brak logo

Imkop F.U. - Ireneusz Machuta

Ciecholewy

Opinie o Imkop F.U. - Ireneusz Machuta

cok 2016-04-08 09:15
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie ,chcą zatrudniać ludzi , a nie mają kwater i nie wypłacają pieniędzy.Jak dzwonisz o kasę to mówią że nie zapłacą ale ja już dzwoniłem do inspekcji pracy i mam nadzieję że ich troszkę naprostują. Ogólnie firma krzak małe stawki i bajzel.
2
bodo@ 2016-04-11 20:48
imkop jako jedyna firma w Polsce chce zatrudnić OPERATORA WALCA DROGOWEGO klasy pierwszej ,to świadczy o kompetencjach tej firmy.
bodo@ 2016-04-11 20:55
Kategoria trzecia uprawnień na walce drogowe -do18 ton ,a kategoria druga -bez ograniczeń ,kategorii trzeciej nie ma ,ale firma z takimi tradycjami w robotach ziemnych chce walcowych z jedynką ----BRAWO WIESIU.
kopim 2016-04-15 18:09
zgadza się nie ma jedynki na walce
mirrrooo 2016-05-26 22:04
nie polecam. walą w(usunięte przez administratora) z wypłatami nie umieją liczyć a jak liczą to na swoją stronę.
rado 2016-05-27 09:45
witam jakie są stawki teraz w imkop kiedyś 12 zł dla operatora walca drogowego i ca łopacie tyle samo wiec gdzie jest sens gie jest logika teraz imkop prowadzi roboty w ok Gdańska nowego dworu gdańskiego i pewnie tam przyjmują tylko 12 zł dla operatora walca drogowego to bardzo mało
1
kierowca 2016-06-22 20:13
porażka
1
Jacek 2016-09-30 19:25
ImKop to bubel nie polecam niw wypłacają kasy! Maja takiego kierownika Smutnego co każdemu odlicza od wypłaty i jak już dostaniesz wypłatę to nędzna zamiast 3500 za tyle godzin około 270h to 1500zl aż płakać sie chce
1
Galanonim... 2016-10-13 22:12
Praca w tej firmie słabo. Jak w pegeerze za starych czasów, dużo sprzętu budowlanego ale też i zepsute, trzeba samemu naprawy przeprowadzać bo mechanik naprawia inne trupy na budowie. Zarobki zaczynają się od 12zł-15zł Czas pracy 13 godzin dzienie. Umowa zlecenie. Duża rotacja ludzi.
2
krezus 2016-11-08 13:07
polowa firmy robi po pijaku co widac po kontrolach
2
Duży Joe 2016-12-20 13:45
Ja tam pracowałem i źle nie miałem. Smutny czy Geodeta to pacany. Jeden to Bartkowi wchodzi w cztery litery, aż go boli.Co do godzin to fakt,że dużo ich. Duza firma i nie sa wstanie każdego upilnowac . Jeden drugiego sprzedaje(np. "Jezus" omijać). Ogólnie pozytyw.
1
Moriic 2017-01-12 12:22
Geodeta Jarek to akurat normalny człowiek byl. Faktem jest że oszukują ludzi
1
kierowca 2017-01-20 18:07
oszukują ludzi , nikt nie ma wypłacanych urlopów, chorobowego też nie. Każą pracować na czarno!!!
1
czarny 2017-02-17 21:46
jeden wielki obóz pracy, samemu trzeba naprawiać stare trupy, mechanicy bez pojęcia. tylko jeżdżą po budowie we dwóch i chowają się po krzakach.
ps.
gdzie jest PIP , chyba omija tą firmę!!!
3
piotr 2017-02-28 11:01
czekam i pozdrawiam
Kierowca 2017-03-27 09:11
Witam, chciałem się dowiedzieć coś o tej firmie. Obecnie będą budować drogę S17 w mazowieckim okolice Garwolina. Szukają kierowców na wywrotki. Kierownik to Pan Rafał (mało przyjemny). Praca na dwie zmiany po 12h od poniedziałek -piątek A stawka godzinowa to 15zł. Czy ktoś pracował u nich na takiej budowie? Czy są wypłacalni? I jak z umową o prace? Bo pierwsze to umowę zlecenie. Proszę o opinie kierowców , którzy tam pracowali.
operator 2017-04-22 20:35
tak IMKOP pracują w Garwolinie. Właściciel jeździ Mercem a nie ma na wypłaty dla ludzi.
spóźnia się co miesiąc. Rafał to niby majster ale o niczym nie ma pijęcia. jeździ w kółko i wrzeszczy po ludziach
1
Malaga 2017-04-23 11:59
Rafał "kula" to pacan :-D a wypłaty czasami są a czasami nie :-) teraz mają problemy finansowe więc... omijaj ja spadam od nich bo robi się gorąco ;-)
2
jaga 2017-06-02 10:27
nie płacą na czas uwaga nie odbieraja telefonów :(
2
adam 2017-06-05 14:05
odrzucają połączenia jak chodzi do wyplaty za usługi. podaję ich do big jeżeli nie zapłacą wtedy niech oni dzwonia a ja nie odbiorę . :)
2
Romannn 2017-06-18 15:27
Brak płatności na czas! Nie odbierają telefonów i oszukują na godzinach!
2
manuela 2017-06-19 08:45
nie powinni brać w udziału w przetargach. damy sygnał do krajowej dyrekvcji dróg i autostrad że nie są firmą lojalną. Klamią, nie odbieraja telefonów a na koniec wypowiedzenia rzucają jak małe obrażone dzieciaki. a ten gościu rzuca słuchawka jak słyszy, że ma płacić za usługę. dziecinada jakaś. nie polecam i złożę skargę. Do dyrekcji dróg i autostrad. aby ich nie brali pod uwagę przy przetargach.
3
Zniesmaczony 2017-06-30 13:08
Gdzie obecnie wykonują jakieś prace??
Kojot 2017-06-30 18:20
Budowa Elbląg szczecinek Olsztyn Garwolin
Gdańsk
Wiksa 2017-07-06 22:34
Firma lipa nie placa
1
Zniesmaczony 2017-07-07 12:17
O Garwolinie słyszałem - S17 pod Budimexem. Prośba o info. dla kogo jest podwykonawcą na tych pozostałych budowach. Dzięki.
imkopowicz 2017-07-10 21:10
Troszkę o tej firmie wiem i co mogę powiedzieć to smutny pseudo kierownik Dawid kompletny kretyn wgl nie szanuje ludzi cham jakich mało naprawdę nie polecam kontaktów z tą osobą jest bodajze na Olsztynie dalej Rafał Gawin jego wychowanek identyczny pod względem charakteru tylko jeszcze głupszy obaj bez szkoły. Mechanicy z małymi wyjątkami to alkoholicy bez perspektyw maszyny albo nowe albo złomu bez siły wypłaty płacą na paliwo nie mają takie rzeczy jak czysciwo smar czy oleje heh rzadko spotykane na budowach. W tej firmie sprawdza się lizusy podpier.dalacze i np osoby bez prawa jazdy jeżdżą wozidlem walcowi bez uprawnień kategorie nie adekwatne do maszyn. Bardzo słabe stawki panie w biurze nie kompetentne szefostwo szybko dużo do pelna ma być. Nie polecam.
2
Prawo 2017-07-11 11:31
Odzyskam należności z faktur za nieuregulowane usługi. Koszty prowizji ponosi dłużnik. Kontakt do mnie: depo220@wp.pl
1
sid 2017-07-11 14:55
Nie zgadzam się z opinią poprzedników. Pomimo że już nie pracuję w tej firmie to pracę wspominam bardzo dobrze zawsze była możliwość dogadania się w niejasnych kwestiach dobre zarobki a atmosfera zależy od ludzi. Ja wciąż utrzymuje kontakt z pracownikami i właścicielem gdyby nie stala praca w delegacji to nadal bym tam siedział
1
Tomasz 2017-07-13 21:51
Mam 3 niezapłacone faktury za prace sprzetu. Nie odbieraja telefonu. Jak wyglada odzyskanie pieniedzy od strony technicznej ?
2
Holownik 2017-07-16 18:09
Pieprzy....Jak potłuczeni!!! Gdybyście zachowywali się jak należy i nie pili w pracy to wypłaty były by jak należy a jeżeli złapie was kontrola bhp z Budimexu to za was nikt nie będzie wykładał
Problemów firma też finansowych raczej nie ma bo nie zdążyło się żeby wypłaty nie było wypłata jest zawsze z drugą sobotę miesiąca przynajmiej było tak jak tam pracowałem
Kierownictwo jak kierownictwo wykonują polecenia szefa i kierowników Bx a że podejście do pracownika mają jak mają zależy od charakteru
Rafał Smutny czy kula to już indywidualne opinie dość długo pracowałem u Mirka czy Krzysia i nie powiem złego słowa da się dogadać z szefem też jest ok
Co do mechanika mają bardzo duża wiedzę i tyle samo roboty i nie gadajcie że ściemiają ciekawe kto z was chciałby robić to co robią z błocie deszczu czy na mrozie leżeć i robią
Imkop jako firma z tego co słyszałem w tym roku bardzo dużo zainwestowała w nowy sprzęt sam widziałem nowe mercedesy 8x8 i koparki czy walce
Także jako firma jest ok
Jakie będzie się miało podejście do firmy takie firma będzie miała do ciebie
Ja narzekać nie mogę gdyby nie to że delegacja i sprawy rodzinne do dziś bym tam pracował bo wypłaty nie były złe i Spałeś w normalnym łóżku a nie w kabinie
Kwatery też docierają w dość dobrych warunkach bo ten co załatwia je wiadomo że też w przyzwoitych warunkach po pracy chce odpocząć
Także polecam IMKOP jak najbardziej
1
Prawo 2017-07-17 10:03
Witam. Prowizja za sukces - pokrywa ją kontrahent. Proszę do mnie napisać podając nr kontaktowy - zadzwonię do Pana. Mój adres: depo220@wp.pl
Czesław 2017-07-19 08:15
Firma lipa a widzę Machuty zaczęły pisać sobie pozytywy :-) nie polecam śmieci
3
Holownik 2017-07-21 22:51
Czesław nie Imkop nie Imkop ... Kiedyś tam pracowałem i to dość długo jako kierowca i powiem ci ze naprawdę nie jest źle
Gdyby nie delegacje było by super ale niestety ktoś drogi musi robić a mało już jest w mojej okolicy
Jeśli będą mieli znów coś koło mnie to Napewno w firmę znów uderze
4
Walikon 2017-07-25 17:41
Teraz od strony technicznej to jest tak! Ciotka zabiera kasę od 500zł do 1000zł z wypłat (jak dostaniesz wypłatę) Smutny to idiota Socha też debil byłem tam w tamtym roku to godziny odpisywał i Machuta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże (pozdrawiam). Praca ciężka to fakt, kwatery to śmietnik! ALE WYPŁATY ŻEBY BYŁY NA CZAS I TAKIE JAKIE POWINNY BYĆ!!! Machuty ogarnijta się wtedy będzie dobrze!
1
Cadilak 2017-07-28 12:33
Nie zupełnie jest tak jak piszecie
Fakt że ciocia zabiera od 500 do 1000 ale tylko wtedy jeżeli ktoś coś odwali typu picie alkoholu w pracy to się nie ma co dziwić że zabierze bo jakaś nauczka musi być
Godziny i wypłata się zgadza nie było płacenia na raty jeżeli stawkę ustalisz z kierownikiem czy Bartkiem to tak jest
Praca po 12 14 godzin ale co robić jak się jedzie
W delegacje
Sprzęty w miarę nowe duża rotacja ludzi dlatego też takie awaryjne
Kierownictwo mało inteligentne i przyjazne chociaż słyszałem że są wyjątki
4
Szofer 2017-08-03 07:34
Witam pracuje ktoś ma tej budowie obwodnicy Garwolina? Jakie są stawki i warunki pracy
Czteryoś 2017-08-04 15:43
Nie jest źle z Gawinem idzie się dogadać chociaż jeździ i drze się jak niedźwiedź po śnie zimowym ale są gorszy ludzie których omijać typu taki rudy na koparce który chce udawać kierownika a siedzi tylko z tym rudym pyskiem w telefonie kapo 1 klasa ogólnie jest teraz szef to się dużo poprawiło ludzi ciągle trzeba pracuje się w dzień i nocy
4
riczi 2017-08-10 20:24
znowu z wypłatami lecą w kulki! ja pier... co za patologia.
Adi 2017-08-11 13:45
Ten kierownik Rafał to jakiś cel, innego określenia na niego nie mam
Zostaw swoją opinię o Imkop F.U. - Ireneusz Machuta - Ciecholewy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imkop F.U. - Ireneusz Machuta