brak logo

Apteka KWIATY POLSKIE

Płock

Opinie o Apteka KWIATY POLSKIE

mała 2011-06-22 08:43
polecam :) jestem zadowolonym pracownikiem tej firmy
PRACOWNIK 2012-12-06 08:46
Kwiaty Polskie to przekręt,są lepsze niż Amber Gold, a ty Mala jesteś już bez pracy bo Ci zamknęli trzy apteki od razu bez dziękuję.
Tam Pacjentów zwłaszcza instytucje typu DPS , JEDNA PANI TAK OKRADAŁA ,ŻE ZBUDOWAŁA NA TYCH PIENIĄDZACH SOBIE RANCZO
PIPI 2013-04-10 14:01
DLACZEGO PISZESZ , ŻE APTEKI KWIATY POLSKIE TO PRZEKRĘT - CZYŻBY BYŁY NIEWYPŁACALNE ?
farmaceuta 2014-04-16 15:08
Praca ok.(usunięte przez administratora)
pracownikapteki 2014-06-18 23:11
Nie polecam!(usunięte przez administratora)... Przyjdź, popracuj, sam/a wyrobisz sobie zdanie.
gienia8 2014-07-07 09:25
A ja polecam, miła atmosfera w pracy i sensowne warunki. Bardzo w porządku współpracownicy (chociaż wiem, że to zależy gdzie się trafi). Idzie się dogadać praktycznie w każdej sprawie. W moim regionie Apteki Kwiaty Polskie to jest bardzo rozpoznawalna marka i jak mówi się, że "pracuję w Kwiatach Polskich" to każdy wie o co chodzi, ale gdzieś indziej mógłby ktoś pomyśleć, ze kwiaty sprzedaję :)
pracownik 2014-07-17 13:08
Nie Polecam.Nie płacą na czas.Sami się przekonajcie
janek0999 2015-01-27 11:45
To chyba tylko tobie, bo dla mnie zawsze kaska była na koncie wtedy kiedy było trzeba. Porządna firma, mogę śmiało polecić pracę tam.
kasi 2015-03-06 13:03
Raczej nie tylko. Opóźnienia w wypłatach są znaczne, czasem nawet 2 tygodnie, ale ogólnie firma jak dla mnie godna polecenia. Pracownika traktują jak człowieka, czego nie można powiedzieć o konkurencyjnych sieciach. A problemy z płynnością finansową mają teraz wszyscy,więc nie ma co się czepiać.
janek0999 2015-03-19 23:01
No ja też tak uważam, może te opóźnienia wynikają z sytuacji konkretnej apteki? Nie wiem o jakich konkretnie mówisz, bo jak to jest kilka dni, to moim zdaniem żadne opóźnienie.
pracownik 2015-04-14 08:23
Kilka dni nie robi problemu ale miesiąc już tak i to duzy.
otoja2 2015-06-10 12:40
widac jestes jakims uprzywilejowanym pracownikiem bo ja na czas pensji nie otrzymuje od 7 miesiecy a za ostatniedwamiesiace w ogole nie dostalem przelewu i nikt mnie nie pyta czy mam za co dojechac do pracy. ZLodziejstwo i przekret ! Zadnych informacji, klika przestepcza> Sami dla siebie maja kase ale dla pracownikow juz nie ?
franciszka999 2015-06-23 09:31
Mi się pracuje dobrze, pracuję w jednej z aptek w Łodzi i uważam, że jest to solidny pracodawca. Opinie negatywne takie jak ta powyższa brałabym w nawias, bo nie wiadomo czy nie tworzy ich konkurencja.
Zostaw swoją opinię o Apteka KWIATY POLSKIE - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka KWIATY POLSKIE