brak logo

Kowalewski Marcin Biuro Rachunkowe

Ostrów Wielkopolski

Opinie o Kowalewski Marcin Biuro Rachunkowe

Niki 2016-03-13 16:33
Praca za grosze, szef chamski, odradzam!!!
Minnie 2016-03-13 16:42
To prawda, kasjerki w Biedrze po zawodówce więcej zarabiają niż u Kowala po studiach , teraz znowu szuka idiotek do pracy za marne grosze :((
qpro1212 2016-03-14 13:53
co prawda to prawda; w ciągu pół roku uciekło tam z pracy 9 osób! mówi samo za siebie co to za firma :((
Sissss20 2016-06-24 20:59
Wykorzystywanie na MAX. Robisz dużo umiesz dużo zarabiasz mniej niż w supermarketach przy układaniu towaru! To nic ze masz studia! Ale 500+ na szczęście to zweryfikuje. Koniec pracy za grosze.
zainteresowana 2016-09-29 12:21
Skąd wiadomo że 9 osób się zwolniło? Jestem na etapie szukania pracy i chcę się czegoś dowiedzieć .. Możecie podać jakieś konkrety? W pierwszym odbiorze szef wydaje się ok.. Pomożecie ?:):)
adwokat diabła 2016-09-30 08:15
Do zainteresowanej : weź i idź pogadaj,zobacz a nie opieraj się na netowych opiniach! Zadziwiające jak łatwo można kogoś obrażać i ferować wyroki..Skoro drogie netowiczki było tak źle to dlaczego nie zgłaszacie tego do odpowiednich organów ? Przychodzicie na rozmowę o pracę,zgadzacie się na warunki i co? Wbijcie sobie do głowy że macie UMOWĘ czyli coś na co się umawiacie..nie pasuje po miesiącu - idziesz i ROZMAWIASZ ..NEGOCJUJESZ a nie rzucasz jedna z drugą papierami i hejt w internecie ..Żadna się nie podpisze z imienia i nazwiska..Która poszła do szefa i powiedziała co i jak?? Fajnie pracodawcę oczernić....Tylko to działa w dwie strony.. Świadczy o tobie,pracowniku ,że nie potrafisz rozmawiać tylko ukrywać się pod podejrzanymi nickami.. Rozstanie z pracodawcą też świadczy o kulturze pracownika drogie Panie i Panowie.. Z racji wykonywanego zawodu pracuję i z szefami i pracownikami.. I wierzcie mi,że są porąbani pracodawcy ..ale jakoś nie ma forum dla pracodawców,którzy mogą opisać historie swoich pracowników..L4 na pół roku,bo robić się nie chce a zapłacone będzie ..Samochód służbowy ,który można rozbijać tu i tam.. Problemy psychiczne ...Szkoda ,że takie strony nie weryfikują tego co pisze pracownik..Tobie nie odpowiadało? Pisz merytorycznie a nie o Biedronkach i 500+..Ile da wam to 500 + ??? Rodzisz dziecko za 500 zł? A jak zabiorą to co? Gdzie będziesz szukać roboty jak pracodawca poczyta coś takiego? Myślisz ,że jesteś anonimowy w necie?? Średnio zdolny informatyk może cię namierzyć ..Masz studia ? Super..czyli zapewne masz wiedzę tylko teoretyczną ....Trochę mi się rozpisało ale nerw mnie nosi jak czyta się wszędzie coś takiego..Wychodzi na to ,że w Ostrowie sami krwiopijcy i wyzyskiwacze ..Nic tylko na studia i do Biedry ....albo dzieci rodzić..
2016as 2016-10-02 20:45
To prawda, szef to krwiopijca. Ale nie dlatego Droga Zainteresowana odeszło tam w krótkim czasie tyle osób; to prawda że w Polsce szefów krwiopijców jest masa. To, że płaci 1500-1600 zł po studiach to jedno, a to że na rozmowie obiecuje inne pieniądze to drugie. Pracownice odeszły ponieważ mało płaci, b.dużo wymaga, wszędzie prócz wc są kamery, panuje straszny "wyścig szczurów" wśród pracownic oraz mobbing -nie ze strony szefa - tylko "przydupasów" szefa.
2016as 2016-10-02 20:51
Miejmy nadzieję, że skoro wdrożono program 500+ i powoli wchodzimy w fazę Rynku Pracownika, wiele kobiet będzie w domu z dziećmi a te które będą pracować - mam nadzieję- nie zgodzą się na pracę za tak małe pieniądze.
zainteresowana 2016-10-07 11:28
Czyli generalnie nalezy bać się innych pracowników a nie szefa? :) o pieniądze się nie martwię,umiem walczyć o swoje :) jestem po studiach,wprowadzam się do Ostrowa z Poznania i coś niecoś umiem :) a "wyścig szczurów " w księgowości? Raczej to spokojny fach :) Z ciekawości droga 2016as jakie masz studia? Udało ci się znaleźć nową pracę w swoim zawodzie? Faktycznie trochę ofert jest na ostrowskim rynku ,jest w czym wybierać ...Pozdrawiam i dziękuję za odzew :)
Pepe 2017-01-21 14:54
Witam, ide w niedalekiej przyszłości na rozmowe do Biura Rchunkowego o którym tutaj mowa. Doświadczenie mam niewielkiej (wyłącznie administracyjne czynnosci w zakresie biura) ale bede startowac na nizsze stanowiska asystenckie w ksiegowosci. Macie moze jakies informacje jak wyglada praca w tym biurze, wynagrodzenie na dzien dobry i sciezka rozwoju zawodowego?
Fistaszek 2017-01-25 11:07
Idź i porozmawiaj ,sam wyrób sobie zdanie i opinie...jak widac powyżej co ludź to inna opinia :) a jak ci napiszę że masz nie iśc to nie pójdziesz?i tak za każdym razem? jak ci ludzie napiszą że syf i malaria to z takim nastawieniem pójdziesz? myślisz że ludzie piszący na portalach napiszą ci prawdę? prawda zawsze na dwie strony ....pytasz jak wygląda praca w biurze - serio???? skoro to biuro to pewnie panny gołe latają :) i wędliny sprzedają :) Bądź mądry..myśl samodzielnie :) Powodzenia
Zostaw swoją opinię o Kowalewski Marcin Biuro Rachunkowe - Ostrów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kowalewski Marcin Biuro Rachunkowe