brak logo

Getsix Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Getsix Sp. z o.o.

gość... 2012-11-17 15:58
Szukam w internecie informacji na temat pracy w getsix i doszedłem do wniosku, że skoro nie można żadnych opinii znaleźć, to znaczy że pracujący tam pracownicy są chyba zadowoleni. Porównując np. opinie o jakimkolwiek innym pracodawcy, zawsze można znaleźć stosy negatywów, wylewanie żali... a tu ...cisza. Mój wniosek jest taki: jak już ktoś się tam zatrudni, to jest mu dobrze i nie potrzebuje wypisywać żadnych bzdur na forach.
osoba 2013-08-12 23:03
no więc czas na prawdę...
nadgodziny? - standard...
płatność za nadgodziny? - a po co? ...
szacunek do pracowników? - a po co? - przecież robota ma być zrobiona!
Sytuacja na rynku pracy kiepska,( usunięte przez administratora ).
Zawiedziony 2014-01-17 11:20
Getsix to nie poważna firma, kreująca nowatorskie rozwiązania, a tak na prawdę mają totalny bałagan i dezorganizację. Ciężki kontakt, nieterminowość, w otoczce wielkiego profesjonalizmu i ludzi czynu jest to po prostu niesmaczne.
Pracownik 2014-07-03 09:30
Właściciele próbują za wszelką cenę stworzyć pozory wielkiej korporacji. Nie inwestują w pracowników, nie dbają o ich rozwój, zero szkoleń, praca w nadgodzinach to norma(usunięte przez administratora)Bardzo niemila atmosfera i praca za małe pieniadze :(
Prawdomówny 2014-07-18 21:20
Jak na moje oko, to opinie wpadły niesłusznie w "garnuszek" Poznania a dotyczą raczej Wrocławia...
Jeżeli chodzi o Wrocław właśnie, potwierdzam powyższe opinie. Dorzucę jeszcze: brak szacunku dla pracownika - objawia się to krzykami pod jego adresem, pomieszanie priorytetów w zarządzaniu, brak komunikacji od góry w dół. Reasumując- Poznański oddział jest Ok, natomiast Wrocławski omijajcie szerokim łukiem.
ja 2014-11-19 10:42
Potwierdzam nagatywne opinie, bardzo niezdrowa atmosfera, faworyzowanie niektórych pracowników, a dla innych brak szacunku i zrozumienia. Szefostwo chodzi z poniesioną głową. Musze dopraszac się o zgodę na urlop, słabe zarobki, niewykwalifikowana kadra, osoba po ogrodnictwie pełni rolę managera księgowości, jak dla mnie szok!
Kinga 2015-03-09 11:37
Pracodawca na czarną listę! Minus za złą atmosferę w pracy. Jeśli chcesz awansować to musisz się skumplować z managementem. Szybko stamtąd odeszłam
xxx 2015-04-23 13:01
Chcialam rekrutowac ale po przeczytaniu waszych opinii ma duze watpliwosci, naprawde jest az tak zle? ja slyszlam od osoby ktora probowala sie tam dostac do pracy ze sa slabe zarobki wiec mnie w sumie az tak do nich nie ciagnie
gość 2015-06-02 19:47
a słabe zarobki czyli ile?
Teraz pracuję w Poznaniu 2015-08-17 14:16
Hej, ja też z biura poznańskiego! Potwierdzam negatywne opinię o Pani Anicie. Atmosfera stała się nie do zniesienia. Zasatanawiamy się nad grupową skargą do szefostwa. Nie da rady tak dłużejpracować. Ta osoba powinn abyć zwolniona w trybie pilnym! Uwaga na biuro poznańskie - NIE POLECAM
Joan 2015-11-25 12:20
ile wynoszą średnie zarobki w getsix księgowej? Ide na rozmowę i nie wiem ile powiedzieć. Mam mgr + studia podyplomowe z księgowości, wieloletnie doświadczenie w różnych firmach.
Bart 2016-01-25 13:14
Pracowałam tam, krótko, to było około dwa lata temu - Poznań. Faktycznie kiepsko płacą. Mam wykształcenie rachunkowe (mgr), licencje księgową i kurs na gł. księgowego. A co ważniejsze wieloletnie doświadczenie zdobyte w biurach rachunkowych. W Getsix zarabiałam 1900 zł netto. Atmosfera bardzo napięta i nieprzyjemna. Ten pracodawca musi popracować nad szacunkiem dla Pracownika. Niestety, bardzo nieodpowiednie osoby kierują w tej firmie zespołami księgowymi.
K. z Wroclawia 2016-03-29 16:55
Witajcie, prcowałam przez ponad 2 lata. Niestety jedno z gorszych miejsc w ktorych pracowałam w ogóle (a mam ponad 15 lat doświadczenia). Zero szacunku dla pracowników, straszna atmosfera, głównie przez toksyczne "kolażanki". Zarobki marne, bez szans na podwyżki.
egon 2016-03-31 22:07
jakoś to dziwne ze pracowałaś aż 2 lata w miejscu w którym ci się nie podobało. Nikt cie nie chciał?
1
Pracowniczka roku 2016-04-26 19:07
Cześć, pracowałam we Wrocławiu, niestety dużo nadgodzin ale nie płatnych , bo przecież pracę trzeba wykonać, kiepskie zarobki w porównaniu z konkurencją, w ciągu prawie 3 lat tylko jedno szkolenie, ale tylko dlatego że sama się dopraszałam o nie. Najgorsza jednak była atmosfera, bardzo niezgrany zespół i niemiłe szefostwo, no coż nasz szef, nasz pan, ogólnie nie polecam, w końcu zdecydowałam się na zmianę pracy i z chęcią pożegnałam getsix.
szukam 2016-11-01 21:17
A jak w Warszawie? Jakie zarobki ? Widzę że jest ogłoszenie
jaa 2016-11-20 19:05
Czy negatywna atmosfera i brak inwestowania w pracownika (oddział Poznań) nadal się utrzymują? Pytam bo widzę że teraz rekrutują na stanowiska księgowe a zależy mi na normalnej atmosferze w pracy i normalnych / konkurencyjnych zarobkach
Pracownik 2016-12-20 11:44
Pracuję od jakiegoś czasu w Poznaniu. Atmosfera ok. czasem pracy więcej czasem mniej - jak wszędzie. Pracodawca inwestuje w pracownika - dofinansowuje kursy i szkolenia indywidualne i co roku organizuje szkolenie ze zmian w podatkach. Zarobki w porządku, ale cudów nie ma. Bardzo sympatyczny szef.
Pracownik 2017-02-26 15:49
Witam.

Jak obecnie ma się sytuacja w oddziale we Wrocławiu (atmosfera, zarobi, szkolenia)?

Miss 2017-02-27 21:11
Bardzo żle wspominam swoją prace we Wrocławiu, atmosfera straszna, czułam się wiecznie kontrolowana, sprawdzana, atmosfera typu "wielki brat patrzy", "życzliwe" koleżanki kumplujące się z szefostwem, zarobki słabe jak na Wrocław, praca w nadgodzianch to norma (oczywiście nie płatne)
@Mała 2017-05-19 14:29
Pracuje tu już prawie 8 lat, i ja tak to widzę:
szkolenia dla wszystkich-są regularnie
powrót matek po macierzyńskim- wszystkie wracają
możliwość pracy zdalnej - jest (dla wyższych stanowisk)
zarobki - moje są w medianie Wrocławskiej, więc podobnie ja u innych z branży
nauka języka obcego w miejscu pracy - jest dla chętnych
2-gie śniadania dla pracowników-są
miejsca parkingowe dla pracowników
Jeżeli zostaje dłużej w pracy a w inny dzień potrzebuję przyjść później bo dzieci mi chorują, to nie ma problemu, i żadnych dyskusji.

Moją prace kontroluje przełożony, bo ma takie prawo i obowiązek. A koleżanki...do pracy przychodzę żeby pracować, a przyjaciół znajduję poza miejscem pracy.







1
gość 2017-05-19 22:15
Pracuję w Poznaniu i uważam, że pracodawca jest super - dobre warunki pracy, elastyczny czas pracy, szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, dofinansowania kursów, nauka języka na miejscu. Jak dzieciaki chorują można popracować z domu. Zarobki jak dla mnie ok.
1
Ktoś 2017-05-19 23:09
W Poznaniu super szefostwo,atmosfera i warunki:)
1
Powiedzmy... Gocha 2017-05-20 22:08
Pracowałam w getsix i bylam przekonana że napewno znajdę cos lepszego. Juz dwa razy zmieniłam prace, teraz szukam trzeciej i za każdym razem przed złożeniem aplikacji u nowego pracodawcy sprawdzam go na goworku i prawie wszędzie krytyka, negatywne opinie łatwiej nam przychodzą. Z perspektywy widzę ze getsix był całkiem przyzwoitym pracodawcą. Trochę dałam sie wkręcić dobrym radom "życzliwych" koleżanek i odeszłam. Wszystkim innym polecam.
1
Pracownik 2017-05-22 00:50
Jeśli ktoś chce pracować- w oddziale wrocławskim, może tu pozostać na długo i wiele się nauczyć. Pracy jest dużo, to fakt, ale firma stabilna i rozwija się, jasna struktura, wszystko poukładane, szkolenia, pakiet medyczny, dobra atmosfera. Polecam.
1
ola 2017-06-13 22:21
jakie zarobki są w Getsix teraz ??? Zastanawiam się nad pracą u nich
1
sowa 2017-06-20 13:51
Witam a jak wygladaja nadgodziny w Pniu ciagle sa?sporadycznie?
pracuję_tutaj 2017-06-20 15:24
Otóż nadgodziny w Getsix Poznań choć to niepisane, są bardzo wskazane. W końcu Zarząd i Klient -
nasz Pan, Zapraszamy do getsix - nikt z nas nie narzeka tutaj na nudę, tudzież nadmiar pracy :-)
1
ja 2017-07-04 07:17
Pracuję w Poznaniu. Zarobki są porównywalne do rynkowych, elastyczne godziny pracy. Jak się wywiązujesz ze swoich obowiązków, to masz spokój i nikt ci głowy nie zawraca. Firma jest stabilna i oferuje dużo możliwości rozwoju. Ja pracuję już prawie 2 lata i mam zamiar zostać.
1
uschi 2017-07-26 17:50
atmosferę tworzą ludzie sami...
1
A 2017-07-26 21:52
Witam,
Uważam, że problemy należy rozwiązywać przez rozmowę, a nie anonimowe atakowanie innych w internecie. Skoro jest problem, to należy przyjść i otwarcie powiedzieć o co chodzi. Drzwi mojego biura są zawsze otwarte i poświęcam czas każdemu, kto przychodzi z problemem. Wymaga to jednak szczerości i uczciwości, a widzę że jednego i drugiego zabrakło piszącemu. Jeżeli osobie piszącej starczy odwagi, to zapraszam na rozmowę, również jeżeli już nie pracuje w getsix.
1
B 2017-07-27 07:01
Treść tego wpisu mówi wszystko o jego autorze.
1
accounting_P-ń 2017-07-27 08:27
Wiele opinii zawartych w treści to nieprawda i pochodzi od osób sfrustrowanych lub myślących, że za siedzenie dostaje się kasę. Nasza praca to nasz zarobek bo to dzięki niej generujemy dochody nie tylko dla właścicieli firmy. Czasy komunizmu minęły i hasło: " czy się siedzi czy się leży a pensja się należy minęły".
Nie wiem jak inne oddziały, ale Poznań to bardzo fajna zgrana paczka z małymi wyjątkami ludzkimi. Szef człowiek o uśmiechniętej twarzy dbający o pracownika. Każdy ma szkolenia, darmową naukę języka, dopłaty do szkoleń i wypłata na czas bez problemu.
2
księgowa 2017-08-01 06:56
Popieram poprzednika - w Poznaniu pracuje się super - szef super, jak trzeba można pracować zdalnie, elastyczne godziny pracy, zarobki nie są złe, główne księgowe chętne do pomocy, atmosfera ok. Wiadomo jak się pracuje z samymi kobietami to bywa różnie i gorsze dni też się zdarzają, ale kto ich z nas nie ma?
Wystarczy tylko chcieć współpracować. jak ktoś się chce dużo nauczyć i szuka stabilnej i pewnej pracy w miłej atmosferze, bez mobbingu, "tyrani" na pewno znajdzie to w getsix P-ń.
1
Ania 2017-08-02 16:30
Byłam dzisiaj na rozmowie we Wrocławiu. Super atmosfera rozmowy, boje się ze mam za małe doświadczenie, bo bardzo chciałbym tam pracować.
b 2017-08-04 08:32
marne...w stosunku do nadmiaru pracy....najlepiej, gdyby pracowało się 24h/ dobę
beka 2017-08-04 08:35
UWAGA!!! Negatywne wpisy są regularnie czyszczone. Miejmy nadzieję że getsix niedługo zniknie z mapy wyzyskiwaczy młodego narybku. Młodzież cenić się!!!
RB 2017-08-04 09:02
cóż....krótko:
- atmosfera - teoretycznie: miła, praktycznie: fałsz, obłuda i kłamstwa
- praca - bardzo dużo, na zdecydowanie więcej niż 8 h dziennie (nadgodziny, których nie masz, kiedy wybrać)
- urlop - NIEKTÓRZY mają 2 tygodnie
- wsparcie - raczej brak
- darmowa nauka języka - nie dla każdego
- szacunek - brak
generalnie - NIE POLECAM
1
Ja 2017-08-09 16:46
To po co tam pracujesz? Nikt inny cię nie chce?
Abc 2017-08-09 19:48
Dla niedoinformowanych: negatywne komentarze nie są "czyszczone". W regulaminie portalu nie jest przewidziana taka możliwość. Usuwane są wpisy, które podlegają pod kodeks karny. Admin usuwa obraźliwe wpisy, żeby nie ponosić konsekwencji prawnych czyjejś bezmyślności. Na drugi raz polecam przeczytać regulamin.
Zostaw swoją opinię o Getsix Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getsix Sp. z o.o.