brak logo

Euro Finannce Sp. z o.o.

Piła

Opinie o Euro Finannce Sp. z o.o.

bolek 2012-02-11 15:33
Lepiej trzymać się od nich z daleka. Słaba kasa, kiepskie auta - nie ma czym jeździć.
pilanin 2014-07-15 18:58
Co to za firma ogłaszają sie ze niby mają 160 samochodów a nikt ich nie zna firma widmo
maly z łosiem 2014-08-20 14:12
dostałem namiar na euro finance ,koles mówi że przyjmują na międzynarodówkę. wie może ktoś coś o tej firmie. muszę przyznać że ja nic o nich nie słyszałem.
Roman 2014-10-03 17:21
Ja zacząłem dla nich jeździć. Jestem zadowolony. Pieniądze na czas. Jak zjeżdżam do domu to mam czas dla rodziny. Wolny czas wyłącznie do mojej dyspozycji. W tym czasie żadnych telefonów.Polecam
tumiszumi 2014-10-09 12:47
Wie ktoś czy przyjmują kierowców z kat C bez doświadczenia?
tomek 2014-10-11 18:20
Kolego skora tak tam dobrze to dlaczego nikt o nich nie słyszał
drive 2014-10-13 15:54
wiecie dokladnie jak wyglada takie forum...
ci co jezdza nie pisza nic ciekawego bo po co a ci co pisze bzdury i zostali zwolnieni to opisuja jaka to fatalna firma a zwolniony za kradziez paliwa..
ogolnie to firma ok jak wszystkie...
pieniadze na czas co w tych czasach najwazniejsze auta nowe mp4 i daf..
najlepiej samemu sprobowac po to jest okres probny
nikt nie słyszal bo miedzynarodowka z tego co sie orientuje to 3 miesiace lata..
kierowcy c+e z doswiadczeniem
dc 2015-01-05 15:20
Malo kto slyszy bo najwiecej aut w birdronce jezdzi. Firma ok wyplata terminowa. Z niczym problemow. Ogolnie polecam
pracownik 2015-02-04 14:59
Witam szanownych kierowców pracowałem w tej firmie 3miechy okres próbny i następnej umowy już nie chciałem .Ogólnie masakra dojazd busem vito ale taka ciasnota ze nie idzie wytrzymać 3godz a co dopiero 12 bo tyle zajmuje dojazd .Śpi sie w hotelach ale to też udreka bo po pare osób w pokoju, nie idzie sie wyspać chrapią itp.Oprócz tego trzeba nośisz torby jak wielbłont z auta do hotelu.Przy zmianach brak organizacji stoisz na dworze po 2godz zanim wsiądziesz do auta. Co do umowy najniższa krajowa bez zadnego wpisu o dietach,dają do podpisania ze pobrałeś odzierz ale jej na oczy nie zobaczysz i a najgorsze podpisujesz odpowiedzialniść za uszkodzenia w aucie nich coś sie stanie to obedrą ci skóre oólnie to firma fajans!!!!
Ja 2015-03-10 11:29
3mać się z dala !!!
pc 2015-03-17 08:58
Witam tez miałem nieprzyjemnosc pracowac 3 miesiace w tej firmie na walking floor pod freją. O ile wykonywana praca całkiem fajna, tacho na legalu,auta prawie nowe z kolei druga strona medalu to rygorystyczne normy spalania (28) czasem gdzie przy czesto przeładowanym zestawie i trasa na południe Niemiec ( dmc 42-43 tony i wiecej) niemożliwe do utrzymania no i chimery dyspozytora Michałka. Obecnie utrzymuje kontakt z paroma chłopakami co jeszcze tam jeżdzą morale sa fatalne.A bus Vito przy zmianach czesto rejony Lubeka/Hamburg w 8 osob z bagażami każdy sie obija kolanami o czyjeś jajka.
1
nicdobrego 2015-03-31 23:05
piszesz bzdury kolo na temet niemiec nikt nnormalny niepozwoli sobie na przeladowane auto MAX.400kg.wiem bo sam jezdze a ty to chyba bez doswiadczenia i podatny jestes na polecenia spedytira Ja Ci kaze a Ty masz to wykonac :-)
xyz 2015-04-02 22:57
morze nie ma takiej zlej roboty ale panowie przekaźniki czyli pan Grzegorz i micha jak coś potrzeba to w dupie wejdą a tak brak szanowania kierowców nie idzie po gadać nic wyjaśnić z kierowców nie robią sobie nic i oczywiście tekst na twoje miejsce jest 40 innych kierowców mówią ze wyjazdy na 2 tyg a są na 3 i nawet 4tyg w brudnych gaciach i bez jedzenia w busie ciasno i bagaże na głowach i SMS od pana Wojtka ograniczyć bagaże gdyby nie pieniądze na czas i nowe auta to szalu nie ma tak jak wszędzie no i oczywiście nigdy nie wiadomo do kod jedziesz i kiedy,zawsze odpowiedz NIE WIEM nie można zawsze nic konkretnego za planować i ostatnia rzecz słyszałem ze nawet podwójne obsady są ale na iveco żeby jeden jechał a drogi pchał i norma norma i norma.
fiodor 2015-04-06 17:20
I jak sama nazwa wskazuje że to nie jest firma transportowa tylko jakieś kasyno chyba gdzie stafka na wejscie to cala twoja wyplata.
zefir 2015-04-13 15:30
z dala i nie odwracac sie za siebie bo to muł i wodorosty i ten popiep...ny michas w przyciasnej kamizeleczce hahah porazka ,glupek ktory nawt nie patrzy w oczy tylko jak sploszony kot sie miota i kuli ogon jak widzi roslego chlopa .
bubu 2015-04-18 12:10
Oni płacą kierowca jedzie.Od pewnego czasu za dzien dojazdu lub powrotu nie płacą i jesteś dniówke w plecy.A dojazd do pracy z siedziby firmy i powrót to też jest praca.To źle wróży.Dużo firma traci na rotacji kierowców.Lepiej dać pare zł więcej i zatrzymać tych co robotę znają.Podobno już tylko 3 jest takich co 9miesiecy pracują.Ostatnio jeden z nich chyba Roman mi pomógl bojestem nowy i od kogo mam sie uczyć.Firma na 3 ocena
karol 2015-05-12 17:09
zmiana nazwy firmy Euro Fajans ,nie pracujcie panowie wtej firmie ,pojebani ludzie na czele zdałniony Gregor, ksywka Ksieciunio i jego łogry
Franek z Krakowa 2015-05-22 21:16
Ludzie, co Wy piszecie, że Pan Rafał to równy gość…?, to kawał ch... reszta dziada. Strasznie problematyczny gość, potrafi znaleźć problem, gdzie go nie ma i pomaga mu w tym Pan Grzegorz A. Jak sobie coś upier… w tych pustych łbach to nie ma siły…, zawsze ich musi być na wierzchu… Ponadto dziwne normy, ciągłe ucinanie kasy, brak urlopu (urlop dla tylko dla wybranych), ciągłe pomówienia – wymyślone szkody, porysowane naczepy, które już wcześniej były przerysowane. Jeśli masz rację - to się dowiesz, że stwarzasz problem, ciekawe, że tak jest super, a tylko w Euro jest rotacja, a u innych przewoźników tego nie ma…
Omijajcie z daleka tą firmę, praca w Biedronce jest spoko, ale nie w Euro, chyba, że chcecie sponsorować Biedronkę i premie pana Cabaja. Wspomniany pan Grzegorz strasznie miesza, żeby osłonić swoją niekompetencję…, nie ma bladego pojęcia o swojej robocie, tylko kasę ma dużo lepszą i nic poza tym.
dawid 2015-07-08 22:23
Uwaga na pracę w Biedronce w Lubartowie, też maja tam wstawione auta, kierownik Adam-szkoda gadac typowy nietykalny łeb, ma też swoich co podpier..........ogólnie firma widmo
Nati 2015-07-12 11:17
Nie jest źle... tylko na biedronkach jest jeden kierownik K...A na którego trzeba uważać.
jop 2015-07-25 00:06
Jest taki kierownik co ściemnia Kalinowskim jacy to kierowcy nie są i w ogóle. A Kalinowski mu wierzy. A prawda jest taka, że firma jest naprawdę fajna gdyby nie on. Dałbym się pokroić za firmę jakby go zwolniła. Pójdę na pielgrzymkę jak To się stanie. Na kolanach do Częstochowy. Przysięgam. Na koszulce będę miał Logo firmy.
Marcin 2015-07-31 18:29
Omijajcie Koszalin i Gdańsk jeśli chodzi o tą firmę. Na DC15 (gdańsk) jest nowy przewoźnik... płaca dobra i Atmosfera bardzo dobra.
xxx 2015-08-24 19:10
Na DC15 w Gdansku jest nowy przewoznik nie cale dwa miesiace i to na dodatek z Konina wiec co dobrego mozna o nim powiedziec to tak jak poznasz jakas dupe to na poczatku kazda jest swieta robie w eurofinanse od poczatku jak dc15 otworzyli i zlego slowa nie powiem kasa na czas i zadnych przeginek z czasem pracy i kierownik tez spoko jak robisz swoje to premia zawsze jest
olala 2015-09-03 17:52
jewro fajans to sie robi. ukrainy naspraszali. a ty polaku zap...j bez gadki bo ukraina nie narzeka. 3 miechy w budzie - pasuje ukrainie to i polaczkom tez , a jak nie podoba sie, to Wojts powie zema na cb wyje...e. dziw ze Kalinowski dajesobie taka opinie robic. ale co tam , ukraina im pociagnie firme...na dno.
POZNANCZYK 2015-09-11 10:23
Euro Finannce Sp. z o.o.
Na samym początku przy pierwszej rozmowie Pan Grzegorz Piwkowski dał popis swojej niebywałej kultury "jak się pytam to pan mi odpowiada !!!" tak rekrutują dla firmy Euro Finannce Sp z o. o. w Pile. NIE POLECAM
lolo 2015-12-15 23:21
tak tak.... piwkowski to burak i prostak te jego odzywki hamskie dziw ze mu jeszcze nikt w ryja nie dal lub sprawy nie załozył(chyba bede pierwszy kto go szacunku nauczy)
ciekawe skad go wziol kalinowski..
byle co je byle co gada
były biedronkowiec 2016-02-07 10:09
tu w Krakowie też jest Grzegorz i też kupę hu...konus przemądrzały prędzej czy pozniej w ryja dostanie
piotr 2016-02-20 22:53
w Lubartowie też jest przednio .... szkoda gadac,
Tomek 2016-03-11 10:51
od 3 tygodni ubiegam się o pracę, zrobiłem dla nich badania medycyny pracy i co dzwonię słyszę "za tydzień". Tak traktują na dzień dobry to ciekawość mnie zżera co dalej poczynią...
prawie nowy 2016-05-08 09:25
podatny czy nie Michał nigdy nie każe jechać przeładowanym zestawem, jak masz za dużo to każe zdjąć...
współpracownik 2016-08-20 00:21
Ta firma może i jest dobra ale ludzie w niej pracujący (kadra kierownicza) to niedouczeni pseudofachowcy. Brak szacunku dla innych ludzi. Słownictwo fatalne , cwaniactwo i pazerność. Oni są tragiczni. Oczywiście chodzi o Piłę.
On krakow 2016-09-20 09:11
Masz racje kolego pan Rafał to Bóg on wie najlepiej co jest ważne teraz brakuje mu 11 kierowców ściąga ludzi z innych centrów biedronki czy zarząd firmy niewidzi problemu w Krakowie dlaczego kierowcy niezwalniaja się od innych przewoźników tylko z euro finance z tym facetem jest problem a to szkodzi firmie
Ona 2016-11-06 17:09
Witam, szukam kontaktu z byłymi pracownikami tej firmy. Bardzo prosze o kontakt.
BOLO 2016-12-05 16:59
jak cos to pisz
BOLLO1976@WP.PL
euro kierowca 2017-01-13 11:13
Robota jak robota ale praca z panem cabajem koszmar urlop dla wybranych facet wydziera sie podnosi glos wpisuje urlopy kierowcom a ci na urlopie nie byli obciazenia za lampy paliwo .czy wy ludzie w pile nie widzicie co sie dzieje 70% zalogi odeszlo w ciagu roku przejrzyjcie na oczy bo wam polozy to centrum na lopatki nikt nie chce juz do roboty przyjsc .my pracowac chcemy tylko dajcie normalnego kierownika a nie tego.................!
były kierowca euro 2017-01-21 23:23
Biedronka CD17 Kraków
kolega wyżej ma 100% racji.
Co innego jest obiecywane na początku, a co innego wychodzi w trakcie pracy.
Ogólnie to nie polecam na chwilę obecną, chyba że ktoś lubi być pod dyspozycją 24h/dobę i 7dni w tygodniu oraz nie przeszkadza mu wyzysk ( w hu..j roboty , przeżuty między sklepami, musisz znosić humory panienek ze sklepów, które wykorzystują niewiedzę podczas rozładunku, opóźnienia na załadunku oraz na zwrotach, pensja miała być do 10tego każdego miesiąca a od ponad pół roku zawsze po 10 nawet i 18 się zdarzało,
Jesteś po prostu na każde zawołanie kierownika transportu. Wyzysk, brak szacunku dla ludzi, pogarda,
Podejrzewanie o spisek oraz zmowy wśród kierowców, z racji tego że się zwalniają. Od maja zeszłego roku do teraz odeszło 22 osoby z załogi 30 parę osób. Czyli jeszcze Parę ludzi jest do odstrzału( tak stwierdził kierownik aby był spokój w firmie), kwestia czasu. Jaśnie pan ca.B.aJ myśli że to ludzie zwalniają sie przez wcześniej wspomniane przeze mnie spiski ale prawda jest taka że sam w sobie nie widzi problemu. Powtórzę jeszcze raz problemem w firmie jest pan!!! a nie humory kierowców. pan nie daje urlopów i traktuje kierowców jak śmieci. Roboty doszło drugie tyle a wy nawet grosza nie chcieliście dołożyć, i gdyby nie zwolniło się tyle kierowców to dalej było by 3000zł. Ile pieniędzy straciliście przez swoje skąpstwo, było dać podwyżkę, urlopy oraz dalej było być miłym to by wszyscy jeździli z uśmiechem na twarzy.
przez pana zwolniło się 22 osoby. Ale według pana problemu nie ma, macie przecież ukraińców hehe kierowców z międzynarodówki i szoferów podpierd..a..la..cz...y z wojnicza. Jednym słowem sami się nakręcacie.
Ponadto obciążenia za uszkodzenia , za przepały , brak głupich żarówek, płynów, plaków, szmatek brak wszystkiego.
Grafik pracy - teoretyczny czyli dla kierownika transportu a nie dla ciebie
na koniec Żal wielki Żal i współczucia dla firmy że nie
euro kierowca 2017-01-25 18:30
Nic dodac nic ujac kolego arogancja brak poszanowania podejscie kierownika cymbeya jak do smieci,pogarda dla pracownikow lamanie podstawowych praw pracowniczych jak np prawo do urlopow, i to za co ja najbardziej obwiniam kierownika to szukanie kozla ofiarnego w kazdej osobie ktura odchodzi .metody jak ze sredniowiecza co ktos powiedzial cos slyszal .gosciu zajmij sie robota smieszny cembaju a nie obserwowaniem kto z kim rozmawia i o czym bo my w pracy mozemy ze soba rozmawiac to nie wiezienie tylko praca a my nie jestesmy niewolnikami
euro kierowca 2017-01-25 18:37
Dla wszystkich czytajacych te opinie w cd 17 dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia
Amadeusz 2017-02-06 10:47
Wszyscy tak na Piwkowskiego gadacie ze do pionu go postawicie a to scierwo robi sobie co chce i nikt go niezjebie . Wkorwia mnie ten gosciu.
Amadeusz 2017-02-06 10:51
A po za tym taka zajebista firma ze szok z kierownikiem na czele , do szefa bezposredio sie kontaktowac zeby przycisnal tego goscia bo za duzy pysk ma.
Armadono 2017-02-06 10:53
Dla wszystkich czytajacych te opinie , dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia
Malina 2017-02-06 10:55
Witam . A jezeli mozna zapytac pani pracowala w tej firmie czy zona jakiegos kierowcy?
Harold 2017-03-21 17:57
A ktoś pracuje i mógłby wyrazić opinie co do biedronki w gdańsku?
nick 2017-04-07 18:49
Cabaj terrorysta w DC 09 krakus zasrany
Kiero 2017-05-07 10:29
Z cymbaja zaden krakus a co do niego szkoda nawet gadac firme polecam bo wyplacacala mi terminowo kase i rozloczyli sie jak należy nie pracuje bo mialem dosc tego gościa i jego beznadziejnego podejscia.facet myslal ze jest bezkarny a prezes nigdy die nie dowie i ysl bulo dopuki kierowcy byli.prawda jest taka w krakowie i w wojniczu kazdy ma go dosc od kierowcow po planowanie tyle w temacie
OLOLOLO 2017-07-20 10:42
Piszecie tylko o tym kierowniku zniechęcając (Polaków) czytających te opinie do podjęcia pracy w tej firmie. On przecież nie jest jedynym kierownikiem!! Moim jest Michał L. Super gościu. Opanowany w każdej sytuacji. Praca z Nim układa się bez żadnych problemów. Ogólnie firma spoko. Nowy tabor. Wypłata na czas. Jedyny minus to dojazdy do ciężarówki, kilkanaście godzin w busie, ale czasami inaczej się nie da.
Pozdrawiam wszystkich kierowców!!!
1
Zostaw swoją opinię o Euro Finannce Sp. z o.o. - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Finannce Sp. z o.o.