brak logo

Auto-Babice Sp. z o.o.

Stare Babice

Opinie o Auto-Babice Sp. z o.o.

anonim 2011-06-01 09:50
Osoba pisząca post wyżej zapewne jest jakimś pupilem szefa. Odradzam tam prace z powodu ciągłego (usunięte przez moderatotra) presji i beznadziejnego wynagrodzenia.
cif 2014-04-04 23:42
Ten warsztat to pomyłka.
gosc 2014-08-06 14:55
Pracuje tam od maja i jakoś nie mogę się podpisac pod tymi negatywami. Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz jest ok. – albo heating konkurencji albo Pisza ci co byli kiepscy i zostali zwolnieni.
Bex 2014-08-21 15:38
Mi się wydaje że konkurencja albo hejterzy. Warsztta znam jako klient i nie mogę złego słowa o nim powiedziec. Wiec po proostu ktos robi krecią robote.
Cypek 2014-09-29 16:13
Ja tam pracowalem pol roku i złego słowa nie powiem. Podejscie do pracownika ok., kasa zawsze na czas. Chyba nawet wiem kto robi czarna opinie tutaj w necie…
Rygbi 2014-10-17 10:30
Nie dość, że daleko to jeszcze dziwny klimat i jakieś szemrane interesy. Z daleka od nich
mafrok 2014-10-17 14:57
Porzadny warsztat – bywam od 5 lat i sienei naciąłem. A szemrane interesy to chyba ktos im tu robi i trolluje w Internecie.
kierzku 2014-10-21 16:54
Widac warsztat na tyle dorby, ze konkurencja musi mu robic koło pióra. Taki jest mój prosty i smutny zarazem wniosek.
patriot 2014-11-20 17:40
No to jest ewidentnie że ktoś tu co jakiś czas troll uje dobry warsztat. Na bank pewnie konkurencja. Słabe metody. Nie pozdrawiam hejterów.
magreb 2015-01-15 15:36
Nie rozumiem tego hejtu. Korzystam od 5 lat z ich ASO i ani razu nie było jakiegokolwiek nieporozumienia. Także biore w cudzyslow te wszystkie negatywne opinie.
anonim 2015-06-17 21:07
Powiem tak, jest jeszcze większe badziewie w tym warsztacie niż pięć lat temu. Ci co piszą źe są zadowoleni z usług , może i są ale są to osoby które nie znają się na robocie a dane tkwi w szczegółach.
Zostaw swoją opinię o Auto-Babice Sp. z o.o. - Stare Babice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Babice Sp. z o.o.