brak logo

Zdrowit 2 Apteka Katarzyna Zdebel

Piekary Śląskie

Opinie o Zdrowit 2 Apteka Katarzyna Zdebel

x 2016-06-10 10:36
Brawo elezeban :) Co prawda, to prawda ! :)
Aneta 2016-07-01 09:45
To co tam się dzieje teraz to jest porażka... zwalniam się, bo mam dość chorych nacisków. Czy wy ludzie tego nie widzicie co ta firma z nami robi? Zamawiają tony śmieci, które później musimy wciskać pacjentom. Jakaś chora dosprzedaż się teraz zrobiła - do prawie każdego produktu trzeba coś polecić. Przecież to już chore zaczyna być! Nic tylko naciski, a premie pod stołem!
Z resztą... za takie pieniądze to mogę iść wciskać kit ludziom w biedronce.
P. 2016-07-01 09:58
Powiem szczerze, że ja też chyba podziękuję. Tylko kolejne sposoby na obcięcie premii szukają, a i tak zarabiamy (technicy) tyle co kot napłakał.
Pacjenci też już nas zaczynają traktować jak sprzedawczyków przez tą chorą dosprzedaż. Co chwilę spotykam się z komentarzami, że chcemy coś wcisnąć, że oskubać z pieniędzy, że jakieś beznadziejne suplementy polecamy... No taka prawda. U nas w aptece brak jest jakichkolwiek wartościowych preparatów do polecenia - tak polecieli z magazynem. Wszystko do zamówienia. Dajcie żesz spokój, żeby takie rzeczy odwalać w aptece!
Pracuję tam rok i niestety, ale większość pacjentów przeniosła się do apteki obok, prowadzonej przez farmaceutów z prawdziwego zdarzenia, bo mają leki na stanie, bo nie wciskają nachalnie ludziom beznadziejnych preparatów firmy "krzak".
Tak rozpieściliśmy niektórych tymi promocjami, że zaczynają się szantaże - jak nie będzie zniżki to pójdę do innej apteki.
Wszystko się odbija na technikach, którzy mają kontakt z pacjentem. Nam się za wszystko obrywa. My musimy im wchodzić w zadek, my musimy się tłumaczyć z braków.
A co z tego mamy? Premie pod stołem, opinie sprzedawczyka i naciągacza, no i pacjentów, którzy myślą, że wchodzą do supermarketu.
lucas33 2016-07-07 09:48
Wynagrodzenie w aptece jest optymalne do skali wykonywanych obowiązków.
inss 2016-07-15 09:21
Ja sobie cenię u pracodawcy przede wszystkim terminowo wypłacane zarobki, właściwy poziom obowiązków i możliwość rozwoju w optymalnych warunkach. Wszystkie te rzeczy w Zdrowicie są i szczerze mówiąc zaskoczyły mnie negatywne komentarze.
Lola 2016-07-15 10:15
Co za bzdury. Kazdy pozytywny komentarz pisze koordynator ciagle powolujac sie na terminowosc wyplacania pensji, co jest gownianym obowiazkiem pracodawcy, a nie jakims przywilejem. Siec najgorsza z mozliwych, chamstwo, poziom rynsztoku i cwaniactwo jakich malo. A czlowiek pracyjacy solidnie jest gnebiony w tej sieci, tak ma sie dobrze !
Lola2 2016-07-15 11:23
Jak wy możecie tak cały czas pitolić o tym, że płacą wam na czas? Wielką łaskę wam robią, że dostajecie pieniądze na które pracujecie? Śmiać mi się chce.
Negatywne opinie to niestety święta prawda.
Solidny i pomocny technik czy magister dostają wieczny opierdol, że nie sprzedają badziewi z list, że nie polecają beznadziejnych suplementów do każdej sprzedaży, kierownikom jest wiecznie mało. Oczywiście nie uogólniam, bo może są kierownicy, którzy zdają sobie sprawę z tego jakimi pionkami są w tej grze o wielki zysk, ale ja trafiam tylko na takich "młodych ambitnych", którzy myślą, że wyniosą ich na jakiś piedestał, jeśli apteka zaliczy audyt, listę czy dosprzedaż.
Tną etaty, my w naszej aptece nawet mamy problem z urlopem, który się nam należy.
Na codzień spotykamy się z chamstwem i traktowaniem nas jak śmieci. No wybaczcie, ale w takich warunkach trudno pracować.
Właściwy poziom obowiązków? Ktoś o czymś takim słyszał? Hahahaha.... bo się popłaczę ze śmiechu. Trudno mówić o podziale obowiązków, skoro w aptece brakuje ludzi do pracy.
Lola 3 2016-07-15 12:34
A ja bardzo chcialabym dowiedziec sie co to znaczy wg "pracownikow" wypowisdajacych sie tutaj MOZLIWOSC ROZWOJU W OPTYMALNYCH WARUNKACH?? Chamstwo, cwaniactwo i zlodziejstwo poprzez oszukiwanie innych pracownikow jak to robia ulubienice kierownikow zostanie wynagrodzone czym? Siedzeniem w biurze i ch**ja robieniem, kiedy inni maja wyliczony czas, zeby zjesc na przerwie ktorej zamiast 15 minut maja 5 na szybko ? A moze awans z rozpier****nego stanowiska z zepsuta szuflada i ciagle wieszajacym sie kompem na takie co slonce prosto w twarz nie swieci? Moze Ci tak extra zadowoleni pracownicy wypowiedza sie tu na ten temat, coz to za rozwoj firma oferuje? Zadnych profitow nie daja, a tak sie tu umecza, zeby siec wybielic jaka to wspaniala ;)
Lola4 2016-07-15 22:22
"MOZLIWOSC ROZWOJU W OPTYMALNYCH WARUNKACH" to jest przecież ta cała masa szoleń polegajaca na tym, ze ktos Ci robi wode z mozgu na temat polecania jakichś preparatow, danej firmy, ktora akurat ma umowe ze zdrowitem. To jest tenn caly rozwoj i w ogole.
Nic tylo klaskac...
Ta siec to jakas kpina.
ona 2016-07-19 16:41
Ciekawa jestem czuje to zarobki sa w porządku ..... brak słów lepiej tego nie komentować bo szkoda zdrowia sieć była super ale na samym początku teraz to katastrofa
Anita 2016-07-21 10:28
Zarobki super? Może magistrów. Technicy zarabiają tyle co panie na kasie w supermarketach, premii teoretycznie nie mamy, praktycznie mamy pod stołem - co łaska. Marne 2 czy 3 stówki. Skoro tej kasy nikt nie rozlicza, nie podatkuje, to nie rozumiem dlaczego to są takie marne grosze. Wielką łaskę nam robią, a my mamy przed nimi klękać i dziękować za te ochłapy...
Teraz wielkie cięcia, bo się przeliczyli w swoich kalkulacjach. Za kilka lat, jak tak dalej wszyscy będą otwierać apteki na aptekach, to nas wszystkich zwolnią i tyle.
Szkoda zdrowia i czasu - bo z grafikami to też to różnie bywa, wiadomo, że dupolizy mają całe miesiące poranne zmiany, a cała reszta ma zapierdalać na drugą zmianę i najlepiej 7 dni w tygodniu bez opamiętania.
Jak chcecie mieć jeszcze coś z życia oprócz zdrowitu to nie zaczynajcie tam pracy, szczerze... bo jak przychodzi co do czego, to nawet urlopu nie można wybrać.
Buhahhahahahahah 2016-07-21 13:12
Tyle prawdziwych komentarzy, az milo :) No to czekamy co koordynatorzy teraz nam tu dowala jaka to siec jest cudowna ;) Przez to forum przynajmniej zmienili ten kompromitujacy ich na calej lini napis na jedenj ze swoich aptek w Bytomiu i nagle z JANTY zrobil sie JAINTA :) WSTYD ! ! ! ;)
Muszka 2016-08-08 22:07
Wiecie co? Rzygać mi się już chce tym Zdrowitem. Może mi ktoś wytłumaczyć do czego zmierza Polska farmacja? Przecież to co tam góra teraz wprowadza to są jakieś wielkie jajca. Co, naotwierali aptek, pozatrudniali ludzi, którzy nie rzucą pracy ot tak z różnych przyczyn i co... cisną. Premii brak, personel wybrakowany, a im wiecznie mało, nie?
Za chwilę wprowadzą "ścianę wstydu" i będą nam odejmować z wypłaty za niewypracowanie wyniku buhahaha.
Marta.D 2016-08-12 15:59
Zostałam w końcu mgr farmacji. Już na studiach kontaktowałam się w sprawie zatrudnienia z apteką. Otrzymałam bardzo rzeczowe wskazówki i obietnicę stażu oraz dalszego zatrudnienia. Wszystkie obietnice zostały spełnione. Praca w aptece jest stosunkowo przyjemna. Wiadomo, że człowiek ma obowiązki. Zdrowit pomaga jednak wybijać się młodym, często niedoświadczonym jeszcze osobom. Ja teraz mam większe kwalifikacje, ale nie zamierzam odchodzić od nich :)
hermion 2016-08-16 10:27
Moim zdaniem jest bardzo ok. Kadra jest dobrana tak, aby obsłużyć dużą liczbę klientów w krótkim czasie. Wymieniamy się dobrze obowiązkami. Szefowa nie ciśnie za bardzo i docenia ludzi, którzy się starają. Jest nawet szansa na cykliczne podwyżki, co w Polsce jest niezwykle rzadką sprawą.
Joanna S 2016-08-21 21:46
Witam.. Jestem pracownikiem jednej z gliwickich aptek zdrowit i niestety to co tam się dzieje jest śmieszne.. Kierownicy to często ludzie z przerośniętymi ambicjami którzy siedzą sobie na fejsie w biurach i jedyne co się liczy to sprzedaż zalegaczy których lista nie jest mała kolejne to dosprzedażowe, liderzy, czyli wciskanie ludziom śmieci. Kolejne sprawy to butelki które powinny być sterylne są odzyskiwane po substancjach z receptury. Kolejna rzecz to darmowe próbki które są wrzucane na stan apteki i sprzedawane. Tematów urlopów i l4 nawet nie poruszam bo jak wiadomo ci co dobrze liżą dupe kierownikowi zawsze mają lepiej z urlopem i zmianami.. Gdzie się gubią pieniądze na kawę itp. Gdzie pieniądze które są przyznawane na premie dla pracowników?? Czyżby kierownicy zbierali na nowe auto?? Co z kierownikami którzy kłamią itp.. Co z kadrami gdzie chcemy się coś dowiedzieć odpowiadają że nie są uprawnieni do informacji i nie chcą pomóc się dowiedzieć. Co z kontrolami aptek gdzie wszyscy wiedzą o tym tydzień wcześniej i wtedy można jeść z ziemi. Jednym słowem ta firma to wielkie gówno i niech ludzie z marketingu nie mydlą nikomu oczu i nie wciskają kitu.
podwyzka 2016-08-25 08:14
jakie podwyzki ???? halo, jak staralam sie o podwyzke to dostalam o sto zl wiecej na umowie, gdzie tyle to ma babka w biedronce na kasie. U mnie wiekszosc technikow to mysli czyby do bideronki nie isc pracowac bo maja ta sama kase a zero odpowiedzialnosci cywilnej
Mark 2016-08-25 16:23
Ryzyka zwolnień raczej nie ma, bo apteka nieźle się ostatnio rozwija. Jakość pracy się poprawiła w przeciągu dwóch ostatnich lat i to powiedziałbym mocno.
jaija 2016-08-25 19:30
Napisała Pani MAGISTER z odciskami na pośladkach. Mistrzyni facebooka. A studia farmaceutyczne kończyłaś po to żeby siedzieć w biurze i odwalać robotę którą mógłby wykonać zwykły pracownik biurowy. Aż strach pomyśleć co by było gdy Pani magister musiała stanąć w okienku lub co gorsza wykonać lek recepturowy. Wtedy rura by zmiękła i przypomniała by Pani sobie po co kończyła Pani studia FARMACEUTYCZNE. pozdrawia Pani Magister.
jaija 2016-08-25 19:37
HAHAHA!!!! To ja znam więcej :-) Może trzech którym się chce.
P. 2016-08-29 21:09
Cykliczne podwyżki... hahhaha ciekawe kiedy Ci sie to przysnilo ;D
nosek 2016-09-03 22:33
Zarobki w Zdrowicie są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Ja rozumiem, że można zapierdzielać, ale niech pracodawca dobrze za to zapłaci. Kompletnie nie rozumiem premii nieopodatkowanych, które dostawało się pod stołem przez kierownika. Zwolniłam się rok temu i nie żałuję. Pracę mam o wiele spokojniejszą, kolejka pacjentów nie taka jak w Zdrowicie i jest czas by spokojnie człowiek mógł zjeść! A najlepsze jest to, że pracuję za te same pieniądze :) Dziewczyny walczcie o podwyżki bo pieniądze jakie płaci Wam pracodawca to śmiech na sali.. a dobrze wiem jak wygląda w tej aptece praca..
noo 2016-09-06 09:19
Taki niestety urok aptek sieciowych..
szukam pracy 2016-09-07 09:55
Widziałam sporo ogłoszeń do apteki w Katowicach. Warto?
ana 2016-09-12 17:09
to ile w końcu technik zarabia na rękę???
lol 2016-09-13 19:33
Technik po stażu 1600, stażysta 1300. Takie to są zajebis*e zarobki, za które powinniśmy ich całować po rękach.
Oliwia 2016-09-20 09:05
Bo w naszym ukochanym zdrowicie jest tak, że rozwalają kasę na tony towaru, który zalega i z którym my-technicy musimy się później bujać. Są tacy technicy, którzy nawet nie staną na okienku bo całymi dniami zwroty robią... Przecież to jest chore, żeby zamawiać tonę gówna, które później oddajemy, a za dwa tygodnie znowu je zamówią. Syzyfowa praca.
Druga rzecz - ten chory dział marketingu, który wymyśla co raz to nowsze sposoby na zrobienie z apteki sklepu.... (i na zabranie nam premii ) - na tych idiotów mają pieniądze, tak?
Czy serio właściciele tej sieci są tak ślepi? Wierzą w to, że jak postawią sobie trzy gigantyczne flagi pod aptekami i oczojebny neon to więcej ludzi zacznie u nich leki kupować?
Na pierwszym miejscu to trzeba zadbać o to, żeby te leki w tej aptece były.
W każdym razie jak tak właśnie zapierdzielamy to siłą rzeczy jesteśmy zmęczeni - bo latami tylko z zaplecza na przód robiąc 5 rzeczy na raz... (bo na nowych pracowników też ich nie stać podobno).
Odbija się to na jakości obsługi.
Administrator 2016-09-23 13:04
Warto uświadomić sobie, że pomimo publikacji nadsyłanych treści pod szyldem grupy w żaden sposób nie chroni to ich twórcy przed prawnymi konsekwencjami. W tej sytuacji właściwym jest tutaj 216 artykuł kodeksu karnego, z którego wynika:
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Oznacza to nic innego jak to, że twórca określonego wpisu może zostać na wniosek pokrzywdzonego oskarżony o znieważenie - poprzez złożenie prywatnego aktu oskarżenia. Policja bądź prokuratura może wtedy zażądać od administratora takiej grupy danych osobowych autora obraźliwej wypowiedzi.
Dla uściślenia powyższego chodzi o wpisy podające imiona, nazwiska oraz pierwsze litery imion i inne informacje pozwalające zidentyfikować osobę, pracownika danej firmy o której jest wpis.
EMERYT - Klient 2016-09-23 13:24
Ciekaw jestem co cię pchnęło do uzewnętrznienia się na tym nędznym portalu.Z tego co widzę z tonu co piszesz to napewno cię zwolnili ale tak żetelnie podaj te drugie dno za co wyleciałaś , najprościej jest tak to przekazać że wina jest po stronie pracodawcy ja jestem jak kryształ prosze podaj powód odejścia z firmy./ niech zgadnę dyscyplinarka/ jeżeli tak to jaką ty masz czelność tu pisać takie brednie.Skarżycie się jak małe dzieci nieprzystosowane do życia . Nikt z was nie obwinia siebie tylko innych chapiecie i chapiecie do siebie .
Brydzia 2016-09-24 19:47
A ja wam powiem, że niepotrzebnie też się pastwicie nad górą - bo głównie warunki pracy w danej aptece zależą od kierownika. Pracowałam z przerwą w dwóch zdrowitach i o ile w tym pierwszym kierownictwo apteki nas miało kompletnie gdzieś i nawet nie raczyło zadbać o to, żeby grafik był, to w tej drugiej miałam bardzo fajną panią kierownik, która dbała o pracowników mimo tego, że właścicielem apteki nie była. Zawsze starała się nam dogodzić i walczyła o lepsze warunki dla nas. Pracy jest dużo, to fakt, ale też nie wymagajmy żeby nam płacili za to, że stoimy i pachniemy. Grunt to podział obowiązków i odpowiednia ilość personelu. A o to to już powinien walczyć kierownik apteki.
Tajemniczy klient 2016-09-26 15:16
A jeśli kierownik to kłamliwa szuja?? Z przerośniętym ego i potrafi tylko siedzieć na fejsie i powiedzieć nie mam czasu?? Na Sośnicy taki przypadek się znajduje
Marta 2016-10-04 15:59
Jestem kierowniczą dużej apteki Zdrowit. Przyznam, że w dużym stopniu jakość pracy zależy od samych pracowników. Sama sieć działa dynamicznie i nie widzę powodów do zmartwień, jeżeli chodzi o zachowanie stanowiska.
Marta33 2016-10-11 17:22
Moim zdaniem pewny pracodawca. Odkąd pracuję to ani razu nie zdarzył się problem z terminowością wypłat. Zawsze na czas. Nawet na koniec roku drobne premie się zdarzają, no i cykliczne premie za wypracowane wyniki.
karolinka 2016-10-17 16:16
Redukcji etatów u nas w Zdrowicie nie było od trzech lat. Nawet jest presja na zatrudnianie nowych i doświadczonych ludzi. Pracodawca, który zatrudnia to dobry pracodawca, szczególnie na Śląsku.
techniczka 2016-10-21 18:39
To było przegięcie z wyslaniem tych smsów na hotel! kolezanka wtedy nie wyslala i dostala takie opie......l od koordynatorki ze bo ją zrownala z ziemią. A niby dlaczego trzeba bylo wyslac??????? mobing !!!!!
techniczka 2016-10-21 18:41
zgadzam się. tam gdzie ja pracowalam premia byla dawana nie wg sprawiedliwej odsprzedazy tylko wg sympatii a ze bylam nowa dostawalm najmniej
Mariola 2016-11-14 17:34
Byłam na rozmowie w aptece Zdrowit zatrudniającej ok 15osob, apteka osiedlowa, otwarta do godz 20.00 w tygodniu, w sobotę do 14.00. HR zaproponował mi pensje 1800zl netto dla technika po 8latach stażu, reszta premia do 600zl pod stołem, jeżeli zaliczysz tajemniczego pacjenta, i wyrobisz kontrakty. HR chwali, że jest to bardzo dobra propozycja, a pracy sporo, ale za to czas szybko leci, a czasem nie ma nawet kiedy zjeść - mówił. Jak kazdy widzi, bardzo słabe warunki pracy jak na tak duża sieciowke, przy tak dużej ilości obowiązków i odpowiedzialności wydawania leków, z której mało kto zdaje sobie sprawę. Jest to bardzo przykre i poniżajace, że w dalszym ciągu są tacy pracodawcy.
Pracownik 2016-12-04 21:30
Niestety wbrew pozorom zarobki w Zdrowicie są kiepskie, nieadekwatne do wykonywanej pracy i obowiazkow... ale najgorszy jest brak szacunku do pracownika i traktowania go nie po ludzku tylko jak robota który ma wykonać swoje zadania i koniec! I ta ciągła presja i gnębienie psychiczne( co chwila jakies nowe wymysły koordynatorów). A terminowe wypłacanie kasy to obowiązek każdego pracodawcy wiec nie zaliczam tego do plusów.
Mimi 2017-01-26 21:54
Powiem szczerze, że za takie pieniądze - nie warto. Pracy jest dużo. Bardzo dużo, w szczególności, gdy brakuje personelu...
Jak chcecie pracowac w Zdrowicie, to od razu odrzućcie na bok wszystkie swoje wyobrażenia o pracy w aptece, a zacznijcie wyobrażać sobie sklep mięsny, albo warzywniak z promocjami.
Za taką kasę, to się człowiekowi odechciewa i ma wszystko gdzieś, taka prawda. Jak się poorientowałam, to w biedronce, lidlu czy innym supermarkecie na kasie zarobiłabym wiecej niz w zdrowicie. Odpowiedzialnosc mniejsza, brak wymagan co do wygladu... brak szkolen, brak jakiejkolwiek wiedzy w zasadzie... a po kiego grzyba sie uzerac z ludzmi w aptece, skoro moge robic to samo w biedronce za dwa razy tyle? Tam nie ma list, liderow, promocji rodem z tych filmikow, gdzie sie ludzie o karpia zabijaja... nie ma wiecznej presji i tajemniczych pacjento klientow.
Wytłumaczcie mi, dlaczego technicy zggadzaja sie pracowac za marne grosze, skoro pozniej w takim ZDROWICIE robia za wszystkich? Za sprzataczke, za pomoc, za magistra, za technika... a kasy tyle, co kot naplakal.
E. 2017-01-30 22:46
Atmosfera wśród pracowników mi się jak najbardziej trafiła (zgrana ekipa). Niestety, niska liczba personelu powoduje, że jest kiepsko z urlopami. Zarobki zbyt niskie jak na technika, który musi ogarnąć pierwszy stół i drugi stół. Na premię składa się wiele czynników, pracownicy wiedzą jak są punktowani, lista nie jest motywująca. Najgorsze jest wprowadzanie pacjenta w błąd (szczególnie gazetki z cenami)
Dużo pracy, odpowiedzialności, hasełek "promocja" jak w markecie.
Fm 2017-02-28 23:43
Napisała z kompa firmowego popijając kawkę.
maluch 2017-03-06 09:52
Moim zdaniem w Zdrowicie pracuje się dobrze tam, gdzie kierownik jest na tyle ogarnięty i nie daje się zostawić z trzema technikami do obstawienia całej apteki. O tym warto porozmawiać przy rozmowie kwalifikacyjnej. No chyba, że kogoś rekrutuje HRowiec zamiast kierownik...
Kwestia zarobków, tu niestety na zbyt wiele nie może liczyć ktoś tuż po stażu z małym doświadczeniem. Jednak zarobki kogoś z kilkoma latami doświadczenia są normlane, bez rewelacji. Zazwyczaj proponują część kasy pod stołem, ale podstawa na umowie nie jest bardzo biedna. Do tego system premiowy (minimum 200zł dla każdego do max.600zł, ale to podobno kwota-legenda).
Umowę dają od razu na 2-3 lata.
Podobno mają zrezygnować z tajemniczego klienta i tych bzdurnych kontrolingów, ale ile w tym prawdy...?
Anka 2017-03-06 21:31
@maluch
Czy Ty rzeczywiście uważasz, że 1700 zł na rękę dla technika to wystarczająco? Gdzie koleżanki w marketach czy na produkcji zarabiają ponad 2200 bez premii?
Dajcie spokój... cenicie się jak tania siła robocza.
byly pracownik 2017-03-07 21:24
nie wiem co mi dało tyle cierpliwości, żeby tam staż wytrzymać do końca, personel po prostu dramat, z nielicznymi wyjątkami, co też rzutuje na firmę kogo oni zatrudniają, pracuje gdzie indziej i jest bez porównania
tojanowaja 2017-03-30 22:54
Pracodawca cudowny, kadra cudowna, kobiety obrabiają sobie tyłki, ciągle, kazda -kazda ... Szeptają na boku, zachowują się jakby nigdy nie zacxynaly nowej pracy.. Przychodzi nowy pracownik .. Zielony.. Zero przeszkolenia.. Nie pokażą nic.. I zadowoleni .. Żeby Cie uwalic.. Pensja ok, atmosfera beznadziejna.. Najbardziej dwulicowe osoby... Zazdrość poziom hard.. No cóż.. Panie pracuja tyle lat i od urodzenia wiedza co zrobić.. Nikt ich ie uczyl.. Nie pamięta wol jak cielęciem byl.. Jestem niesmaczona.... Praca ktora sobie sama ogarnelam podobała mi się i to co podpatrzylam.. A tak .. Slabizna.. Nie ma do kogo buzi otworzyc. Polecam !!!!!
Buczusia 2017-04-21 22:02
A co ten technik soba reprezentuje/umie ze ma takie zadanka finansowe po dwuletniej szkółce???
Buczusia 2017-04-21 22:23
Co ty pleciesz?nieudolnosc technikow jest ogromna...
julia 2017-05-01 12:11
Wszystko zależy od kierownika . Jak tylko widzi swój interes to będzie się źle pracowało.
zarobki każdy się zgadza a potem marudzi. Można zmienić prace.
słabo pensje pracy bardzo dużo .
Megi 2017-06-30 19:47
To Dziecino mało wiesz.....o zwolnieniach
Dopytaj o aktualnej sytuacji......
mg 2017-07-19 20:12
ludzie strasznie kiepsko zarabiacie czy naprawde macie 1700 na reke?
Pracuje w aptece Słonecznej i mam 2800 na reke i wszystko na papierze!!!
Az mi sie wierzyc nie chce ze ktos tak marnie jeszcze placi!
u nas tez wymagaja, mamy sprzedawac ich suplementy, ludzi mamy tyle ze az sie nogi uginaja ale za taka kase to moge.
Zostaw swoją opinię o Zdrowit 2 Apteka Katarzyna Zdebel - Piekary Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zdrowit 2 Apteka Katarzyna Zdebel