brak logo

Currency Express Sp. z o.o. Kantor

Wrocław

Opinie o Currency Express Sp. z o.o. Kantor

RUMUN 2016-11-28 16:27
Plan był słuszny, ale z takimi ludźmi trudno go wykonać ;)
KULA SZPIEGULA ZGADULA 2016-11-28 21:32
Tych lat straconych lat
Już nam nie odda nikt
Nikt nam nie odda pięknych
Nocy ani dni
Tych zmierzchów pełnych barw :)
POPUŚ czy to TY ? 2016-11-29 18:14
"Chciałbyś zwiedzić cały świat
Ale nie stać cie nawet by dojechać na dworzec"
Heee makarena! 2016-11-29 19:05
"Wszystko zaczęło się gdzieś obok
Obok nas
A kiedy zgasło pomyślałam
Los tak chciał"
Ali BABA 2016-12-01 18:22
Wsiadamy w samolot i: tralalilalalalala.
Na nasze miejsce niech sprowadzą Ukraińców czy Bułgarów.
Jeden już jest :)))
MIKOŁAJ 2016-12-05 14:54
Drogie koleżanki i koledzy, (że tak zażartuje:)

przygotowujemy dla Was coś extra, na ten magiczny czas :)
R7 2016-12-11 12:59
Ciekawe, co nasi galaktyczni menadżerowie przygotują na Święta ?
IKEA 2016-12-15 13:16
"1-go stycznia 2016 roku minimalne stawki godzinowe pracowników polskich sklepów IKEA wzrosły o 25 proc., osiągając wysokość 15-stu zł brutto. Na nadchodzący rok sieć zapowiada kolejne duże podwyżki. Nowe minimalne stawki godzinowe, które mają obowiązywać od 1-go stycznia 2017 roku, będą o 33 proc. wyższe od poprzednich i wyniosą 20 zł brutto. Oznacza to, że osoba, która pracuje 40 godzin w tygodniu, zarobi miesięcznie 3200 zł brutto.


Najmniejsze wynagrodzenie w sklepach IKEA będzie więc o 60 proc. wyższe od płacy minimalnej, która w 2017 roku ma wynosić w Polsce 2000 zł brutto"
ZŁY SZELĄG 2016-12-16 11:35
Niewdzięcznicy - przygotowuje dla Was prawdziwą Świąteczną petardę !
BUŁGARSKA ZAGADKA 2016-12-19 18:27
"Średni dochód wśród 10 procent najlepiej zarabiających Polaków w 2014 wynosił 10,6 euro za godzinę. Z kolei średni dochód wśród 10 procent najgorzej zarabiających Duńczyków to 17,1 euro za godzinę. Czyli najsłabiej zarabiający Duńczycy dostają średnio 61 procent więcej niż najlepiej zarabiający Polacy"

"Z kolei 10 procent najmniej zarabiających Bułgarów dostaje tylko 1 euro za godzinę."

Oblicz, ile zarabia nasz Bułgar ???
MENAGO 2016-12-27 17:20
Widzę, że tegorocznymi benefitami zamknęliśmy usta niedowiarkom !!!
ice 2017-01-05 18:14
hah Pani U?
Kasjer WALUTOWY 2017-01-25 14:59
Więc tak.
Na początku było super. Zarobki, targety itp itd. Aleeeee...
Jak jest taka jedna osóbka co okrada firmę i dorzuca do kasy jak jej brakuje załóżmy 30 zł (dołozy 10zł i nie musi spłacać), okrada, oszukuje, kabluje, wymyśla, jest niekoleżeńska to jest super pracowanicą dla supervisiorów bo wie jak powiedzieć komplement. Było zgłaszane do biura wszędzie i nic, dalej pracuje.
Atmosfera na maxa nieczysta. Każdy na każdego nadaje. Jedne się rzucają na klientów "może euro może euro!!" jak na straganie, gdzie baba kury sprzedaje. Jedne siedzą, krowy wielkie i narzekają jak im źle i nie dobrze, chyba się zasiedziały. Jedni się opierdzielają i nikt z tym nie może zrobić. Supervisiory są niestety za mili ale i cholernie niesprawiedliwi. Szczególnie ten nowy. zero szacunku i jakiegolwiek smaku!
Jak ktoś ma stalowe nerwy to polecam prace w ICE a jak ktoś jest uczciwy i wesoły to nie!
Kochane biuro! Zastanówcie sie dlaczego jest tyle negatywnych komenatrzy? Dlaczego nie chcą ludzie do pracy przychodzić gdzie proponują ludziom bez matury um. o prace na taka kwotę???!!
Proponuje porozmawiać z każdym z osobna z pracowników a dowiecie sie tyyyyle ciekawych rżeczy o osobach które wam donosza :D

Aaaaaa godziny pracy są jeszcze ciekawe... To juz pozostawiam bez komentarza. Nie samą pracą człowiek żyje!
A Kancho jest spoko. Jemu akurat nie mam nic do zarzucenia. Jak jest problem to przyjedzie. Mam wrażenie że mu dużo rzeczy jednak nie mówią. A w końcu to on jest najważniejszy!
I Tamara jest spoko z biura :)
Pozdrawiam.
pracownik. 2017-01-25 15:02
No chyba nie?
Lidl 2017-01-26 17:26
W Lidlu dają 3.000 zł brutto na start!
Słoik 2017-01-31 16:05
KANCHO na DYREKTORA !!!

Trzeba skończyć z tą farsą w biurze - ciekawe czy Anglicy wiedzą co tu się wyprawia :(((
Papilotka lotka trajkotka 2017-01-31 21:31
Umowa o pracę na okres próbny 3msce potem na czas nieokreślony
Praca na lotnisku w "bezpiecznym" miejscu
Wypłata na czas
Dodatki targety, czasem ale zawsze coś
Praca w młodym i energicznym zespole
Bez doświadczenia przyjmują
Bez znajomości języków
Praca zmianowa, w święta, weekendy i niektóre kantory też na nocki
Nocki płatne 50% a święta już nie
Obsługa taxi free
Różnice kasowe do 20zl "bezpłatne"
Różnice za zle zrefundowane czeki chociaż nie powinno tak być! Tylko u nas ! W PL
Ogólnie atmosfera w pracy zła
Kierownictwo nie współpracuje.
Ogólnie polecam firmę osobom które szukają prace na chwilę. Tylko umowa trzyma.
Lubię placki. 2017-02-03 12:25
"Dodatki targety, czasem ale zawsze coś " - Poznań od dobrych kilku miesięcy nie dostaje ani złotówki za targety. Może ktoś się wypowiedzieć jak wygląda sprawa w Waszych oddziałach? Jedyne dodatki, jakie mamy to 80 groszy brutto za czeki tax free plus frekwencja - 100 zł brutto. Jak wyrobi się w miesiącu 4 nocki i ma się frekwencję, to się uciuła jakieś 2000 z paroma złotymi na rękę...
Kasjer 2017-03-09 18:54
Kochani, może załóżmy forum dyskusyjne? Nie musimy wszystkiego tutaj pisać ;)
Lubie drozdzowki 2017-03-09 21:52
Piszcie tutaj, niech potencjalni pracownicy wiedzą co tu się wyprawia :)
1
Koziołek 2017-03-15 15:57
A Poznań nie idzie czasem do zamknięcia ????
Koziołek 2017-03-15 16:00
Pokłosie genialnych umów Złego Szeląga z przed EURO 2012 !!!
Co za gość - jak on to przetrwał ???
Jest niezatapialny !!!
1
DNO 2017-03-18 20:17
Oby menadżerowie sprzed wc nie uratowali Poznania tak skutecznie jak Wrocławia !!! To jest ciekawa sprawa - nasi zamykają oddziały bo się nie da a Inter Change otwiera w tym samym miejscu i im się kręci. W Krakowie na Floriańskiej kantorek mają w naszym starym lokalu i zadowoleni !!!
1
Go work 2017-03-21 16:13
Moi drodzy - w pracy w Currency to się tylko jedno opłaca - odprawa ;). Kilka osób z Poznania nie zgodziło się na wycofanie wypowiedzenia i dostały kilkumiesięczne odprawy przy odejściu. A co z resztą? Szkoda ich, bo podwyżek brak, pensje coraz niższe, a targety niemożliwe do osiągnięcia. Zero satysfakcji zawodowej, możliwości rozwoju i OGROMNA odpowiedzialność finansowa za chociażby źle zrefundowane tax free (ŻADNYCH SZKOLEŃ Z TEGO ZAKRESU). Etaty w Poznaniu wolne, ale nikogo chętnego nie znajdą proponując pensję niewiele większą od najniższej krajowej. A ludzie czytają tu opinie, więc po co mają przychodzić na rozmowę?
1
PYRA 2017-03-22 18:47
"Cieszcie się, że macie pracę" jak mawiał klasyk ze wsi Warszawa.
Dobrze, że te czasy mijają !!!
Kto ma odrobinę oleju w głowie - idealny czas na szukanie nowej pracy !!!
1
ŚLEDZIK 2017-03-23 14:48
Może ktoś napisze jaka sytuacja w Warszawie ?
Menadżerowie nie tracą dobrego humoru pomimo kolejnych wtop ???
1
WASZA BIEDRONKA 2017-04-04 11:35
Czas złożyć CV do Biedronki? Pracownicy dostali trzecią podwyżkę w ciągu ostatnich 12 miesięcy !!!

Dodatkowo, jak podaje spółka, zdecydowana większość sprzedawców-kasjerów otrzymuje też premie miesięczne związane z realizacją celów sprzedażowych w wysokości maksymalnie 330 zł brutto miesięcznie. Razem daje to kwotę 2780 zł.

Jeszcze lepiej zarobią sprzedawcy-kasjerzy z trzyletnim stażem pracy. Ich pensja wzrasta z 2600 do 2750 złotych brutto, co razem ze sprzedażowym bonusem daje 3080 złotych
1
A 2017-04-04 12:37
Pierdolenie o szopenie
żuczek 2017-04-05 12:19
A w portfelu ciągle pustka :(((
Czekam, aż Biedroneczkę otworzą na naszym AIR PORTcie :)))
Na dworcach PKP już są !!!
1
JAJA 2017-04-10 19:09
Staropolski zwyczajem - stuknijmy się jajem :)
Andrzej 2017-04-13 09:07
A co u naszych MISIEWICZÓW ???
1
Zgadula 2017-04-14 16:15
Kto tu kogo dziobie ?
1
jeb 2017-04-18 15:38
W Warszawie kierownicwo znowu sobie w kulki leci..
Jak czyta to ktoś z biura! - Jak się skarżymy na kogoś bądź na coś to znaczy, że trzeba coś z tym zrobić!!!!!!! Po to tu jesteście i kase dostajecie tak?????
1
R 2017-04-19 16:01
To prawda, że w biurze byli kominiarze?
1
wał 2017-04-20 15:45
Ciekawe kiedy właściciele się zorientują, że spółką w pl kieruje zorganizowana grupa...
1
Fazi 2017-04-27 07:06
"Jak kraść to miliony"
1
tymczasem w BIEDRONCE 2017-04-27 13:48
"Jak informują sami pracownicy, premia roczna dla kasjerów w Biedronce zostaje przyznana już trzeci rok z rzędu. Tym razem jej kwota wynosi 1850 zł brutto (około 1350 zł netto). Na pieniądze mogą liczyć osoby zatrudnione w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla pracowników, którzy pracują na niepełnym etacie nagroda roczna zostanie przeliczona proporcjonalnie do wymiaru etatu."
Oblicz swoją premię za 2016 :(.
1
ASY MENADŻERKI :) 2017-05-13 21:00
Pamiętam opowieści menago, jak to inter chnage przelicytował lotnisko w Gdańsku i on wrobił ich w wielkie straty !!! Potwierdzały to opowieści trenera roku, który snuł gawędy podczas szkolenia, jak to pomarańczowi wtopili na tym lotnisku.
Zobaczcie co znalazłem na ich stronie:

"Zespół Grupy Interchange w Polsce ma zaszczyt ogłosić, iż Port Lotniczy Gdańsk i Grupa Interchange przedłużyli o dziesięć lat umowę na świadczenie usług wymiany walut i usług bankomatowych na tym, trzecim co do wielkości lotnisku w Polsce, z którego korzysta rocznie aż 4 miliony pasażerów"

(usunięte przez administratora) o c tu chodzi ?
1
Admin 2017-07-28 13:10
Sezon ogórkowy ???
Administrator wziął się do roboty i pousuwał niewygodne wpisy po interwencji naszego office
1
WOLNOŚĆ 2017-07-31 13:31
A gdzie wolność słowa ?
PiS 2017-08-01 18:54
i wszystko jasne:(.
1
JAJA 2017-08-08 19:25
Wszyscy co tu pisali zostali zwolnieni?
kasa 2017-08-09 11:50
JA przeszłam do Lidla:)
Szmery bajery 2017-08-09 17:51
Warszafka znowu się sypie... Niech żyją najwspanialsi managery, niech ich mądrość i bystrosc w dalszym ciągu oświetla drogę tej firmy!!! Oby tak dalej!!!
1
K 2017-08-10 07:04
Ja sam się zwolniłem, przeszedłem do konkurencji
1
Pomaranczka 2017-08-10 16:43
I jakie wrażenia? Ale szczerze... bo też się zastanawiam nad tym. TU już nerwy się człowiekowi kończą.
K. 2017-08-11 07:08
Powiem tak - trzeba szanować siebie. Tutaj nie było żadnych benefitów, jakieś marne grosze za wyrobione targety... Jeśli ktoś boi się zmian, to nie odejdzie i Currency to wykorzystuje. Każdy, kto ma odrobinę odwagi i nie jest zadowolony, to się zwolni. Ja teraz nie narzekam, pensja wyższa, prywatna opieka medyczna, multisport i dofinansowanie do kursu językowego. A ponoć inne firmy są o wiele gorsze od Currency ;).
3
Jeleń 2017-08-12 11:12
To prawda.Wiekszosc boi się zmian, woli marna stabilizację, niż ryzyko. Stabilna jest jedynie umowa, bo bonusy wiadomo jak to jest... Cześć osób natomiast, nie znalazłaby zatrudnienia w, żadnej innej firmie, a tu przyjmują każdego jak leci
.
2
ing 2017-08-12 19:02
Ja przeszłam do banku ing. Minimalna płaca w banku to 4 000 brutto + benefity: opieka zdrowotna,premie; jak pracujesz w oddziale czynnym w niedzielę dodatek +50% za święta:); gruszka; za urodzenie dziecka 5000 pln od banku:).
Jest normalnie - zapraszam:).
A co u Wojtka, Uli i Radka?
2
;) 2017-08-22 11:38
Pracują z domu;)
1
Zostaw swoją opinię o Currency Express Sp. z o.o. Kantor - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Currency Express Sp. z o.o. Kantor