brak logo

Mawo Med Sp.j. Wolentarski Madowicz

Katowice

Opinie o Mawo Med Sp.j. Wolentarski Madowicz

markizdesade1982 2015-07-07 14:52
Pytanie mam bo mam tam robic w eekendy.. Jakie tam sa zarobki? Pozdrawiam
John 2015-11-16 13:16
FastOne nie pisałem w imieniu Szefa. Skoro tacy wszyscy są odważni to czemu nikt nie zastrajkuje? Może zrobi ktoś tzw. List otwarty w którym napisze jak to jest źle. Pozdrawiam a co do Olimaju czy innego przewoźnika to widać że konkurencja nie śpi.
FastOne 2015-11-25 22:55
John masz jaja to sam się przedstaw z imienia i nazwiska to pogadamy jak tam kiedyś przyjadę po pracy.
Nikt cepie zgorolowaciały nie chce stracić roboty i każdy to dupczy byle mieć jakąś robotę a z roku na rok jest coraz większa chujnia bo nic od dłuzszego czasu tam się nie zmieniło, nawet auta które się sypią. Masz jakieś dowody na swoje słowa John? Bo ja mam i to wiele. A jest niestety w Mawo-Medzie 99% takich dupowłazów co bez wazeliny do dupy się cisną jak ty i mimo złych warunków się podlizują i latają za brodą i resztą tego szefowego cyrku jak sługi. A po samym pisaniu widać że to mój wspaniały dawny "kolega" dupowłaz numer 1 na całej bazie który szefowi bez mydła do dupy włazi byle się podlizać a i tak jest ciulem, per Pan Michał K. alias MAUPA.I weź człowieku przejrzyj na oczy bo to nie opinia konkurencji a fakty ludzi i pracowników byłych i obecnych którzy tez mają dosyć wyzysku. Każdy przecież widzi jakie paści jeżdżą i jakie przekręty lecą w Mawo. Dawni pracownicy tez nie śpią i zwyczajnie ostrzegają innych. Więc John jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamilcz. A ja powiem tak ,że jak kto nie wierzy to niech wpadnie na Ks.Siwka 3 do siedziby Mawo i zobaczy jak tam jest i jaki jest burdel a tabor jakie to jest złomowisko a także niech popyta po szpitalach i wtedy się dowie że Mawo to pośmiewisko nr1 na śląsku bo jedynie co tam jest porządne to mały procencik ludzi którzy tę firmę jeszcze ratują i trzymają.Ja to już dawno olałem i moja noga nigdy już tam nie postanie.Pozdrawiam.
Robert Nyga 2016-01-16 22:16
Personel fajny bez zarzutu a szczególnie 2 takich chłopaków grubszych, jeden niski a drugi wysoki kierowca z takiego rozklekotanego forda ich mogę polecić bo są świetni.Uprzejmi, mili i dowcipni a zarazem profesjonalni.Firma powinna brać z takich przykład. Szefostwa nie znam ale co można pomyśleć gdy przyjedzie karetka ktora ma 20lat terkoce, szarpie i smierdzi ropą i spalinami... Bryki to porażka bo to auto nadaje się do budowy a nie do transportu chorych. Pozdrawiam a szczegolnoe ekipe forda ode mnie i Mamy z poradni orto.
Xxxx 2016-02-20 09:52
Pozdrawiam wszystkich z mawo i tych sfrustrowanych również.
kocik 2016-02-25 18:39
Chyba usuwane są opinie niewygodne dla pracodawcy.
xyz 2016-07-09 14:53
Jedna z najgorszych firm transportu sanitarnego! Byłam jedną z pacjentek , która korzystała z ich usług i jestem bardzo nie zadowolona.. Sanitariusze ubliżają pacjentom , karetki nie przystosowane do przewozu osób niepełnosprawnych , pacjent leżąc na łóżku nie jest niczym zabezpieczony . Przyjeżdżają z 1,5h opóźnieniem w dodatku bez sprzętu medycznego , który był wcześniej zgłaszany przez Poradnię . Dziwię się Szpitalom, które podpisuję z nimi umowę . Kierownik też bez winy nie jest , tak samo jak pracownicy ubliża i obraża osoby niepełnosprawne . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barbara 2017-03-02 02:53
Proszę spojrzeć na stan techniczny tych pojazdów... to strach wchodzić do takiego auta które może nie dojechać na miejsce.To jawne narażanie zdrowia i życia pacjentów. Sprawa tej firmy powinna znaleźć się w sądzie lub w Uwaga tvn. Ludzie są jak sardynki przewożeni po 2-3 a nawet 4 osoby w jednym aucie bez pasów bez niczego. Ten kto tym zarządza i na to pozwala jest wyjątkowo pazernym i lekkomyślnym człowiekiem. Personel jest bardzo miły ale widać iż są pod batem szefostwa i nie mają wyjścia a boją się mówić. Droga dyrekcjo Transportu MawoMed zastanówcie się jak traktujecie pacjentów i na co ich i pracowników narażacie tymi autami.Daję głowę, iż żadne z tych aut nie ma legalnego i uczciwego przeglądu tylko kupione lub po znajomości. pozdrawiam była pacjentka Barbara lat 52.
JOSUA 2017-05-21 22:43
Mawo -med to zwykly naciagacz ludzi,walisz godziny a kasy nie widzisz ludzie ktorzy tam pracuja nie maja uprawnien bynajmniej nie wszyscy za kazdy kurs i to nie wazne ze masz zlecenie to i tak biora kase.Szewostwo kiedys pracowalo w kolejowej przychodni,a zeby wejsc do szpitali lub prywatnych podmiotow dawalo lapowki zeby konkurencje wykosic jak widze ich samochody stare brudne to wole zamowic karawan bo przynajmniej jest czysty pacjenci uwazajcie jesli wam zycie mile nie korzystajcie z uslug MAWO-MED bo to zwykle zlodzieje i naciagacze nie dostaja pensji wiec biora od pacjentow za przewoz sam tego doswiadczylem gnoje
Saracen 2017-05-25 21:40
JOSHUA tyle ci powiem HUJ CI W DUPE. W dupie byłeś gówno widziałeś analfabeto. Pilnuj żony zeby ci się nie sypala a nie ludzi interesu. Zawiezli cie frajerze to zamknij ryj i lecz sie na łeb. POZDRO
Zostaw swoją opinię o Mawo Med Sp.j. Wolentarski Madowicz - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mawo Med Sp.j. Wolentarski Madowicz