brak logo

Orlen Koltrans Sp. z o.o.

Płock

Opinie o Orlen Koltrans Sp. z o.o.

lulu 2014-12-04 18:56
Ogólnie są naciski na łamanie prawa niby cie nie zmuszają ale jak się zaczniesz stawiać to co miesiąc będziesz bez premii SIERPCZUN ci to załatwi no i UWAGA nagrywają rozmowy telefoniczne tak tak koledzy z sierpca brrr ochyda
maszynista 2015-02-03 15:43
to w orlenie też łamią przepisy, widzę ze sierpca to sami karierowicze, pamiętam jak większość z nich wyleciała z sierpca dyscyplinarnie i załapali się go hagansu hehe,
misiek 2015-09-29 20:49
Zwalona firma lubią podpierdalaczy niskie zarobki trzeba uważać na SMOLUCHOW to najlepsi podpuerdalacze z Gozdowa
Misiek 2015-10-02 20:35
Wyzysk ludzi.Pracownika mają za nic.Łamanie przepisów na całego. Niskie zarobki a obowiązków coraz to więcej.
Ostrów 2015-11-04 18:21
Kolesiostwo na Bocznicy kolejowej w Ostrowie Wlkp. Zmuszanie do łamania przepisów przy obsłudze nalewu Cystern. Okrojona liczba pracowników na bocznicy.Zastraszanie, mobing.
kolega z koltransu 2015-11-28 00:32
ten instruktor z sierpca to wyjątkowa kanalia wogule koltrans to same gnidy z płocka i sierpca a cała reszta to odpady kolejowe których żadna firma nie chce powiem tyle CARGO powinno wam porządnie w dupach wymieszać
koltrans 2016-01-30 11:48
kolega z koltransu uwazaj na słowa parówo!!!sam jesteś gnida która podp......a!!!ogólnie praca w tej spółce sprowadza sie do zastraszania zabierania pieniedzy i podpierdalania!!!
Smerf 2016-02-02 15:02
No, no widać bardzo ciekawe opinie o nafciarzach z podobizną głowy orła ;) Szkoda chciałem składać papiery, aczkolwiek mogę i się przekonam czy to jest wszystko prawdą. Prawda? No, to pozdrawiam :)
kolo 2016-04-10 09:42
witam właśnie złożyłem niedawno papiery tam do tej firmy i zaprosili mnie na rozmowę i mam zamiar tam iść i zobaczyć co i jak tam jest oraz w zależności od tego co oni tez tam zaproponują
nick 2016-04-18 18:58
Witam.mam pytanko do kolo..na jakie stanowisko skladales?pozdrawiam
Smerf 2016-05-18 22:56
Witam. I jak udało się? Co w ogóle proponują? Też jestem ciekaw na jakie stanowisko składałeś. Daj znać jak coś. Dopiero dzisiaj zagościłem na tę stronę. Pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię o Orlen Koltrans Sp. z o.o. - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orlen Koltrans Sp. z o.o.