brak logo

Apteka od Serca Ewa Budzowska

Warszawa

Opinie o Apteka od Serca Ewa Budzowska

Monika 2015-09-02 15:58
Tragedia. Poszłam tak na chwilę i nigdy więcej. Chyba coś musi być nie tak, bo od kilku miesięcy widać non stop nowe twarze, albo brak personelu w pełnej obstawie!!!!!!!
kkk 2016-03-03 22:13
Ja nikomu nie życzę pracy w tej aptece. Wytrzymałam tak bardzo krótko. Zostałam potraktowana jak śmiecia, mnie i kilkanaście innych pracowników, którzy się zwolnili. Chamstwo i jeszcze raz chamstwo. Człowiek nie tyran drodzy właściciele. Nikt za pół darmo nie będzie pracował w takich warunkach.
Marta 2016-04-23 16:47
Absolutnie nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Pracuję tu kilka lat i jeszcze nigdy nie spotkało mnie nic, co mogłoby spowodować, abym szukała innej pracy.
1
Lala 2016-06-02 21:58
Dla mnie fatalne miejsce pracy, właściciele zatrudnili by za grosze abyś tyrał jak wół...armagedon co sie dzieje w tych aptekach, nawet kierowniczka nie ogarniała
małafarmaceutka 2016-12-01 11:12
Trochę się dziwię tym opiniom....Pracuję w tej aptece już dosyć długo - fakt, że jest czasami ciężko bo pacjentów strasznie dużo... ale po swoich doświadczeniach w sieciach uważam, że i tak dobrze trafiłam bo w tej firmie nie jestem katowana codziennymi rozliczeniami sprzedażowymi, można skupić się normalnej fachowej obsłudze-a z tym ostatnio na rynku coraz gorzej.. No i jednak atmosfera pracy jest nieporównywalnie lepsza...
Farmaceutka 2016-12-01 11:36
Również nie zgadzam sie z negatywną opinią o tej sieci. Fakt, nie każdy sobie tu poradzi jesli brak mu motywacji do pracy i bardziej od pracy z apcjentami woli siedzieć patrzeć w sufit i pić kawę. Ja pracuje tu kilka lat, jestem bardzo zadowolona, firma inwestuje bardzo dużo w szkolenia pracowników, duzo sie nauczyłam. Apteki maja bardzo szeroki asotyment, nie muszę tak jak w poprzedniej pracy zapraszac pacjentów po odbiór leku dnia nastepnego
farm 2016-12-01 12:07
Ja również nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tych aptekach. Pracuję tu już kilka lat - nie widzę powodu do szukania innej pracy. Wreszcie, zamiast patrzeć na rozliczanie sprzedaży, można zająć się fachową obsługa pacjenta. Fakt - pracy jest dużo, ale to tylko dlatego, że pacjenci są zawsze zadowoleni z obsługi i wracają do apteki.
Gośka 2017-02-02 20:25
Fajni ludzie tam pracują. Chodzę na dyżury a czuję się jak u siebie:) Na stawkę też nie narzekam:)
bardzo duża elastyka w stosunku do pacjenta. W końcu to apteka "od serca"
magister 2017-02-10 19:42
nie polecam. mobbing, mydlenie oczu, nieprzestrzeganie kodeksu pracy,na dłuższą metę nie da się pracować - aspirują do wielkich sieci, ale daleko im do nich. niby nie każą wprost sprzedawać tanszych zamienników ale przyjeżdżają suplementy - zamienniki do leków w takich ilosciach, ze nie da sie inaczej. w rozmowach wszystko ladnie obiecywane a potem rozkladanie rąk, ze musi byc jak jest. system premiowy uznaniowy i nigdy do konca nie jest jawny dla pracownikow. pracuje kilka fajnych osob w firmie (jeszcze), ale jest duza rotacja i dużo dobrych pracowników rezygnuje, a ci co zostają kreują się na niezastąpionych dla własnej wygody. atmosfera słaba, każdy na każdego gada - cenią pracowników, którzy donoszą, więc nieważne jak pracujesz - ważne ile mówisz na innych. na plus ze płacą na czas.
1
techniczka 2017-05-09 08:29
chyba ktoś nie rozumie słowa "mobbing" - ostatnio modne w mediach, warto sprawdzić w słowniku....
Oczywiście że "daleko im do wielkich sieci" (jak jest wspomniane w komentarzu wyżej) bo takie jest założenie - NIE ma rozliczania sprzedaży, NIE ma żadnych "targetów", nie ma beznadziejnych leków "marki własnej" którą trzeba wypychać.... Za to jest pacjent na pierwszym miejscu, duża elastyka w stosunku do pacjenta i w działaniu apteki (każdy kierownik układa sobie pracę ze swoim zespołem - u mnie w aptece jest fajnie). Kasa zawsze na czas, zgadza się, premie są (oczywiście nie dla każdego - trochę trzeba z siebie dać a nie zakładać "że się należy"), mamy dużo szkoleń, nawet wprowadzane są niektóre nasze pomysły z ankiet pracowniczych (nt. satysfakcji pracy) z czym nie spotkałam się w żadnej mojej poprzedniej aptece. Ja pracuję tu 2 lata i narazie nigdzie się nie wybieram:) (a byłam już w "dużych sieciach" i mam porównanie!!!!)
Karolina 2017-05-10 14:40
bo nie pracowałaś w innych miejscach :)
FARMA 2017-05-10 14:45
rozumiem, że za pozytywny komentarz dostałaś jakieś profity :) w tych aptekach tylko tak podchodzi się do sprawy. pracowałam ponad 2 lata, zmieniłam na aptekę gdzie nie pije się kawy i nie patrzy w sufit, jest znacznie większy ruch ale LUDZKI pracodawca i NORMALNA atmosfera.
bunia 2017-05-10 14:51
opis idealny, mam dokładnie takie samo zdanie. pamiętam jednego takiego donosiciela na Aspekt, aż dziwne że facet takich metod się chwytał żeby szybko "awansować"
Art 2017-05-29 10:23
UWAGA !!!
Na płacenie kartą zbliżeniowo !!!
6 maja br. płaciłem za lek. Pani powiedziała, żeby jeszcze raz zbliżyć kartę, bo za pierwszym razem coś z komunikacją było nie tak. Oczywiście apteka nie powiadomiła mnie o tym, sam przypadkiem zauważyłem w historii płatności na moim koncie. Apteka przyznała się do tego, że dwa razy pobrała opłatę za jeden lek.
Zwrot pieniędzy powinien być na moje konto, do dzisiaj tego nie mam i muszę fatygować się specjalnie po odbiór mojej bezpodstawnie naliczonej drugi raz zapłaty.
w 21 wieku to jest jakaś kpina, żeby nie można było tego załatwić przelewem. Poza tym pytam się.... ile razy mogło coś takiego się zdarzyć i nikt tego nie zauważył, bo przecież nie każdy dokładnie sprawdza historię płatności na koncie.
Kierownika ciągle nie ma i pytają mnie za każdym razem o numer telefony. Czy tak trudno zapisać raz a dobrze nr telefonu. Kompletny brak szacunku dla klienta.
Ja tej aptece już dziękuję.
dddd 2017-07-16 11:47
Dlaczego usuwacie opinie ?
Marta 2017-07-26 08:48
@dddd jeśli zniknęły niektóre z komentarzy, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Zostaw swoją opinię o Apteka od Serca Ewa Budzowska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka od Serca Ewa Budzowska