pod wieloma nickami. Bardzo Pana prosimy po raz któryś, aby Pan jednak znalazł chwilę wolnego czasu, np. zamiast siedzieć na forum :)i zjawił się w końcu u Nas celem dopełnienia pracowniczych obowiązków. Jak Pan już dobrze wie, porzucenie pracy ot tak nie jest taką prostą sprawą i nasze spotkanie jest nieuniknione, proszę się nie obawiać absolutnie, traktuje wszystkie wypowiedzi z dozą humoru, wszak znam dwie strony medalu :). Bardzo proszę przychylić się do mojej prośby, zaczynając pracę u nowego pracodawcy musi Pan rozliczyć się z poprzednim, bez tego niemożliwe jest wystawienie świadectwa pracy.

Dziękuję za chwilę uwagi, zapraszam do refleksji i rachunku sumienia :)

Pozdrawiam,
Agnieszka Polowiec
Agnieszka Polowiec 2016-01-08 10:47
Ps. Za wszystkie kolejne hejty- no cóż ...dziękuję :)
Vin 2016-01-08 15:16
Zabawne jest to w jaki sposob pani chce wybielic siebie i swojego meza- zamiast wypisywac tutaj komentarze ktore sa mocno naciagane to lepiej byscie sie rozliczyli do konca ze swoimi pracownikami. Nie jestem zadnym K.K. czy kogo tam pani miala na mysli. Jestem zupelnie inna osoba. Zarzucanie komus ze ktos nie byl lojalny badz nie wypelnial swoich obowiazkow jest wylacznie waszym sukcesem bo wszysko zaczyna sie od was kochani, od obcietych pensji nie wiadomo za co mimo ze pracy bylo wiecej niz w poprzednim miesiacu za co sie nie dostaje zadnego grosza ( zmaiast do 12/15 pracowalo sie do 18/20), wyplaty opoznione o pol miesiaca "obiecywanie" umowy nawet zlecenie ktorej nie widzialem na oczy przez caly okres pracy (3 miesiace), :), Telefony w srodku nocy, swieto nie swieto i rozkazywanie by cos za was robic... a gdy sie upomnie czlowiek o swoje badz powiecie jasno ze na taka praca sie nie umawialismy, wy zaczniecie swoja rozmowe ze lepszej pracy czlowiek nie znajdzie co jest bardzo zabawne.
Odnosnie waszych samochodow ktore poruszaja sie po krakowie to chyba zaden nie ma waznych badan UDT, bo kto by podbil winde ktora sama zapada sie pod ciezarem operatora a gdzie wozek, paleta z towarem...
Nikt ze mna zadnego problemu nie rozwiazywal i nie rozmawial gdy zglaszalem swoj problem i uwag, bylem wtedy traktowany jak smiec, wiec prosze skoncze juz mowic jacy wy jestescie wspaniali i jak to u was maja dobrze pracownicy, bo kazdy kto tam przychodzi po 2-3 miesiacach znika i w dodatku bez pensji.
A zapomnial bym, wspomniano ze prosicie o kontakt w celu zakonczenia wspolpracy... to dlaczego nie odbieracie telefonow ?
Nie bede tutaj dluzej polenizowal, tylko chce dac jasny sygnal ze nie warto pracowac w firmie POL-TRANS ! Nie jestem jedyna osoba ktora zostala wykozystana przez "pol trans" do powiekszania swojego majatku za wszelka cene. Obiecuja gruszki na wierzbie a jak rzeczywistosc okazuje sie diamentralnie inna i zacznieci
Vin 2016-01-08 15:23
Rachunek sumienia, to kochani zrobcie sami :)
Za te wszystkie krzywdy i nie sprawiedliwosci ktore wyrzadziliscie swoim podwladnym :)
Ja nie mam nic sobie do zarzucenia, a to ze udzielilem sie wlasnie w tym momencie to wylacznie w celu ostrzenie potencjalnych nowych pracownikow, aby nie zostali oszukani jak inni...
P.S starzy pracownicy :) to wedlug was chyba taki ktory pracuje 6 miesiecy, bo nikogo nie spotkalem kto tam dluzej pracowal i kazdy glosno i wyraznie mowil ze szuka czegos innego bo tak sie pracowac nie da.
Na tle tego co napisano, ze firma istneije juz kilka lat... to pracownik z stazem 6 miesiecznym to naprawde stary pracownik :)
Vin 2016-01-08 20:46
Niech pani nie bedzie taka do przodu bo z tylu pani zabragnie, a z tylu ma pani wiele oszukanych pracownikow z ktorymi sie nie rozliczyliscie. Dlaczego nie odbieracie telefonow i dlaczego nie otrzymalem do tej pory reszty pieniedzy ktorych tak naobiecywaliscie ?
Do reszty moich zarzutow odpowiedziala pani bardzo dosadnie, czyli wcale :) Zero kontrargumentow a przedewszystkim dowodow na to ze wypisujemy tu brednie.

Mialem sie juz tu nie wypowiadac ale wciaz sie do was dodzwonic nie moge :)
qbsk 2016-01-08 21:11
Vin, ja też nadal czekam na kasę za urlop.
Vin 2016-01-08 21:17
qbsk- z Twojej wczesniejszej wypowiedzi wynika ze pracowales na 1/2 etatu na umowie o prace, czy to prawda ? Jezeli tak to moge Ci pozazdroscic, mi nie dano takiej mozliwosci. Obiecywano przez 3 miesiace umowe zlecenie ale sie nie doczekalem.
qbsk 2016-01-09 10:47
No tak. Ale daj se spokoj z taka robota na pol etatu. Wiesz ile wysilku trzeba wlozyc. A teraz mam lekka prace, uczciwa umowe i dobrze zaplacone.
Vin 2016-01-09 10:56
Nie wiem jak bylo u Ciebie ale w krakowie to byl jakis horror, praca conajmniej na dwie osoby, zaladunki i zaladunki trzebalo robic samemu bo sie nie dalo nikogo na magazynie doprosic, wozki wiecznie przeladowane i zle zaladowane, co chwile uszkodzone kolko lub go brak, trzebalo taki wozek caly samemu rozladowywac, samochody tez w cale nie byly zadbane i naprawiane na bierzaco. Praca od 5 do 18 to byla norma mimo ze dawales siebie wszytsko i to ponad norme zapierdzielales jak glupi nawet nie miales chwili cos wziasc do ust, a wyplaty na koniec miesiaca smieszne... nagle przychodzi wyplata mniejsza niz ustalona a wlasciciel na poczekaniu cos wymysla ze to ze tam to... do tego brak jakiekolwiek umowy oraz ubezpieczenia. Ja tez sobie osdpuscilem ta prace i dobrze zrobilem, z dnia na dzien znalazlem podobna prace na podobnym stanowisku - bez porownania...
VIn 2016-01-09 12:16
Fialek nie ma prawojazdy ?
Agnieszka Polowiec 2016-01-09 18:34
Witam Pana ponownie,

Nadal Pan czeka...a przecież został Pan poinformowany co należy zrobić żebyśmy mogli się z Panem rozliczyć...nie rozumiem do kogo ma Pan pretensje..:)

Pozdrawiam,
"żona szefa" :)
Agnieszka Polowiec 2016-01-09 18:40
Witam ,

No tak, nie zrozumiał Pan mojego sarkazmu, wszak on nie dla wszystkich.
Panowie...co tu komentować?,
Życzę miłej zabawy :)

Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
qbsk 2016-01-09 21:07
A ja pania informuje, ze niczego Wam nie podpisze zanim nie rozliczycie mojego urlopu.
Vin, Fialek stracil prawo jazdy jak pracowalem jeszcze u nich :). Chyba we Wrzesniu mu zabrali albo wczesniej.
Vin 2016-01-09 22:25
Widze ze pani mimo wszystko chce byc do przodu i ponad kazdym udajac tu wielkiego filozofa. To ze skonczyla pani jakies studia (internet skarbina wiedzy) to nie znaczy ze zaden z pracujacych kierowcow nie mial takze wyzszego wyksztalcenia. Tutaj sie pojawia dowod na to jak sie traktuje pracownika w tej firmie.
Vin 2016-01-09 22:32
W wczesniejszym komentarzu zaprosila pani do rozmowy by wyjasnic i odpowiedziec na nasze pytanie.
Ja zadam pytanie badz dwa :
Czy to prawda ze kiedys "na krakowie" doszlo do wypadku z powodu nie sprawnej windy? Jeden z kierowcow mi opowiadal ze na przelomie maja/czerwca doszlo do takiego incydentu, czy to prawda ?
Dlaczego pensje byly opoznione ? Nie dzien i nie dwa... oraz dlaczego byly obcinane pensje nie wiadomo z jakiego powodu a tym bardziej nie informujac nas o tym wczesniej?
Agnieszka Polowiec 2016-01-10 10:52
Witam Pana,
Gratuluje dociekliwości aczkolwiek internet jest również skarbnicą śmieci, proszę pamiętać, a same studia wyższe nie czynią z człowieka omnibusa, a tym bardziej filozofa, tutaj trzeba jeszcze czegoś :).
Oczywiście zapraszam do rozmowy, dla wyjaśnienia do rozmowy konstruktywnej, nie do plotkowania i analizowania działalności firmy jak i Państwa pracy na jakimś forum. To są poważne sprawy, nie jakaś zabawa w sieci. Po za tym mogę Panu odpowiedzieć tylko na sprawy związane z Panem i Pana pracą, to chyba oczywiste. Pan wie z kim rozmawia, sam nie ma odwagi?
P.s. A do kogo Pan usiłuje się dodzwonić? Bo nie mamy od Pana żadnego kontaktu-kimkolwiek Pan jest.
qbsk 2016-01-16 13:33
Informuje, ze zaleglymi rozliczeniami i swiadectwem pracy zajma sie odpowiednie organy, ktore nie omieszkaja sprawdzic rowniez tego czy firma jest prowadona wg.jakichkolwiek zasad. Okazuje sie, ze nie mam obowiazku podpisywac waszej smiesznej listy plac. Pozdrawiam.
ASK 2016-01-21 13:18
No i tutaj piekny obraz sie kreuje firmy POL-TRANS, po ostatnich komentarzach jestem pewny ze to wyzyskiwacze i cwaniacy.
qbsk 2016-01-26 07:19
A jak tam afera na Giszowcu gdzie rzekomo Daniel miał kochankę? Przeprosił? Bo słyszałem, że już kolejne głupoty po Katowicach rozpowiada, że której ze sklepów to nie 'bzykał'? Sprawa z Panią Natalią ucichła?
Poza tym słyszałem, że Tomasz zatrudnił kobiety, dziewczyny też traktujesz jak śmieci? Im też lejce popuszczasz? Czy dziewczyn nie ujeżdżasz? ;-)
aaa 2016-01-29 12:30
I bardzo dobrze ! qbsk, trzeba poszukać byłych pracowników którym zalega z pieniędzmi, na pewno staną po Twojej stronie, sami się bali ale jak się zbierze większa liczba pokrzywdzonych to inaczej to bedzie wygladać. Poszukaj ludzi w krakowie, jest tu ich sporo. Życze CI szczęścia i osiagniecia celu, niech ta firma idzie na dno, bo swoja dzialanością krzywdza innych. A swoj rozwój zawdzieczają nie wypłacalnością zobowiazań wobec swoich pracowników, a o ich traktowaniu juz nie bede wspominał. Ja mam jeszcze cichą nadzieje że te pieniadze się pojawią na moim koncie- jak nie, to przyłącze sie do Ciebie !
qbsk 2016-01-29 13:20
Prosze o kontakt osoby, ktorym pol trans zalega z kasa krzkub93@wp.pl.
Kierowca 2016-03-03 16:18
Ja również pracowałem chwilę w tej firmie i chciałbym przestrzec potencjalnych pracowników - nie zgadzajcie się na przepracowanie choćby jednego dnia bez umowy, ponieważ jeśli zrezygnujecie z pracy będziecie mieli kłopoty z uzyskaniem pieniędzy za przepracowane dni.Pani Polowiec pisze o kierowcach, którzy z dnia na dzień porzucili pracę - ja uczciwie poinformowałem wcześniej pana Tomasza, że ZA KILKA DNI będę musiał zrezygnować i to on sam powiedział, że już kolejnego dnia mam nie przychodzić. Teraz nie mogę doprosić się pieniędzy za przepracowane dni. Ale to, że nie miałem uowy, nie znaczy, że nie ma po mnie śladu. Zapobiegawczo i na moje szczęście robiłem sobie zdjęcia awizacji, które były wystawiane na moje nazwisko, a kierowca z dużym stażem - aż 3 miesięcznym- z którym jeździłem i który miał umowę (miał bo też już zrezygnował z pracy u pana Polowca) zgodził się być moim świadkiem. Uważam, że takie firmy nie powinny być bezkarne, nie można odpuszcza i darować, tym bardziej, jeśli wywiązywało się ze swoich obowiązków, niezależnie od stażu pracy. Dysponując w/w argumentami dla sądu pracy oczywiście chętnie podejmuję kontakt z "przedmówcą".
Pani Polowiec 2016-03-05 20:01
Witam Pana K. Proszę o sprostowanie Pana oszczerstwa. Jak Pan dobrze wie, dokładnie 1.03.2016r (proszę sprawdzić wiadomości SMS)poinformował nas Pan, że jest Pan niedostępny do czwartku, tj. 3.03.2016r i umówiliśmy się na piątek 4.03.2016 roku w godzinach porannych na rozliczenie szkolenia. Pan natomiast doskonale wiedząc, że dzień później się spotykamy postanowił świadomie wypisywać kłamstwa w sieci. Zapomniał Pan, że do 25.02 miał Pan inne zawodowe zobowiązania? Proszę następnym razem mocno zastanowić się nad tym co Pan piszę i dojrzale podejść do tematu.
Pozdrawiam i powodzenia,

Agnieszka Polowiec
kierowca 2016-03-06 15:03
Witam na forum. Sprawa rozliczenia została wyjasniona(pozytywnie).Zycze powodzenia i sukcesow w interesie.Pzdr
Kierowca 2016-03-06 20:53
Szanowna Pani, dla sprostowania dodam tyle, że moja niedostępność do 03.03 nie ma najmniejszego znaczenia w sprawie, ponieważ umówiliśmy się z Pani mężem na PRZELEW, który MIMO ZAPEWNIEŃ, ze strony szanownego małżonka, że pieniądze wysłał lub właśnie wykonuje przelew, NIE DOCIERAŁ do mnie przez KILKA KOLEJNYCH DNI.Z tego powodu, z MOJEJ INICJATYWY, za radą prawnika, wyszła propozycja osobistego rozliczenia się. Szczęśliwie dla obydwu stron sprawa rozliczenia zakończyła się pomyślnie.
xyz 2017-06-15 14:09
Jak wyglada obecna sytuacja w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Pol-Trans Tomasz Polowiec - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Trans Tomasz Polowiec