brak logo

Winpharm Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Winpharm Sp. z o.o.

anonim 2016-06-16 20:05
Pewnie jesteś ich przydupasem i masz kepiej niż my. Pewnie ta niemota wylicza ci premie po znajomosci. Jak się coś zmieni na lepsze dla nas to przestaniemy narzekać.!!!!! Kierownictwo jest okropne i do niczego się nie nadaje!!!
Faul 2016-06-16 20:16
Czy to prawda że zwalniają ludzi pisząc im wiadomości na Facebooku ? Bo widzialem ostatnio post a teraz go nie ma.
XXXx 2016-06-17 03:48
Kogo zwolnili? Pracuje w ogole ktos ze starszej ekipy czy same swiezaczki ogarnely call center? w ogole szok ze Roksana jest kierownikiem, przeciez ona nie ma ZADNYCH kompetencji ani umiejetnosci :/
anonim 2016-06-17 14:20
Kogo to mało ważne. Ważne w jaki sposób to zrobili. Napisali wiadomość na facebooku że jestem zwolniony. Szacunkiem do pracownika to ta firma nie może się poszczycić!!!!
ziomek 2016-06-24 14:57
Awaria jupiii :D
grammar 2016-06-24 20:50
Czyli nie była w komitywie z Naszą panią kierownik. Roksana interesuje się tylko życiem innych osób, nie radząc sobie z innymi obowiązkami. Jest mało operatywna i kiepsko zaradna. Jedyne co potrafi zrobić to pieprznąć skryptem na biurko z tekstem "dzwoń nową kampanie". Nadaje się jedynie do siedzenia za biurkiem i nic po za tym nie potrafi zrobić. Wszyscy się zastanawiają jakim sposobem została kierownikiem i wszyscy mamy nadzieję że nasza gehenna się skończy i ją zwolnią albo sama odejdzie.
xxxxx 2016-06-25 02:29
Nie byłabym taka pewna :) Roksana jest typem osoby która po trupach dąży do celu. Jakby mogła to by rodzinę sprzedała żeby tylko być wielką panią. Takie osoby w ogóle nie powinny pracować na swoich stanowiskach. Wielka mi kierowniczka bez matury. Nadal nie ogarniam dlaczego ją wybrali skoro są tam osoby pracujące dłużej i bardziej kompetentne.
gart 2016-06-25 14:38
Co Roksana nie ma matury ? i jest kierownikiem ? nie wierzę!!!!
gosc 2016-06-28 21:52
I Roksana nie wiedziała co ma zrobić. Taaaaka wielka z niej pani kierownik
Gość 2016-06-30 11:22
Jest tak świetna atmosfera i praca jest tak bardzo dobra że ludzie się od dłuższego czasu sami zwalniają. Ta firma to jakaś porażka.
Zzzzzzz 2016-07-03 14:52
Nie ma co się czepiać kierowniczki cc2, ona w tej firmie jest takim samym pionkiem jak My. Nikt z góry nie liczy się z jej zdaniem, nawet na imprezy firmowe qah nie jest zapraszana, bo nie ma o czym z nią rozmawiać. Zauważcie że aby zatrudnić pracownika potrzebuje zgody M. Chyba powinna przestać się nazywać kierowniczka, jest takim samym pracownikiem jak my.
Gdzieś 2016-07-07 12:48
Zgadzam się z Tobą, ludzie odchodzą bo znajdują lepszą pracę. Pracę gdzie nikt ich nie oszukuje, gdzie jest jasny i przejrzysty system premiowania a nie widzi mi się kierowniczki. Było parę takich osób, które wolały bezrobocie niż być ciągle oszukiwanym przez kierownictwo. Ta firma jest beznadziejna. Na umowie zlecenie każą odrabiać każdą minutę niedologowania. Czy to zgodne z prawem ? Czy zgodne z prawem jest to że ja wyrażam chęć płacenia składek chorobowych a oni nie chcą, bo u nich się pracuje a nie choruje ?. Można pracować na umowie smieciowej ale w firmie gdzie nikt Cię nie oszukuje. Od początku roku kest taka rotacja że szkoda gadać. Przychodzą ludzie na rozmowy rekrutacyjne i się nie pojawiają. Pewnie we wrześniu będzie nowy nabór, bopo przestoju wakacyjnym mało osób wróci ze starej ekipy. A w grudniu będzie czekał na was kolejny przestój 3 tyg bez pracy i kasy. Bardzo ale to bardzo fajna firma, kantem o du...pe potłuc, kierownictwo też jest do dupy. Wiecznie zarobiona memami z internetu R. i M., który wisi na youtubie i ogląda jakieś durne filmy. Najlepszą bajkę uslyszycie w grudniu o tym że dostaniecie umowy o pracę po nowym roku, wszyscy. A tak naprawdę nikt nie dostanie. Chodzi jedynie o to abyście wrócili do pracy. Omijajcie tę firmę i takich ludzi jak kierownictwo szerokim łukiem. Rozmowa kwalifikacyjna to strata czasu.

byly pracownik 2016-07-13 10:30
Jestem w szoku że takie zmiany pojawiły się w tej firmie. Pracowałam tam jakiś czas temu, miałam normalnie oprowadzane składki i nic nie musiałam odrabiać (chyba że miałam na to ochotę). Umowa o pracę? Nigdy nie było o tym mowy, od początku było jasne że tylko zlecenie a umowa o pracę ewentualnie dla najlepszych pracujących od samego początku (Łukasz J i Asia dostali) ale innym nic nie obiecywano. Z brakiem pracy faktycznie nieciekawie, wcześniej jak był okres wakacyjny czy święta to się normalnie pracowało ale zamiast dzwonienia była praca papierkowa. Widzę że coś poszło u nich nie tak, o R jako kierowniczce nie będę nic mówić bo to jest największa żenada tej firmy. Z taką kadrą kierowniczą CC pewnie niedługo upadnie, bo pomysły mieli naprawdę fajne, ambitny plan o przeniesieniu się do biurowca i zwiększeniu ilości konsultantów, awanse starszych stażem pracowników na kierowników itp. Było potencjał ale to zmarnowali, a szkoda bo było to jedno z niewielu CC które nie miało żadnego parcia na wynik i nigdzie indziej nie było tak długiej przerwy.
Qqqq 2016-07-13 17:52
M. musiał w jakiś sposób ściągnąć ludzi do pracy , więc wymyślili że w grudniu będą mowili do nas że dostaniemy umowy o pracę od nowego roku w firmie Winpharm. Po przerwie wszyscy się stawiliśmy do pracy. W ten sposób miał zapewnionych pracowników to było ok 20 osób. Tekst o umowach o pracę był im tylko do tego potrzebny, żebyśmy nie szukali innej pracy. Po pewnym czasie części osób zorientowała się o co chodzi odeszła z tej pożal się boże firmy. A na stanowisko kierowniczki cc 2 były bardziej kompetentne i wykształcone osoby. Wybrał R. Bo niezła szuja z niej, tak samo jak i z niego. Ona nic nie potrafi zrobić. Excel to dla niej jedna wielka czarna magia, ale czego można się spodziewać po kierowniczce bez matury-tylko plotkowania. Oni jako kierownictwo to jedna wielka porażka tej firmy!!!!
anonimq 2016-07-13 21:49
Nie nazywaj Roksany kierowniczka, bo nią nie jest!!!!. Jest jedynie zwykłym pracownikiem, takim samym jak my.
holl 2016-07-15 14:45
Pracowałem tam przez krótki okres, zauważyłem że kierownictwo potrafi tylko kłamać. Dostałem się w połowie miesiąca, dostałem nie całą 1/2 najwyższej premii ( było to coś ok 240 zł), co już jest kłamstwem, powinienem dostać równe 250 zł. W między czasie jak pracowałem zdaniem pani "kierowniczki" cc2, zrobiłem jakieś błędy w klasyfikatorach, gdy poszedłem to wyjaśnić to nie potrafiła mi wyjaśnić gdzie i jakie konkretnie to były błędy. Słyszałem również o takich przypadku dziewczyny która przekroczyła przerwę o ok 1 min w skali miesiąca i miała za to zabrane z systemu premiowego aż 3 punkty, przez co nie załapała się na najwyższą premię. Ten dział firmy jest budowany na oszustwie Oszukują pracowników na każdym kroku, w końcu sam odszedłem Nie polecam nikomu tej firmy.
A i jeszcze jedno z rozmów z pracownikami którzy pracowali tam długo dowiedziałem się, że "kierowniczka" cc2 zatrudniła swoją koleżankę, której na każde wyjście na fajkę dawała przerwę służbową. Czy tak powinno być ?

Omijajcie tę firmę szerokim łukiem
qahowiec 2016-07-17 02:07
Z przerwami służbowymi to jest prawda, ale odnośnie obiecanych umów o pracę ktoś tu już ściemnia. Jestem byłym pracownikiem i ani w październiku ani w listopadzie ani tym bardziej w grudniu nie było mowy o umowie o pracę. Mówiono o tym, że od nowego roku nie pracujemy jako QAH tylko jako inna firma (nie chcieli podać nazwy) i że dzięki temu MOŻE kiedyś w przyszłości osoby pracujące dłużej zyskają szanse na umowę o pracę i awans na kierowników bo cc ma się rozwijać i zatrudniać mnóstwo ludzi. W styczniu osoby które przyszły dostały zlecenie na pół roku (oczywiście oprócz R, która ma zapewnioną umowę o pracę do emerytury). Nie wiem jak teraz jest z premiami bo tam nie pracuję ale kiedyś było 100, 200 i 300zł, więc chyba stawki poszły w górę chociaż nie wiem ile płacą za godzinę pracy- powie ktoś?
Kiedyś to było fajne cc, teraz jak widać się zeszmaciło i to głównie dzięki szanownej pani R. Mam nadzieję, że zarząd jest z niej dumny!
IDIOCI 2016-07-17 02:26
PRZECIEŻ KAŻDY MOŻNE ZAŁOŻYĆ FIRME I ZOBACZYĆ JAK TO JEST BURAKI
PALANT 2016-07-17 02:28
TO SOBIE IDZ GDZIE INDZIEJ JAK CI ZLE OŚLE
uwolniony 2016-07-17 20:02
Roksanko, złość piękności szkodzi.
Pedro 2016-07-17 22:48
Widać jak się rozwija, zatrudniali ok 40 osób, a teraz jest ich garstka, ludzie sami od nich uciekli. Zobaczyli że to jest denna firma, dająca pracownikom jedynie: kawę, herbatę, mleko i owoce a oprócz tego są dymani jak tylko mogą. Brak przerw służbowych na szkolenia, ucina im tym samym przerwę prywatną, brak jakich kolwiek perspektyw dla pracownika w tej firmie, a jedynie oszukiwanie, oszukiwanie i jeszcze raz oszukiwanie pracowników. Z takim kierownictwem ta firma nie ma żadnych perspektyw na rozwój. Co rusz będą zatrudniali nowe osoby, bo ludzie dłużej tam pracujacy będą się sami zwalniali. Po wakacjach będzie ruszyła kolejna rekrutacja. Zobaczycie sami !!!!
Da 2016-07-18 14:06
Jej już nic nie zaszkodzi
sir 2016-10-16 20:30
Co się takiego stało ze pani kierownik R juz nie pracuje?
g.g 2016-10-18 18:59
Dlaczego cie to interesuje?
sir 2016-10-18 21:47
ona mi nie powie prawdy a mi zależy na prawdzie
Anwa 2016-10-31 13:26
Każdy z nas popełnia błędy, myślę że miała dosyć tych wrednych komentarzy !!!! Nie pracuje to nie pracuje i nie ma podstaw by drążyć ten temat. Dajmy jej spokój !!!!
xxx 2016-10-31 18:07
Gdyby nie to forum jej mąż nadal by myślał że Roksana zdała mature :-)))
Anwa 2016-11-02 22:02
Gdyby nie to forum to niewiedzielabym że po tym świecie chodzą tacy pier.......i ludzie jak ty. !!!!
Ma. 2016-11-18 23:37
Odkąd przyszła była kierowniczka z t-mobile to call center tonie. Brak pomysłu na CC, zaślepieni właściciele firmy. Kiedyś to CC było przyjazne, można było przyjść popracować normalnie, a teraz z dnia na dzień jest co raz gorzej.
Najpierw zrobili rekrutację, by po paru tygodniach im podziękować. Czy tak robi normalna firma?
Lepiej omijać tą firmę szerokim łukiem.
Globalnawioska 2016-11-21 13:49
No to widzę że firma wprowadza nowe standardy, teraz to oni zwalniaja ludzi a nie ludzie sami odchodzą. Do tej pory to ludzie przychodzili pracowali tak ok roku i się sami zwalniali a teraz coś się pozmienialo. Nie dość że zwalniają starych pracowników to jeszcze im jest ciężko zatrudnić nowe osoby. Wszyscy wiedzą że ta firma jest wielką porażkę nie warto tam się zatrudniać nawet na pół dnia. Ten śmieszny twór który jest nazywany firmą powinien zostać zlikwidowany. Oni nadają się do Państwowej Inspekcji Pracy.
Globalnawioska 2016-11-21 13:50
No to widzę że firma wprowadza nowe standardy, teraz to oni zwalniaja ludzi a nie ludzie sami odchodzą. Do tej pory to ludzie przychodzili pracowali tak ok roku i się sami zwalniali a teraz coś się pozmienialo. Nie dość że zwalniają starych pracowników to jeszcze im jest ciężko zatrudnić nowe osoby. Wszyscy wiedzą że ta firma jest wielką porażkę nie warto tam się zatrudniać nawet na pół dnia. Ten śmieszny twór który jest nazywany firmą powinien zostać zlikwidowany. Oni nadają się do Państwowej Inspekcji Pracy.
Xyz 2016-12-15 09:12
Powiem tak... Chca być korporacją. Wymagania, oczekiwania olbrzymie, skuteczność wymagana jest mocno zawyżona...nie liczy się człowiek tylko cyferki.. Wszystko idzie w jednym kierunku, tylko chyba My wszyscy dość tego. Każdy jest zmęczony, bo dzwonienie w tej popiep....maszynce powoduje, ze mamy polaczenie za połączeniem i nie ma czasu na łyk wody... Nie wiem co więcej mam dodać /ująć.. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego i pozadnej, normalnej pracy, gdzie będzie normalne kierownictwo i gdzie nie będzie "skuteczności" czy tez monitoringu.. Ocenę wystawiam za celujące wykańczanie pracownikow...
Gumis 2016-12-16 19:32
Uważam że to co się działo za Roksany to była żenada, ale teraz za Anki to jest dramat. Gdzie się rodzą takie wredne babsztyle.
WIELKI 2016-12-22 21:25
Szkoda gadać, każda zmiana w tej firmie powoduje, że jest co raz gorzej. Kiedyś była fajna atmosfera, było normalne kierownictwo! Tak, mówię między innymi o Roksanie. szkalujące ją wypowiedzi są nie na miejscu. Bo to jest siła wypadkowa dwóch trzech osób, które miały ból dupy o to, że premii nie dostali. Teraz przyszła Anka od początku widać było, że to taka typowa lala z korporacji i że jej rządy nie będą dobre dla firmy.
Cóż, mam nadzieję że właściciele QAH i jej odnoga Winpharm kiedyś zmądrzeją bo to Call Center nigdy nie będzie zarabiać na siebie, jak będzie tak zarządzane :)
anonim 2016-12-28 15:35
A ja słyszałam że Winpharm ma się końcowi. To jest prawda?
Ola 2017-01-04 23:28
Raczej tak :)
zenek 2017-01-12 18:14
A nasza nowa pani menager ? Co o niej sądzicie? Bo ja mysle ze zmieniła się.. Niestety na gorsze.. Zupełnie inna osoba..
pracownik 2017-01-15 16:15
Może i jest troszkę ekscentryczna, ale przynajmniej nie jest taką kłamczuchą i oszustką jaką byli Roksana i Mirek. To co oni robili z ludźmi to było totalną porażką. Mirek- kłamczuch, a tamta niedouczona pani kierownik
zenek 2017-01-16 11:32
chodziło mi o M.W. Awansowała. Zmieniła się.
Kik 2017-01-16 13:23
Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :-)
gil 2017-01-16 16:49
Owszem zmieniła się, ale należał się jej awans. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Mądra, inteligentna i wykształcona kobieta.
zenek 2017-01-17 19:00
No to widac że znasz ja bardzo krótko. Pamiętam jak dzwonila i mówiła ze nie nawidzi tego. Awansowała tylko i wyłącznie dzięki Mirkowi a teraz jest przeciwko..
Gruby 2017-01-18 08:42
A kto lubi taką pracę ? Gdyby awansowała dzięki mirkowi to już dawno powinna być jego zastępcą. Wreszcie jest ktoś z maturą na tym stanowisku. Jak widziałam skwaszona mine roksany to mi się zygac chciało na jej widok. A teraz widzę wesołą i uśmiechniętom Magdę, cieszę się że ją awansowali :-)
Garb 2017-01-31 14:44
Winpharm cc niedługo upadnie. Z takim kierownictwem to oni daleko nie zajda.
gosciowa 2017-02-27 19:53
To oni jeszcze dzialaja? A miejsce Roksany zajela Magda W?
DaMi 2017-03-02 16:24
Tak, ale ledwo co działają zostalo 7 osob plus 3 do rzadzenia. Dobrze że miejsce Roksany zajęła Magda W, przynajmniej jest kompetentna nie to Roksana
anonim 2017-03-06 13:10
A Lukasz J dalej tam siedzi i sie rzadzi?
jbakclhf;a 2017-03-06 18:23
nie, lizidupa pd dawna nie pracuje w tej firmie
Gggg 2017-04-05 12:25
A Wala pracuje tam jeszcze ?
Masha-87 2017-05-23 22:52
Czytam i czytam i tak do końca nie wierzę że to ta sama firma... w 2010/2011r pracowałam u nich jako przedstawiciel farmaceutyczny. Chodziłam wtedy po aptekach promując Herpatch i plastry na afty. Nadal mają te produkty? Staż i umowa zlecenie przy statusie studenta byly ok (pensja co 2 tygodnie, płacono za kazda wizytę w aptece potwierdzoną pieczątką, za każde sprzedane opakowanie bądź pakiet, za miejsce w pierwszej trójce pod względem wizyt i sprzedaży - można było naprawdę zarobić fajną kasę) potem przestało się to opłacać więc najczęściej zwalniali tłumacząc to niewyrabianiem planów sprzedażowych... no hello... ja ja wyrabiałam praktycznie zawsze. Nie mniej jednak czego się nauczyłam to moje. A kto jest teraz w zarządzie? Kiedyś był Michał K. i Michał T.
Zostaw swoją opinię o Winpharm Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winpharm Sp. z o.o.