brak logo

R&R-Bit Robert Rżany

Mielec

Opinie o R&R-Bit Robert Rżany

Mark 2013-11-15 00:48
Solidna firma.
Filip 2014-03-25 20:06
Praca w firmie R&R-BIT to przyjemność. Firma jest zorientowana na dobro i jakość obsługi klienta. Duża kultura pracy i wynagrodzenie zawsze na czas
Piotr 2014-05-05 21:40
Polecam !!!
Krzysiek 2014-07-29 02:35
Firma skierowana na dobro klienta. Dla tej firmy naprawdę liczy się klient. Polecam !!!
ONA :) 2014-10-20 18:10
Wypłata zawsze na czas. Miła atmosfera. Super szef :)
Hubert 2014-12-15 23:41
To jest fakt, firma dba o klientów.
Rysiek 2015-05-15 08:38
Wynagrodzenie zawsze na czas. Polecam. Fakt dla tej firmy liczy się dobro klienta.
gość 2015-05-17 10:23
czi jednak są porządni pracodawcy, takie firmy powinno się promować, nie jestem pracownikiem Waszej firmy ale gratuluję firmie R&R-BIT, niewiele firm może pochwalić się takimi opiniami swoich pracowników
Benek 2015-05-20 00:32
Ta firma nie ściemnia. Poprostu jest solidna i dba o klientów. Również nie jestem pracownikiem tej firmy, ale korzystałem z ich usług jako klient.
Radzio 2015-05-27 18:37
Potwierdzam. Solidna firma.
kick_top 2015-05-28 19:04
Potwierdzam również ich solidność i profesje.
xeniks 2015-11-30 20:35
Popieram solidność R&R-BIT
Aldona 2015-12-03 22:52
Ja również popieram rzetelność w wykonywaniu usług tej firmy. Po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalną firmą i podejściem do klienta.
xella 2016-06-01 14:33
Polecam R&R-BIT
BENI 2016-07-13 08:53
Firma OK
xenon 2016-07-31 08:44
Pracodawca godny naśladowania. Oby takich było więcej.
Patrycja 2017-06-19 23:11
Polecam R&R-BIT !!!
Przejrzysty system i kompetencje.
Zostaw swoją opinię o R&R-Bit Robert Rżany - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R&R-Bit Robert Rżany