brak logo

Milian Przedsiębiorstwo Motoryzacyjne Stacja Obsługi Samochodów Artur Milian

Syców

Opinie o Milian Przedsiębiorstwo Motoryzacyjne Stacja Obsługi Samochodów Artur Milian

anonim 2012-09-05 11:06
jest super mili pracownicy zero stresu wypłata zawsze ostatniego nigdy sie nie spóźniają z wypłaceniem pieniedzy
1 2012-11-11 14:17
speluna! nie polecam tego zakładu! szkoda nerwów pozdrawiam
jan 2013-03-03 18:18
NIE polecam tego zakładu i komisu!
2 2014-01-08 10:59
nie polecam tego zakladu dlugi czas oczekiwania na przeglad nie mila obsluga brak fachowcow
Mariusz 2015-01-20 20:55
Nie polecam. Kupiłem samochód u Pana Artura Miliana z którego jestem zadowolony. To wszystko co mogę powiedzieć pozytywnego. To co sprzedawca mówi przez telefon na oględzinach zupełnie coś innego wychodzi na koniec. Zachłanny przedsiębiorca, który oszukuje i kręci jak tylko może.
d_milewski 2015-01-28 16:33
oszust pełną parą. Krętacz i kombinator. Bazuje na niedoświadczeniu klienta!!!
Michał 2015-12-12 23:47
Odwiedziłem komis, by obejrzeć samochody gastronomiczne. Auta opisane w ogłoszeniach jako "stan bdb" w cenie 27-35 tys. zł to w rzeczywistości zardzewiałe złomy z zalanymi silnikami, niemal z każdego auta coś wycieka, po odpaleniu wszystko się trzęsie, jakby miało się rozpaść. Koleś uparcie wmawia, że to świetne auta w tej cenie. Jedno z aut za 30 tys. zł miało pleśń na kierownicy i siedzeniach. Nic dziwnego, te auta stoją tam od miesięcy o ile nie lat, bo nikt normalny nie da za złom 30 tys. Szkoda czasu, auta gastronomicznego tam nie znajdziecie.
Anonim 2016-01-25 14:45
Oszukują na cenach części. W dobrych sklepach motoryzacyjnych kupiłem te same części tej samej firmi o ponad połowę taniej.
Zawiedziony 2016-04-30 16:23
Oszust umawiam się na kupno auta jadę do komisu żeby usłyszeć sprzedane żadnego przepraszam zepsuty gościu i on otrzymał tytuł przedsiębiorcy roku raczej tytuł Oszuszust roku omijać firmę milan.
derbon@interia.pl 2017-03-08 00:48
Niestety zgadzam się w 100% z negatywnymi opiniami przedmówców . Masakra ,złomowisko
i nic więcej . Smród , kiła i tandeta . Z drugiej strony jest to odzwierciedlenie potrzeb naszego rynku . Tani klient , stare fury to jest to co na naszym rynku panuje . Jesteśmy za biedni aby wyjechać za granicę i kupić w miarę przyzwoite auto za 5 - 6 tys EUR za granicą , bo ciągle nam się wydaje że sprowadzone auto od tzw handlarza będzie coś warte...
Auta za granicą w dobrym stanie niestety są sporo droższe od tych sprowadzanych przez rodzimych handlarzy , którym musi coś dolegać aby opłacało się je sprowadzać do PL.
Takie są realia ...
Zostaw swoją opinię o Milian Przedsiębiorstwo Motoryzacyjne Stacja Obsługi Samochodów Artur Milian - Syców
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milian Przedsiębiorstwo Motoryzacyjne Stacja Obsługi Samochodów Artur Milian