brak logo

REJKO Myjnie Samochodowe

Warszawa

Opinie o REJKO Myjnie Samochodowe

admin 2015-10-27 21:40
Jak poznać prawdę o firmie REJKO Myjnie Samochodowe zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
Pracownik 2015-12-23 18:12
Większego wyzysku i braku ludzkiego podejścia do człowieka nie widziałem.
Oszustwa wobec klientów i traktowanie ich jak najgorsze zło świadczy nie tylko o samej firmie ale również o jej właścicielu i ludziach rządzących tą firmą.
Czytaj co podpisujesz.

obecny 2016-07-28 20:53
ja jestem zadowolony, prezes uczciwy, jak ktoś chce pracować to jest dobrze i zarobić mozna
jaro 2016-08-04 00:43
można, można. trzeba jeno kraść
Pracownik 2016-09-12 22:27
Straszny wyzysk ludzi,brak szacunku do pracowników,niewolniczy tryb pracy,brak jakichkolwiek szkoleń
dla pracowników a zarobki w porównaniu do przepracowanych godzin baardzo niskie.
Atmosfera w pracy bardzo kiepska sam szef skłóca ludzi między sobą,oszukiwanie klientów bo sprzedawane myjnie jako zregenerowane mają minimum 10 lat a ich regeneracja polega na ich odmalowaniu. Osobiście nie polecam.
Ed 2016-09-23 22:58
Zgadzam się z kolegą wyżej... dziwi mnie tylko że żadna instytucja państwowa nie zainteresowała się tą firmą! Jawny wyzysk ludzi i łamanie praw pracownika... Niewolnictwo podobno się skończyło ale nie w tej firmie bo pracować po 300 godzin w miesiącu trzeba żeby cokolwiek zarobić! Średnie zarobki to 2500zł brutto. Ja również nie polecam tej firmy i przestrzegam innych ludzi jak i klientów.
pracownik 2016-09-23 23:00
święta prawda!
Obecny Pracownik 2016-10-03 22:00
Przestrzegam wszystkich ludzi przed tą firmą zarówno tych ubiegających się o pracę jak i klientów.Firma REJKO to kompletne dno,i radzę wszystkim omijać ją szerokim łukiem.Wszystkie opinie negatywne na jej temat są prawdziwe.Ludzie uważajcie zanim się tam zatrudnicie,klienci uważajcie zanim coś od nich kupicie.!!!!!!!!!!!!
bum 2016-10-13 20:38
pracowałem tam kilka lat szef wierzy we wszystko tylko podpierdalaczom i lizusom czyli ludziom pozbawionych honoru i godności czyli takim jak on sam możesz zapierdalać jak koń a podwyrzke i tak dostanie palant który robi dwa razy mniej od ciebie ale dobrze się podlizuje
Pracownik 2017-01-14 00:43
Uwaga na tą w cudzysłowiu "FIRMĘ", już się nie mogę doczekać upadku tego bagna jakim jest Rejko,zarobki to skrajne dno a szef firmy potrzebuje dobrego lekarza specjalisty (psychiatry).
Wyzysk ludzi,brak jakichkolwiek szkoleń,praca na okrągło najlepiej tam u nich zamieszkać,
NIE POLECAM............
Kolega z Roche 2017-01-19 23:04
Najgorsze jest to jak się nie ma zaufania do ludzi i się wszystkich podejrzewa o złodziejstwo i się nie szanuje ludzi tak jak to robi Szef pseudo " Firmy" Rejko,a ludzie wiecie kto jest największym złodziejem
Sam Szef pseudo"FIRMY" Rejko Sz.P. S. Pieńkos i Sz.P. P.Pieńkos ich domeną jest skłócanie wszystkich pracowników.UWAGA na tą pseudo "Firmę" za nim tam się zatrudnicie chyba że ktoś lubi być poniżany i bezpodstawnie podejrzewany o rzeczy których nie zrobił.
Lucky Luck 2017-05-23 10:03
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe,regeneracja myjni polega na ich ponownym pomalowaniu.Wszystkie myjnie sprzedawane w tej firmie są z końca lat 90 i początku lat 2000 a w Polsce sprzedawane jako nowe.Wszystkie myjnie są sprowadzane z Niemiec gdzie maja porobione po 2mln myć i nikt ich tam już nie chce bo są tak zużyte,a firma rejko je odkupi,odmaluje i sprzedaje jako nowe w Polsce.Jest to firma której nie polecam dla przyszłych pracowników,wiem co pisze bo tam pracowałem jeżeli ktoś lubi oszukiwać i wciskać ludziom kit to serdecznie zapraszam do współpracy z tymi oszustami i złodziejami
Kolega z Rohe 2017-05-31 00:32
Myślę że pracowałeś w firmie Rejko jako pracownik,który zamiatał plac pod myjniami . Jak byś wiedział to myjnie automatyczne Washtec były produkowane od roku 2004, a nie w latach 1990. Co do przebiegu myć 2 mil to musisz sie troch uderzyć w glowe i dobrze zastaniwić co piszesz. Jak dobrze wiemy to firma Rejko sprzedaję tylko myjnie Washtec. W ostatnich latach sprzedała dużą ilość myjni po regeneracji dla rożnych koncernów. Wykonane regenerację tych myjni jest bardzo profesjonalne i dokładne.. A wiemy dlatego że takie myjnie posiadamy. Myślę ze trzeba się zająć się swoim życiem,a nie wypisywać bzdury, które są wyssane z palca. Myślę że do tak rozbudowanej firmy nikt z Was nie dojdzie w swoim życiu. Życzę powodzenia wszystkim.
Firma Rejko 2017-05-31 17:20
Lucky luck, Ed, pracownik itp,. który logujesz się pod różnymi nickami i lajkujesz swoje bzdurne posty. Jedno mogę ci przyznać – czasami firmy mają pecha, że zatrudnią kogoś takiego jak ty. Na szczęście prędzej czy później tacy ludzie pokazują swoją wartość a raczej jej brak i pozostają poza szeregami firmy. I na nasze szczęście ty już poza nimi jesteś. Piszesz, że oferujemy myjnie stare z 2 mln myć. Już samo to stwierdzenie pokazuje twój brak wyobraźni i niewiedzę. Ale skoro poruszyłeś temat klientów to chcielibyśmy, żebyś w końcu uwierzył, że klienci to mądrzy ludzie – zawsze sprawdzają umowy, zawsze pytają innych naszych klientów o opinie a mają ich kilkuset w Polsce do wyboru, bo tyle myjni sprzedaliśmy nie tylko w Polsce ale i coraz więcej poza jej granicami. I jak widzisz klienci wciąż do nas wracają – ci co mieli nasze myjnie po kilkunastu latach użytkowania wymieniają je na kolejne a nowi klienci zawsze mogą porozmawiać nie tylko z nami ale i z każdym innym naszym klientem i jak widać opinie wśród klientów mamy dobre, ponieważ i stali klienci, i nowi kupują od nas. I cały czas mamy montaż za montażem. W tym miesiącu kilka zamontowanych kolejnych myjni a przed nami następne. Mamy umowy z koncernami, które bardzo sprawdzają swoich partnerów biznesowych i z klientami indywidualnymi . A wszystko dlaczego? Dlatego, że w przeciwieństwie do ciebie jesteśmy uczciwi, dlatego, ze ciągle pracujemy nad tym, żeby podwyższać standardy naszych usług a przede wszystkim dlatego, że nasze myjnie montują ludzie, którym się chce pracować, są zaangażowani i którzy mają wiedzę. I to oni są dla nas najważniejsi. Więc nie wypisuj bzdur, że nie doceniamy pracowników, bo to świadczyłoby tylko o tym, że trzymamy ich tutaj na siłę. Nie rób z nich idiotów bo to wartościowi ludzie, znają się na swojej pracy i wykonują ją bardzo dobrze. I zawsze zależy im, żeby każdy klient był z zamontowanej przez nich myjni zadowolony. I tak jest. To dzięki sobie i nim tak sprzedajemy, więc się nie po
Firma Rejko 2017-05-31 17:22
cd: To dzięki sobie i nim tak sprzedajemy, więc się nie podszywaj pod obecnych pracowników, bo ty już od dawna nie jesteś w tej firmie i nigdy w niej nie będziesz. A co do obelg i kłamliwych wpisów zastanowimy się, czy podjąć kroki prawne w tej sprawie. Rejko
Nie Pracownik 2017-06-03 21:55
Bardzo dziwne te opinie, narzekacie, że tak źle, wyzysk, 2 tys. brutto, ponad 300 h , brak poszanowania pracownika, jednocześnie np. BUM pisze .. pracowałem tam kilka lat ? Więc dlaczego, jeżeli tak źle ? Normalny , ambitny człowiek szuka nowej pracy, tym bardziej w Warszawie, gdzie dla pracowitych , uczciwych ludzi , jest jej dużo. No ale jak ktoś pisze ,,podwyrzkę" to ja nie mam pytań, może Cię nie zrozumieli ?. Wygląda na to, że ktoś z jakiegoś powodu mści się, próbując za wszelką cenę, tak irracjonalnymi argumentami , popsuć opinię tej firmie ( jednak z miernym skutkiem). Dobra rada na dziś : weźcie się ludzie do roboty bo czasy PRL-u , gdzie ,, czy się stoi, czy się leży, dwa tysiące się należy " się skończyły. Na miejscu szefa tej firmy, już zgłosiłbym do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, bo jest podstawa.
komornik 2017-06-06 22:39
Szef firmy rejko to ZŁODZIEJ
Duży 2017-06-10 09:11
Nie strasz,nie strasz . Kroki prawne to możemy podjąć My byli/obecni pracownicy firmy Rejko w sprawie
nadgodzin. Jak się ma tyle za uszami to się trzeba zastanowić co się pisze.
Zostaw swoją opinię o REJKO Myjnie Samochodowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REJKO Myjnie Samochodowe