brak logo

Jamont Firma Handlowo-Usługowa Jacek Żyła

Wolbrom

Opinie o Jamont Firma Handlowo-Usługowa Jacek Żyła

Przedstawiciel 2016-01-18 13:31
Właściciel żyje w odrealnionym świecie. Oszukuje podczas codziennych rozmów.
Nie wywiązuję się z obietnic i umów. Co najgorsze nie płaci, a wręcz naciąga na koszta pracowników. Pod pretekstem wielkich sukcesów w przyszłości !
Odradzam !
Omijać tego pana szeroko !
Ja 2016-01-19 12:49
Potwierdzam!!!
Życzliwi 2016-01-19 17:45
Ogłoszenia dodaje na olxie jako TRACK BUD

OStrzegam!
Ja 2016-01-20 06:53
Dodam, że wszystko wygląda niby normalnie. Jest nawet umowa o pracę... Tyle że nie zapłaci ani grosza! Uważajcie!
- 2016-01-21 12:32
Posługuje się również nazwą Budenpol
ja 2016-01-21 13:07
Jest nas więcej poszkodowanych.
Jeśli ktoś jeszcze szuka kontaktu, aby wspólnie zgłosić sprawę na Policję- Prokuraturę -Odezwijcie się!!!
d2k9 2016-01-22 09:17
Witam!!
Poszkodowanym proponuję zgłosić się do ZUS o/Olkusz. Tam już prowadzone jest jedno postępowanie. Skarbówka niewiele ma do tego... PIP też nie może zrobić nic bo oficjalnie jest to jednoosobowa działalność gospodarcza. Jeżeli chodzi o prokuraturę... Trzeba pisać pisma z art 218 KK. Ja do tego wszystkiego mam prawomocny wyrok z klauzulą wykonalności. Jest tylko jeden problem... Pan Żyła nie stawia się na żadne wezwania.
Ja 2016-01-22 21:34
Sprawa w zusie jest zgłoszona.
Z art. Który został wyżej podany skorzystam. Dzięki!
... 2016-02-03 22:44
Czy jest nas tutaj wiecej oszukanych przez Jamont? Czy ktos jest chetny na zbiorowy donos do prokuratury i ewentualny pozew zbiorowy? Czy moze ktos opowiedziec cos wiecej jak Was gosc oszukal??
Ja 2016-02-05 08:53
Pozew będzie z urzędu, przez zgłoszenie do pipu.
Jeśli chcesz porozmawiać chętnie. Odezwij się na maila - ewaolx1@wp.pl
anonim 2016-02-29 16:25
Też zostałem oszukany na kwotę rzędu 5000 zł podpisana umowa o prace sprawa jest u komornika ale póki co nie ma opcji na odzyskanie kasy staram się do niego dodzwonić Jeśli ktoś reflektuje na wyprawę któregoś dnia do Wolbromia po swoją należność proszę o kontakt na maiala nfsword90@gmail.com
Piotrek 2016-04-08 17:19
Mój znajomy ma ten sam problem - Jacek Żyła nie zapłacił mu za 3 miesiące pracy. Nawet egzekucja komornicza nic nie pomaga, ponieważ facet ucieka z majątkiem. Najprawdopodobniej znajomy będzie chciał wynająć detektywa, żeby ten znalazł majątek Żyły tam, gdzie komornik sobie nie radzi. Gdybyście Państwo potrzebowali kontaktu w tej sprawie, piszcie na mail pietruch666@gmail.com
Ja 2016-04-09 16:08
Uważajcie znowu Pan Żyła dodaje ogłoszenia. Tym razem jako x- bud.
MD 2017-05-10 13:12
Witam. Rok temu kiedy było tutaj wpisane te opinie miałem nieprzyjemność poznać jegomościa Jacka Żyłe, gość jakiś dziwny mi się wydał ale rozmowę kwalifikacyjną odbyłem o dziwo nie w siedzibie o któej opowiadał że powstaje w Krakowie a w... galerii przy stoliku... OK różnie bywa. Po rozmowie przesłał umowę do podpisu bo bardzo mu na mnie zależało, brak jakichkolwiek informacji o firmie dał mi do myślenia i zapaliła mi się czerwona lampka - miałem nosa.
Zostaw swoją opinię o Jamont Firma Handlowo-Usługowa Jacek Żyła - Wolbrom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jamont Firma Handlowo-Usługowa Jacek Żyła