brak logo

Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym

Żeleźnikowa Wielka

Opinie o Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym

konik 2014-10-21 21:36
Wszyscy handlarze ze Sącza to oszuści wyzyskiwacze od biednych ludzi
baca 2014-10-21 21:50
Nie zmieniajcie kolczyków nie legalnie i nie oszukujcie gospodarzy ponieważ zwierzę kupione za grosze na ubój sprzedajecie innym ludziom za dobre zwierzę i dobra cenę
Wladek 2014-12-09 20:41
Nie zgodze się z tymi opiniami.Zawsze odbierają odemnie handlarze i nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło, a jak ktoś daje sobie w kasze dmuchać to już jego sprawa.Przynajmniej mam gotówke od ręki i wszystkie papiery załatwione.Raz sprzedałem prosto do rzeźni i do dzisiaj ani kasy ani byka.sprawa toczy się w sądzie.!!!
1
Rolnik 2015-03-07 01:38
Kupiłem cielaki miały być mięsne krzyżówki jak podrosły okazało się że HF a w miedzy czasie zdechło 30% :(
kjghilgkj 2015-08-24 11:28
To som oszysci i złódzieje tak jak kamil barnach pseudo burdelorz kupa huja reszta dziada
klienkta 2015-12-14 20:52
Mam nadzieje ze trafia tam gdzie ich miejsce.
woj 2017-01-23 18:53
nic tylko do telewizji ich podać
niestety w dzisiejszych czasach tylko media mogą coś wskórać
sama nie wiem 2017-02-02 17:43
Witam kupiłam 5 jałóweczek ze Słowacji od Barnaha Mirosława dwa dni temu podobno simentalki 100% ale to się okaże za jakiś czas , na razie trochę pokasłują mam nadzieję że nie są po przeziębiane bo ja jestem z łódzkiego a on wiózł je z gór zwykłym samochodem do przewozu rzeźnego bydła, ktoś wie coś więcej o nim ja go znalazłam z internetu-jego ogłoszenie.?
byczek123 2017-05-02 20:12
przywoza cielaki noca i sprzedaja zamiast byczkow jalowki, sa to oszusci, cielaki choruja, przewozone sa w skandalicznych warunkach, depcza po sobie na samochodzie, nie polecam kupna od tych zlodzieji
trz 2017-06-11 17:21
Nie polecam nikomu
zzzz 2017-06-27 22:31
jak u nich z wypłacalnością ??
gmch 2017-07-25 18:16
Zgadzam się , kupiliśmy półtora tygodnia temu 6 cieląt od Barnacha .Z tego trzy już zdechły na zapalenie płuc mimo podawania lekarstw. Czy ktoś zna sposób na odzyskanie pieniędzy ?
xxxx 2017-07-28 12:07
Jak posiada Pan dowód zakupu jest możliwe dochodzenie roszczeń. Procedura trudna ale dająca szansę na sukces . Proszę dzwonić na ten nr tel., 691 377 479.
Zostaw swoją opinię o Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym - Żeleźnikowa Wielka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym