brak logo

Tomgaz Tomasz Stęplewski

Łódź

Opinie o Tomgaz Tomasz Stęplewski

Alicja 2013-01-24 12:57
świetny warsztat. znają się na rzeczy, szybko i nie drogo . :)
Oli 2013-04-05 08:42
Polecam ten warsztat, bardzo szybka obsługa i nie jest drogo.
Alex 2013-04-26 08:11
Witam, robiłem u nich diagnostyke komputerową i wyszło świetnie, polecam:)
Paweł 2013-05-23 09:53
godny polecenia warsztat. dokładnie i sumiennie:)
Kii 2013-08-08 13:29
Solidna firma, która na pierwszym miejscu stawia zadowolenie klienta. Naprawili mi układ hamulcowy szybko i sprawnie.
mlody22 2014-08-04 07:49
świetny warsztat ale kokosów się w tej firmie nie zarabia mechanik ma na miesiąc płacone 1400zł na reke zawsze z nimi jest problem nawet z wypłatą człowiek chodzi się prosi o kase nigdy nie znajdzie mechanika bo wolą dać zarobić swoim pociotkom a o umowie to już nawet zapomnijcie
clipper1736 2014-08-15 02:29
Pracowalem w Tomgazie przez 4 lata umowa o prace po 6 miesiacach zarobki uznaniowo ale około 3000 zl mozna zarobic jesli potrafi sie naprawić auto i montowac instalacje lpg
ndo 2014-09-03 14:10
Roznoszą ulotki pogiełdzie, większość z tych opini sami piszą , wymiana pracowników co chwila , Tomaszek kasuje kupe kasy za badziewie .Powinieneś staracić koncesje oszuście za tandete którą ludziom pakujesz w auta poustawiane wartości które są wogóle nie podpięte ===jesteśdobrym cwaniakiem tylko kasa
młody 2014-12-30 10:22
oni tam wcale nie umieją gazu montować pokazują się na giełdach a pracownicy co chwila uciekają bo nie stać ich na wypłaty jeszcze trochę to tomaszek bedzie bezdomnych przyjmował do pracy za suchą bułkę a głupki się znajdą
jon 2015-03-18 10:16
takie warsztaty powinni zamykac naciągacze nie potrafią nic zrobić caly czas zmiana pracowników bo wyplat nie dostają wszyscy sa na czarno albo jakies umowy fikcyjne na giełdach stoja i sciemniaja przyjedziesz do nich na montaż to wyjedziesz z używanymi wtryskami lup reduktorem nie polecam pracowałem tam miesiąc nie polecam na prawde a jak odchodzisz to jeszcze sciemniaja ze cos popsoles jeśli nawet takiej sytuacji nie było i nie daja wyplaty caly czas przekręty ta firma jest znana z faszywych wystawionych homologacji
Anna T 2015-04-24 11:43
montowałam u nich instalację gazową do mojego Fiata Linea 1,4 Turbo.Długo nie mogłam się zdecydować na montaż instalacji ale po rozmowie z panem Tomkiem postanowiłam zamontować gaz.Okazuje się że to był strzał w dziesiątkę.Auto jeździ na gazie bezproblemowo a koszt eksploatacji o wiele niższy.Pozdrawiam
albin67 2015-06-23 00:14
polecam warsztat montowałem 3 instalacje i wszystko było ok,tylko serwis ewentualnie drobne korekty wskaznika gazu,nie wiem z skąd są negatywne opinie,pewnie jakaś konkurencja,ja jestem zadowolony,pozdrawiam Marek czarny seat
Klient 2015-07-09 21:23
Dośc dobrze znam ten warsztat. Korzystalem z ich uslug kilkakrotnie. Pracownicy w porzadku , ten szef Tomek też wydaje się całkiem konkretny . Ogólnie serdecznie polecem .... niestety caloksztalt psuje ten koles , ktory caly czas siedi na dupie w biurze i nie wiem od czego on tam jest. Powinien troche podzkolic sie w kontaktach z klientami bo jedynie ich odstrrasza- jeszcze tak chamskiej osoby na podobnym stanowisku nie spotkalem-DNO! nie wiem po co oni go tam trzymają
mlody22 2015-07-11 01:20
grubas nic nie uczy tam nie ma prawdziwych mechaników fuck tom-gaz
albin 2015-07-13 13:39
Zgadzam się z przedmówcą,że ten facet z biura psuje całokształt. Kontakt z nim to tragedia .
OszukanyPracownik 2015-09-19 10:56
NIE POLECAM !!!!! Oszuści, umawiasz się na stawkę miesięczną bez sobót, a na wypłatę dostajesz połowę kasy bo zdziwieni na ile była umowa !!!! W soboty możesz pracować za dodatkową kasę UWAGA !!!!! płatne 50 zł za sobotę !!!! ZŁODZIEJE !!! Pracownicy zmieniają się co trochę, brak toalety, czajnika, brak miejsca na posiłek, ŻENADA !!!!!!!!!!!
Juri 2015-09-19 11:01
Hahaha to pewnie tak zachwala ta "Alicja,, z grubą dupą co ledwo z za biurka może się ruszyć !!!!
młody 2015-11-15 02:14
Gruba Alicja siedzi przy biurku i się mastrubuje przy gazetkach typu Polski wapń itp taką sytuację miałem jak przyszedłem na rozmowę o pracę oblesna tłusta swinia co kultury nie ma
Sebastian 2016-12-24 18:40
NIE polecam ile razy byłem tam na przeglądzie zawsze inny mechanik, o samego początku moje auto nie jeździło dobrze na gazie a jak się gwarancja skończyła to się okazało że instalacja która mi założyli nie nadaje się do mojego auta
Witooooo 2017-02-05 09:50
Obsługa kiepska
Byłem na regulacji i zaczęli mi wymyślać wymiana parownika,listwy wtryskowej,filtrów-wycena była wstępna na 300zł.
Pojechałem do innego gazownika i co się okazało wystarczyło wymienić filterek i wyregulować zapłaciłem 60 zł.
Nie polecam Tomgazu.

Zenek 2017-06-06 11:20
Co racja to racja, jak Emil montował instalacje to było tip top. Polecił mi znajomy co robił u nich 3 auta na LPG, najpierw cwaniakowanie, montowanie tanszych i słabszych elementów a po wykłóceniu sie dopiero zamontowali jak trzeba. Od kiedy Emil poszedł na swoje Tomgaz zszedł na psy
Zostaw swoją opinię o Tomgaz Tomasz Stęplewski - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomgaz Tomasz Stęplewski