brak logo

Neografix Paweł Wiszniewski

Suwałki

Opinie o Neografix Paweł Wiszniewski

instytucja 2016-06-10 23:19
Zgłosiłem się do Neografix jako instytucja prawna ze zleceniem wykonania strony. Wzięto ode mnie materiały, ktore nie wiem gdzie zostana wykorzystane poniewaz przedstawiciel firmy Neografix.pl wyparowal jak kamfora bez żadnego słowa. Uprzedzam firme Neografix / z która nie ma zadnego kontaktu/ iz wykorzystanie przez nia materiałów bedzie ścigane przez Prokurature, dane te śa podwojnie chronione przez prawo bowiem są danymi prawnymi instytucji prawnej/ wykorzystanie jakichkolwiek danych jest niezgodne z prawem i bedzie ścigane ponieważ jestem przedstawicielem instytucji prawnej i wszystko co jest zwiazane z ta instytucja jest objete ochrona prawą. W przypadku wykorzystania moich materiałów powiadomie Prokurature. Neografix nie wywiazał się ze zlecenie. Bez słowa. Wyparował.
AntekJacek 2016-08-25 22:53
Niestety NIE POLECAM, Pan Paweł nie wywiązał się ze swoich zobowiązań, zamówiona strona nie została wykonana jakby tego było mało nie mogę doprosić się zwrotu zaliczki. Mimo iż miałem ją otrzymać blisko 2 tygodnie temu. Ze względu na postawę Pana Pawła sprawę zgłosiłem już na policji, zawiadomienie dotyczy popełnionego oszustwa. Proszę uważać na tą osobę.
Daniel 2016-08-26 22:46
Polecam firmę dwukrotnie korzystałem z usług Neografix i zamówienia zostały zrealizowane szybko i sumiennie . Pan Paweł uczynny i chętnie pomaga także po zakończonej realizacji strony a to tez ważne. Szczerze polecam .
Julia 2016-08-26 22:47
Jestem bardzo zadowolona z współpracy z firmą Neografix. Idealny kompromis pomiedzy atrakcyjna cena a najwyzsza jakoscia. Blyskawiczna realizacja, elastycznosc i perfekcyjna komunikacja z Panem Pawlem - polecam w 100%!
Andrzej 2016-08-27 08:44
Bardzo rzetelny Wykonawca. Świetny i stały kontakt z Klientem. Realizowanie pomysłów i sugestii praktycznie od ręki, kreatywny i pomysłowy. Bardzo konkurencyjne ceny, dzięki czemu każdy może sobie pozwolić na profesjonalnie wyglądającą stronę. Gorąco polecam!
Ktos34 2016-09-02 12:59
Prosze o kontakt osoby ktore korzystaly z uslug firmy neoGrafix w ktorej wlascicielem jest Pawel Wiszniewski. Informacje prosze przesylac na ktos34@poczta.onet.pl Z gory dziekuje za opinie.
Tomasz Traczkowski 2016-09-03 07:39
Bardzo dobrze oceniam firmę Neografix. Współpracuję z Panem Pawłem już dłuższy czas i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Projekty są wykonywane szybko i profesjonalnie, żadnych zastrzeżeń. Bardzo ważne jest duże doświadczenie Pana Pawła, najczęściej wystarczy kilka informacji jak ma wyglądać strona www dla danej firmy i jest ona wykonana praktycznie bez poprawek. Polecam też tą firmę znajomym. Krótko mówiąc, profesjonalizm i bardzo dobre ceny, nie ma co przepłacać bo zdarza się że w dużych agencjach interaktywnych za to samo a nawet słabszej jakości chcą trzy razy więcej pieniędzy! Nie będę tu podawał nazwy mojej agencji żeby nie robić reklamy na czyimś profilu :) Tak czy inaczej polecam i nie szukam innego wykonawcy już od dawna bo raczej nie znajdę. Zasłużone 5 gwiazdek :) Pozdrawiam!
Robert Nowikowski 2016-09-03 13:17
Z firmą Neografix współpracujemy od 2012 roku i pragniemy zarekomendować jej usługi, które odznaczają się wysoką jakością oraz rzetelnością wykonania. Na nasze zlecenie firma Neografix Pana Pawła Wiszniewskiego zaprojektowała i wdrożyła naszą firmową stronę internetową, która w rewelacyjny sposób wspomaga działalność naszej firmy. W każdej sytuacji możemy również liczyć na fachowe konsultacje z Panem Pawłem, dotyczące obszaru e-biznesu oraz reklamy w internecie. Polecamy firmę Neografix jako partnera godnego zaufania i prawdziwie zaangażowanego we współpracę. Jednocześnie zaznaczamy, że w dalszym ciągu korzystamy z jego usług, powierzając mu kolejne zlecenia oraz zlecenia naszych kontrahentów. Robert Nowikowski.
Sebastian Welk 2016-09-06 12:19
Super kontakt. Strona wykonana bardzo dobrze mimo że sam nie wiedziałem czego chcę. Profesjonalna pomoc i na pewno skorzystam ponownie.
Kontrahent 2016-09-25 07:12
AntekJacek - a raczej DOMINIK ANTONI BIEŃ, 33-395 CHEŁMIEC - Firma 5Ever który tu występuje pod pseudonimem i obraża inne firmy - Pan Dominik Antoni Bień z firmy 5Ever z Chełmca który wystawia innym firmom opinie z czego jest już znany jest tak fałszywy że boi się występować pod własnym nazwiskiem, zamawia wykonanie usługi a później korzystając z okazji że był sezon urlopowy o czym został poinformowany i opóźnienie 7 (!) dni zaakceptował a później strasząc wystawieniem opinii żąda zwrotu pieniędzy za zaakceptowaną przed urlopem (!) stronę www, podejrzewam że znalazł jakiegoś studenta co zrobił taniej i nie miał innej wymówki... Proszę uważać na Dominik Antoni Bień z Chełmca, nie współpracujcie z firmą 5Ever, stracicie czas i pieniądze i jeszcze będzie Was kłamliwie oczerniał, jego adres storny www 5.ever.pl no chyba że już tak narozrabiał i ludziom podpadł że już zmienił dane...
Magdalena 2016-10-06 11:05
Jestem zadowolona z realizacji mojego zlecenia. Bardzo dobry kontakt. Dobry stosunek jakości do ceny. Polecam, Magdalena.
Firma Elektron 2016-10-07 07:57
Firma Neografix zrealizowała projekt naszego sklepu internetowego i aktualnie realizuje kolejne zlecenie które jest już także prawie ukończone. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy za bardzo profesjonalne podejście do tematu i za szybkość wprowadzania sugerowanych zmian których zresztą było niewiele.
Ankrowanie 2016-10-07 18:39
Firma NeoGrafix Pana Pawła Wiszniewskiego wykonała dla mnie strone ankrowanie.com, projekt graficzny oraz logo, spełniając a wręcz przekraczając moje oczekiwania. Rzetelność, profesjonalne podejście do zlecenia jak również ogromna wiedza i pomysłowość to tylko niektóre z zalet które Pan Paweł wykazał podczas wykonywania mojego zlecenia. Pan Paweł jest osobą kreatywną która bardzo dobrze zna się na swojej pracy. Utrzymuje doskonały kontakt z klientem i zawsze służy pomocą.
Firma Rembud 2016-10-11 14:14
Doskonała robota, moja firma w końcu ma stronę w internecie którą można się pochwalić, firmę Neografix będę polecał moim znajomym z branży. Firma Rembud.
Firma ImiKe 2016-11-05 07:18
Pan Paweł bardzo szybko rozpoczął realizację zlecenia, był z nami w ciągłym kontakcie, na bieżąco starał się dopasować wygląd projektu do naszych oczekiwań. Rzetelny wykonawca za rozsądną cenę. Polecam firmę Neografix.
Ja 2016-11-15 20:17
Szanowni czytelnicy. Ja rowniez zlecilam firmie Neografix zrobienie strony www. Nie bede sie rozpisywala bo szkoda czasu. Wlasciciel firmy pan Pawel Wiszniewski to zwykly cham i prostak. W glowie sie nie miesci jak mozna byc tak beszczelnym. Czytalam posty w ktorych napisane jest ze z tym typem jest wspanialy kontakt. Myslalam ze wybuchne smiechem bo na poczatku mojej wspolpracy z nim na ponad 20 telefonow nie odebral zadnego. Wszystkim ktorzy maja w planie budowe strony www stanowcza odradzam kontakt z tym panem. Niby robi tanio ale to tylko zludzenie. Szkoda czasu i nerwow. Stracony czas jest nie do odzyskania. Chcialabym zwrocic wam wszystkim uwage na kontry dotyczace negatywnych opinii. Prosze zauwazyc, ze zawsze gdy pojawia sie negatywna opinia to sa dwie lub trzy pozytywne kontry od niby roznych osob, ktore sa strasznie zadowolone ze wspolpracy. Dlaczego te pozytywne opinie nie pojawiaja sie w innym czasie? Otoz dlatego ze tworca tych pozytywnych opinii jest sam Pawel Wiszniewski. Umieszczajac pozytywne opinie zaraz po tych negatywnych chce zatrzec zle wrazenie i dlatego te pozytywne opinie mozna zobaczyc tylko po tych negatywnych. Po za tym dziwne jest to, ze tych pozytywnych opinii jest tylko kilka. Pomijam ze sa one wymyslem wlasciciela Neografix. Ten koles twierdzi ze ma wieloletnie doswiadczenie. Wiec pytam: czy ktos z wieloletnim doswiadczeniem ma tylko kilka pozytywnych opinii na dodatek nie potwierdzonych i nie zweryfikowanych? Poszukajcie w necie namiary na te firmy ktore rzekomo sa zadowolone ze wspolpracy te ktore pojawiaja sie w pozytywnych opiniach i podzwoncie do nich a wowczas sami sie przekonacie. Wierzcie, ze naprawde jest wielu utalentowanych ludzi ktorzy robia ladne strony www i robia je na czas i za przyzwoita kase szanujac i dopieszczajac klienta. Wystarczy tylko troszke poszukac w necie. Chcecie miec ladna strone www zrobiona profesjonalnie i w terminie? Jesli tak to omijajcie Neografix.
Realista 2016-11-16 00:48
Stary co ty za kity strzelasz. Niby jestes zadowolony ale nie chcesz podac nazwy swojej firmy. Twoja firma to Neografix a to co ty wypisujesz to samoocena. Jestes pojebany. Normalnie jak ktos ocenia to podaje nazwe i kontakt by inni mogli zweryfikowac to i owo. Sciemniaczy spadaj.
Zdegustowany 2016-11-16 15:08
Jestem zdegustowany prymitywnym zachowaniem Pawla Wiszniewskiego. Chlop jest tak beszczelny ze mala glowa. Ja rowniez zlecilem jemu budowe strony www. Po 2-3 dniach otrzymalem jakiegos gotowca ktory niczym nie roznil sie od tych ktore mozna znalezc na stronie firmy Neografix. Ten koles faktycznie wszystko robi hurtowo nie liczac sie z oczekiwaniami zleceniodawcy. Gdy zawiadomilem go ze projekt mi nie odpowiada to walnal focha. Kilka razy posylalem dokladne opisy i szablony. Nigdy nie bylo zrobione zgodnie z moimi wskazowkami. Spierzyl czesc strony ze slajderem. Naprawial przez 3 tygodnie. Kontakt z nim jest tragiczny. Ode mnie tez chcial wyciagnac kase sugerujac ze inaczej nic nie bedzie robil. Niestety czytalem wczesniej opinie o nim i odpisalem jemu ze dopoki nie skonczy strony to nie dam jemu ani zlotowki. Do dzisiaj nie skonczyl mojej strony a minely juz 3 miesiace ale w miedzyczasie ponoc realizuje inne projekty. Takiego chama i prostaka to dawno nie widzialem. Stanowczo odradzam ta firme. Szkoda nerwow a nie daj Boze wplacic zaliczke. Firma Neografix nie jest jedyna. Sa ich tysiace. Niska cena nie zawsze jest dobrym argumentem. Pozdrawiam forumowiczow.
Paweł 2016-11-16 16:03
Drodzy użytkownicy forum. Opinie negatywne jak widać pisze jedna i ta sama osoba, zmienia tylko szczegóły, fałszywie zresztą, prowadzę firmę już ponad 6 lat i pierwszy raz mam do czynienia z takim człowiekiem, nie wiem czy jest niezrównoważony psychicznie czy po prostu pojechał do innego kraju UE, siedzi na zasiłku i mści się na Polakach bo mu w życiu nie wyszło... Ten człowiek to właściciel tej firmy: Sollar Ramen & Kozijnen, A. Kortekaasplantsoen 118, 2552 JD Den Haag, KvK nummer 66385067, BTW nummer NL8565.26.757.B01, jak widać boi się że wystawia fałszywe opinie więc za każdym razem używa fałszywych imion. Jak można inaczej nazwać takiego człowieka niż niezrównoważony psychicznie, oto jak się zachowuje: Zamówił wykonanie strony www, strona została wykonana i ZAAKCEPTOWANA na co jest dowód na piśmie - zaakceptował stronę, potem cisza... brak kontaktu ponad 4 tygodnie, miał przysłać treści do strony aż tu nagle email z wyzwiskami, obelgami i straszeniem, ten człowiek używa takiego oto słownictwa: "chuju, kurwo, pierdolony, zajebię cię, prostaku, gnoju, zjebie chamie, skurwysynie... i wiele innych nawet gorszych" Do tej pory ignorowałem obelgi tego Pana ale już chyba czas powiedzieć dość i udać się z tym do Sądu, ileż można to znosić. Waściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen obraża i ubliża mi już od 4 miesięcy i o tyle przedłuża realizację usługi. Ja prowadzę firmę już ponad 6 lat, nigdy nikogo nie obraziłem i zawsze dbam o to żeby klient był zadowolony bo dzięki temu co ja wykonam klient przecież zarabia pieniądze, jego firma zarabia i o to tu chodzi. Niestety po tylu latach trafił mi się taki klient, niezrównoważony psychicznie który wylewa na innych jad za własne niepowodzenia... Szkoda że Polscy przedsiębiorcy, szczególnie młodzi czasami trafiają na takich ludzi jak właściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen (sollar.nl)... Pozdrawiam forumowiczów i proszę nie wierzyć w fałszywe opinie tego człowieka, pisane aby na ilość aby komuś zaszkodzić.
Paweł 2016-11-16 16:05
Dalsza część odpowiedzi na fałszywe opinie Sollar Ramen & Kozijnen: Strona została wykonana i zaakceptowana, niestety zapłaty się nie doczekałem ani złotówki, straciłem 4 miesiące czekania, tylko wyzwiska i obelgi jakich nigdy nie słyszałem w życiu zawodowym. Ja podchodzę do klientów indywidualnie i z szacunkiem i nadal tak będzie pomimo takich "przypadków". Domyślam się że ten człowiek nadal będzie to robił, mi pozostaje wszystko skrupulatnie notować do przyszłej sprawy Sądowej, na szczęście w Polsce jeszcze działa prawo i działają sądy i odległość lub inny kraj nie mają tu znaczenia, przedsiębiorcy nie bójcie się takich ludzi, Kodeks Karny ma na nich sposób, postanowiłem iść do Sądu aby ktoś w końcu tego człowieka powstrzymał, zgodnie z prawem, nie wiadomo ile jeszcze firm w Polsce obraził i oszukał nie płacąc za wykonane prace, jeśli Was też, zapraszam do kontaktu, czas powstrzymać tego człowieka...
Zdegustowany 2016-11-16 17:12
Szanowni panstwo. Te dwa posty Pawla Wiszniewskiego to efekt waszych uwag i opini na temat tego nieuczciwego przedsiebiorcy. Tak trzymac. Trzeba napietowac nieuczciwych ludzi i nieuczciwe firmy. Poniewaz zaczalem wspolprace z tym jelopem w lipcu 2016 roku to regularnie sledze opinie na jego temat. W ubieglym roku robil strone www dla mojego kolegii ktory od wielu lat mieszka we Wloszech. Chodzilo o strone dla firmy Infiss. Dostal od mojego kolegii zaliczke a potem potraktowal go tak jak niektorych z was obecnych na tym forum. Nie skonczyl projektu i przestal odpowiadac na jakiekolwiek meile. Efekt: kolega moj stracil 4 miesiace i koniec koncow zlecil dokonczenie strony jakiejs firmie z Krakowa. Dla weryfikacji podaje adres e-mail kolegii. Jesli ktos z was watpi w to czy pisze prawde to mozecie napisac do mojego kolegii i zapytac go osobiscie. Prosze bardzo tu podaje jego adres e-mail: gabrieldis@wp.pl a nazywa sie M. Kowalik. W lipcu 2016 wlasciciel firmy Neografix obiecywal mi ze w ciagu tygodnia maximum dwoch zrobi prosta strone www dla firmy Sollar Ramen & Kozijnen. Niestety jak juz wczesniej wspomnialem odpisujac panu Lukaszowi J. mi rowniez podeslal jakiegos gotowca ktory niczym nie roznil sie od tych projektow jakie wisza na jego stronie www. Po moich uwagach obrazil sie i przez kolejne tygodnie nie odpisywal ani nie odbieral telefonow. Wszystkie te pliki jak i wycinki jego projektow mam wiec moge je udostepnic wszystkim zainteresowanym. To jest porabany czlowiek. Tak beszczelnego goscia to nigdy nie widzalem. 31-10-2016 odpisal ze wezmnie sie za strone www za pare dni. Niestety w tym czasie wzial sie ponoc za jakies inne zlecenie. W ciagu ostatnich kilku dni grzecznie zapytalem kiedy umiesci na stronie pliki ktore jemu przeslalem. Efekt; chamskie zachowanie i pretensje ze ja smiem sie upominac o cokolwiek. Po kilku meilach ktore jemu poslalem odpisal dzisiaj ze moze w piatek cos zrobi. Zeby wszystko bylo jasne, zwracam sie do forumowiczow jak i do poten
Zdegustowany 2016-11-16 17:23
Dalsza czesc postu;
Zeby wszystko bylo jasne, zwracam sie do forumowiczow jak i do potencjalnych klientow Neografix. Nie korzystajcie z uslug tego jelopa bo stracicie czas i pieniadze. Nie dajcie naciagnac sie na zadne zaliczki. Uczciwy przedsieborca wystawia umowe na wykonanie projektu w ktorej umieszcza warunki wspolpracy i ewentualne warunki zaplaty za jego prace. Pawel Wiszniewski pobiera oplaty na gebe bez jakiejkolwiek umowy i sie urywa jak tylko nie spodoba sie wam przez niego narzucony projekt o ile w ogole go skonczy. Jesli ktos z was ma watpliwosci i chcialby uzyskac rzetelne informacje na temat tego czlowieka to prosze pisac na: mis0@poczta.onet.pl Jeste w stanie dostarczyc jego nieudane i narzucone projekty ktore staral sie mi wcisnac nie liczac sie z moimi wymaganiami. Wymaganiami zleceniodawcy i inwestora.
Anna 2016-11-19 13:01
W 2015 roku podjelam wspolprace z firma Neografix. Chcialam miec prosta strone z formularzem kontaktowym. Stracilam dwa miesiace. Strona nie zostala zrealizowana. Kontakt z firma tragiczny. Nie polecam. Brak slow.
Rozczarowana 2016-11-21 14:00
Nie polecam. Firma Neografix korzysta ze standardowych szablonow przy robieniu stron www. To cale rzekome idywidaulne podejscie do klienta to wielka sciema. Kontakt z firma tragiczny. Moja opinia na temat tej firmy pokrywa sie ze zlymi doswiadczeniami pozostalych forumwiczow.
Waldek 2016-11-23 16:22
Zdecydowanie czarna lista. Kretacz, partacz i patalach. Nie wywiazuje sie z umowy. Kontakt tragiczny. Nie polecilbym bym nawet wrogowi. Tragedia.
Darek 2016-12-03 12:58
Ja rowniez korzystalem z uslugo tego kolesia i jego pseudo firmy. Masakra. Klamca, kretacz, nie ma pojecia jak tworzy sie profesjonalne strony www. Jego podejscie do klienta to katastrofa. nie znam tak beszczelnego czlowieka. Nie polecam i stanowczo odradzam jakikolwiek kontakt z tym kims. Czarna lista!!!
Paweł 2016-12-05 11:13
Drodzy użytkownicy forum. Opinie negatywne jak widać pisze jedna i ta sama osoba, zmienia tylko szczegóły, fałszywie zresztą, prowadzę firmę już ponad 6 lat i pierwszy raz mam do czynienia z takim człowiekiem, nie wiem czy jest niezrównoważony psychicznie czy po prostu pojechał do innego kraju UE, siedzi na zasiłku i mści się na Polakach bo mu w życiu nie wyszło... Ten człowiek to właściciel tej firmy: Sollar Ramen & Kozijnen, A. Kortekaasplantsoen 118, 2552 JD Den Haag, KvK nummer 66385067, BTW nummer NL8565.26.757.B01, jak widać boi się że wystawia fałszywe opinie co kilka dni za co grozi odpowiedzialność karna więc za każdym razem używa fałszywych imion, nawet podszywa się za kobiety. Jak można inaczej nazwać takiego człowieka niż niezrównoważony psychicznie, oto jak się zachowuje: Zamówił wykonanie strony www, strona została wykonana i ZAAKCEPTOWANA na co jest dowód na piśmie - zaakceptował stronę, potem cisza... brak kontaktu ponad 4 tygodnie, miał przysłać treści do strony aż tu nagle email z wyzwiskami, obelgami i straszeniem, ten człowiek używa takiego oto słownictwa: "chuju, kurwo, pierdolony, śmieciu, zajebię cię, prostaku, gnoju, zjebie, chamie, skurwysynie... i wiele innych" Takie słownictwo to znak rozpoznawczy firmy Sollar Ramen & Kozijnen. Do tej pory ignorowałem obelgi tego Pana ale już chyba czas powiedzieć dość i udać się z tym do Sądu, ileż można to znosić. Ukradł mi także część projektu za którą nigdy nie zapłacił! Waściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen obraża i ubliża mi już od 4 miesięcy i o tyle przedłużył realizację usługi. Ja prowadzę firmę już ponad 6 lat, nigdy nikogo nie obraziłem i zawsze dbam o to żeby klient był zadowolony bo dzięki temu co ja wykonam klient przecież zarabia pieniądze, jego firma zarabia i o to tu chodzi. Niestety po tylu latach trafił mi się taki klient, niezrównoważony psychicznie który wylewa na innych jad za własne niepowodzenia... Szkoda że Polscy przedsiębiorcy, szczególnie młodzi czasami t
Paweł 2016-12-05 11:15
Pozostała część... ...szczególnie młodzi czasami trafiają na takich ludzi jak właściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen (sollar.nl, sollar.eu, sollar.com)... Pozdrawiam forumowiczów i proszę nie wierzyć w fałszywe opinie tego człowieka, pisane na ilość aby zaszkodzić. Strona została wykonana i zaakceptowana, niestety zapłaty się nie doczekałem ani złotówki, straciłem 4 miesiące czekania na treści do wykonanej już strony których nigdy nie przysłał, tylko wyzwiska i obelgi jakich nigdy nie słyszałem w życiu zawodowym. Ja podchodzę do klientów indywidualnie i z szacunkiem i nadal tak będzie pomimo takich "przypadków". Domyślam się że ten człowiek nadal będzie to robił, mi pozostaje wszystko skrupulatnie notować do przyszłej sprawy Sądowej, na szczęście w Polsce jeszcze działa prawo i działają sądy i odległość lub inny kraj nie mają tu znaczenia, przedsiębiorcy nie bójcie się takich ludzi, Kodeks Karny to jest na nich sposób, postanowiłem iść do Sądu aby ktoś w końcu tego człowieka powstrzymał, zgodnie z prawem, nie wiadomo ile jeszcze firm w Polsce obraził i oszukał nie płacąc za wykonane prace, jeśli Was też, zapraszam do kontaktu, czas powstrzymać tego niezrównoważonego psychicznie właściciela firmy Sollar Ramen & Kozijnen...
Marta 2016-12-06 19:22
W pazdzierniku zlecilam firmie Neografix wykonanie prostej strony internetowej. Pawel Wiszniewski przyjal zlecenie, omowilismy (droga elektroniczna) co i jak ma byc zrobione a nastepnie poslalam wlasny material (zdjecia i opisy). Od tamtej pory sluch po nim zaginal, nie odbiera telefonow i nie odpisuje na meile. Totalny brak szacunku dla klienta. Stanowczo odradzam jakakolwiek wspolprace z ta pseudo firma.
Paweł 2016-12-07 11:36
Drodzy użytkownicy forum. Opinie negatywne jak widać pisze jedna i ta sama osoba, zmienia tylko szczegóły, fałszywie zresztą, prowadzę firmę już ponad 6 lat i pierwszy raz mam do czynienia z takim człowiekiem, nie wiem czy jest niezrównoważony psychicznie czy po prostu pojechał do innego kraju UE, siedzi na zasiłku i mści się na Polakach bo mu w życiu nie wyszło... Ten człowiek to właściciel tej firmy: Sollar Ramen & Kozijnen, A. Kortekaasplantsoen 118, 2552 JD Den Haag, KvK nummer 66385067, BTW nummer NL8565.26.757.B01, jak widać boi się że wystawia fałszywe opinie co kilka dni za co grozi odpowiedzialność karna więc za każdym razem używa fałszywych imion, nawet podszywa się za kobiety. Jak można inaczej nazwać takiego człowieka niż niezrównoważony psychicznie, oto jak się zachowuje: Zamówił wykonanie strony www, strona została wykonana i ZAAKCEPTOWANA na co jest dowód na piśmie - zaakceptował stronę, potem cisza... brak kontaktu ponad 4 tygodnie, miał przysłać treści do strony aż tu nagle email z wyzwiskami, obelgami i straszeniem, ten człowiek używa takiego oto słownictwa: "chuju, kurwo, pierdolony, śmieciu, zajebię cię, prostaku, gnoju, zjebie, chamie, skurwysynie... i wiele innych" Takie słownictwo to znak rozpoznawczy firmy Sollar Ramen & Kozijnen. Do tej pory ignorowałem obelgi tego Pana ale już chyba czas powiedzieć dość i udać się z tym do Sądu, ileż można to znosić. Ukradł mi także część projektu za którą nigdy nie zapłacił! Waściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen obraża i ubliża mi już od 4 miesięcy i o tyle przedłużył realizację usługi. Ja prowadzę firmę już ponad 6 lat, nigdy nikogo nie obraziłem i zawsze dbam o to żeby klient był zadowolony bo dzięki temu co ja wykonam klient przecież zarabia pieniądze, jego firma zarabia i o to tu chodzi. Niestety po tylu latach trafił mi się taki klient, niezrównoważony psychicznie który wylewa na innych jad za własne niepowodzenia... Szkoda że Polscy przedsiębiorcy,
Paweł 2016-12-07 11:36
Pozostała część... ...szczególnie młodzi czasami trafiają na takich ludzi jak właściciel firmy Sollar Ramen & Kozijnen (sollar.nl, sollar.eu, sollar.com)... Pozdrawiam forumowiczów i proszę nie wierzyć w fałszywe opinie tego człowieka, pisane na ilość aby zaszkodzić. Strona została wykonana i zaakceptowana, niestety zapłaty się nie doczekałem ani złotówki, straciłem 4 miesiące czekania na treści do wykonanej już strony których nigdy nie przysłał, tylko wyzwiska i obelgi jakich nigdy nie słyszałem w życiu zawodowym. Ja podchodzę do klientów indywidualnie i z szacunkiem i nadal tak będzie pomimo takich "przypadków". Domyślam się że ten człowiek nadal będzie to robił, mi pozostaje wszystko skrupulatnie notować do przyszłej sprawy Sądowej, na szczęście w Polsce jeszcze działa prawo i działają sądy i odległość lub inny kraj nie mają tu znaczenia, przedsiębiorcy nie bójcie się takich ludzi, Kodeks Karny to jest na nich sposób, postanowiłem iść do Sądu aby ktoś w końcu tego człowieka powstrzymał, zgodnie z prawem, nie wiadomo ile jeszcze firm w Polsce obraził i oszukał nie płacąc za wykonane prace, jeśli Was też, zapraszam do kontaktu, czas powstrzymać tego niezrównoważonego psychicznie właściciela firmy Sollar Ramen & Kozijnen...
Beata 2016-12-08 18:04
Szanowni forumowicze. Nie bylo mi dane poznac tych ktorzy tutaj na tym forum wypowiadaja sie na temat firmy Neografix i Pawla Wiszniewskiego i nie wnikam w to kto pisze prawde a kto nie. Malo mnie to interesuje. Chcialabym tylko i wylacznie w skrocie przedstawic moja wlasna opinie na temat tej firmy. W listopadzie zlecilam wykonanie prostej strony na potrzeby firmy ktora prowadze od kilku lat. Chodzi o kwiaciarnie. Przeslalam szczegolowy opis i kilkanascie zdjec. Strona miala byc skonczona w ciagu tygodnia. Po 2 dniach otrzymalam produkt ktory nie byl zgodny z moimi opisami. Nawet zdjecia byly inne i bardzo slabej jakosci. Odpisalam ze to nie jest to co przedstawilam w specyfikacji. Od tamtej pory wlasciciel firmy przestal reagowac na moje meile i nie odbiera telefonow. Szanowni panstwo nie pozwolcie robic z siebie balwanow i nie korzystajcie z uslug takich pseudowykonawcow jak Pawel Wiszniewski. Koszmar. Zwykle chamstwo i nic wiecej. Stanowczo odradzam.
Lucyna 2016-12-13 17:00
Czytam te opinie i zaczynam rozumiec. Pare dni temu wyslalam do firmy neografix pytanie dotyczce pewnych rozwiazan technicznych strony www ktorej wykonanie zamierzalem zlecic tej firmie no i niestety zadnego odzewu. Dziwna firma dziwny wlasciciel. Nie polecam.
Michal 2016-12-13 20:45
Bydlak, kreacz, klamca i nic wiecej. Totalna porazka.
Ktos 2017-01-22 17:32
Hej koles tak ty z firmy imike podaj namiar na swoja strone co?
Zdegustowany 2017-01-30 19:39
Hej (usunięte przez administratora) . Ty kretaczu i klamco kiedy masz zamiar skonczyc moja strone www? Robisz ja od sierpnia 2016! Czy tobie cos sie w glowce nie poprzestawialo? Szanowni panstwo przestrzegam was przed tym kolesiem. Po zadnym pozorem nie dawajcie jemu zaliczek. Jest beszczelny, klamie, unika kontaktu, zwykly cham i prostak. Naprawde wierzcie, ze szkoda waszego czasu i nerwow. Znam juz kilku ktorzy chca jemu zlozyc wizyte. Jedni po odszkodowanie za stracony czas a inni po zaplacone zaliczki.
iMiKe Logistics 2017-02-02 19:09
Na prośbę Pana Pawła który mnie poinformował że tu na tym forum jest taki człowiek który obraża jego i inne firmy (podobno z zagranicy, myśląc że z daleka można więcej) i jeszcze ma czelność mieszać w to moją firmę. Proszę bardzo, skoro Pan pyta gdzie jest ta moja strona - strona mojej firmy to imike . pl Jak widać strona wykonana przez Pana Pawła wygląda i działa doskonale, jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Panem Pawłem i firmą Neografix i nie życzymy sobie nazywania nas "kolesiami" i mieszania w Pańskie gierki. Jak widać to co ten człowiek tu wypisuje o Panu Pawle nie ma żadnego pokrycia w faktach, Pan Paweł zna się na tym co robi i robi to bardzo dobrze, jesteśmy tego dobrym przykładem. Pozdrawiam firmę Neografix.
Paweł Mikosza 2017-02-10 12:10
Witam
Szerokim łukiem proponuję omijać tą firmę, sam sprawę zgłaszam na Policję, kasa wpłacona - kasa stracona, nie ma się co rozpisywać, podaję swój adres mail jeżeli ktoś nie wierzy, że to oszust, na życzenie prześlę korespondencję mailową z tym Panem. Mój mail p.w.roza@o2.pl - żeby nie było, że to konkurencja a nie faktycznie oszukany Klient. Mało nawet się nazwiskiem podpiszę. Gdyby dało się wystawić tu ocenę niższą niż mierny, to i tak byłaby za wysoka :D
Paweł Mikosza 2017-02-10 12:12
Przepraszam, nie mierny miało być, a niedostateczny ;)
Paweł Mikosza 2017-02-10 12:15
Witam, proszę o kontakt, p.w.roza@o2.pl może wspólnie wymusimy zwrot pieniędzy, może jakiś pozew zbiorowy, sądzę, że takich jak My jest znacznie więcej.
Adam Dziki - Firma AdeNet ze Szczecina 2017-02-15 20:32
Sumienny, dokładny, uczciwy - jestem bardzo zadowolony z unikalnego projektu graficznego. Zapewnia bieżący kontakt po wykonaniu projektu i służy bezpłatną pomocą. Temu Panu można w 100% zaufać. Nawet jak mam jakieś minimalne zastrzeżenia to od razu poprawia i przy okazji poprawia parę innych rzeczy których nie zauważyłem. PO LE CAM !
Wojtek 2017-08-16 19:19
Ten koles to nieporozumienie. Odradzam stanowczo jego uslugi. Kontakt tragiczny.
Zostaw swoją opinię o Neografix Paweł Wiszniewski - Suwałki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neografix Paweł Wiszniewski