brak logo

Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski

Żagań

Opinie o Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski

anonim 2011-05-30 09:07
Pracowalam w tej firmie poltora miesiaca na politechnice koszalinskiej kierowniczka to tragedia pozniej straszyla mnie ze wyplaty nie dostane na konto ta firma sie robi jak drugi ewmar koszalin poczytajcie sobie tam opinie ja ze swojej strony nie polecam
Bączek 2014-03-05 22:49
Zgadzam sie w stu procentach z opinia powyzej.Firma Cerber to jest firma która nie wypłaca pieniedzy na czas a po drugie nie wypłacaja całości pieniedzy tylko czesc.Ja również nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)Ktoś sie pownien sie tym zajac jakas instytucja.
anonim 2014-04-07 17:52
(usunięte przez administratora).NIE POLECAM!!
anonim 2014-06-30 10:35
(usunięte przez administratora) nikomu nie polecam.
anonim 2014-08-18 11:35
najgorsza firma w której pracowałem, nie wypłacalna, zero kontaktu z prezesem, brygadzista niekompetentny..... NIE POLECAM, NIE POLECAM!!!
anonim 2015-02-24 17:45
Firma tragedia najgorsza w jakiej pracowalem a za wynagrodzeniem czekam juz drugi miesiac niepolecam wspolpracy z panem Bakowskim
mail 2015-02-27 09:12
Ta firma to jakaś porażka.Ludzie w gumaikach mianują się prezesami tej pseudo firmy.Co miesiąc są problemy z wypłatą.
anonim 2015-06-22 20:13
Na miejscu pana Bakowskiego bym się wstydził wyjść na ulicę w tak dziadowskiej firmie nie polecam pracować nikomu
anonim 2015-06-22 20:17
Prezes firmy chodzi głowa w chumrach jeśli chodzi o kasę to nie odbiera telefonu
Zagan 2015-06-22 20:46
Jestem bardzo





Tak poczytac posluchac jaka to firma współczuje tym ludzia którzy tam pracuja i się męcza z powod braku kasy maja dzieci rodziny a firma nie ma litosci bo oni maja a ludzi traktuja jak smieci

.
gg 2015-10-27 22:29
problem z wypłatą
Natalia 2016-03-07 14:55
Witam.
Bardzo chciałabym przeprosić Pana Wiesława Bąkowskiego oraz firmę Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski za publiczną obrazę oraz wulgarne słowa których użyłam w poprzednim poście.

Jeszcze raz Przepraszam.
Natalia.
heli 2016-12-06 08:43
Jako były pracownik firmy ochrony Cerber w Żaganiu napisze szczerze, nie chroniłbym swojego domu i swojej rodziny w tej pseudo ochroniarskiej firmie.
A do przyszłych ewentualnych pracowników, płace niskie i z wielkim opóżnieniem, ilość służb i związane z nimi zarobki zależne są od układów z pseudo-kierownik, szanowną panią M. która swoje prywatne odczucia do pracowników przenosi na grafik służ, o ciągłym straszeniu nowymi pracownikami z lekką aluzją że na twoje miejsce już nie wspomnę, gwarantuję że w takich układach długo się nie wyrabia wiec zatrudnienie w tej firmie, też odradzam.
Kasia Maria 2016-12-20 07:13
Super, lubię placki.
Strażnik 2016-12-20 22:06
Jak byś był dobrym pracownikiem to byś z pracy pseudo pracowniku nie wyleciał a za spanie się nie płaci
TYGRYS 2017-07-17 01:53
A ja napiszę sama prawdę.
Pracuję w tej firmie bardzo krótko.
Zaledwie w ciągu tygodnia zdążyłem poznać wszystkich pracowników.
Niestety z przykrością stwierdzam co wynika z moich obserwacji:
1) Spożywanie alkoholu w miejscu pracy
2) Obijanie się przez pracowników
3) Niszczenie sprzętu znacznej wartości
4) Część pracowników jest bardzo konfliktowych
Można jeszcze wymieniać dalej, lecz nie widzę sensu.
Dziwicie się pracodawcy, że nie wypłaca wynagrodzenia na czas.
A skąd ma wziąć pieniądze na wypłaty dla pracowników, skoro usługa nie została wykonana w ogóle, lub tylko częściowo ?
Szanowni Państwo ja nie bronię pracodawcy, popełnia błędy, jak każdy z nas, lecz z drugiej strony patrząc nie ma się co dziwić, że wpada w furię, gdy dowiaduje się że jeden z pracowników zniszczył mu sprzęt wart ponad 100,000 zł.
Zatem proszę o wyrozumiałość dla pracodawcy.
Pozdrawiam TYGRYS
Zostaw swoją opinię o Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski - Żagań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski