brak logo

Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun

Zielona Góra

Opinie o Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun

mka 2013-12-13 21:47
Nie polecam tego pracodawcy,bardzo się zawiodłam
asd 2014-10-04 20:07
świetna obsługa, profesjonalnie doradzą w niskiej cenie zrobiłam okulary - polecam
1
Ewelina Korszun 2014-11-16 17:24
Witam
Moja droga nie wiem jakimi intencjami sie kierowałaś piszac o mnie taką opinię , wnioskuję jedno albo pomyliłaś pracodawcę albo masz duże kompleksy i sprawiło Ci radosć pisząc taką opinie o mnie.
Osoby zatrudnione w mojej firmie są zatrudnione od dnia powstania nowo otwartego salonu i jak mi wiadomo współpraca nam się świetnie układa ponieważ relacje są godne polecenia.
Wieloletnie zatrudnienie pracownika w mojej firmie może swiadczyć tylko o jednym że W mojej firmie panują godne polecenia warunki.
Jestem bardziej niż pewna że pomyliłaś pracodawcę.
Ja nazywam sie (usunięte przez administratora)i jestem włascicielką salonów optycznych Edor :))
1
Bta 2016-02-23 10:51
Również nie polecam tego pracodawcy. Mimo, że dosyć dawno pracowałam w optyku Edor, do dziś źle wspominam cały okres mojego zatrudnienia.
Lumia 2016-03-23 13:56
Czy możecie napisać, co konkretnie się stało?

Ewelina 2016-04-03 00:26
Moja droga piszesz w czasie przeszłym że dość dawno pracowałaś u mnie w optyku a jaki to okres jak masz na imię a przede wszystkim w którym optyku : Nowa Sól ? Żary ? Zielona Góra ?
Jak mi wiadomo osoby zatrudnione w mojej firmie pracują nadal od dnia powstania salonów i zatrudnienie trwa nadal od 8 lat i 4 lat tak jak powstały nowe salony.
Pozdrawiam Cię " Bta"
1
klientka 2016-05-11 16:39
o ... pracownicy się skarżą , klienci się skarżą ale pewnie to źli ludzie są, bo firma miodzio. Może czas uderzyć się piersi i poszukać winy w sobie p. Ewelino?
Mka 2016-06-18 10:41
Pracownicy chyba dość dużo ukrywają, milczą, ze strachu przed Panią i utratą pracy.Przestrzegam wszystkich: w tej firmie zatrudnić się mogą wyłącznie desperaci bądź też osoby nieświadome, jak bardzo destrukcyjna jest atmosfera w salonach pani Korszun.
B.R 2016-06-21 19:42
Pracuję tam od czterech lat i mogę powiedzieć, że warto iść chociażby na rozmowę żeby zorientować się, czy naprawdę chcesz to robić. Praca jest fajna, a co najważniejsze - uczciwe pieniądze i przyjemna atmosfera.
1
Klientka 2016-06-23 11:46
☺ Bardzo fajny salon, spory wybór oprawek i w różnych cenach - każdy znajdzie coś dla siebie. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam każdemu ☺.
1
Klientka 2016-06-23 19:12
Te negatywne opinie to stek bzdur i kłamstw. Jest tam profesjonalna obsługa zarówno optyczna jak i sprzedażowa.Sama korzystałam z innego salonu i przeniosłam się właśnie tu kiedy zobaczyłam prawdziwy profesjonalizm.
1
E.K 2016-06-24 11:08
Bta. naprawdę bardzo,bardzo Ci współczuję .
Przykro mi że masz takie duże kompleksy, jeżeli będziesz potrzebowała kiedykolwiek pomocy zgłoś się do mnie, wspólnymi siłami rozwiążemy twój problem.
pozdrawiam E.K.
1
E.K. 2016-07-24 21:09
hm...ciekawe ze aż 4 osoby mnie nie polecają jako pracodawcę ,czy ja o czymś nie wiem .
Zaskoczona jestem że tyle u mnie pracowało osób.
Faktycznie internet to ciekawy twór, nawet można u mnie pracować wirtualnie.
Wobec tego muszę bardziej zagłębić się w jego moc .
E.K. ;)
1
Andżelika 2016-10-04 16:56
Zdecydowanie radzę wybrać inny salon optyczny!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja na odbiór okularów czekałam 4 tygodnie - pomimo, że Panie w salonie są niezmiernie miłe (to chyba jedyny atut tego puntu) nie przekonuje mnie argument, że termin odbioru był niezależny od salonu. Sporo niepotrzebnego stresu - konkurencja nie funduje takich doznań (a mam wieloletnie doświadczenie). Ponadto, kiedy zaproponowałam jako zadośćuczynienie udzielenie rabatu (koszt okularów powyżej 1.000 zł) - otrzymałam go - w wysokości 83 zł - czy właścicielom salonu zależy na dobrej opinii??????. Moim zdaniem nie - nie warto zlecać temu salonowi wykonania żadnej usługi.
Ek 2016-10-07 10:10
Szanowna Pani
Jeżeli pisze Pani o wysokości udzielonego rabatu to proszę pisać prawdę.
Pozdrawiam
1
ignisss 2016-10-19 21:51
Niestety muszę podzielić negatywną opinię. Pracowałam w Edor kilka lat temu.... przez podejście właścicielki dostałam nerwicy i musiałam się leczyć. Ta Pani jednego dnia była miła i kochana a drugiego okrutna - doprowadziła mnie niejednokrotnie do łez. Pieniądze marne - szkoda zdrowia. Poza tym wiem jeszcze coś - klient nie zawsze dostaje to za co zapłaci.....
San. 2016-11-07 10:20
Dziwi mnie, że na stronie, gdzie można wypowiedzieć się na temat pracodawcy, swoją opinię wyrażają również klienci:-)
Pani 2016-11-09 20:45
Podzielam Pani opinię :-) ludzie nie zawsze dostają to, za co zapłacą :-) niektóre rzeczy są niestety robione tańszym kosztem!
R. 2016-11-09 20:50
Czyżby Pani Korszun i jej "zastraszeni" pracownicy chcieli dodać salonowi zalet? Wstyd!!!
Marzena Laskowska 2016-11-11 12:55
Bta , jaki to okres kiedy pracowałaś w optyku .
Czym się zajmowałaś myłaś podłogi czy zajmowałaś się obsługą klienta?
Masz traumę po tej pracy w nocy masz koszmary senne.
Nowa praca i pracodawca przyniosły ci zadowolenie ?
1
kliet Marek 2016-11-15 09:28
Moja sąsiadka jak miała nerwicę chrupała marchewkę .
bardzo polecam ,metoda sprawdzona.
klient .
1
Mariolka 2016-11-15 16:23
Właśnie odebrałam okulary jestem mega zadowolona-polecam
1
trzecią parę tam robię 2016-11-16 19:29
Jaaaaakaaa piaskownica
Akurat jestem zadowolona z tego salonu. Pani, która pod każdą wypowiedzią podpisuje się inaczej wyraźnie potrzebuje profesjonalnej pomocy. Tylko że nie optyka niestety.
PS. to forum nie jest po to ażeby przychodzić tutaj z łopatką oraz wiaderkiem
1
Wojtek 2016-11-20 19:01
Mka czy ty się słyszysz ?
1
Wojtek 2016-11-20 19:10
Czy masz jeszcze depresje , placzesz ?
Myślę że zawód optyka nie jest Ci wskazany.
Współczuję kolejnemu pracodawcy.
1
PRACOWNICY 2016-11-22 18:43

Pracujemy w firmie Edor od wielu lat, jedni krócej drudzy dłużej ,najdłuższy okres zatrudnienia 10 lat najkrótszy rok .Nie zgadzamy się z powyższymi negatywnymi opiniami .Ta praca jest przede wszystkim dla ludzi UCZCIWYCH, którzy traktują swoją pracę poważnie i chcą zarobić. I takie tu osoby pracują i takich właśnie zapraszamy do naszego zespołu . Odnosząc się do powyższych wpisów- my jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy, z otrzymywanego wynagrodzenia jak również z panującej w firmie atmosfery. Jesteśmy zgranym zespołem, który nie tylko pracuje na swój indywidualny cel ale również na zespołowy.
Ps. Nie jesteśmy zdesperowani
Brygida,Ania-Nowa Sól
Krzysztof,Katarzyna-Zielona Góra
Emilia,Marta,Malwina-Zielona Góra
Marcelina-Zielona Góra
Daria,Małgorzata-Żary
2
Seba40 2016-12-06 20:13
Mega fajna obsługa
1
Zawiedziona 2016-12-27 14:56
Moi drodzy, jeśli to jest strona temat pracodawcy, to nie rozumiem skąd znalazły się tutaj opinie klientów. Pani Ewelino, kompleksy być może to Pani problem. Polecam udać się do psychologia celem omówienia problemów. Co tydzień chodzi Pani do kościoła, udając święta, którą Pani nigdy nie była i najprawdopodobniej nigdy Pani nie będzie. Nie bardzo rozumiem, jak można na codzień być tak zawistnym o obludnym człowiekiem, a tylko "swietym" od święta.
Zosia 2016-12-27 14:58
Kolejny wpis na polecenie szefowe?! Brawo!
Ewa 2017-03-27 14:34
Byłam dziś w salonie
bardzo piękne oprawy, duży wybór słonecznych okularów.
Bardzo polecam Ewą
2
Magda 2017-03-30 23:30
Polecam
bardzo ładne oprawy, duży wybór.
Nowa kolekcja opraw, bardzo ładne wzory.
Polecam gorąco.
2
Magda 2017-03-30 23:34
Bardzo ładne salony, nowoczesne, czyste.
2
Adam T. 2017-04-02 15:33
Jestem zadowolony z waszej obsługi, mam bardzo fajne okulary progresywne zresztą nie pierwsze.
Duży wybór opraw firmowych.
Pozdrowienia dla szefowej.
2
Joanna 2017-07-22 13:40
Pracowałam w tej firmie nie wnoszę zastrzeżeń.
Szefowa Pani Ewelin miła, sympatyczna, atmosfera godna polecenia.
Można wywnioskować z powyższych wpisów że osoba która oczernia byłego pracodawcę ma nie równo pod sufitem.
Jak mi wiadomo zatrudnienie w tej firmie jest długo terminowe a osoba która tu opisuje musiała pracować krótko!!
Nie jest to firma produkcyjna a lokalna i od dawna jak widzę pracują te same osoby.
Pozdrawiam Joanna
2
Zostaw swoją opinię o Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun