brak logo

Berthold Sichert Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Berthold Sichert Sp. z o.o.

jatamen 2015-07-31 21:12
jest ok, pracuje a raczej zaczalem tam prace 2tyg temu
Wiosna979 2015-08-02 20:59
Cześć, właśnie myślę o tym, aby wysłać cv do tej firmy. Jaka atmosfera, jak tam ludzie?
Mariola 2016-08-01 15:57
Kasa marna robota nie jest zła kierownicy miałam wrażenie że jeden drugiemu robi pod górkę
kolega 2016-08-01 16:30
Hej pracowałem w tej firmie nie mogę absolutnie narzekać na ludzi pracę itp gdyby nie to, ze znalazłem inną pracę został bym dalej bo atmosfera w pracy super ludzie pomocni nie zgadzam się z tymi opiniami, myślę że pisze to osoba która nie dała się lubić, jakoś nikt inny nie narzeka, zawsze znajdzie się pajac który w oczy nie potrafi powiedzieć żal mi CIĘ CZŁOWIEKU może gdybyś wziął się za pracę było by inaczej a pisanie publicznie o osobach jest co najmniej nie na miejscu myślę też, iż powinieneś wziąść słownik bo problem z ortografią widzę bardzo duży. Pozdrawiam moja ekipę z kontroli dziewczyny z szaf przygotowke oraz resztę ekstra ekipy
ona2888 2016-08-01 19:26
Witam popieram przed mówców koleżankę i kolegę. Człowieku jeśli nie chciało ci się pracować trzeba było siedzieć w domu i się myć pracowałeś z ludźmi, czy tak trudno to zrozumieć. Po za tym chciałam powiedzieć iż nadal tam pracuje mega ekipa kontrola super Iwona i chłopacy zawsze pomogą nigdy nie odmówili tak jak inni pracownicy na przygotowaniu na stelażach podlogach uśmiech serdeczność, jeżeli komuś coś nie pasuje niech nie pracuje proste Człowieku na twoim miejscu nie oczerniala bym innych spójrz na siebie dziwna istoto. Super ludzie i przede wszystkim atmosfera Nie wiele takich zakładów. Co do kierowników to ich zadanie aby wymagać inaczej ludzie wejdą na głowę. Pozdrawiam moja ekipę buźka
Mlotek 2016-08-01 19:43
Mysle ze osoby ktore najezdzaja na osoby wylewajac swoje rozgoryczenie i nie maja zbyt odwagi powiedziec wprost co o kim mysla sa na bardzo niskim poziomie intelektualnym.. Po prostu brak odwagi cywilnej, a grac chojraka to kazdy "glupi" potrafi grunt to miec jaja ktorych ty z pewnoscia nie masz chyba jakis tylko zalazek.. Co do Norberta hmm jednym slowem skunksik, ktory wychodzil z zalozenia ze jak ma pachniec po 8 godzinach??? Tylko male sprostowanie wchodziles czlowieku na hale i juz zajezdzalo potem no wybacz sa mydla i o dziwo nie na kartki jak z PRL'u tylko dostepne w kazdym markecie za jedyne najtansze nawet 0.60gr. Jego lazenie w te i wewte to kubeczek z herbata, to szatnia, to stolowka, to automat.. nic dziwnego ze ludzie sie denerwuja bo zapierniczaja uczciwie, a ktos zbiera kase za nygustwo czy to sprawiedliwe wobec innych?? No raczej nie wydaje mi sie! Pozdrawiam Kierownictwo i Kontrole :)
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 2016-08-04 10:34
Tak czytam te opinie i zastanawiam się czy piszą je poważni, dorośli ludzie czy przypadkiem ta firma nie zatrudnia dzieci bo tak zachowują się osoby wypowiadające tutaj. Praca jak każda inna, jeśli chcę się zarabiać to trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków i tyle. Jeśli ktoś się nie nadaje to go zwalniają, a jeśli komuś praca się nie podoba to sam rezygnuje i już. Nie rozumiem o co tyle hałasu. Jeden drugiemu wilkiem, jeden na drugiego gada, a żeby powiedzieć prosto w twarz co komu się nie podoba to już nikt się nie odważy, tylko wypisuje jakieś bzdury na forum. Gdyby każdy zajął się swoimi obowiązkami w pracy, to o ile przyjemniej by się pracowało.

A poza tym jest to strona o opiniach ogólnych o firmie a nie jakieś personalizowanie po osobach, że ktoś śmierdzi, obija się, maluje paznokcie czy robi Bóg wie jakie inne rzeczy. Kto pracuje i się podoba niech pracuje, kto pracuje a się nie podoba niech się zwolni, a kto pracował i został zwolniony lub sam się zwolnił niech realizuje się w nowej pracy i tyle.

Pozdrawiam ;)
poziom 0 2016-09-14 08:54
bardzo niekompetentna ekipa rekrutacyjna! rekrutacja na pierwszym etapie przebiegła świetnie, za drugim otrzymałam całkiem inne informacje, dyskwalifikujące mnie! radziłabym ustalić jakieś ramy, wymogi i oczekiwania co do szukanych kandydatów bo widać ze Panie całkowicie maja różne wizje poszukiwanych kandydatów i całkowicie odmienne wymogi! owszem firma najważniejsza, zgadzam się ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd!!! czarno na bialym info w CV plus potwierdzenie na pierwszej rozmowie moich umiejętności i pełna zgodność....a druga rozmowa z kosmosu i nagle coś im nie pasuje!!! banialuki ludzia gadaja... tracą czas moj i swoj....
ŻEBRO 2016-09-21 13:33
Firma jest ok tylko pracownicy są jak dzieci
mimo wszystko 2016-09-24 07:56
Tak czytam te dziwne posty i zastanawiam się czy to strona o firmie czy ludziach? Pracuje tam dość długo praca ok ludzie też pomocni nie rozumiem tylko dlaczego tak mało pracy ostatnio po za tym spoko. A co do wpisów tutaj myślę że jak każdy będzie pilnował swojego nosa będzie spoko, obracając kogoś poszukujecie na co was stać Ale podejść i powiedzieć nikt nie potrafi. Piszcie o firmie nie o ludziach bo tak na marginesie kiedyś może ktoś to sprawdzić pozdrawiam kloega
jessi 2017-01-28 15:27
ja jetem zadowolona z pracy ,pracownicy tez spoko
Bianka 2017-02-07 19:10
Cześć, a jak atmosfera w biurach? Jest właśnie w internecie oferta pracy do obsługi klienta. Pzdr
Koleżanka 2017-03-10 20:17
Witam jeśli chodzi o pracę w tym zakładzie jest dobrze,niema nic skomplikowanego.Wiadomo trzeba pracować jak wszędzie.Atmosfera jest ok,ludzie wporzadku,kierownictwo wporzadku.JEDNA ZMIANA to jest też Plus tego zakładu.No i tak na koniec pozdrawiam wszystkich
1
Ręka na pulsie 2017-04-06 00:49
Negatywne komentarze widać usuwane są na bieżąco... ludzie zrobią wszystko dla umowy, choć i tak nigdy jej nie dostana, choć pracują ponad rok przez agencje. Praca raz jest raz nie ma, pracujesz a za chwilę na przymusowy urlop cie wysla bo jakiegoś detalu brak. Pani Kasia S......mistrzyni w dążeniu do uzyskania umowy, "kierownik" L widać lubi takie zdrowe armaty skoro cały czas oczy mydli a biedna Kasia po nocach spać nie może i więcej czasu spędza u Pana L niż na stanowisku pracy. No cóż miłość nie wybiera tylko dlaczego odbywa się to kosztem innych pracowników. Ten zakład nie ma przyszłości, tu nie jest istotne czy coś potrafisz i chcesz pracować, tylko czy kierownikom się spodobasz a i tak sami mają w gaciach pełno. Ciągle braki detali i wielkie wymagania dlaczego tak mało zrobione. Nikomu nie polecam tej firmy, ciągła rotacja i nic dziwnego skoro błędy kierownictwa odbijają się na pracownikach. Pozdrawiam zakładowe gołąbki :)
1
:) 2017-07-13 19:32
Kolega wyżej ma rację nie wiadomo ile zrobisz i tak będzie za mało i gadane że się opierdalasz :) a za te pieniądze niech się cieszą że w ogóle ludzi do pracy mają nie było roboty to wyrzucali na przymusowe urlopy a jak jest to zapierdol i wiecznie mało porażka wtajemniczeni wiedzą ocb :D
2
Zostaw swoją opinię o Berthold Sichert Sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berthold Sichert Sp. z o.o.