brak logo

Mammo-Med Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Mammo-Med Sp. z o.o.

studentka 2016-03-14 21:31
Pracowalam ponad dwa lata jako rejestratorka i bardzo sobie chwalę ten czas. Praca łatwa, zmianowa. Super ekipa i atmosfera. Szefowa bardzo ludzka, bardzo idzie na reke jezeli chodzi o godziny pracy. Idealna praca dla studentow! Ogolnie polecam!
b... 2016-04-01 14:00
Dla mnie ok. Byłam w tej firmie przez ok. rok. Potwierdzam, atmosfera super. miałam elastyczny grafik i szefowa też szła mocno na rękę, jak miałam sesję albo po prostu nie mogłam przyjść do pracy. lekka praca i kaska dla mnie jako studentki też w porządku.
nie polecam 2016-04-27 09:47
Niestety postawa szefostwa i koordynatorek godna pożałowania... W firmie dobrze mają tylko dziewczynki chwalące pod niebiosa panią kierownik i jej lizodupów...
ola 2016-07-31 13:54
A jak z praca na mammmosie?
P. 2016-12-06 10:55
powiem szczerze, troche jestem zaskoczona tymi negatywnymi opiniami...pracowalam w firmie prze dobre 3 lata i bardzo chwalilam sobie ta prace a przedewszystkim atmosfere i podejscie szefostwa do pracownikow! bardzo zyciowe i ludzkie traktowanie, gdy tylk musialam cos zalatwic przelozyc nie bylo zadnych problemow!!! praca latwa i super podczas studiow- dostosowany grafik pracy i mozliwosc zamiany z kolezanka jezli nie mozna przyjsc! gdybym tylko mogla dalej bym tam pracowala!
polecam 2016-12-08 22:00
pracuje w firmie juz jakies 4 miesiace na stanowisku call center i powiem ze jak przeczytalam wczesniejsze opinie to bylam troche przerazona, ale potrzebowalam pracy wiec skorzystalam z oferty i jestem bardzo mile zaskoczona!!! praca lekka i nie wymagajaca! atmosfera w pracy bardzo przyjazna, Pani Szefowa bardzo mila kobieta (i nie, nie podlizuje sie) a dziewczyny super! jak najbardziej POLECAM!
hania 2016-12-14 08:31
Praca jak najbardziej w porządku. Czytając wcześniejsze opinie widzę że albo dużo się zmieniło albo są mocno przesadzone. Elastyczny grafik - jak dla studentek - super! Szefostwo chyba już trochę wyluzowało. A jeśli chodzi o telefony... skoro od początku wiadomo że nie można używać telefonów w czasie pracy no to po co pisać że się o nie czepiają? Jak na pracę w call center to nie mam specjalnych zastrzeżeń. A stawka może nie powala ale przyjmując się do pracy godzimy się na nią.
pracownik 2017-02-06 18:59
Atmosfera między dziewczynami jak najbardziej przyjazna. Niestety to by było na tyle jeżeli chodzi o pozytywy w tej pracy. (usunięte przez administratora) Sposób traktowania pracowników daje wiele do życzenia. Brak perspektyw na dalszy rozwój.
K 2017-02-15 17:20
Też tam pracowałam i też odradzam. Co do atmosfery między dziewczynami też bywało różnie. Koordynatorki również rozdzielały pracę na korzyść koleżanek. Do tego plotkarstwo. A dobre komentarze o szefowej napisane chyba przez nią samą.....
nie polecam 2017-05-22 22:00
Przykre jest, że od dwóch miesięcy jestem zbywana i nikt z portalu GoWork nie chce odpowiedzieć mi na pytanie, dlaczego negatywne opinie, które nie naruszają regulaminu zostały skasowane. Niestety admin nie jest w stanie określić jakie punkty regulaminu zostały naruszone. Szkoda, bo o firmie mówiły one dużo.

Szefostwo wymaga pracowania dwóch sobót w miesiącu. Hitem było, gdy córka szefowej zażyczyła sobie zaświadczenia z dziekanatu od studentek zaocznych o tym, że nie mogą przyjść do pracy, bo mają zajęcia - inaczej groziła zwolnieniem.
Koordynatorki wprowadzały nieprzyjemną atmosferę. Nastawiały dziewczyny przeciwko sobie, obgadywały. Szefowa potrafiła być bardzo nieprzyjemna i w niewybredny sposób komentowała wygląd dziewczyn. Na umowie zlecenie dla Pani Małgorzaty trzeba było wypisywać wnioski o urlop, którego ona nie zawsze chciała udzielić. Zdarzało się, że robiła problemy przy prośbie o 3 dni wolnego. Zaznaczam, że jak to na umowie zlecenie - urlop był bezpłatny.
Zostaw swoją opinię o Mammo-Med Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mammo-Med Sp. z o.o.